Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προετοιμασιες βαπτισης

"φασολακι"

Recommended Posts

Επειδη το φασολακι μου αρεσε πολύ με μια προχειρη αναζητηση στο Google ( bean charms) βρηκα αυτό :

http://www.cardsandcraft.co.uk/charms/1455-bright-jelly-bean-charms.html

Ειχε και ασημενια και άλλα Αν πήγαινες εκει που πουλάν χαντρες και εβρισκες καποια που να εμοιαζε με φασολι ;;Οπως αυτές ;;

Jelly Bean Charms

Τα ποτιστηρακια είναι πολύ όμορφα και συνδιαζονται με το φασολακι και το λαχανι

Σου βαζω φωτο από το πάρτυ μας που εκανα δωρο στους μεγαλους τσιγκινα ποτιστηρακια (με σπορακι ) από τα Τζαμπο (1.5 Ε ) Αν εχεις λιγο κόσμο πιστευω δε είναι ακριβο

P3120012.jpg

τελια ειναι !!!!

χαχαχα πολυ μου αρεσαν

τελικα ειναι να το εχεις...(γαι ολες μιλαω)

με βοηθατε πολυ στο θεμα μου να ειστε παντα καλα και με τετοιο σκεπτικο!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια αυτα τα ποτιστηρακια δεν τα εχω δει ποτε στα τζαμπο σιγουρα τα εχει εκει?στου Ωραιοκαστρου πηγαινω

Μάλλον δεν σε ενδιέφερε πιο πριν το θέμα και δεν τα είχες προσέξει.Εγώ τα έχω δει σε όποιο τζάμπο και να έχω πάει.Είναι εκεί που έχουν τα είδη κήπου.

Διαφημίσεις

φασολάκι αποφάσισες τελικά;;;;

ειδα κατι σαπουνακια (πχ nemo(ψαρακι),και διαφορα τετοια,που μπορω να τα βαλω εγω σε τουλι απλα ακομη δεν εχω ρωτησει πληροφοριες

αυτο για το διακοσμητικο μπομπονιερας

αλλα μαλλον θα κειμενομαι σε λαχανι πορτοκαλι

δεν κατεληξα 100%

οσο για στολισμο ισως βαλω κατι στα τραπεζια του μαγαζι (λιγο χρωματακι)

καμια γυαλα και πετρουλες(καπως ετσι τελικα θα το κανω)

παντως αυτα τα ποτιστηρακια τα εχω υποψην αν κανω χωρια για μεγαλους και μικρους

τωρα μενει να ερχισω την υλοποιηση για να δω πως θα γινει...

οταν θα εχω το τελικο αποτελεσμα θα βαλω φωτο

(απλα επειδι εργαζομαι και μετα εχω το μικρο δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο για να καταλιξω γρηγορα)

οι ιδεες που μου δωσατε παντος ειναι υπεραρκετες

σας ευχαριστω και παλι και παλι και παλι :-P:-P:-P:-P:-P

κοριτσια καλησπερα,ειμαι κι εγω καινουργια στο φορουμ.το σεμπτεβρη θα βαφτισω κι εγω την κορη μου .αποφασισα να φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες και τα γλυκα.ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων γιατι μεσα απο το φορουμ βρηκα καποια πραγματα που ηθελα στις καλυτερες δυνατες τιμες πχ βαζα χαλκιαδακης για γλυκο του κουταλιου.κατω απο 0.36λ δεν τα εβρισκα.σας γραφω κι εγω με τη σειρα μου το μαγαζι που θα παρω τα υλικα για τις μπομπονιερες για να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου καποιους!λεγετει x-raympomponieres εχει και σχετικο site. απο την ερευνα που εκανα εχει τελεια πραγματα και απο τις πιο χαμηλες τιμες!να ρωτησω ομως ,μηπως ξερετε (εκτος απο jumbo )εχετε δει πουθενα παιχνιδακια σπουνοφουσκες με διακριτικα σχεδια η μονοχρωμα ακομα καλυτερα?

Μήπως να το ψάξεις καλύτερα?Το σαιτ που λες εχει κάποια πραγματάκια πολύ ακριβότερα απο αλλα καταστήματα.Ειδα προσκλητήρια που τα έβρισκα 0,90-1,10 να τα δίνει 2,20!

Για σαπουνόφουσκες κοίταξε και στο ebay,έχει πολλά σχέδια και οικονομικά:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

revythaki ευχαριστω πολυ ,αλλα καταστηματα για υλικα?τουλια θα παρω βασικα και γαζουλες για τα βαζακια, που θα βρω πιο οικονομικα?τα κουκλακια παντως(στολιδι για τη μπομπονιερα)τα πηρα απο το χ-raympomponieres me 0,50λ και ειναι ιδιο με του my tree.μηπως ειναι η διαφορα σε μερικα πραγματα μονο?

Πολλές κοπέλες στο φόρουμ πήραν υλικά απο το Ναρλή και είναι ευχαριστημένες.Εχω ακούσει και για το eshopgamou αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία πο κανένα απο αυτά...

Μπορεί να είναι αυτό που λες,σε κάποια να συμφέρει κ σε κάποια αλλα οχι...εσύ κάνε την έρευνά σου και σίγουρα δεν θα χάσεις!

Τι θέμα θα έχει η βάπτιση?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Φασολάκι,ούτε εμας μας αφήνει ο πατερ να στολίσουμε και πολύ.Ειδικά για την κολυμβήθρα πολύ στεναχωρέθηκα γιατί μου φαίνεται πολύ "γυμνή" χωρίς λουλουδάκια:((τουλάχιστον γλιτώνω ενα έξοδο..είναι μια παρηγορια κ αυτό!)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

revythaki στο ναρλη δεν κοιταξα καθολου!εχει σχετικη ιστιοσελιδα να υποθεσω?το θεμα θα ειναι πριγκηπισακια,ηθελα στην αρχη να το αποφυγω γιατι εχει παραγινει αλλα αφου βρηκα το στολιδακι που ηθελα ειπα να το τολμησω!μου αρεσει πολυ κι ο πινοκιο αλλα για κοριτσακι δε μου κολλαγε και πολυ. βεβαια μαζι με τον πινοκιο υπηρχε και η καλη νεραιδα αλλα τελος παντων για να μην το πολυκουραζω.....ειδα στο e-bay τελειες σαπουνοφουσκες αλλα νομιζω οτι ειναι μονο με πιστωτικη κατι με αντικαταβολη δεν ειδα!γνωριζεις κατι επ'αυτου?

Στο ebay ο πιο ασφαλης τρόπος να ψωνίζεις είναι το paypal.Γράφεσαι εκεί και δηλώνεις την πιστωτική σου εκει.Ειναι 100% αξιόπιστο και ο πωλητής δεν μπορεί να σου την "κανει" εύκολα γιατι το paypal του δεσμεύει τα χρήματα,οπότε αν δεν σου στείλει αυτό που αγόρασες,του κάνεις αναφορά κ δεν πληρώνεται.Μπες και διάβασε γιατι τωρα σου τα λεω πολυυυυυ περιληπτικα.

Για το Ναρλη αν πατήσεις στο google θα σου βγαλει αμέσως το σαιτ του.

Το θέμα σου μου αρεσει πολύ!(όντως ο Πινόκιο θα ταίριαζε καλύτερα σε αγοράκι)Καλή ευκολία με τις ετοιμασίες,χρόνο έχεις,σίγουρα θα βρεις πολλά και όμορφα πραγματάκια:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

καλημερα!!!

ειχα σκοπο να φτιαξω και μαρτυρικα

βρηκα εδω στο φορουμ μια κοπελα και τα αγορασα απο εκεινη

περιμενω να τα παραλαβω....

ισως τα αφησω ετσι οπως ειναι,ισως βαλω και καμια αλλη πινελια επανω

οσο για τον παπα ρεβυθακι εγω περιμενω να αναρρωσει απο μια επεμβαση και να παω να τα ρωτησω ολα(γενικα εχω και αλλα προβληματα με την βαπτιση δεν ειναι μονο ο στολισμος)

ευχομαι ολα να τα κανεις τελια

στειλτε μου με πμ αυτες τις σελιδες που συζητατε

ευχαριστω

Διαφημίσεις

κοιταξα στο ναρλη δεν ειδα ποικιλια,τουλαχιστον στο site.ευχαριστω πολυ ετσι μου'ρχεται να τα ετοιμασω ολα απο τωρα αφου θελω να ασχοληθω με κατι οπωσδηποτε τωρα που ειμαι σπιτι!:lol:μαλλον ομως θα παω στο χ-ray για τουλια θα μου τα δωσει χονδρικη και ειναι διπλα στο σπιτι μου,μεγαλη ευκολια για μενα αυτη τη στιγμη!δεν εχω πιστωτικη γι'αυτο σου ειπα για αντικαταβολη σ'ευχαριστω πολυ παντως.κριμα γιατι οι σαπουνοφουσκες που ειδα ηταν τελειες!!!

Στο ebay ο πιο ασφαλης τρόπος να ψωνίζεις είναι το paypal.Γράφεσαι εκεί και δηλώνεις την πιστωτική σου εκει.Ειναι 100% αξιόπιστο και ο πωλητής δεν μπορεί να σου την "κανει" εύκολα γιατι το paypal του δεσμεύει τα χρήματα,οπότε αν δεν σου στείλει αυτό που αγόρασες,του κάνεις αναφορά κ δεν πληρώνεται.Μπες και διάβασε γιατι τωρα σου τα λεω πολυυυυυ περιληπτικα.

Για το Ναρλη αν πατήσεις στο google θα σου βγαλει αμέσως το σαιτ του.

Το θέμα σου μου αρεσει πολύ!(όντως ο Πινόκιο θα ταίριαζε καλύτερα σε αγοράκι)Καλή ευκολία με τις ετοιμασίες,χρόνο έχεις,σίγουρα θα βρεις πολλά και όμορφα πραγματάκια:)

mpourmpounaki αφού σου τα δίνει χονδρική κ είναι κ κοντά σου,μη το ψάχνεις,μια χαρά όλα!Τώρα για σαπουνόφουσκες αν δω κάτι θα σε εχω στο νου μου:)

Φασολάκι μου σου στελνω πμ σε λιγάκι!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

μια διευκρινιση για οποια γνωριζει

τα κουφετα της μπομπονιερας τα τυλιγουμε πρωτα με ειδικη ζελατινα και μετα το τουλι, η κατευθειαν τουλι??????

ρεβυθακι να σαι καλα

μια διευκρινιση για οποια γνωριζει

τα κουφετα της μπομπονιερας τα τυλιγουμε πρωτα με ειδικη ζελατινα και μετα το τουλι, η κατευθειαν τουλι??????

ρεβυθακι να σαι καλα

Τα έχω δει τυλιγμένα σε ένα μόνο τούλι,σε οργάντζα,αλλά και σε διπλά/τριπλά τούλια.Επίσης σε ένα τούλι τυλιγμένο σαν μπάλα και μετά σε άλλο μεγαλύτερο.Τα έχω δει και σε ζελατίνα,αλλά και χύμα μέσα στο κουτί.

Νομίζω ότι εξαρτάται από την μπομπονιέρα που θα φτιάξεις και από το πόσο γεμάτη θέλεις να δείχνει.

αααα ωραια!!!

στην κριση του καθενος.....

να περασω στο τουλι

το πηρατε καλουπι η κομμενο?

που ειναι πιο φτηνα?(ποσο περιπου κοστιζει)

ειδα σε καποιες σελιδες αλλα μαλλον δεν τα πολυκαταλαβα

ειδικα ψαλικα που κοβουν με σχεδια βιβλιοπωλειο?(μηπως εχει τζαμπο)

αααα ωραια!!!

στην κριση του καθενος.....

να περασω στο τουλι

το πηρατε καλουπι η κομμενο?

που ειναι πιο φτηνα?(ποσο περιπου κοστιζει)

ειδα σε καποιες σελιδες αλλα μαλλον δεν τα πολυκαταλαβα

ειδικα ψαλικα που κοβουν με σχεδια βιβλιοπωλειο?(μηπως εχει τζαμπο)

Ψαλίδια με σχέδια έχει σίγουρα στα μαγαζιά με είδη χόμπυ,μάλλον και στα βιβλιοπωλεία,αλλά κάποια κοπέλα είπε ότι έχει και στα τζάμπο.Εγώ πάντως δεν τα είδα ποτέ εκεί.

Το τούλι θα σου πρότεινα να το έπαιρνες έτοιμο κομμένο,γιατί είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις σωστά.

Το τούλι θα σου πρότεινα να το έπαιρνες έτοιμο κομμένο,γιατί είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις σωστά.

από το στόμα μου το πήρες .. άδικη ταλαιπωρια , αφου υπάρχουν ετοιμα .

jHgFp3.png

mpourmpounaki αφού σου τα δίνει χονδρική κ είναι κ κοντά σου,μη το ψάχνεις,μια χαρά όλα!Τώρα για σαπουνόφουσκες αν δω κάτι θα σε εχω στο νου μου:)

Φασολάκι μου σου στελνω πμ σε λιγάκι!

revythaki ευχαριστω για ολα εκ των προτερων!φασολακι εγω τα τουλια θα τα παρω κομμενα γιατι ειναι και λιγο τζαναμπετικο σαν υφασμα ,αναλογα το τουλι παει και η τιμη το γαλλικο ειναι πιο ακριβο παντως!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...