Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!! πηγα κι εγω κεντρο χθες αλλα μπερδευτηκα.... καταρχην δεν βρηκα το derris, δευτερον ο Ταξιαρχης ειχε κατεβασμενα ρολα αν και ειχε φως στη βιτρινα (μηπως το μαγαζι ειναι απεναντι σε καμια στοα κι εγω ειμαι γκαβη?????) τριτον πηρα μικρες μικρες παραμανες με κρικακι για μαρτυρικα απο τη diva αλλα μαλλον εκει σου πιανουν κατιτις.... γιατι τα 35 κομματια ειχαν 8,75 (δηλ 0,25 η μια!!!!!!!!!!!!)

Ελια δεν πολυσυμφερει να φτιαχνεις μαρτυρικα........το σκεφτηκα κι εγω και πηγα απο την Ντιβα και οντως βγαινει ακριβα.......εκτος κι αν εχεις το μερακι.........βρισκεις ετοιμα ωραια και φθηνα.......στον παπανδρεου αν θες βραχιολια/κολιε εχει με 25 ευρω τα 50 τεμαχια.......Επισης αν θες εχει ωραια μαρτυρικα στο mytree (0.55 τα σταυρουδακια σε καρφιτσα και σχεδον 1 ευρω με παραμανα)

Γενικως οι κατασκευες συμφερουν αν θες πολλα κομματια και κανεις οικονομικες κατασκευες......

Και εγω σκεφτομαι να φτιαξω μπρελοκ και βραχιολια και να βαλω κοραλλια και λιθους μαζι με επαργυρους αστεριες η αγκυρες (κατι τετοιο ετοιμο δεν εχω βρει) λογω θαλασσινης βαφτισης........και θα τα κανω μονο αν τελικα παρω ετοιμες τις μπομπονιερες (για να πω οτι κατι εκανα μονη)......αυτες τις μπομπονιερες που θελω δε με συμφερει καθολου να τις φτιαξω μονη.....βγαινουν πολυ ακριβοτερα (προς το παρον)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΕΓΛΕΡΑΚΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?? :?: ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?????????? (ΕΛΠΙΖΩ ROSANGEL ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ..............)

Γεια σου Εβιτα!!!! Μια χαρα ειναι η ιδεα σου.......μαλιστα υπαρχουν ετοιμες τετοιες μπομπονιερες...και με μπεγλερια και με μπρελοκ.....κανουν το δεσιμο στο σωμα της μπομπονιερας (ειτε τουλινη ειτε πουγκι)....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

το τραπέζι δεν το στόλισα εγώ αλλά μία εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιες ενέργειες, αλλά σε πολύ λογικές τιμές. Τις πετσέτες τις αγόρασα εγώ και βρήκα φυσικα΄μία βιοτεχνία και μου τις κέντησαν. Εγώ είμαι άσχετη με το άθλημα και φαντάσου να είχα να κεντήσω και 200 πετσέτες..... θα με βλέπατε στις ειδήσεις των 8.

asteraki ποσο σου κοστισε η καθε πετσετουλα? τις βρηκα ετοιμες με 3€ (με τυπωμα και κουφετα) αλλα τις θεωρω ακριβες. Σου βγηκαν φτηνοτερα?

3OaPp3.png CNKep3.png

Η μπομπονιέρα-πετσετούλα μου στοίχισε περίπου 1,8 αλλά όπως έχω ήδη πει σε κάποιο άλλο σημείο, έψαξα και αγόρασα τα υλικά από διάφορα σημεία και τις τύλιξα εγώ, μόνο το πουγκάκι με τα smarties πήρα έτοιμα που τα έδεσα στην πετσέτα. Αν κάποια ενδιαφέρεται ας πάρει τηλέφωνο στο 2310-328505, κυρία Λούλα, εταιρεία "Δια χειρός κυρκιλή", έχει σίγουρα πετσέτες αλλά δεν γνωρίζω τιμή.

το Σάββατο έφαγα τα ποδαράκια και γύρισα όλη την περιοχή γύρω από την πραξιτέλους. Το αποτέλεσμα απογοήτευση. Πήγα στο Πακέτο δεν λέγανε με τίποτα τις τιμές της χονδρικής και στην λιανική ένα μικρό κουτάκι για μπομπονιέρα είχε ένα ευρώ την στιγμή που για έτοιμες στα lapin με πολύ ωραίο αλογάκι για το λαιμό μου ζητάνε 1,80. Στο diva ανάκριβα ένα αλογάκι χρωματιστό 2,20 ευρώ χωρίς φπα βάλε κουτιά την δουλειά κορδέλες κλπ. πολλά χρήματα. Στο nikolis πολύ εξυπηρετικοί αλλά πρέπει να κάνεις λογαριασμό 50 ευρώ και κάτι σταυρουδάκια που βρήκα με στρασάκια τα 100 κοστίζουν 60 ευρώ και κανά 10 δερματάκια και παραμάνες. Ενω έξω τα βρίσκω έτοιμα τόσο. Δεν ξέρω πως τα βρίσκεται τόσο φτηνά αλλά εγώ απογοητεύτηκα. Το μόνο που βρήκα είαν υλικά για τα τραπέζια γαλάζια κουβαδάκια από το jumbo ριζόχαρτα πολύχρωμα μέσα δύο μπαλονάκια στο χερουλάκι και μέσα 4 ζαχαρωτά αλογάκια σε διάφοα χρώματα που θα μου φτιάξουν στο φανταιζί και ενώ σε εταιρεία μου ζήτησαν 450 ευρώ για 10 τραπέζια θα μου βγούν 10ο όλα και στο ΄τελος θα τα μοιράσω στα παιδάκια.

k4xS.jpg

Επίσης υπάρχει και ο Καψιάνης στη Θησέως, λίγο πιο πάνω από το Newman, που δίνει σε τιμές χονδρικής για μεγάλες ποσότητες χωρίς να χρειάζεται επαγγελματικό ΑΦΜ. Κουτάκια χάρτινα γύρω στα 15 λεπτά, αν θυμάμαι καλά...

Διαφημίσεις

Eπειδή με ενδιαφέρει και εμένα. Μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα, θα μπορούσες να μου πεις που τις βρήκες 3 ευρώ; Σε ποιό κατάστημα;

ΣΤΗ Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ- ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ? ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

Μελινα κι εγω στην πρωτη βολτα εκανα κεφαλι.........δεν ειναι απλα τα πραγματα! Για να σου βγει φθηνη η ιστορια πρεπει να το ψαξεις πολυ και να κανεις απλες κατασκευες........οχι πολλα πραγματα πανω, αλλιως ειναι ασυμφορο και δεν αξιζει η ταλαιπωρια αν δεν εχεις το μερακι της χειροτεχνιας......

Και εγω για να φτιαξω την μπομπονιερα που θελω , μου βγαινει πολυ ακριβοτερα απο το να την παραγγειλω......

Καλα κανετε και τα γραφετε ωστε να μαθαινουμε ολοι.......και ειχα σκοπο να περασω απο το πακετο!!!! Βασικα ψαχνω ενα κουτι για τα βαφτιστικα και τα μαρτυρικα......

Λοιπόν κορίτσια έκανα και εγώ τη βόλτα μου χθες για υλικά . Πηγα λοιπόν αρχικά στην Πραξιτέλους στο Νικολίς , εχει τα πάντα και μπορείς με λίγα λεφτα να φτάξεις απο μαρτυρικά με 0,40 ευρώ ,μεχρι μπουμπουνιέρες το πολύ με 1 ευρώ . Για να πετύχεται πιο φθηνες τιμές βάλτε απλά υλικά και απο κρεμαστα τα μεταλλικά , όχι ασημένια που ανεβάζουν την τιμή!

Πιο πάνω ο διονυσόπουλος για χαρτιά, στη Ρόμβης ο Παπανδρεου έχει πολύ καλές τιμές σε έτοιμες μπουμπουνιέρες ή αν θέλετε βαζάκια γυαλινα με 50 λεπτά κτλ ή κουφέτα πολύ καλής ποιοτητας όλες τις γεύσεις. Στη Θησέως ο Καψιάνης έχει τις ζελατίνες για να τις ραψετε στα προσκλητηρια , το Νεwman είχε τις πιο ωραίες πεταλούδες και ψαθινα πουγκακια με 40 λεπτά και γενικά καλές τιμές. Στο ίδιο μαγαζί τυπώνει κορδέλες : τα 2,5 εκ. πλάτος 68 ευρώ + 30 ευρώ η μακέτα +ΦΠΑ για 500 μέτρα, τα 15 χιλ. πλάτος 54 ευρώ και 30 ευρώ η μακέτα +φπα επίσης 500 μέτρα. Οι κορδέλες είναι πολύ καλής ποιοτητας και σε πολλα χρώματα! Δίπλα στο Γεωργίου οι τιμές για τις κορδέλες είναι ανάλογες (εκεί είχα κάνει του γάμου μου). Στο Ατλας - Πακέτο η κοπέλα στο ταμείο ήταν αγενέστατη, δεν μου έλεγε τιμές αν δεν της πήγαινα ΑΦΜ και την ταυτότητα . Τέλος πάντων έχει τα πάντα και απο οτι μου είπε μια υπάλληλος στα κρυφά οι τιμές χονδικής είναι οι μισές απο αυτές που σου λένε για τη λιανική!!!

Στο Hobby and Art οι κοπέλα ήταν πάρα πολύ εξυπηρετική ! Μου έδωσε ιδέα για βαζάκια να κάνω πάνω την τεχνική της χαρτοπετσέτας και να τα γεμίσω με γλυκό του κουταλιού!!! Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά πάρα πολύ οικονομικό και είναι σχεδόν δεδομένο οτι όλοι θα κρατήσουν τα βαζάκια! Ξερετε που θα βρω γλυκό του κουταλιού :?: Οσο για τα παιδάκια σκέφτηκα στο κέντρο να έχω δυο ή τρία καλάθακια με διαφορα παιχνιδάκια απο τα jumbo , για να μην είναι παραπονεμένα!!! Αυτά , αν θυμηθώ κάτι άλλο .... θα επανέλθω!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Αξιοπρεπέστατα γλυκά του κουταλιού κάνει ο Λουμίδης. Εχει συσκευασμένα και χύμα. Παραδόξως καλύτερα είναι τα χύμα. Δεν έχω δοκιμάσει όλες τις γεύσεις, αλλά το κερασάκι του είναι πολύ καλό.

Κορίτσια μη με βρίσετε,αλλά μου είναι αδύνατον να διαβάσω 35 σελίδες για το θέμα... :oops::oops::oops::oops:

Θα ήθελα όποια μπορεί να με βοηθήσει και να μου πεί τα εξής:

Που μπορώ να βρώ κουτάκια σε φούξια και λαχανί,

κορδελίτσες στο ίδιο χρώμα

σοκολατάκια μικρά τυλιχτά.

Δεν έχω δυνατότητα να αγοράσω χονδρική,μόνο λιανική.

Η σκέψη μου είναι να φτιάξω προσκλητήριο κουτάκι με σοκολατάκια,μέσα στο οποίο θα υπάρχει και η πρόσκληση τυπωμένη σε ρυζόχαρτο.Το κουτάκι θα το στολίσω με κορδελίτσες και θα ήθελα αν μπορουσα να κολλήσω πάνω καμμιά μαργαριτούλα ή πεταλουδίτσα με γκλιτεράκι...ούτε αυτά ξέρω που θα τα βρώ... :oops:

Η τιμή που μου δίνουν έξω για κάτι αντίστοιχο είναι 2,20 ευρώ...

Θέλω να ψάξω κατα πόσο με συμφέρει να το φτιάξω μόνη μου...

Ξέρω ότι πολλές από εσάς το έχετε ψάξει καλά το θέμα και μάλλον τα έχετε ξαναγράψει αυτά που ρωτάω αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω όλο το θέμα... :oops:

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Έλσα όπως πάντα ταχύτατη!!!!Σε ευχαριστώ πολύ... :) Το Μοσχάτο με βολεύει πολύ..Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το επαγγελματικό ΑΦΜ (συγχωρέστε με.ξανθιά...).

Ο άντρας μου έχει επαγγελματικό ΑΦΜ,είναι μηχανικός με ατομική επιχείρηση..μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΑΦΜ του;;;Δε νομίζω,δεδομένου ότι το επάγγελμά του είναι άσχετο με την αγορά που πρόκειται νά κάνω...σκέφτομαι κάτι λάθος;;;;

ναι κανονικά δε μπορείς... αλλά για σκέψου λίγο...

ο άντρας σου δεν είναι που θέλει να κάνει μια πρωτοποριακή μακέτα ενός mall χρωματιστά κουτάκια και κορδελάκια σε περίοδο άνοιξης με πεταλούδες στον περιβάλλοντα χώρο? :wink:

:lol::lol:

Έλσα όπως πάντα ταχύτατη!!!!Σε ευχαριστώ πολύ... :) Το Μοσχάτο με βολεύει πολύ..Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το επαγγελματικό ΑΦΜ (συγχωρέστε με.ξανθιά...).

Ο άντρας μου έχει επαγγελματικό ΑΦΜ,είναι μηχανικός με ατομική επιχείρηση..μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΑΦΜ του;;;Δε νομίζω,δεδομένου ότι το επάγγελμά του είναι άσχετο με την αγορά που πρόκειται νά κάνω...σκέφτομαι κάτι λάθος;;;;

Το κατάστημα δεν το ενδιαφέρει τί επάγγελμα καλύπτει το ΑΦΜ, ο άντρας σου δεν ξέρω αν μπορεί να το καλύψει, πρέπει να ρωτήσει τον λογιστή του....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...