Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Προβατάκι κράτα γερά! Έχεις περάσει πάρα πολλά και έχεις κουραστεί αλλά πρέπει να αντέξεις και αυτό.

Τουλάχιστον θα είσαι σε ελεγχόμενο περιβάλλον και οι γιατροί θα σε φροντίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πραγματικά σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κρατήσεις σε λίγο καιρό τα μωράκια σου!!

Η σκέψη μου είναι μαζί σου...:D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες μα όλες! Από την πρώτη μέρα που άνοιξα το θέμα με εμψυχώνετε πάρα πολύ:D

Ειλικρινά αυτό με το νοσοκομείο και τη νοσηλεία δεν το περίμενα και μου ήρθε κατακούτελα! Τελικά οι πόνοι περιόδου σε τέτοιες εβδομάδες δεν είναι και το καλύτερο σημάδι!

Lovely People μου είμαι όντως όπως λες 24 βδομάδα αλλά ιατρικά αυτό σημαίνει ότι είμαι μόλις 5,5 μηνών, στις 32 βδομάδες θα είμαι 7,5 γι αυτό λέει για τότε ο γιατρός. Σας ευχαριστώ για το καλό προαίσθημα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν χάνω την πίστη μου, πιο πολύ έχω φρικάρει για το πώς θα περάσει ο καιρός αλλά κάθε μέρα συνηθίζω όλο και πιο πολύ... Είναι απίστευτα τελικά τα όρια της υπομονής και της αντοχής του ανθρώπου...

Βέβαια, τώρα νιώθω έτσι, αύριο μπορεί πάλι να με ξαναπιάσει απελπισία αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό μέχρι να συνηθίσω!

Σίγουρα εδώ είμαστε πιο ασφαλείς και οι τρεις μας, λέω και οι τρεις μας γιατί ο γιατρός φοβήθηκε και για μένα, μην αρχίσει πολύ αιμορραγία και είμαι εκτός νοσοκομείου.

Ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρουμε κορίτσια, πραγματικά το ελπίζω , ποιός ξέρει, ίσως τώρα να παίρνω τοο μάθημα της υπομονής, αρετή την οποία δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή μου:rolleyes:

να χεις πιστη καλη μου και ολα θα πανε κατ'ευχιν!

πες τον αντρουλη σου να σου φερει ενα mp3 με μουσικη που αγαπας,αφθονα περιοδικα και βιβλια και ο καιρος θα περασει και δεν θα παρεις χαμπαρι!

εχεις και το νετ για χαζευτηρι!

να σκεφτεσαι αυτο που η ιδια ειπες:οτι στο νοσοκομειο ειστε πιο ασφαλεις και οι 3!

σε φιλω!

tt1108c2.aspx

να χεις πιστη καλη μου και ολα θα πανε κατ'ευχιν!

πες τον αντρουλη σου να σου φερει ενα mp3 με μουσικη που αγαπας,αφθονα περιοδικα και βιβλια και ο καιρος θα περασει και δεν θα παρεις χαμπαρι!

εχεις και το νετ για χαζευτηρι!

να σκεφτεσαι αυτο που η ιδια ειπες:οτι στο νοσοκομειο ειστε πιο ασφαλεις και οι 3!

σε φιλω!

Σ΄ευχαριστώ νεραίδάκι μου, αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι! Κάποια στιγμή θα περάσουν οι δυο μήνες έτσι δεν είναι;;; αρκεί να πάνε όλα καλά στο τέλος! Το θετικό είναι ότι επειδή είχα νοσηλευτεί και πριν δύο μήνες, τότε μετά την μείωση, οι νοσοκόμες με θυμούνται και είναι αλλιώς, νιώθω λίγο σε πιο οικίο περιβάλλον:rolleyes: Στο μεταξύ, κι αυτή η ρουτίνα του νοσοκομείου βοηθάει λίγο, εννοώ στάνταρ ώρες γεύματα, στάνταρ ώρες μετράνε πίεση, θερμοκρασία κτλ, έρχεται και ο γιατρός 3 φορές την ημέρα, κάπως έχεις ένα πρόγραμμα και βοηθάει να περάσει η μέρα!

εχεις και προγραμμα και διαρκη ενημερωση της καταστασης σου και αμεση αντιμετωπιση για το οτιδηποτε μακρυα απο δω!

και φυσικα θα περασει ο καιρος..δυο μηνακια ειναι σιγα τα ωα!τι να πουν αλλες μανουλες που 9 μηνες τους περνανε ξαπλα?

ολα τελεια θα πανε!εχεις και μια οικιοτητα πραπανω οπως λες οποτε μην αγχωνεσαι για τιποτα! πριγκηπισσακι θα σε εχουν εκει μεσα!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Προβατάκι μου...αντε σε χάσαμε τοσο καιρο!

Κανε υπομονη....2 μήνες δεν ειναι τπτ! Θα περάσουν κ ουτε που θα καταλάβεις! Ασε που φαντάζομαι οτι θα έχεις κ παρεα που σπιτι σιγουρα δε θα είχες! Δε θα αγχωνεσαι κ τόσο με την όλη κατάσταση! Μακάρι να ειμασταν στην ιδια πολη να ερχομουν για καφεδάκι!

Υπομονη...χαιδευε την κοιλιτσα κ όλα θα πάνε καλα! Σε φιλω γλυκα!

Να μπαινεις να μας λες νεα σου!

εχεις και προγραμμα και διαρκη ενημερωση της καταστασης σου και αμεση αντιμετωπιση για το οτιδηποτε μακρυα απο δω!

και φυσικα θα περασει ο καιρος..δυο μηνακια ειναι σιγα τα ωα!τι να πουν αλλες μανουλες που 9 μηνες τους περνανε ξαπλα?

ολα τελεια θα πανε!εχεις και μια οικιοτητα πραπανω οπως λες οποτε μην αγχωνεσαι για τιποτα! πριγκηπισσακι θα σε εχουν εκει μεσα!

Παρουσα!!!!

9 Ιουλιου ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος κ απο τις 27 Ιουλιου ξαπλωμένη μεχρι τέλη Φλεβάρη! Μιλαμε για τελειως ξαπλα! Τοτε μεναμε σε ισογειο κ η κρεβατοκαμαρα ειχε παραθυρο το οποιο το ειχαν καλύψει λογω του οτι το μερος οπου εβλεπε το εκαναν αποθηκη! Αφου επαιρνα τηλ. τους δικους μου να δω τι καιρο έχει εξω! Φυλακη μιλαμε! Κ ομως τωρα πια τα σκεφτομαι ολα γλυκα...που εβλεπα τα πατουσάκια απο τις κορουλες μου να κουνιουνται! Θα το εκανα 100 φορες ακομη...αξιζει!!!!

Εγώ ήμουν ξαπλα πριν βγει θετική η χοριακη γιατί είχα κάνει εξωσωματικη·σηκώθηκαν 5 φορές να πάω στο Νοσοκομειο από αποκολλησεις και τέτοια εμένα καμμιά εβδομάδα Νοσοκομειο και μετά Σπιτι μετά Νοσοκομειο και ουτω καθεξις στο από τις 25 εβδομάδες σηκωνομουνα να πάω τουαλέτα και μετά ποναγα λες και χτυπιομουν στο γυμναστήριο ώρες

Όντως στο Νοσοκομειο νιώθεις λίγο χειρότερα από το Σπιτι αλλά εμένα μου έδινε δύναμη που κάθε λίγες ώρες περνούσαν και ακούγαμε την Καρδουλα του μωρού!έτσι κοιμομουν πιο ήσυχη για κενά 2 3 ώρες·

ξερω ότι φοβάσαι και ανησυχείς πολύ,το ίδιο έκανα και γω,είχα κ 4 αποβολλες πριν και καταλαβαίνεις!άρχισα να ονειρευομαι όταν έφτασα 28 εβδομάδων,μέχρι τότε δεν τολμούσα.τελικά γεννησα Προωρα 32 εβδομάδες ένα αγοράκι 1730.

Είναι μια χαρά 6,5 μηνών πια!τον κοιταω και λέω ΑΞΙΖΕ!!!!!!!!!!!!

Θα πανε ολα καλά υπομονή!

Χαίρετε!

Να πεταχτώ να πω ότι δεν πιάνουμε την κοιλίτσα, σε μια κύηση υψηλού κινδύνου, γιατί μπορεί να προκαλούνται συσπάσεις. Εγώ είχα νοσηλευτει για λίγες μέρες λόγω συσπάσεων και είδα ότι αυτό το πράγμα είχε μεγαλύτερη επίδραση και από τα φάρμακα ακόμα... Το αν θα πιάνω την κοιλιά ή όχι. Από αντίδραση στο άγγιγμα, μια ευαίσθητη μήτρα, όπως αυτή που κυοφορεί δίδυμα, μπορεί να κάνει συσπάσεις. Δυστυχώς, είναι από αυτά που δεν λέγονται από τους αρμόδιους, προληπτικά. Εμένα μου το είπε μια μαία, μόλις είχα κάνει εισαγωγή, και όχι ο γιατρός μου, σε κανένα σημείο. Και όμως ήταν αυτό που έπιανε περισσότερο από όλα. Και τα φάρμακα θεωρούνται δυστυχώς πανάκεια, ενώ και άλλα μέτρα πρέπει να τηρούνται. Δηλαδή νομίζει μια γυναίκα ότι ΟΚ, παίρνει φάρμακα, άρα μπορεί να σηκωθεί ή οτιδήποτε...

Επίσης είχα περάσει σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη στο σπίτι. Τουλάχιστον στις μέρες μας έχουμε πράγματα να περάσουμε τη μέρα μας, όχι μόνο ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ... Κάποια στιγμή είχα πάει με ένα ταξί για εξετάσεις και πιάσαμε κουβέντα με έναν ταξιτζή. Η γυναίκα του είχε περάσει τα ίδια πριν πολλά χρόνια και εκείνος μου έδωσε την εικόνα τι κάναν οι γυναίκες τον παλιό καιρό. Εκεί να δεις πήξιμο! Και εκείνος είχε μάθει να κάνει τα πάντα στο σπίτι.

Πάντως, αξίζει.

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!βρε μια χαρα θα πανε ολα,τοσες προσευχες μαζι δεν μπορει παρα να κανουν το καλυτερο για τα μωρακια σουυυυυυυυυυ κ φυσικα κ για σενα γλυκια μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι καθολου,το νοσοκομειο ειναι το καλυτερο,στο σπιτι τελικα ειναι χειροτερα,εκει ξερεις οτι τα μπεμπεδακια σου ειναι αρχοντακια κ θα τα προσεχουν ολοι!!!!

να σου πω κ εμενα η γιατρος μετα απο μια ασχημη πρωτη εγκυμοσυνη που ειπε οτι θα ειμαι ξαπλα απο την αρχη μεχρι την 32εβδομαδα οταν ξαναμεινω κ μαλλον το μεγαλυτερο μερος θα ειμαι νοσηλευομενη αλλα τελικα να σου πω το θελω κιολας.καλυτερα μεσα να με προσεχουν παρα στο σπιτι να τρελλαινομαι με το καθε τι!!!!φιλακια πολλα κ εχε πιστη,η ζωη θελει να σου χαρισει 2υπεροχα μωρακια κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα γλυκό μου προβατάκι...Εμείς και πάλι εδώ να σου κάνουμε παρέα αν βαριέσαι:cool::cool::cool:!

Όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη που τα περνάει αυτά..

Τα νινάκια τώρα τι βάρος έχουνε άρχισαν τις κλοτσιές φαντάζομαι ε?? Είναι και δύο...πόλεμος θα γίνεται εκει μέσα...φαντάσου όταν με το καλό φγουν:D

Το θεμα σου μολις το πρωτο διαβασα... σκεψου οτι εχεις φαει το γαιδαρο σχ. και εισαι κοντα στην ουρα και καποια στιγμη ολα αυτα θα ειναι ενα απλα κακο ονειρο και θα κοιτας τ αγορακια σου και ..θα τρεχεις ..:))

Ειχα κι εγω τριδυμα και δεν θα εκανα μειωση αλλα στην αυχενικηη διαφανεια ειδαμε οτι το 3ο μωρακι το πιο μικρο ειχε προβλημα και ετσι οταν ημουν 12εβδ και 1 ημερας (αφου ειχα ξεκινησει απ την προηγουμενη μερα αντιβιωση) εκανα αναγκαστικα μειωση :(. Εριξαν το υγρο αυτο στην καρδουλα του και αφου περιμεναμε λιγο ειδαμε οτι ειχα σταματησει να κουνιεται :(. Μου ειχε πει ο γιατρος οτι σε 1 μηνα συνηθως ο οργανισμος κανει την δουλεια του και απορροφαται...Μετα απο λιγες μερες που πηγα στην γιατρο δεν υπηρχε ιχνος απ το μωρακι.

Καταφερα και τα γεννησα στις 37 εβδ και ουτε καν μπηκαν στις θερμοκοιτιδες..σου ευχομαι και εσενα οσο βαρετο και αν ειναι αυτη την στιγμη στο νοσοκομειο να καταφερεις να φτασεις στις 36-37 εβδ και τα μωρακια σου να ειναι πανω απο 2200 και να τα παρεις και να φυγετε στις 4 μερες..

Λιγο υπομονη και με πολλες ευχες ολα θ απανε καλα ;)

Γεια σας κορίτσια, είστε η καλύτερη παρέα! Πραγματικά με συγκινείτε που ενδιαφέρεστε τόσο:oops:

Εγώ μια μέρα δείχνω σταθερότητα, την άλλη πάλι χαλάει το πράγμα:(

Σήμερα ξύπνησα πρώτη μέρα μόνο με καφέ υγρά, ξαφνικά άρχισα πάλι να πονάω, συσπάσεις και αίμα να τρέχει παρόλο που είμαι ξαπλωμένη:cry:

Οι 32 βδομάδες μου φαίνονται πολύ μακριά και όταν λέω μακριά δεν εννοώ επειδή θα είμαι εδώ μέσα αλλά επειδή θα είναι θαύμα αν καταφέρω να τις φτάσω έτσι όπως βλέπω την κατάσταση...

Όπως είπε και η Athina, απαγορεύεται να χαίδεύεις την κοιλιά, προκαλούνται συσπάσεις, εμένα μου το είπε και η μαία αλλά και ο γιατρός ο ίδιος. Φωνάζει μάλιστα στις νοσηλεύτριες αν τις δει να με ακουμπάνε με όλη την παλάμη για να δουν αν έχω συσπάσεις. Όσο για τα φάρμακα με έχει προειδοποιήσει ότι είναι απλώς προληπτικά, δεν σημαίνει ότι λύνουν το πρόβλημα, όπως και η ξάπλα το ίδιο, απλώς βοηθούν να μην χειροτερεύσει η κατάσταση αλλά αν είναι να αρχίσει πρόωρος τοκετός από συσπάσεις, τίποτα δεν τον σταματά :cry: Μακάρι να καταφέρουμε τις 32 βδομάδες, οι ευχές σας μου δίνουν κουράγιο, αλήθεια!

Διαφημίσεις

Το θεμα σου μολις το πρωτο διαβασα... σκεψου οτι εχεις φαει το γαιδαρο σχ. και εισαι κοντα στην ουρα και καποια στιγμη ολα αυτα θα ειναι ενα απλα κακο ονειρο και θα κοιτας τ αγορακια σου και ..θα τρεχεις ..:))

Ειχα κι εγω τριδυμα και δεν θα εκανα μειωση αλλα στην αυχενικηη διαφανεια ειδαμε οτι το 3ο μωρακι το πιο μικρο ειχε προβλημα και ετσι οταν ημουν 12εβδ και 1 ημερας (αφου ειχα ξεκινησει απ την προηγουμενη μερα αντιβιωση) εκανα αναγκαστικα μειωση :(. Εριξαν το υγρο αυτο στην καρδουλα του και αφου περιμεναμε λιγο ειδαμε οτι ειχα σταματησει να κουνιεται :(. Μου ειχε πει ο γιατρος οτι σε 1 μηνα συνηθως ο οργανισμος κανει την δουλεια του και απορροφαται...Μετα απο λιγες μερες που πηγα στην γιατρο δεν υπηρχε ιχνος απ το μωρακι.

Καταφερα και τα γεννησα στις 37 εβδ και ουτε καν μπηκαν στις θερμοκοιτιδες..σου ευχομαι και εσενα οσο βαρετο και αν ειναι αυτη την στιγμη στο νοσοκομειο να καταφερεις να φτασεις στις 36-37 εβδ και τα μωρακια σου να ειναι πανω απο 2200 και να τα παρεις και να φυγετε στις 4 μερες..

Λιγο υπομονη και με πολλες ευχες ολα θ απανε καλα ;)

Η διαδικασία της μείωσης είναι ό,τι χειρότερο:cry: Δεν θέλω ούτε να την θυμάμαι:cry:

Οι γιατροί μας είχαν πει ότι είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρουμε με το μυαλό μας όχι με την καρδιά μας και να δούμε τις στατιστικές. Το θέμα είναι ότι μετά από όλα αυτά, και με το να μην ξέρουμε σε ποιό κομμάτι των στατιστικών βρισκόμαστε τελικά, το μυαλό και η λογική το βουλώνουν και μιλάει μόνο η καρδιά:cry: Ξέρω ότι δεν πρέπει να το σκέφτομαι πια, τέλειωσε, προσπαθώ να συνεχίζει να μιλάει μόνο το μυαλό μου αλλά δεν γίνεται πάντα:cry:

Μακάρι να πάνε όλα καλά . Εγω δεν έχω τετοια εμπειρία αλλα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι , εδω ένα έχουμε και φοβόμαστε ! Εμείς θα σου γράφουμε συνεχεια να σου κάνουμε παρεα και περιμενουμε να καλυτερευσεις .

jHgFp3.png

ΑΧ σου στέλνω ΟΛΗ μου την θετική ενέργεια να πανε όλα καλά για σένα και τα ''προβατάκια'' σου.

Να δεις όλα καλά θα πάνε σίγουρα....και θα μπαίνεις να μας γράφεις τις σκανταλιές τους.......

Κανε λιιιιιιγοοοοοο υπομονη ακόμα ....κοντευουν οι αγκαλίτσες με τα υγιη σου μωράκια. Αυτα να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ.....καμία αρνητικη σκέψη.

Άντε να μας γραφεις συνέχεια νέα σου...

Σου στέλνω μια γλυκια αγκαλίτσα...και όπως είπαμε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

U80ep3?r=1271337460

Δεν θέλω αρνητισμό!! Είπαμε έχουμε feeling!! Eγώ είμαι γουρλού..να το δεις που θα πάνε όλα καλά..Ειναι όπως είπε και μια κοπελιά παραπάνω..τουλάχιστον να φτάσεις 26-27 εβδομάδες και απο εκεί κ πέρα όσο το παραπάνω τόσο το καλύτερο!!! Ελα λέμε....πάμε γερά και δυνατά και τα θαυματάκια σου καταφθάνουν:D:D. Να είσαι αισιόδοξη και να μην σκεφτεσαι ασχημα...να μιλάς στα μωράκια σου!

ελα ρε κοριτσακι ολα καλα θα πανεεεεεεεεεεε!!!!!κανε υπομονη που θα παει θα φτασεις σε καλη 7μαδα κ τοτε ολα θα ειναι ευκολοτερα.σιγουρα θα εχεις κανεις κ ενεσουλες για τα πνευμονακια των θησαυρων σου οποτε θα ειναι καλυτερα κ αυτα!!!!σας φιλω κ σου ξαναλεω οταν δεν αισθανεσαι καλα αν μπορεις γραφε μας να σου απανταμε χαζολογακια να περνα η ωρααααααααααα!!!!!!!

λοιπον χαμογελα τρελλαααααααααααα κ ολα θα πανε μια χαραααααααααααααααα!!!!!

Μπράβο βρε Άννα πες τα γιατί την επιασαν τα down της την φιλενάδα!!!

ε μα κ να πεις οτι δεν εχει δω μπολικες τρελλουτσικες να την κανουν να χαμογελα,εεεε δεν εχεις καλο μου προβατακι?????????και τωρα που το λεω δεν μας λες(αν θελεις παντα) το ονοματακι σου γιατι στο τελος θα νομιζω οτι ειμαι κ εγω προβατακι :D:D:D:D:D:D!!!!!

προβατάκι μου βάστα γερά και κουράγιο!!!! είσαι ασφαλής τώρα και εσύ και τα μωρά σου και θα δεις όλα καλά θα σου πάνε!!!!! εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε. θα δεις θα περάσει ο καιρός!

Χα χα, όντως μου φτιάχνετε το κέφι! Όσο για το όνομα, λέω να το κρατήσω προβατάκι, μόνο και μόνο για γούρι, μιας κι έτσι μπήκα από την αρχή, είναι το "χαϊδευτικό" που μου έχει δώσει ο καλός μου από την μέρα που γνωριστήκαμε:oops::oops::oops:

Δεν μπαίνω συχνά γιατί το δίκτυο του νοσοκομείου είναι κλειδωμάνο και είμαι με κάρτα, φοβάμαι μην την τελειώσω όλη σε μια μέρα, γι αυτό και άργησα μια βδομάδα να σας γράψω, ήταν μέχρι να μου τη φέρουν, μετά το σοκ που μπήκαμε νοσοκομείο κτλ.

Όλη η μέρα πέρασε με συσπάσεις και πολύ αίμα παρόλο που είμαι ξάπλα. Μου αυξήσανε τα φάρμακα, μου βάλανε υπόθετα, ελάχιστα πράγματα... Τώρα δεν πονάω τόσο αλλά νιώθω ακόμα μια δραστηριότητα στη μήτρα.

Στενοχωριέμαι γιατί δεν μπορώ να χαϊδέψω και τα μωράκια μου:(

Φοβάμαι πολύ για αυτή τη νύχτα:cry: Για κάθε νύχτα και μέρα δηλαδή:cry: Δεν με νοιάζει αν μείνω μέσα όσο χρειαστεί άρκεί να είναι καλά τα μωράκια μου, να πάνε όλα καλά και να πάμε όλοι μαζί σπίτι...!

παιδι μου με τοση θετικη θετικη ενεργεια μαζεμενη, ειναι ποτε δυνατον να παει κατι στραβα?

οσο για το οτι δεν μπορεις να χαιδεψεις τα ζουζουνια σου,σκεψου πως την κοιλια σου θα επιανες και οχι τα μωρακια:)μπορεις να τους μιλας βεβαιως βεβαιως και στο τσακιρ κεφι ριξτους κι ενα τραγουδακι!

να μη φοβασαι τιποτα απολυτως,καταλαβαινω οτι σε ανησυχει το αιμα,η καθεμια απο μας θα ανησυχουσε,αλλα ειπαμε:ειστε μαχητες, ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα ειστε στο σπιτακι σας!

tt1108c2.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...