Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

ήμουν στη 14 εβδομάδα. έχω και εγώ αγοράκι! το αίμα 'ηταν πολύ σαν περίοδο κράτησε 2 μέρες και μετά είχα καφέ για 2 - 3 εβδομάδες μόλις σήμερα ξαναγύρισα στη δουλειά. τώρα έχω κλείσει τις 18 εβδομάδες. προβατάκι πραγματικά όσους υπερήχους και να έκανα δεν βρίσκανε τι έχω. η γιατρός μου είπε να ηρεμήσω, ότι πολλές φορές συμβαίνει και κάποιες γυναίκες έχουν αιματάκι σε όλη την εγκυμοσύνη. η διάγνωση που έκανε ήταν αποκόληση αλλά μου εξήγησε ότι κάθε φορά που υπάρχει αίμα και δεν μπορούν να το εξηγήσουν το ονομάζουν αποκόληση... εννοείται ότι έμεινα ξάπλα για παν ενδεχόμενο. αυτό που την ένδιέφερε περισσότερο ήταν η ροή, να μην αυξηθεί.

σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα πολύ καλά. ίσως πραγματικά να ήταν ένα τυχαίο γεγονός που έγινε κοντά στη μείωση.

έχεις πολύ αίμα? η ροή αυξάνεται ή είναι σταθερή?

Ναι, είναι αρκετό, σαν περιόδου, όχι τόσο πολύ αλλά γεμίζει άνετα ένα σερβιετάκι:(:(:( κάθε τρεις ώρες:(. Εγώ το αντίθετο με σενα, άρχισα με υγρά καφεκίτρινα την 14η εβδομάδα και μετά έγιναν αίμα κανονικό:( Εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες έχω κανονικό αίμα, δεν φαίνεται να αυξάνεται η ροή αλλά ούτε και να μειώνεται:(. Μακάρι να είναι τυχαίο γεγονός αλλά όλα συνηγορούν ότι είναι από την μείωση...

Όλα να σου πάνε καλά Χρύσα μου, είσαι μια βδομάδα μπροστά μου!

Διαφημίσεις

σε ρωταω για το θυροειδη γιατι δημιουργει προβληματα,εγω δεν ειχα ποτε κ εκανα υπερθυροειδισμο οταν ημουν εγκυος κ επαιρνα χαπια,ο γιατρος μου ειπε οτι επιβαρυνει πολυ την εγκυμοσυνη,εσυ ομως εχεις κανει κ τη μειωση κ μπερδευει λιγο το θεμα γιατι ολα νομιζεις οτι ειναι απο αυτο,ρωτα το γιατρο σου αν πρεπεο να ξανακανεις εστω κ προληπτικα,να ρωτησω κ κατι αλλο,εξετασεις θρομβοφιλιας η οτι εχει σχεση με τη πηξη του αιματος εχεις κανει?εγω φαντασου δεν ηξερα απο την αρχη οτι ειχα θεμα κ με αυτο,γιατι δεν ειχα κανει τις σχετικες εξετασεις,κ οταν το βρηκαμε εκανα καθημερινα ενεσεις για τη πηξη

εσυ ομως εχεις κανει κ τη μειωση κ μπερδευει λιγο το θεμα γιατι ολα νομιζεις οτι ειναι απο αυτο

Πόσο δίκαιο έχεις σε αυτό;) Το σκέφτομαι κι εγώ ότι όλα πλέον εκεί τα αποδίδουμε! Θα ρωτήσω τον γιατρό μου για την θρομβοφιλία. Επειδή είχα διαβάσει εδώ σχετικό θέμα, τον είχα ρωτήσει και στην αρχή, πριν μείνω έγκυος, και με είχε ρωτήσει αν έχω ιστορικό στην οικογένεια. Του είπα ότι δεν έχω και έμεινε εκεί το θέμα. Θα τον ξαναρωτήσω αύριο που θα με δει ξανά. Αναρωτιέμαι πάντως, από όσα έχω διαβάσει κι εδώ, γιατί αυτή η εξέταση δεν είναι στον προγεννητικό;

Προβατακι παρακολουθώ την ιστορία σου και πραγματικά ευχομαι να σου πανε ολα καλα! Προσπάθησε όσο μπορεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Οταν ρώτησα το γυναικολογο μου γιατι δεν ειναι η θρομβοφιλια στον προγεννητικο μου απάντησε οτι ειναι τόσα πολλα που μπορεί να πανε στραβά σε μια εγκυμοσύνη που αυτο ειναι απλά άλλο ενα. Τι να πω...

Πόσο δίκαιο έχεις σε αυτό;) Το σκέφτομαι κι εγώ ότι όλα πλέον εκεί τα αποδίδουμε! Θα ρωτήσω τον γιατρό μου για την θρομβοφιλία. Επειδή είχα διαβάσει εδώ σχετικό θέμα, τον είχα ρωτήσει και στην αρχή, πριν μείνω έγκυος, και με είχε ρωτήσει αν έχω ιστορικό στην οικογένεια. Του είπα ότι δεν έχω και έμεινε εκεί το θέμα. Θα τον ξαναρωτήσω αύριο που θα με δει ξανά. Αναρωτιέμαι πάντως, από όσα έχω διαβάσει κι εδώ, γιατί αυτή η εξέταση δεν είναι στον προγεννητικό;

Αχ βρε προβατάκι, τώρα μόλις είδα τι έπαθες, κατά τύχη έπεσα πάνω στο θέμα σου!!! Κάνε κουράγιο και σκέψου θετικά. Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις που είχαν αιμοραγίες καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κι όμως τα καταφέρανε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Όσο για την εξέταση θρομβοφιλίας, δεν την βάζουν στον προγεννητικό ΚΑΙ γιατί είναι ακριβή και δεν την δικαιολογούν τα ταμεία. Είχα ρωτήσει να την κάνω ιδιωτικά και η πιο φτηνή τιμή ήταν 380 ευρώ, σε κέντρο εξωσωματικής που υποτίθεται ότι αυτή ήταν καλύτερη τιμή, αν έκανα την εξωσωματική εκεί.

Διαφημίσεις

Προβατακι παρακολουθώ την ιστορία σου και πραγματικά ευχομαι να σου πανε ολα καλα! Προσπάθησε όσο μπορεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Οταν ρώτησα το γυναικολογο μου γιατι δεν ειναι η θρομβοφιλια στον προγεννητικο μου απάντησε οτι ειναι τόσα πολλα που μπορεί να πανε στραβά σε μια εγκυμοσύνη που αυτο ειναι απλά άλλο ενα. Τι να πω...

Roxanne μου σ΄ευχαριστώ πολύ! Ψυχολογικά είμαι όλο και καλύτερα, δεν με αφήνω να με πάρει από κάτω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να αρχίσω να κάνω και όνειρα πάλι αφού δεν ξέρω τι γίνεται προς το παρόν:oops:

Αχ βρε προβατάκι, τώρα μόλις είδα τι έπαθες, κατά τύχη έπεσα πάνω στο θέμα σου!!! Κάνε κουράγιο και σκέψου θετικά. Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις που είχαν αιμοραγίες καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κι όμως τα καταφέρανε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Όσο για την εξέταση θρομβοφιλίας, δεν την βάζουν στον προγεννητικό ΚΑΙ γιατί είναι ακριβή και δεν την δικαιολογούν τα ταμεία. Είχα ρωτήσει να την κάνω ιδιωτικά και η πιο φτηνή τιμή ήταν 380 ευρώ, σε κέντρο εξωσωματικής που υποτίθεται ότι αυτή ήταν καλύτερη τιμή, αν έκανα την εξωσωματική εκεί.

Newbie μου! Σ΄έχασα, σε τι φάση είσαι; εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά! Σήμερα το απόγευμα θα πάω ξανά γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει, αν έχω νέα θα σας γράψω.

καλημερα προβατακι,ουτε εγω ειχα ιστορικο αλλα ειχα προβλημα κ μετα απο αποβολες κ διαφορα με εβαλε ο μαστρομηνας να τις κανω στο κεντρο αφου με ρωτησε αν ηθελα γιατι ηταν ακριβες,ειχα δωσει γυρω στα 800ευρω για ολες.παντως μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν ημουν εγκυος,συνεχεια με το φοβο του αιματος,δεν ευχαριστηθηκα τιποτα,μεχρι το τελος δε πιστευα οτι ημουν εγκυος κ οτι θα παω καλα,δεν αφηνα τον εαυτο μου να χαρει,να νιωσει,δε ξερω τι να σου πω,απο τη μια θα σου ελεγα νιωστο, κ απο την αλλη φοβαμαι...αλλα ξερεις κατι,αστο,μην αφηνεις να σε επηρεαζουν παρα πολυ οι κακες σκεψεις,να σκεφτεσε κ θετικα,παρολο το αιμα,ολα θα πανε καλα οπως πηγαν ξ σε αλλες,γιατι οχι κ σε σενα,οκ?αυτο θα λεω κ γω για σενα απο δω κ περα!!

καλημερα προβατακι,ουτε εγω ειχα ιστορικο αλλα ειχα προβλημα κ μετα απο αποβολες κ διαφορα με εβαλε ο μαστρομηνας να τις κανω στο κεντρο αφου με ρωτησε αν ηθελα γιατι ηταν ακριβες,ειχα δωσει γυρω στα 800ευρω για ολες.παντως μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν ημουν εγκυος,συνεχεια με το φοβο του αιματος,δεν ευχαριστηθηκα τιποτα,μεχρι το τελος δε πιστευα οτι ημουν εγκυος κ οτι θα παω καλα,δεν αφηνα τον εαυτο μου να χαρει,να νιωσει,δε ξερω τι να σου πω,απο τη μια θα σου ελεγα νιωστο, κ απο την αλλη φοβαμαι...αλλα ξερεις κατι,αστο,μην αφηνεις να σε επηρεαζουν παρα πολυ οι κακες σκεψεις,να σκεφτεσε κ θετικα,παρολο το αιμα,ολα θα πανε καλα οπως πηγαν ξ σε αλλες,γιατι οχι κ σε σενα,οκ?αυτο θα λεω κ γω για σενα απο δω κ περα!!

:oops::oops::oops:Νάνσυ είσαι πολύ γλυκιά! Παίρνω πολύ κουράγιο από τα λόγια σας και σκέφτομαι πιο θετικά! Μόλις έχω νεότερα θα σας γράψω!

Διαφημίσεις

καλημερα προβατακι,ευχομαι να εισαι καλυτερα σημερα.απο την δικη μου εμπειρια ξερω οτι συνηθως μια απλη αποκολληση θελει γυρω στις 20 μερες ωστε να γινει εντελως καλα,και σταδιακα το αιμα γινετε λιγοτερο,επειτα καφε μεχρι να φυγει εντελως.αλλα σ'αυτην την περιπτωση σου χορηγουν προγεστερονη κ φυσικα σε βαζουν σε ακινησια.επισης οταν εχεις αιμα καμμια φορα δεν φαινετε η αποκολληση.παντως οσο αφορα την θρομβοφιλια,να τον ρωτησεις γιατι ειναι υπευθνη για αποκολλησεις κανοντας συνεχως θρομβους στον πλακουντα...ασε εχω ασχημη πειρα απο αυτην....

υ.σ.το ξερω πως ειναι δυσκολο,καθε φορα που βλεπεις αιμα,αλλα πιστευω πως η θετικη αντιμετωπιση ειναι το καλυτερο γιατρικο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό κορίτσια. Κανένα νεότερο γενικά, τα μωράκια καλά ευτυχώς. Αλλά ενώ το αίμα σήμερα είχε γίνει καφετί, τώρα που γύρισα είναι και πάλι κόκκινο:(:(:(

Έχει και πανσέληνο αύριο! Άσχετο, το ξέρω, αλλά και όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η χειρότερη νύχτα, με πόνους και πολύ αίμα, ήταν εκείνη που είχε Πανσέληνο! Μην με βρίσετε τώρα, κανονικά δεν τα πιστεύω αυτά αλλά έχω λαλήσει εντελώς μάλλον και σε λίγο θα αρχίσω να...προσεύχομαι και στον κεραυνό, που λέει ο λόγος, όπως οι άνθρωποι των σπηλαίων:D:D:D

τελικα τον ρωτησες για τη θρομφοφιλια?τουλαχιστον τα μωρακια ειναι καλα,οντως εχει ενα φεγγαρι....κ λενε οτι ειναι η χειροτερη πανσεληνο των τελευταιων ετων,ετσι ακουσα,κ επηρεαζει ολα τα ζωδια(ασχετο αλλα σς ξεφυγουμε κ λιγο)καληνυχτα...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΗΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΡΙΔΥΜΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΠΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ , ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΙΔΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

νομίζω ότι τα νέα σου είναι πολύ καλά! τα μωράκια μεγαλώνουν το αίμα σου δεν αυξάνεται, να δεις που το χρώμα του σιγά σιγά θα γίνει καφέ.....

χαίρομαι για εσένα πολύ :lol: :lol: :lol:

θα δεις όλα προς το καλό θα πάνε και όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσεις και εσύ να το απολαμβάνεις. περιμένουμε νέα σου!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΗΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΡΙΔΥΜΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΠΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ , ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΙΔΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Ναι, βασικά είναι παρόμοια περίπτωση γιατί κι εμένα υποτίθεται ότι με το αίμα αντιδρά η μήτρα στο έμβρυο που έφυγε, όπως έκανε και σε σένα μάλλον. Η διαφορά είναι ότι στο δεύτερο τρίμηνο η απορρόφηση του εμβρύου είναι πιο δύσκολη και επικίνδυνη, στο πρώτο τρίμηνο αντιδρά καλύτερα ο οργανισμός και ειδικά αν έχει συμβεί από μόνο του, από τη φύση και δεν είναι ανθρώπινη παρέμβαση. Μακάρι τελικά να προχωρήσω κανονικά, όπως κι εσύ!

νομίζω ότι τα νέα σου είναι πολύ καλά! τα μωράκια μεγαλώνουν το αίμα σου δεν αυξάνεται, να δεις που το χρώμα του σιγά σιγά θα γίνει καφέ.....

χαίρομαι για εσένα πολύ :lol: :lol: :lol:

θα δεις όλα προς το καλό θα πάνε και όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσεις και εσύ να το απολαμβάνεις. περιμένουμε νέα σου!

Σ΄ευχαριστώ Χρύσα μου! Από χθες το αίμα είναι μια καφέ και λίγο κι εκεί που πάω να χαρώ γίνεται πάλι κόκκινο και πιο πολύ:confused::confused::confused: Ψυχίατρο θα θέλω σε λίγο, όχι γυναικολόγο:rolleyes:

καλά ψυχίατρο θα θέλουμε όλες σε λίγο... μη νομίζεις και εγώ κάθε λίγο και λιγάκι τρέχω τουαλέτα και κοιτάζομαι να δω αν είναι όλα καλά.... λες να μου μείνει κουσούρι ΄και μετά? να δεις ότι το χειρότερο που θα σου αφήσει αυτή η ιστορία είναι ένα παντοτινό αγκαθάκι στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι κάτι δεν πάει καλά..... αλλά τελικά μάλλον εμείς δεν πηγαίνουμε καλά :rolleyes:

κοριτσια ολα αυτα ειναι φυσιολογικα,αν θυμηθω τον εαυτο μου ημουνα με ενα χαρτι τουαλετας διπλα στο κρεβατι μου κ συνεχεια.....καταλαβαινετε μη το αναλυσω τωρα μεσημεριατικα!ο φοβος υπαρχει συνεχεια οταν υπαρχουν προβληματα,δε φευγει με τιποτα,ουτε αν τα πραγματα πανε λιγο καλυτερα,περιμενεις τη στιγμη που θα γινει η στραβη.εγω κ τοτε ηθελα ψυχιατρο(χωρις πλακα τωρα,ημουνα κλεισμενη κ ξαπλωμενη μονιμως στο δωματιο μου,εκει ετρωγα,εκει ολα,δεν κοιταγα τηλ.,δε διαβαζα βιβλια,το μονο που εκνα ηταν να κοιταω συνεχεια εξω απο την μπαλκονοπορτα κ να στεναχωριεμε)κ τωρα μη σας πω μια ψυχαναλυση θα την ηθελα!τελικα προβατακι ρωτησες για τη θρομβοφιλια?

Όχι Νάνσυ δεν τον ρώτησα, ξέχασα. Ήμουν τόσο αγχωμένη γιατί τώρα παρακολουθούμε και τον τράχηλο στενά μιας και δεν έκανα την περίδεση, που δεν θυμήθηκα τίποτα από όσα ήθελα να τον ρωτήσω:mad: Την άλλη φορά πρέπει να πάω με σημειώσεις όπως έκανα και στην αρχή της εγκυμοσύνης. Για κάποιο ηλίθιο λόγο, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μη μου ξεφύγει και τον ρωτήσω καμιά μ... για την πανσέληνο;)

Στο μεταξύ, ενώ το αίμα πήγαινε προς το καφέ τις τελευταίες μέρες, σήμερα ήταν πάλι λίγο κόκκινο και απογοητεύτηκα:( Ελπίζω να μην ήταν παροδικό το καφέ, αλλά να είναι τυχαίο σήμερα το κόκκινο. Αχ προσπαθώ να πιστέψω, να πιστέψω ότι θα σταματήσει και θα πάνε όλα καλά!#

Πάντως, όταν πρωτοξεκινούσα προσπάθειες, (όχι αυτές που έκανα μόνη μου με τον άντρα μου αλλά μετά, με την συμμετοχή του...γιατρού) ούτε που φανταζόμουν τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια εγκυμοσύνη! Νόμιζα ότι το μόνο δύσκολο ήταν να μείνεις έγκυος!

οντως οταν τον εχουμε μπροστα μας ρωταμε τα μισα!σημειωνε τα για να μη τα ξεχνας,κ γω τσι εκανα.τι να πω για το αιμα,μια καφε ,μια κοκκινο,σε τρελαινει!οσο για τις δυσκολιες που λες,αν δεν τις εχεις περασςει δε μπορεις ουτε να φανταστεις πως ειναι,τι ψυχολογια δημιουργει,ναι μεν το πρωτο βημα ειναι να μεινεις εγκυος,αλλα αν ειχαμε ενα παιδακι,η δεν ειχες κανει μειωση,μπορει να μην ειχες κανενα προβλημα,πολλες διδυμες κυησεις πανε καλα,απο αυτα ομως που εχω δει στην εντατικη που εμειναν για μηνες τα παιδια μου,εχω να πω οτι ειναι κ θεμα τυχης,πολλες ειχανε το μωρακι τους εκει,ειχανε γεννησει προωρα η ειχανε αλλα προβληματα κ ειχανα μονο ενα μωρακι.μη το ψαχνεις,ειναι κ θεμα τυχης.οσο για τη περιδεση,εγω ειχα κανει απο την αρχη προληπτικα

οντως οταν τον εχουμε μπροστα μας ρωταμε τα μισα!σημειωνε τα για να μη τα ξεχνας,κ γω τσι εκανα.τι να πω για το αιμα,μια καφε ,μια κοκκινο,σε τρελαινει!οσο για τις δυσκολιες που λες,αν δεν τις εχεις περασςει δε μπορεις ουτε να φανταστεις πως ειναι,τι ψυχολογια δημιουργει,ναι μεν το πρωτο βημα ειναι να μεινεις εγκυος,αλλα αν ειχαμε ενα παιδακι,η δεν ειχες κανει μειωση,μπορει να μην ειχες κανενα προβλημα,πολλες διδυμες κυησεις πανε καλα,απο αυτα ομως που εχω δει στην εντατικη που εμειναν για μηνες τα παιδια μου,εχω να πω οτι ειναι κ θεμα τυχης,πολλες ειχανε το μωρακι τους εκει,ειχανε γεννησει προωρα η ειχανε αλλα προβληματα κ ειχανα μονο ενα μωρακι.μη το ψαχνεις,ειναι κ θεμα τυχης.οσο για τη περιδεση,εγω ειχα κανει απο την αρχη προληπτικα

Έχεις απόλυτο δίκαιο, είναι μην σου τύχει που λένε, είτε έχεις ένα είτε δύο είτε τρία... Γνωρίζω άτομα που είχαν ένα παιδάκι και είχαν προβλήματα όπως ξέρω και άλλες με δίδυμα που δούλευαν μέχρι την τελευταία μέρα και όλα ήταν τέλεια. Μην σου τύχει, μόνο αυτό...

Κι εγώ θα έκανα προληπτικά την περίδεση αλλά μια ώρα πριν την επέμβαση άρχισαν τα υγρά και την ματαιώσαμε... Τουλάχιστον μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή και τα υγρά ήρθαν πριν την επέμβαση γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ πιο άσχημα τα πράγματα...

Ελπίζω να μην υπάρξει ανεπάρκεια τραχήλου και να μην χρειαστώ περίδεση ή έστω να σταματήσει το αίμα εγκαίρως ώστε αν χρειαστεί να μπορώ να κάνω έστω και εκτάκτως... Άσε, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι έχω και τον φόβο της ανεπάρκειας τραχήλου:( Προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι ότι όλα θα είναι καλά αλλά όταν συνειδητοποιώ τον κίνδυνο, παγώνω...:oops:

Καλημερα κοριτσια!

Προβατακι κάθε μέρα που περναει είναι κέρδος αυτο να μην το ξεχνάς!!!!

Τώρα για την περίδεση τι να πω, κι εγω εχω διδυμακια και ο γιατρος μου ειχε πει πως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε...

Βεβαια δεν δουλέυω και ξεκουράζομαι αρκετα, επίσης και περίδεση να γίνει αν είναι να γίνει το κακό θα γίνει... φτου σε καμια εγκυούλα!

σε ποια εβδομάδα εισαι τώρα??

καλημερα προβατακι,δεν ειπαμε οτι θα σκεφτομαστε θετικα?μη το ξεχνας!με εναν υπερηχο φαινετε αν εχεις ανεπαρκεια,προφανως δεν εχεις,δεν εινα κ απαραιτητο.εγω ομως αυτο που εχω να σου πω ειναι να προσεχεις,μη ξεθαρευεις,μη κουνιεσε κ πολυ,κ κατι ακομα,μη σκεφτεσε τα υπολοιπα,κινδυνος προωροτητας κλπ,γιατι στι τελος θα τρελαθεις,θα αρχισεις τα χαπια!μπορει να πας ετσι για πολυ καιρο ακομα,το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι λογο αιματος αν γινει καποια μικρη αποκολληση αν θα το καταλαβετε,ολα τα ριχνουμε στη μειωση,απλα προσεχε λιγο τα σημαδια,δηλ.αν δεις κατι διαφορετικο,εστω κ λαθος να ειναι,μη διστασεις να πας για εναν υπερηχο,θα ηρεμησεις κ συ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...