Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στεφανάκι για τα μαλλιά....vs καπέλο, για κοριτσάκια

angelia

Recommended Posts

και εγω προτιμώ στεφανάκι. βεβαια εγω της το είχα φορέσει πριν την βάφτιση γιατι μετα ήθελα να φορέσει της νουνάς της που΄ήταν σετάκι με το φουστανάκι της.

vaft2.jpg

τα τριανταφυλλάκια είναι τα πολύ μικρά (χρειάζονται μέρες πριν παραγγελία) αλλα της κόρης μου το κεφάλι ήταν πολύ μικρό.

αυτο της είχα κάνει όταν έγινε παρανυφάκι το οποίο είναι μικρό και διακριτικό

PIC00004A.jpg

εγω επιμένω στο αληθινό λουλουδι.

.png

Διαφημίσεις

και εγω προτιμώ στεφανάκι. βεβαια εγω της το είχα φορέσει πριν την βάφτιση γιατι μετα ήθελα να φορέσει της νουνάς της που΄ήταν σετάκι με το φουστανάκι της.

εγω επιμένω στο αληθινό λουλουδι.

συμφωνώ απόλυτα evoulita. Και εμείς είχαμε στεφανάκι με ροζ ανθάκια και γυψοφύλλα πριν τη βάφτιση και μετά φορέσαμε το κατακόκκινο καπελάκι μας. Φυσικά και ήταν βασίλλισσα!!!!

http://family.webshots.com/photo/2888781970041690424gKiqql?vhost=family

πταγματικα μικρά λουλουδια τριανταφυλλα θα δεις εδω!

Υπαρχουν 2 τροποι για στεφανακι, το ολοκληρο, μαλακο που δενεται με κορδελα στο πισω μερος και κανει σα μαγικη νεραιδα και το στεφανακι στεκα που ειναι μισο και σκληρο και συνισταται μονο γι αμεγαλυτερα παιδια.

και εγω στο γαμο ειχα λουλουδενιο βραχιολι με babysbreath (γυψογαζα) και ενα τριανταφυλλο στη μεση,

Το λιτο τελικα ειναι πολυ πιο ωραιο ,,,,, και σπανιως βγαινει κακογουστο!

Αχ ήθελα κι εγώ να της φορέσω τέτοιο στεφανάκι με αληθινά λουλούδια αλλά μου είπε η νονά οτι της πήρε στεφανάκι ψεύτικο μαζί με τα βαφτιστικά.

Δεν ξέρω πως της ήρθε ίσως να νόμιζε οτι πρέπει να το πάρει αυτή.

Τι να κάνω τώρα?

.png.png.png

Βρε κορίτσια, απευθύνομαι σε σας που έχετε βαπτίσει ήδη τα κοριτσάκια σας και τους φορέσατε στεφανάκι από λουλούδια: καταπληκτική η ιδέα αλλά τελικά το κρατάνε τα πιτσιρίκια στο κεφάλι τους;

το λέω γιατί η δική μου η κόρη είναι λίγο νευρόσπασμα!!! :lol::lol::lol:

117500.birthday.png

ezBoard Code:

Διαφημίσεις

Έχω ρωτήσει για στεφανάκι, για να το φορέσουμε πριν την βάπτιση όμως, με γυψοφίλη και μίνι τριανταφυλλάκια ροζ+φούξια, σε όποιο ανθοπωλείο ρώτησα

όλοι φτιάχνουν και οι τιμές απο 20ευρώ μέχρι και 50(!!!) μου είπαν. Το θέμα είναι, θα το κρατήσουν στο κεφαλάκι τους οι ζουζούνες ή τζάμπα θα το πάρουμε;

Και να μην το πολυφορέσει θα έχεις χσρεί εσύ καταρχήν καμαρώνοντας,θα έχεις βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες και στο τέλος θα σου μείνει ένα γλυκήτατο ενθύμιο! :lol:

Δεν είχα σκεφτεί/προσέξει ποτέ το στεφανάκι και βλέποντας τις φώτο το βρίσκω τρομερή ιδέα!Πολύ ρομαντική,πολύ όμορφη..Πριν ή μετά τη βάφτιση είναι μια πολύ όμορφη εικόνα.

Μάλιστα επειδή τα θέλουμε όλα δικά μας ή είμαστε αναποφάσιστες,το στεφανάκι πριν και καπελάκι ασορτί με το ρούχο μετά είναι καλή λύση!

• 1 χρόνο μετά...

Η βάφτιση της κορούλας μου είναι 26 Ιουλίου. Σκέφτηκα να της φορέσω το κλασικό στεφανάκι με λουλουδάκια. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι ότι όση ώρα θα υποδεχόμαστε τους καλεσμένους θα την χτυπήσει ο ήλιος. Από την άλλη με το καπελάκι φοβάμαι μήπως σκάσει έχει και πολλά μαλλιά! Έχετε κάτι να προτείνετε?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Καλησπερα bourboulithra,θα προτεινα καπελακι εξω στο προαυλιο της εκκλησιας(αν δεν υπαρχουν δεντρα η καποιο μερος που να εχει σκια,θα μπορεις να της το βγαζεις για λιγακι για να παιρνει αερα το μωρο,και κατ επεκταση να μην ιδρωνει ) και στεφανακι μεσα στην Κατηχηση.

Ευχομαι με το καλο η Βαπτιση της κορουλας σου,που παρεπιπτωντος τυγχανει να συμπιπτει με την ημερομηνια που γεννηθηκα;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Έχω επίσης την εξής ιδέα. Έχω βρει ένα μικρό ψάθινο καπελάκι και έλεγα να το στολίσω με ένα στεφανάκι από φυσικά λουλούδια το οποίο θα μπορούσε να βγαίνει οπότε μέσα στην εκκλησία να είχα μόνο το στεφανάκι. Το φόρεμα που της πήρα για πριν το μυστήριο είναι φουξ μακρύ τρυπητό. Θα ταίριαζε ?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Ρε κορίτσια εγώ σε όσες βαφτίσεις και αν πήγα δεν είδα μωρό να κρατάει το καπελάκι στο κεφάλι του με άνεση άσε που ιδρώνει και ζορίζεται . Εσείς θα φορούσατε καπελάκι μες στην ζέστη;Όσο για το στεφανάκι , είναι μια πολυφορεμένη ιδέα...Μήπως αν του βάλεις δύο ωραία κοκκαλάκια ή μία κορδέλα θα είναι καλύτερα; Έχω δει κοριτσάκι που δεν είχε "καθόλου" μαλλιά με μία τεράστια άσπρη κορδέλα με ένα εντυπωσιακό "λουλούδι " στο πλάι που της χάριζε πάρα πολύ. Το μωρό έχει μαλάκια ή όχι και τελικά τι θα της ταίριαζε περισσότερο;Στην δικιά μου πάντως που έχει πολύ μαλλί θα βάλω δύο κοκκαλάκια.

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Ρε κορίτσια εγώ σε όσες βαφτίσεις και αν πήγα δεν είδα μωρό να κρατάει το καπελάκι στο κεφάλι του με άνεση άσε που ιδρώνει και ζορίζεται . Εσείς θα φορούσατε καπελάκι μες στην ζέστη;Όσο για το στεφανάκι , είναι μια πολυφορεμένη ιδέα...Μήπως αν του βάλεις δύο ωραία κοκκαλάκια ή μία κορδέλα θα είναι καλύτερα; Έχω δει κοριτσάκι που δεν είχε "καθόλου" μαλλιά με μία τεράστια άσπρη κορδέλα με ένα εντυπωσιακό "λουλούδι " στο πλάι που της χάριζε πάρα πολύ. Το μωρό έχει μαλάκια ή όχι και τελικά τι θα της ταίριαζε περισσότερο;Στην δικιά μου πάντως που έχει πολύ μαλλί θα βάλω δύο κοκκαλάκια.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Και εγω στη κορουλα μου εχω παρει μια μικρη κορονα που θα της τη χωσω μεσα στο κοτσιδακι που θα της βαλω!Το εχουμε κανει προβα και δεν πεφτει!!!

.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...