Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

marchalina είπε:
Καλημερα !!! 25+5 σημερα;;; Καλη εβδομαδα!!!!

χιχιχιχιχιχι marchalina εχουμε γινει σαν τους φανταρους που μετρανε μερες για το το χαρτιιιιιιιιι!!!!!ελα κ θα το παρουμε κ εμεις προβατακια μας!!!!!!:D:D:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

καλημερουδια!!!χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια για χθες!μανουλες και μελλουσες!στο τελος ολες θα εχουμε τα παιδακια μας αγκαλιτσα αρα η γιορτη ισχυει για ολες!

ο καιρος ειναι χειμωνιατικος αλλα η διαθεση μας δεν πτοειται!

προβατακι γλυκο οπως λενε και τα κοριτσια,καθε μερα που περναει ειναι κερδος! σιγουρα θα εχεις βρει πραγματα να κανεις για να ξεχνιεσαι, να μην ξεχνας ομως ποτε και με τιποτα την θετικη σου σκεψη κι αν καποια στιγμη παει να σε παρει απο κατω να οπλιζεσαι με δυναμη και κουραγιο για τα προβατακια σου και θα περνανε οι μερες μεχρι να τα κρατησεις αγκαλια!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

ΑΝΝΑ4 είπε:
χιχιχιχιχιχι marchalina εχουμε γινει σαν τους φανταρους που μετρανε μερες για το το χαρτιιιιιιιιι!!!!!ελα κ θα το παρουμε κ εμεις προβατακια μας!!!!!!:D:D:D:D

:P:p:p

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας, σας στέλνω από ένα φιλί και μια αγκαλιά για το θάρρος που μου δίνετε! Ναι, 25 και 5 σήμερα ;) μακάρι να αντέξουμε μέχρι την 30η!!!

Χρόνια πολλά για χθες σε όλες τις μανούλες, μακάρι να την γιορτάσω κι εγώ του χρόνου! Για να πω την αλήθεια, πρώτη φορά κατάλαβα πόσο σημαντική γιορτή είναι:rolleyes: Αχ, μαμάδες όλου του κόσμου τί τραβάτε!

Χθες και σήμερα είχα συνεχώς συσπάσεις και ταχυπαλμίες, ήταν λίγο δύσκολα, κοιμόμουν πολλές ώρες. Με φοβίζουν αυτές οι πολλές συσπάσεις τελευταία, κάθε φορά τρέμω πως ήρθε το τέλος:cry: Χθες μάλιστα με ξυπνούσαν κάθε μισή ώρα με σαράντα λεπτά να δουν πώς είμαι εξ αιτίας της ταχυπαλμίας από το φάρμακο.

Δεν κατάφερα να σας γράψω νωρίτερα γιατί μου άλλαξαν φλέβα στον ορό και πρέπει να έχω το δεξί σχεδόν τεντωμένο για να πηγαίνει το φάρμακο. Ήδη έχω αλλάξει 2 φλέβες και πρέπει να κρατήσω αυτή όσο μπορώ.

Το άλλο πρόβλημα που προέκυψε είναι με τα μάτια μου, νομίζω ότι τα ενοχλεί το φάρμακο, αύριο θα έρθει οφθαλμίατρος μάλλον να με δει. Έχω αγχωθεί και γι αυτό τώρα:oops:

Σας αφήνω εδώ για σήμερα, ελπίζω αύριο να τα καταφέρω καλύτερα και νωρίτερα να σας γράψω περισσότερα!

Κορίτσια ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον όλες σας!

Αυτό με τις μέρες του...φαντάρου φοβάμαι να το κάνω, το κάνει όμως ο άντρας μου;)

Προβατάκι σου εύχομαι ολόψυχα του χρόνου τα 2 σου ανδράκια να σου φέρουν μια τεράστια ανθοδέσμη για να ευχηθούν χρόνια πολλά στη μανούλα τους.

Κουράγιο κοριτσάκι....

προβατάκι είπε:
Δεν κατάφερα να σας γράψω νωρίτερα γιατί μου άλλαξαν φλέβα στον ορό και πρέπει να έχω το δεξί σχεδόν τεντωμένο για να πηγαίνει το φάρμακο. Ήδη έχω αλλάξει 2 φλέβες και πρέπει να κρατήσω αυτή όσο μπορώ.

Το άλλο πρόβλημα που προέκυψε είναι με τα μάτια μου, νομίζω ότι τα ενοχλεί το φάρμακο, αύριο θα έρθει οφθαλμίατρος μάλλον να με δει. Έχω αγχωθεί και γι αυτό τώρα:oops:

Σας αφήνω εδώ για σήμερα, ελπίζω αύριο να τα καταφέρω καλύτερα και νωρίτερα να σας γράψω περισσότερα!

Κορίτσια ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον όλες σας!

Αυτό με τις μέρες του...φαντάρου φοβάμαι να το κάνω, το κάνει όμως ο άντρας μου;)

ασε τον αντρουλη σου κ εμας να μετραμε,εσυ ηρεμια κ χαρα!!!!!!!!!!σε φιλω γλυκα,ευχομαι η σημερινη νυχτα να ναι ευκολοτερη κ να ξυπνησεις με χαμογελα!!!!!

Καλημέρα προβατάκι μου και κορίτσια!!!!

25 + 6 λοιπόν σήμερα!!! Ελπίζω να συνεχίσουμε να μετράμε για πολύ ακόμα:D:D:D.

Να μην κουράζεσαι και νε προσέχεις. Και αν δεν μπορείς να γράφεις ένα "όλα οκ" αρκεί... Σας φιλώ και του 3!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα προβατάκι!!!

Παρακολουθώ το θέμα σου, αν και πρώτη φορά σου γράφω: Μόνο κάτι θέλω να σου πω:

Όταν άνοιξες το θέμα ήσουνα 17 εβδομάδων, χωρίς καμία ελπίδα επιβίωσης σε πιθανή γέννα, τώρα είσαι 26 εβδομάδων!!! Εύχεσαι να φτάσεις 30 εβδομάδων, άρα: πέρασαν ήδη 9 εβδομάδες από τις 13. Είσαι πολύ πάνω από τα μισά του δρόμου!!!

Θα τα καταφέρεις!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Μαριλίνα μπράβο!!! Πολύ μου άρεσαν τα μαθηματικά σου:D:D

Συμφωνώ και επαυξάνω...Τον φάγαμε το γαιδαρο..έμεινε η ουρά! Μπορέι να είναι τριχωτή αλλα που θα πάει θα την καταφέρουμε και αυτη:cool:.

Με τόση θετική ενέργεια δεν γίνεται διαφορετικά!

καλημέρα και πολλά φιλιά

προβατάκι, κάθε τετάρτη λοιπόν θα πανηγυρίζουμε, αφού θ΄αποχαιρετάμε μία μία τις εβδομάδες!!

με το καλό επομένως αύριο ν' αποχαιρετίσουμε την 26η και να μπούμε σιγά σιγά στην 27η! όοο-λεεε!!!

μπεμπεεεεεεεεεεεεεε(αυτο στα απλα ελληνικα ειναι η καλημερα,το εξηγω στα υπολοιπα κοριτσια που δεν ξερουν ξενες γλωσσες γιατι τα προβατακια καταλαβαινουν βεβαιως βεβαιως ;) )!!!!!!!παει κ η χθεσινη μερα,αλλη μια κ παμε 27,πω πω θα κανουμε τρελλο παρτυ αυριο,οπως σωστα λεει η Μελινα οι Τεταρτες μας πλεον εχουν αλλο νοημα!!!!!!!

φιλακια πολλααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα πρροβατάκι. Ελπίζω να είστε και οι τρεις καλά. Αν και σου γράφω πρώτη φορά, διαβάζω το θέμα σου από την αρχή. Κάθε μερα μπαίνω για να διαβάσω νέα σου. Ο άντρας μου να φανταστεις έχει πλέον αρχίσει να με ρωτάει και αυτός Τι έγινε; όλα καλά; Αντε μια μερα ακόμη και πάει και η 26η. Μπεεεεεεε!

καλησπερα στην προβατοφαμιλια!η στα προβατιστικα μπεεεεεεεεεε!χαχαχαχ!

ευχομαι να ειστε και οι τρεις πολυ καλα κι εσυ μικρη προβατινα ηρεμη,χαλαρη και αισιοδοξη!

φιλακια!

tt1108c2.aspx

Καλησπερα σε ολους!!!

Προβατακι μας, μην κουραζεσαι και μας γραφεις πολλα

Ελπιζω να σταματησει η ταλαιπωρια με τα ματια σου

Ολα καλα θα πανε Οσο περνανε οι μερες η αισιοδοξια μου φουντωνει:-P:razz::-P

p7z6p3.pngsQqep3.png

Προβατακι μας....εσυ μαλλον κοιμασαι και εμεις σε σκεφτομαστε και σου ευχομαστε ονειρα γλυκα γλυκα ......χωρις κανενα κακο λυκο......

θα περιμενουμε με τρελη αγωνια τα καλα σου νεακια!!!

Φιλακιαααα πολλααααα πολλαααααααα !!!!!

U80ep3?r=1271337460

Προβατάκια καλή σας μέρα! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να είναι καλύτερα τα μάτια σου. Τετάρτη σήμερα!!!!!! Αλλάζετε βδομάδα!!!:) Άιντε και στην επόμενη Τετάρτη και την επόμενη και την επόμενη και την επόμενη και ακόμα κι άλλες!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...