Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας! Να ξέρατε με πόση αγωνία μπαίνω να δω μηνύματά σας!

Να διευκρινίσω για την Athina ότι δεν τέθηκε θέμα διακοπής από τον γιατρό, τουλάχιστον άμεσα, απλώς μας ξαναείπε τα δεδομένα. Αυτό με προβλημάτισε, γιατί μας τα ξαναείπε αφού δεν έχει αλλάξει προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι... Ακόμα και οι άλλοι γιατροί του νοσοκομείου αλλά και ο εξειδικευμένος, είπαν συνεχίζουμε. Προς το παρόν, όσο δεν υπάρχει μόλυνση και ένδειξη τοκετού και τα υγρά παραμένουν στα ίδια στάδια.

Τα λινκς τα διάβασα και είδα ότι προς το παρόν όσα κάνει ο γιατρός μου είναι σύμφωνα με το πρωτόκολλο που μου έστειλες Athina. Οι ιστορίες του babyspace community είναι πολύ ενθαρρυντικές, δεν θα έλεγα το ίδιο για τις άλλες, στο άλλο σάιτ:(

Συνεχίζω να φοβάμαι, να τρέμω καλύτερα, αλλά προσπαθώ να μην κλαίω πια για να είναι σε ηρεμία το σώμα μου. Δεν τα καταφέρνω πάντα:oops:

Να ρωτήσω κάτι, παίζει ρόλο η στάση στο κρεβάτι με την διαροή;;; ο γιατρός λέει όχι αλλά εγώ νιώθω ότι όταν είμαι στην αριστερή πλευρά τρέχει...

Το λαπ τοπ, ναι, το έχω σε καρέκλα δίπλα μου και για να γράψω χαμηλώνω τόσο το κρεβάτι σαν να είναι γιαπωνέζικο!;)

Καλημέρα σε όλες σας! Να ξέρατε με πόση αγωνία μπαίνω να δω μηνύματά σας!

Να διευκρινίσω για την Athina ότι δεν τέθηκε θέμα διακοπής από τον γιατρό, τουλάχιστον άμεσα, απλώς μας ξαναείπε τα δεδομένα. Αυτό με προβλημάτισε, γιατί μας τα ξαναείπε αφού δεν έχει αλλάξει προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι... Ακόμα και οι άλλοι γιατροί του νοσοκομείου αλλά και ο εξειδικευμένος, είπαν συνεχίζουμε. Προς το παρόν, όσο δεν υπάρχει μόλυνση και ένδειξη τοκετού και τα υγρά παραμένουν στα ίδια στάδια.

Τα λινκς τα διάβασα και είδα ότι προς το παρόν όσα κάνει ο γιατρός μου είναι σύμφωνα με το πρωτόκολλο που μου έστειλες Athina. Οι ιστορίες του babyspace community είναι πολύ ενθαρρυντικές, δεν θα έλεγα το ίδιο για τις άλλες, στο άλλο σάιτ:(

Συνεχίζω να φοβάμαι, να τρέμω καλύτερα, αλλά προσπαθώ να μην κλαίω πια για να είναι σε ηρεμία το σώμα μου. Δεν τα καταφέρνω πάντα:oops:

Καλημέρα προβατακι μας.....για αυτο ειμαστε εμεις εδω....να σου στελνουμε πολυ πολυ πολυ θετικη ενεργεια, να σε σκεφτόμαστε και σε εμψυχωνουμε όσο μπορούμε. Εσυ απλα προσπαθησε να εισαι ήρεμη και να κάνεις ΜΟΝΟ θετικές σκεψεις.....

Να μας γραφεις όποτε μπορεις... εχουμε αγωνια και σε σκεφτομαστε συνεχειααααααα!!!!!!!

U80ep3?r=1271337460

Kαλημέρα προβατάκι μου γλύκο...

Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα είναι όλα καλά!!! Ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση και σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και μια αγκαλιά απο την κόρη μου που είναι πιο γλυκιά και αγνή για να σου δώσει δύναμη:P.

Υ.Σ Είναι ενθαρυντικό οτι οι γιατροί σου τονώνουν το ηθικό.. Πάμε γερά λοιπόν:cool::cool::cool:

Kαλημέρα προβατάκι μου γλύκο...

Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα είναι όλα καλά!!! Ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση και σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και μια αγκαλιά απο την κόρη μου που είναι πιο γλυκιά και αγνή για να σου δώσει δύναμη:P.

Υ.Σ Είναι ενθαρυντικό οτι οι γιατροί σου τονώνουν το ηθικό.. Πάμε γερά λοιπόν:cool::cool::cool:

Ευχαριστώ καλή μου! Όταν σε αγκαλιάζει ένα μικράκι είναι σαν να σε αγκαλιάζει το Καλό;)

Για τους γιατρούς δεν θα έλεγα ότι με εμψυχώνουν, είναι τόσο προβληματισμένοι που νιώθω σαν να μου λένε, τι να σου πούμε κι εμείς καημένη μου, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, οπότε ό,τι γίνει:cry:

Φοβάμαι ότι το μεσημέρι που θα περάσει ο γιατρός μου πάλι, θα είμαι και πάλι χάλια:cry:

Διαφημίσεις

να κανεις μονο θετικες και ευχαριστες σκεψεις!επικεντρωσου στο οτι μια μερα θα κρατησεις τα προβατακια σου αγκαλιτσα και θα ειστε και οι 3 υγιεστατοι!ολα θα πανε καλα...προσπαθησε να εισαι οσο πιο αισιοδοξη και ηρεμη μπορεις!λενε οτι οι σκεψεις μας επηρεαζουν ενα αποτελεσμα!με τοσες προσευχες ενωμενες,δεν μπορει ολα καλα θα πανε!

tt1108c2.aspx

να κανεις μονο θετικες και ευχαριστες σκεψεις!επικεντρωσου στο οτι μια μερα θα κρατησεις τα προβατακια σου αγκαλιτσα και θα ειστε και οι 3 υγιεστατοι!ολα θα πανε καλα...προσπαθησε να εισαι οσο πιο αισιοδοξη και ηρεμη μπορεις!λενε οτι οι σκεψεις μας επηρεαζουν ενα αποτελεσμα!με τοσες προσευχες ενωμενες,δεν μπορει ολα καλα θα πανε!

Μακάρι! Πάντα πίστευα ότι έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Τώρα νιώθω ότι χάνω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου:(Φοβάμαι να το πιστέψω.

Υ.Γ. Στον Πίτερ Παν έλεγε ότι πρέπει να πιστεύουμε στις νεράιδες, ε;;) Πρέπει να πιστέψω!

Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά! Έχω και γω μία φίλη με ιστορία παρόμοια με τη δική σου....Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών έμεινε τελικά έγκυος σε τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Αναγκάστηκε να προβεί σε μείωση λόγω προβλημάτων. Στη συνέχεια έμεινε στο κρεβάτι αρκετό καιρό λόγω αιμοραγίας. Τελικά γέννησε στην 26η βδομάδα 2 προωράκια ΄700 γραμμάρια το ένα και λίγο λιγότερο το άλλο τα οποία σήμερα είναι σχεδόν ενός έτους και υγιεστατα! Και να σου πω και το καλύτερο? Ενώ ο γιατρός της της είχε αποκλείσει την πιθανότητα να μείνει ποτέ έγκυος χωρίς τη βοήθεια των τεχνικών μέσων η κοπέλα έμεινε έγκυος φυσιολογικά και σήμερα είναι 4 μηνών ήδη!! Σκέψου θετικά! Οι μέρες περνάνε και τα μωράκια σου παίρνουν κάθε μέρα και περισότερο βάρος! Προσπάθησε να είσαι χαλαρή και ήρεμη γι αυτά!

Διαφημίσεις

αν ειναι να αρχισεις να πιστευεις πως ολα θα πανε καλυτερα θα βρω τον Πιτερ Παν για να ρθει να σου πει δυο λογακιαααααα!!!!!ελα ειπαμε,καθε λεπτο,καθε ωρα μεσα στην κοιλιτσα σου ειναι μια μεγαλη νικη για την μετεπειτα ζωη τους!!!!φιλακια πολλα κ χαμογελαααααααααααααααααααααααααααα κατι μου λεει πως τα καλυτερα ερχονταιιιιιιι ;)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Προβατάκι καλησπέρα!!!

Χαίρομαι που είναι στάσιμα τα πράγματα γιατί όπως σου ξαναείπα είναι καλή η στασιμότητα;);)

Για τα υγρά δεν ξέρω να σου πω.....εγώ έχανα περισσότερο όταν περπατούσα αλλά όχι όταν άλλαζα πλευρό:rolleyes::rolleyes:Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια....

Περιμένουμε νέα απο τον γιατρό σου όταν μπορέσεις να ξαναμπείς......

Πολλές πολλές θετικές σκέψεις και αγκαλιές και απο εδώ!!!!!!:D:p

QgIJp2.png

vjwRp3.png

το μονο στο οποιο χρειαζεται να πιστεψεις ειναι ο εαυτος σου και οτι ολα θα πανε καλα!

οποτε αντι για i do believe in fairies,i do!i do! λεγε καλυτερα i do believe in sheeps!i do!i do!

προβατακια ενωμενα ποτε νικημενα!εχεις δυναμη και τα μικρουλια σου πεισμα!λιγη ακομα υπομονη και θα ειστε αγκαλιτσα!η σκεψη μας ειναι μαζι σας!

tt1108c2.aspx

το μονο στο οποιο χρειαζεται να πιστεψεις ειναι ο εαυτος σου και οτι ολα θα πανε καλα!

οποτε αντι για i do believe in fairies,i do!i do! λεγε καλυτερα i do believe in sheeps!i do!i do!

προβατακια ενωμενα ποτε νικημενα!εχεις δυναμη και τα μικρουλια σου πεισμα!λιγη ακομα υπομονη και θα ειστε αγκαλιτσα!η σκεψη μας ειναι μαζι σας!

χαχαχαχαχαχα αυτο ηταν το καλυτερο μηνυμα!!!!!!ναι ναι πιστευουμε ολες στα προβατακιαααααα!!!!!αλλωστε αν θυμασαι ακομα κ στο παραμυθι,ο κακος ο λυκος κ τα προβατακια,αυτα νικησαν κ κακιασμενος λυκος την εκανε με ελαφρα ;);););););););););)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

προβατάκι, καλημέρα και από μένα. Σε διαβάζω πάντα, με αγωνία. Το μόνο που έχω να πω είναι πως έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά!!! ;) Κάνε λίγη υπομονή ακόμα!! Ο Θεός μαζί σας!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

προβατακι καλημερα διαβαζω κ εγω απο την αρχη τ ιστορια σου.ακολουθα τ ενστυχτο σου κ εχε πιστη στο θεο.ευχομαι απο τα βαθυ τ ψυχης μ να πανε ολα καλα με τ μωρακια σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...