Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια ήμουν καλύτερα ή έτσι νόμιζα, με λίγο καφέ και πήγα μια βόλτα το μεσημέρι με τον άντρα μου στο ΙΚΕΑ. Περπάτησα από τα πιάτα μέχρι το ταμείο (καθόλου στο show room). Τώρα έχω πάλι άίμα και δεν μπορώ να χωνέψω πόσο ηλίθια είμαι κι εγώ κι ο άντρας μου που ξεθαρρέψαμε. Δηλαδή, ειλικρινά, μου έρχεται να μας ρίξω από μια σφαλιάρα και αναρωτιέμαι, με τόσο άγχος και τόση στενοχώρια που περνάμε τον τελευταίο μήνα, πώς φερθήκαμε τόσο ηλίθια. Όσο σκέφτομαι τί έκανα και ότι μπορεί να έκανα μεγάλο κακό κλαίω από τύψεις και θυμώνω τόσο με τον εαυτό μου που δεν ξέρω κι εγώ τι μου ρχεται να κάνω.

Τώρα έχω ξαπλώσει σαν την κότα και φοβάμαι και στην τουαλέτα να πάω, φοβάμαι να το πω και στον γιατρό γιατί κι εμένα αν μου το έλεγε κάποιος άλλος θα έλέγα ότι είναι ηλίθιος και θέλει και τα παθαίνει:(:(:(

Έλεος, δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανα.

Διαφημίσεις

οκ τωρα δεν αλλαζει κατι,σου ειπα μη ξεθαρευεις αλλα μην αποδιδεις το αιμα στη βολτα σου γιατι αιμα ειχες κ αλλες μερες που δεν ειχες παει στο ικεα,σωστα?απλα τωρα αυτομαστιγωνεσε γιατι νιωθεις οτι εκανες κατι κακο,μπορει να ηταν κ τυχαιο το αιμα ,μπορει κ οχι,ξεκουρασου κ μη στεναχωριεσε αλλο,δεν αλλαζει κ τιποτα.κ μη τα μεγαλωνεις στο κεφαλι σου τα πραγματα,δεν επαθες κ κατι τραγικο απο μια βολτα,το αιμα φευγει κ ερχετε ασχετα με τις βολτες,λοιπον απο δω κ περα θα εισαι λιγο πιο προσεχτικη οκ?μην το βγαλεις ξινο κ στον αντρα σου

οκ τωρα δεν αλλαζει κατι,σου ειπα μη ξεθαρευεις αλλα μην αποδιδεις το αιμα στη βολτα σου γιατι αιμα ειχες κ αλλες μερες που δεν ειχες παει στο ικεα,σωστα?απλα τωρα αυτομαστιγωνεσε γιατι νιωθεις οτι εκανες κατι κακο,μπορει να ηταν κ τυχαιο το αιμα ,μπορει κ οχι,ξεκουρασου κ μη στεναχωριεσε αλλο,δεν αλλαζει κ τιποτα.κ μη τα μεγαλωνεις στο κεφαλι σου τα πραγματα,δεν επαθες κ κατι τραγικο απο μια βολτα,το αιμα φευγει κ ερχετε ασχετα με τις βολτες,λοιπον απο δω κ περα θα εισαι λιγο πιο προσεχτικη οκ?μην το βγαλεις ξινο κ στον αντρα σου

Καλημέρα Νάνσυ μου! Δυστυχώς συνεχίζεται το αίμα όπως πριν γίνει καφέ:(:(:(

Δεν ξέρω τί να ευχηθώ πια, να είναι το αίμα εξ αιτίας της βόλτας πράγμα που ίσως σημαίνει ότι μπορεί να είναι μικρή αποκολλησούλα; ή να είναι άσχετο και τυχαίο, άρα δεν φταίω εγώ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γι αυτό ούτε εγώ ούτε ο γιατρός;

Στο μεταξύ, έχω ραντεβού αύριο το απόγευμα μαζί του. Θέλω να τον πάρω και τώρα να του πω τί έγινε αλλά φοβάμαι πραγματικά:oops:

καλημερα,ειπαμε μπορει να ειναι κ τυχαιο,γιατι λες για αποκολληση,δε νομιζω...αν φοβασαι τοσο παρτον τηλ.κ πες του αν μπορεις να πας σημερα αντι για αυριο,μη ντρεπεσε,αυτη ειναι η δουλεια του

Ναι, τον πήρα, είναι χειρουργείο θα με πάρει μόλις τελειώσει.

Λέω για αποκόλληση σχετικά με αυτό που λέγαμε, μήπως τα ριχνουμε όλα στη μείωση ενώ είναι μια μικρή αποκόλληση που δεν φαίνεται στον υπέρηχο(θυμίζω ότι ο γιατρός λέει όχι σε αυτό το ενδεχόμενο) και ενώ πήγαινε καλύτερα, χθες με το περπάτημα χειροτέρεψε... Βέβαια, κανείς από τους γιατρούς που πήρα δεύτερη και τρίτη γνώμη δεν είδε καμία αποκόλληση στον υπέρηχο... Τι στο καλό, ένας δεν θα την έβλεπε; Άρα καταλήγω και πάλι σε αυτό που λέει ο γιατρός μου, ότι δηλαδή είναι από την μείωση και άρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...

Τέλος πάντων, μου υποσχέθηκα να προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω, θα περιμένω και τον γιατρό.

Διαφημίσεις

προβατακι παρακολουθω το θεμα σου, σου ευχομαι να πανε όλα καλά

να πω κάτι? μήπως να πας σε ενα εξειδικευμενο κεντρο εμβρυικής παρακολούθησης να κανεις εναν υπερηχο? εννοώ όχι απλά σε εναν γυναικολόγο, να σε δει εξειδικευμένος επιστήμονας, πχ εκει που παμε και κάνουμε την αυχενική και τη β-επιπέδου. εκει και τα μηχανηματα ειναι καλύτερα και οι γιατροί πιο εξειδικευμένοι στο να διαγνώσουν πιθανή αποκόλληση. τουλάχιστον να σου φύγει η ιδέα της αποκόλλησης.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

προβατακι παρακολουθω το θεμα σου, σου ευχομαι να πανε όλα καλά

να πω κάτι? μήπως να πας σε ενα εξειδικευμενο κεντρο εμβρυικής παρακολούθησης να κανεις εναν υπερηχο? εννοώ όχι απλά σε εναν γυναικολόγο, να σε δει εξειδικευμένος επιστήμονας, πχ εκει που παμε και κάνουμε την αυχενική και τη β-επιπέδου. εκει και τα μηχανηματα ειναι καλύτερα και οι γιατροί πιο εξειδικευμένοι στο να διαγνώσουν πιθανή αποκόλληση. τουλάχιστον να σου φύγει η ιδέα της αποκόλλησης.

Έχω ραντεβού σε εξιδεικευμένο κέντρο για την β επιπέδου σε δύο βδομάδες, τώρα είμαι στην 19η. Το θέμα είναι ότι με τον εξιδεικευμένο αυτόν γιατρό μιλάμε από την αρχή όλης αυτής της ιστορίας γιατί είναι εκείνος που μου έκανε και την μείωση. Όπως και ο γιατρός μου, επιμένει ότι το αίμα οφείλεται στην μείωση, δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι όλα ξεκίνησαν μέσα στο διάστημα των 2 βδομάδων μετά την μείωση που θεωρούνται επικίνδυνες (παρόλο που άρχισαν όλα την 14η μέρα ακριβώς, δηλαδή την τελευταία μέρα των 2 εβδομάδων). Από τη στιγμή που στη μήτρα υπάρχει νεκρό έμβρυο, απαγορεύεται, λένε, για το δικό μου καλό και μόνο, να πάρω ότιδήποτε εκτός από αντιβίωση που πήρα όσο ήμουν νοσοκομείο. Ακόμα και αποκόλληση να είναι θα πρέπει να περάσει μόνη της:(

Στο μεταξύ, αναρωτιέμαι αν η αποκόλληση έχει πόνο. Γιατί εγώ όταν έχω το αίμα έχω και πονάκια μαζί τα οποία ο γιατρός μου λέει ότι είναι μικροσυσπάσεις. Με έχει εξετάσει δηλαδή την ώρα που έχω αυτούς τους πόνους και έχει δει μικροσυσπάσεις, ελάχιστες όμως. Όλα αυτά τους κάνουν να μιλούν για πρόβλημα που έχει προκύψει από την μείωση και όχι από αποκόλληση.

Κορίτσια δεν ξέρω, έδω μπερδευτεί απίστευτα και το μόνο που με καθησυχάζει έστω και λίγο είναι ότι τρεις από τους τέσσερεις συνολικά γιατρούς που ασχολήθηκαν με το θέμα, μου είπαν ακριβώς τα ίδια...

Ο΄μόνος που διέφερε λίγο ήταν ένας που έχω αναφέρει και πιο πάνω, ο οποίος συμφώνησε σε όλα απλώς μου έδωσε να πάρω και προγεστερόνη. Δεν την πήρα όπως εξηγώ και το γιατί σε ποστ πιο πάνω.

προβατάκι νομίζω ότι είναι χειρότερο για σενα να μπαίνεις σε αμφιβολίες και να μπερδεύεσαι.. Έχεις που έχεις το άγχος να πάνε όλα καλά αν σου μπαίνουν και ψίλοι στ' αυτιά ότι δε στα λένε καλά οι γιατροί, θα τρελαθείς.. και δε νομίζω ότι είναι καλό όλο αυτό το άγχος για τα μωρά. Σκέψου τα θετικά, έγινε η μείωση, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, τα μωράκια σου είναι μια χαρά, ο γιατρός σου γνωρίζει απόλυτα την κατάσταση, το αίμα είναι δικαιολογημένο και αναμένουμε να σταματήσει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουράζεσαι και να χαίρεσαι για τα μωρά σου (έχεις 2 γερά μωράκια στην κοιλίτσα σου). Κάποια στιγμή θα περάσει και το αίμα, θα δεις που αύριο που θα πας στο γιατρό θα δεις τα μικρά σου ανεπηρέαστα πάλι! Δε νομίζω ότι τα 5 λεπτά περπατημα σου προκάλεσαν αποκόλληση, εγώ έκανα καθίσματα (χορευτικές φιγούρες)και δεν έπαθα τίποτα, έχω βέβαια ένα μωράκι. Νομίζω ότι είναι το δικαιολογημένο αίμα της μείωσης όπως σου λέει και ο γιατρός σου. Εσύ να είσαι ήρεμη και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου!

οκ,μπορει τελικα το αιμα να ειναι οντως απο τη μειωση,που ειναι κ φυσιολογικο,μη σκεφτεσε τιποτα αλλο,εγω παντως οταν επαθα αποκολληση δεν ποναγα,απλα ειχα πολυ αιμα,λογικες κ οι συσπασεις μου φαινονται,αυριο που θα πας θα δουμε κ τα μωρακια κ τα ξαναλεμε

Διαφημίσεις

προβατακι μου σου ευχομαι να εισαι καλυτερα σημερα,που θα παει θα σταματησει το ατιμο το αιμα κ τοτε επιτελους θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!!!

ποσο δικιο εχεις,τις περισσοτερες φορες ειναι πιο δυσκολη η εγκυμοσυνη απο το να μεινεις εγκυος!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

προβατάκι υπομονή μέχρι αύριο που θα δεις ότι όλα πάνε καλά και θα ηρεμήσεις. προσοχή μη ξεθαρεύεις!!!!!!!!! έστω και μια μικρή πιθανότητα να υπάρχει για αποκόληση δεν κάνει όχι να περπατήσεις αλλά ούτε σε αμάξι να μπεις.

προβατακι ευχομαι κ εγω να ειναι ολο αυτο προσωρινο κ απο αυριο κιολας να αρχισεις να χαιρεσαι την εγκυμοσυνη σου!!!

προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι χαλαρη και ξαπλα!!! θα σε εχω κ εγω στο νου μου...εχω αγωνια για σενα..αλλα σιγουρα θα πανε οοοοοοολα καλααααα ;););)!!!!

Μrs ypomonh εισαι εγκυος σε διδυμακια????? τελεια..!!!!!!! θυμαμαι που τα λεγαμε στην αρχη μας...χαρηκα παααααρα πολυ!!!!!

αχ παναγιτσα μου ας εχουμε ολες μας τελειομηνες εγκυμοσυνες...ή εστω εγκυμοσυνες με αισιο τελος!!!

καλη μας υπομονη...και καλη μας τυχη!!!!

dSYDp3.png

Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες μα όλες για το ενδιαφέρον σας και σας κάνω αγκαλίτσα μία μία!

Όταν γράφτηκα στο φόρουμ το έκανα πιο πολύ για ενημέρωση και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια υποστήριξη! Ειλικρινά, παίρνω πολύ κουράγιο και μόνο που ασχολείστε με το θέμα, και μιλάω για όλες σας. Αύριο ελπίζω να έχω καλύτερα νέα! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, όση ταλαιπωρία κι αν υπάρξει, τουλάχιστον να τελειώνουν όλα καλά!

Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες μα όλες για το ενδιαφέρον σας και σας κάνω αγκαλίτσα μία μία!

Όταν γράφτηκα στο φόρουμ το έκανα πιο πολύ για ενημέρωση και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια υποστήριξη! Ειλικρινά, παίρνω πολύ κουράγιο και μόνο που ασχολείστε με το θέμα, και μιλάω για όλες σας. Αύριο ελπίζω να έχω καλύτερα νέα! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, όση ταλαιπωρία κι αν υπάρξει, τουλάχιστον να τελειώνουν όλα καλά!

μπραβο κοριτσακι μου,να σκεφτεσαι πως θα σε ταλαιπωρησουν λιγακι τα καμαρια σου αλλα στο τελος τα γλυκα τους χαμογελακια θα σε κανουν να τα ξεχασεις ολα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό, ευτυχώς όπως φαίνεται προς το παρόν είναι καλά τα πράγματα. Τα μωράκια μεγαλώνουν!:D

Το αίμα ευτυχώς έγινε πάλι καφέ αλλά από ό,τι φαίνεται μόλις κουράζομαι έστω και λίγο το γυρνάει στο κόκκινο.

Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα από την τελευταία φορά, τα ίδια είπαμε, το μόνο θετικό είναι ότι φαίνεται να μειώνεται το αίμα και να γίνεται καφέ. Με έβρισε ξανά που περπάτησα στο ΙΚΕΑ και μου είπε ότι από τις 24 βδομάδες (πόσο μακριά μου φαίνονται να τις φτάσω...!) θα μείνω εντελώς σπίτι και θα βγαίνω μόνο για να πηγαίνω στο ιατρείο του. Μέχρι τώρα μου επέτρεπε μια βόλτα κάθε τόσο, χωρίς περπάτημα βέβαια.

Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά τελικά και καθοόλου δεν με νοιάζει που θα είμαι σπίτι!

πολυ χαιρομαι που τα μωρακια ειναι καλα,κ σενα σε βλεπω πιο ανεβασμενη σημερα,λογικο μου φαινετε.το ξερω οτι η παραμονη σε ενα κρεβατι ειναι δυσκολη αλλα αφου πρεπει θα το κανεις,τουλαχιστον να ξερεις οτι απο τη μερια σου εχεις κανει οτι επρεπε κ τα υπολοιπα απο το θεο,να σου πω οτι κ γω καθησα ολους τους μηνες στο κρεβατι,σηκωνομουνα μονο για τουαλετα κ δεν το μετανιωσα.λοιπον μη ξεθαρευεις κ προσεχε,φιλια

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό, ευτυχώς όπως φαίνεται προς το παρόν είναι καλά τα πράγματα. Τα μωράκια μεγαλώνουν!:D

Το αίμα ευτυχώς έγινε πάλι καφέ αλλά από ό,τι φαίνεται μόλις κουράζομαι έστω και λίγο το γυρνάει στο κόκκινο.

Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα από την τελευταία φορά, τα ίδια είπαμε, το μόνο θετικό είναι ότι φαίνεται να μειώνεται το αίμα και να γίνεται καφέ. Με έβρισε ξανά που περπάτησα στο ΙΚΕΑ και μου είπε ότι από τις 24 βδομάδες (πόσο μακριά μου φαίνονται να τις φτάσω...!) θα μείνω εντελώς σπίτι και θα βγαίνω μόνο για να πηγαίνω στο ιατρείο του. Μέχρι τώρα μου επέτρεπε μια βόλτα κάθε τόσο, χωρίς περπάτημα βέβαια.

Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά τελικά και καθοόλου δεν με νοιάζει που θα είμαι σπίτι!

ειδες μια χαρα θα πανε ολα,κ τι εγινε θα εισαι χαλαρη κ ξαπλα κ τσουκου τσουκου θα περασουν οι εβδομαδες!!!!αμα βαριεσαι να μπαινεις να λεμε χαζομαρουλες να περναει η ωρα σου!!!!φιλακια πολλα!!:):):):)

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! όχι, δεν ξαναξεθαρρεύω, σίγουρα!!!:wink:

Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν με νοιάζει που θα μείνω μέσα καθόλου! Είναι το λιγότερο, πραγματικά! Και είστε τρυφερή συντροφιά έτσι κι αλλιώς:oops::oops:;);)

καλησπερα κ απο μενα προβατακι σημερα επεσα τυχαια στο θεμα σου κ πραγματικα το μονο που χρειαζετε ειναι να εχεις πιστη κ ολα θα ειναι μια χαρα κ σε λιγουσ μηνες θα εχεις τα μωρακια σου στην αγκαλια σου κ δεν θα θυμασαι τιποτα απο ολα αυτα... σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα κ σε σενα κ σε ολους τις μελλουσες μανουλες.....:lol::lol::lol:

Μπράβο προβατάκι ευχάριστα τα νέα σου. Τα μωράκια σου είναι μια χαρά!!

Αφού ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση εκμεταλλεύσου το και σκέψου ότι το κάνεις για τα μωράκια. Όλα θα πάνε καλά θα το δεις και σε λίγους μήνες θα είσαι μανούλα. Σου εύχομαι τα καλύτερα:P

Μπράβο κοριτσάκι μου, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!Κάνε υπομονή και θα περάσει ο καιρός. Δεν σου λέω να προσέχεις και να μην ξεθαρεύεις γιατί ε΄μαι σίγουρη ότι θα κάνεις ό,τι πρέπει! Σε σκέφτομαι και κάνω ευχούλες συνέχεια να πάνε όλα τέλεια!!!!

Φιλιά!

:D:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ ολόψυχα, οι ευχές σας και οι προσευχές που λέτε μου δίνουν πολύ δύναμη, σας το λέω ειλικρινά! Δεν φαντάζεστε στ΄αλήθεια πόσο κουράγιο παίρνω, κι όταν φοβάμαι σκέφτομαι πάντα όσα λέτε, και ελπίζω! Ελπίζω και για μένα αλλά και για όσες κοπέλες είναι έγκυες ή προσπαθούν ή έχουν δυσκολίες και εύχομαι να έχουν χαρούμενες εγκυμοσύνες και κυρίως με το καλύτερο τέλος!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...