Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

artemis

Recommended Posts

Λοιπόν Agapi την Κυριακή βαπτίσαμε τον μικρούλη μας κι όλοι ξετρελάθηκαν με τα γλυκά. Ακουσα τα καλύτερα σχόλια τόσο για την ιδέα όσο και για το γλυκό. Συγκεκριμένα τα γλυκά από το Makro άρεσαν πάρα πάρα πολύ.Οσοι έφαγαν βύσσινο, κυδώνι με παίρνουν τηλ και με ρωτούν από πού πήρα τα γλυκά να πάνε να πάρουν.

Στο Μακρο έχει και του Σαραντή σε πεντόκιλο και σε μικρά διάφορες γεύσεις, αλλά κάποια γεύση που δοκιμάσαμε δεν θυμάμαι ποια ακριβώς δεν μας άρεσε.Οπως και της Μακεδονικής το κεράσι δεν μας άρεσε όσο του Lidl.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 283
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως έχει ανακαλύψει καμία σας οικονομικά γυάλινα βαζάκια για γλυκό του κουταλιού 106 ml? Πήρα τηλ. σήμερα στον Χαλκιαδακη και έχουν τελειώσει όλα και θα φέρουν ξανά από Σεπτέμβρη :(

as1cCp90g411210MDAwNTExMWR8MDAwMTg3MGR8T3VyIGxpdHRsZSBwcmluY2UgaXM.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Την Παρασκευή μας είπαν από τον Μαμμωνα στην Αθήνα (που δίνει λιανική ο Χαλκιαδάκης) ότι όντως έχουν εξαντληθεί όλα τα βαζάκια orchio και θα φέρουν αρχές Σεπτέμβρη. Οι τιμές για αυτά είναι 0,23 + ΦΠΑ χονδρική και 0,40 τελική λιανική από Μαμμωνα. Εάν βρεις κάτι άλλο στο μεταξύ μέχρι τον Σεπτέμβριο, πες μου και εμένα παρακαλώ. Την Adorex ξέρω αλλά η τιμή είναι αρκετά πιο μεγάλη νομίζω και από ότι ξέρω είναι με φελό στο κλείσιμο και όχι με βιδωτό καπάκι.

Μήπως έχει ανακαλύψει καμία σας οικονομικά γυάλινα βαζάκια για γλυκό του κουταλιού 106 ml? Πήρα τηλ. σήμερα στον Χαλκιαδακη και έχουν τελειώσει όλα και θα φέρουν ξανά από Σεπτέμβρη :(

εντελώς συμπτωματικά, ψάχνοντας κάτι άλλο, έπεσα πάνω σε αυτό

http://www.apikyan.com/displayProducts_gr.asp?subcat=3

δεν ξέρω τιμές, αλλά έχει αυτά που θες απ ότι είδα

δεύτερο "ελάττωμα" ότι είναι θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα θα μπορούν να στα στείλουν

για δες το

Δες και στο http://www.neraidorama.gr, εχει φερει βαζακια και μπουκαλακια,

αλλα δεν γνωριζω τιμες........... :wink:

στο neraidorama μου ειπαν για τον Κωδικό G5012 Orcio τα 106 ml

33 λεπτα το ενα χωρις φπα, αλλα θα χρεωσουν και εξοδα αποστολης γιατι ειναι βαζα και ειναι βαρια.

στο apikyan μου ειπαν οτι δεινουν μονο χωνδρικη...

Διαφημίσεις

καλημερα,

ναι η τιμη που μου εδωσε ειναι λιανικη...

πηρα τηλ. και στον Παπανδρεου, θα φερει την επομενη εβδομαδα βαζακια 0,50 το ενα, οταν ειχα παει στο μαγαζι για να παρω αλλα πραγματα και ειχα ρωτησει μου ειχε πει 0,45 το ενα :shock::shock::shock:

μηπως λενε οτι τους ερχει :?::?::?:

• 4 months later...

Καλησπέρα σε όλες,

Πριν 2 μηνες επισκεφθηκα το Elxis για βαζακια γλυκου. Την ιδεα την πηρα απο εσας κοριτστια του forum και σας ευχαριστω πολυ για αυτο γιατι μου αρεσει πολυ. Ειδα τα βαζακια με το μικρο ξυλινο κουταλι αλλα επειδη θελουμε να γραψουμε το ονομα της κορης μας πανω ηταν πολυ μικρα και κατεληξα σε αυτα

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=3369

Βεβαια τα καπακια ειναι τεσσερα διαφορετικα χρωματα αλλα αυτο δεν μας πειραζει γιατι θα σκεπαστει με σατεν κορδελα φουξια. Πηρα λοιπον οσα ειχε στοκ, δηλαδη 84 και ζητησα αλλα 90.

Επι 1,5 μηνα παιρνω τον κυριο καθε μερα και καθε φορα μου λεει τα ιδια "βρε αυτα τα βαζακια θα γραψουν ιστορια. Θα τα εχω σιγουρα αυριο αλλα παρτε τηλεφωνο πριν ερθετε καλου κακου." Καθε Παρασκευη μου λεει οτι τη Δευτερα θα τα εχει και οταν ερθει Δευτερα μου λεει για την αλλη μερα. Την προηγουμενη Παρασκευη μου ειπε οτι εγγυημενα θα τα ειχε τη Δευτερα που περασε!!!! Σημερα παλι μου ειπε οτι θα τα εχει τη Δευτερα που μας ερχετε!!!!! Εχω αγανακτησει. Με εχει πιασει ημικρανια σημερα απο αυτο γιατι πια εχει φτασει να ειναι κοροιδια. Του εχω πει να μου πει απο που τα παιρνει να του τα παω εγω αφου δεν προλαβαινει και ολο μου λεει οτι δεν ειναι μονο τα δικα μου αλλα και αλλα πραγματα που θελει να παρει απο αυτον που τα προμηθευει. Τα βαπτισια ειναι σε λιγοτερο απο ενα μηνα και αυτα τα βαζακια θελουν πλυσιμο, μετα να γραψει ο συζυγος μου το ονομα του μωρου πανω, να μπουν στο φουρνο 3 ωρες να δεσει ο ανεξητηλος στυλος, κλπ. Θελω να τα ετοιμασουμε απο τωρα και να μπει το γλυκο στο τελος, γιατι δεν ειναι μονο αυτα που θα κανουμε εμεις αλλα και τις μπομπονιερες και πολλα αλλα. Αν δεν ειχα παρει τα 84 κομματια δεν θα επεμενα για τα αλλα 90, θα διαλεγα αλλα.

Μηπως εχετε δει πουθενα αλλου αυτα τα συγκεκριμενα βαζακια η ξερετε ποιος τα προμηθευει. Θα το εκτιμησω πααααρρρααα πολυ αν μπορειτε να με βοηθησετε.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλο Σ/Κ.

Raphaella δε θα σε ξεσηκώσω αλλά μήπως είναι καιρός να τον πάρει ο σύζυγος με λίγο πιο αυστηρό ύφος ώστε να συντομεύσουν την παράδοση της παραγγελίας; Δεν είναι σωστό να σε αγχώνουν, στην τελική δεν τα παραλαμβάνεις έτοιμα ώστε να περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή, άρα για πάρτε δραστικά μέτρα.

Καλημέρα nat-left και ευχαριστω για το μηνυμα σου. Η αληθεια ειναι οτι την Πεμπτη που περασε μου ειπε ο συζυγος μου οτι θα το αναλαβει εκεινος απο εδω και περα. Χωρις τηλεφωνο πηγε απο εκει και την ιδια ιστορια του ειπε "βρε αυτα τα βαζακια θα γραψουν ιστορια. Θα τα εχω αυριο το απογευμα (για χθες Παρασκευη δηλ). Χθες τον παιρνει τηλεφωνο και του λεει οτι παει να τα παρει και ο κυριος του λεει "οχι σημερα, ελατε την Δευτερα χωρις τηλεφωνο γιατι θα τα εχω σιγουρα". :shock::shock::shock: Λοιπον, τη Δευτερα θα παμε εκει και αν δεν τα εχει δεν θα φυγουμε μεχρι να τα φερει η να μας πει απο που τα προμηθευετε να παμε να τα παρουμε εμεις. Ξεχασα να σας πω οτι εδω και 20 μερες του ειχα πει "μηπως να το ξεχασουμε" και η απαντηση του ηταν "οχι, οχι θα τα φερω σιγουρα" Μονο που δεν μου ειπε ποτε θα τα φερει σιγουρα, μηπως τα επομενα Χριστουγεννα? Θα σας ενημερωσω τι θα γινει την Δευτερα.

Καλο Σ/Κ.

Διαφημίσεις

Αμάν πια αυτο το ελξις βρε κορίτσια..Δεν θελα να κανω δυσφημιση πραγματικα, αλλα με τόσα που εχω ακουσει..Καλυτερα να δινουμε λιγα λεφτα παραπανω τελικα παρα να μας πνιγει το αγχος λιγες μερες πριν την βαπτιση με τις παραδοσεις τους..!!Ελεος!!Ολο τα ιδια κανουν!Raphaela ελπιζω να τα καταφερες τελικά..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Ωστε δεν ειναι μονο σε εμενα που τα κανει αυτα ο κυριος Elxis, Marialena μου, ε?? Δεν το ηξερα, δεν ετυχε να διαβασω για αυτο σε αλλο θεμα. Πραγματι ομως αν τα εβρισκα τα βαζακια αλλου 1 Ευρω θα τα επαιρνα πια γιατι δεν αξιζει να σου βγαζει την ψυχη για τη διαφορα.

Παντως σημερα που ηταν να παμε δεν πηγαμε τελικα γιατι ο συζυγος επρεπε να παει εκτος Αθηνων αλλα του ειπα να μην τον παρει καν τηλεφωνο και οτι θα παμε αυριο να δουμε τι γινεται.

Φυσικα δεν θελω ουτε εγω να κανω δυσημιση στο μαγαζι γιατι κατα τα αλλα φαινεται καλος ανθρωπος αλλα σιγουρα ειναι κακος επαγγελματιας!!!! Και μαλλον δεν το εχει κλεισει το μαγαζι του ακομα γιατι οντως ειναι αρκετα φθηνοτερος απο τους αλλους. Αλλα οσο φθηνοτερος ομως και αν ειναι εγω μετα απο αυτα που θελω απο εκεινον δεν θα ξαναπαω και ας πληρωσω κατι παραπανω. Αφου σκεφτομουν να παρω το γλυκο του κουταλιου απο εκει αλλα τωρα πια αλλαξα γνωμη γιατι μαλλον θα τα εδινα αδεια τα βαζακια στα βαπτισια!!!

εγω προσωπικα για να πω την αληθεια δεν εχω ψωνισει απο εκει..Γιατι με ειχαν προειδοποιησει!Εχουν ανοιξει και αλλες φορες τοπικ απ οτι εχω διαβασει εδω για το ποσο καθυστερουν..Και ειχαν βγαλει την πιστη σε μια φιλη μου απο επαρχια!Λιγες βδομαδες πριν την βαπτιση..Παλι με αυτα τα βαζακια!Υπομονη..Δεν υπαρχει περιπτωση να μην στα φερει, μην ανησυχεις γι αυτο!Απλα το λεω γιατι πραγματικα αυτο το αγχος που εχουμε ολες οι μητερες οχι μονο πριν τις βαπτισεις αλλα και γενικα δεν αξιζει να αυξανεται για τετοια θεματα..Πιστευω οτι παει καλα γενικα γιατι εχει πολύ καλες τιμές, οχι βεβαια σε ολα τα ηδη αν το ψαξεις αλλα σε αρκετα..και γι΄αυτο εχει πολλες παραγγελιες μαλλον και ειναι ασυνεπης..δεν ξερω τι αλλο να πω..Υπομονη!Και ασχολεισου με τα υπολοιπα της βαπτισης να ξεχαστεις! :wink: ποτε ειναι η δικια σας βαπτιση?

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Καλησπέρα Marialena και σε ευχαριστώ για το μηνυμα. Η βάπτιση ειναι στις 10 Γεναρη (θα μου πεις εχω ακομα καιρο αλλα μη ξεχναμε οτι μεσολαβουν οι γιορτες) και δεν ειναι μονο τα βαζακια αλλα διαφορα που πρεπει να γινουν για την βαπτιση. Εχω αγχωθει και για το τι θα φορεσω γιατι δεν εχω ψαξει ακομα και απ οτι μου λεει η κουμπαρα δεν θα βρω και ευκολα γιατι ειναι πρωι η βαπτιση και στα μαγαζια αυτη την εποχη μονο καλα βραδινα βρισκεις.

Τελος παντων, στο θεμα μας. Πηγαμε σημερα με το συζυγο (και το μωρο) στο Ελξις και μας ειπε ο κυριος να του θυμισουμε για τι πηγαμε. Του ειπαμε τα βαζακια και λεει "Αχ αυτα τα βαζακια....." Του ειπα, "ειπατε στον συζυγο την Παρασκευη για Δευτερα χωρις τηλεφωνο και εμεις ηρθαμε σημερα Τριτη". "Ναι, αλλα...." Τον εκοψε ο συζυγος μου πολυ ευγενικα και του ειπε "προφανως εχετε πολυ δουλεια λογω ημερων, πες μου την διευθυνση απ οπου τα παιρνεις να παω να τα παρω". Δεν μπορω να πω, μας την εδωσε αμεσως, ειδοποιησε κιολας οτι θα παμε και αυριο το πρωι θα τα εχουμε!!!! Επιτέλλλλοουυυυςςςς. Πηρα τα κουφετα που ειχα παραγγειλει και τα ειχε ευτυχως και ετσι μπορω σιγα σιγα να φτιαχνω και τις μπομπονιερες. Δεν τελειωσα ομως ακομα απο το Ελξις γιατι πρεπει να παρω και τα 90 κουταλακια για το γλυκο τα οποια δεν τα ειχε αλλα μου ειπε οτι του πηγαινουν σχεδον καθημερινα. Καλα, αυτα δεν με αγχωνουν γιατι μπαινουν στο τελος ουτως η αλλως.

Bye for now.

• 8 months later...
Εγω έχω επαγγελματικό ΑΦΜ για όσες χρειάζονται.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΦΜ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ. [email protected]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...