Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

marilina είπε:
κοριτσακι κουραγιο! εγω ειχα ολο το πρωτο τριμηνο( απο την ημερα που καναμε χοριακη να φανταστεις, δηλαδη απο 4 εβδομαδων ,μεχρι 12που καναμε αυχενικη) αιμοραγια λογω μεγαλης αποκολλησης..εμεινα στο κρεβατι και τουαλετα με πηγαιναν με καροτσι..μιλαμε για αιμα κοκκινο περιοδου..καθε φορα που πηγαιναμε στον γιατρο πιστευα πως ειχα αποβαλει αλλα τα μωρακια προφανως ειχαν μεγαλη θεληση για ζωη..! ενα μηνα μετα, στον τεταρτο μειωθηκε η αποκολληση και ξεκινησανε προωρες συσπασεις..εναμιση μηνα στο Μητερα με γιουτοπαρ ενδοφλεβιως..αα και ισοπτιν για τις ταχυπαλμιες..μεχρι που γεννησα τα επαιρνα στο πιο αυξημενο σχημα(1/2 καθε 6-8 ωρες)..ολη την εγκυμοσυνη ακινησια ωσπου γεννησα με καισαρικη στις 34και 3 δυο υγιεστατα παιδακια που τωρα κοιμουνται γαληνια στις κουνιες τους!μην το βαζεις κατω, η ψυχολογια σου ειναι το παν!κατσε κατω και μην κανεις τιποτα! εμενα και τα μωρακια μου μας ειχαν χαμενη υποθεση( ο γιατρος μου αφου γεννησα μου το ειπε,δεν πιστευε πως θα γεννηθουν αυτα τα μωρα με τοσα προβληματα που ειχα, προσθεσε και θρομβοφιλια, με παρακολουθουσε αιματολογος)Η αφοσιωση μου και η πιστη μου στα παιδια αυτα με εκανε να υπομεινω φοβερα πραγματα(μετα την ακινησια και αφου γεννησα δεν μπορουσα να περπατησω,επαθα υπερκοπωση την πρωτη εβδομαδα της γεννησης των παιδιων μου)Κερδισα ομως τα παιδια μου!

Σου ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε τελεια!!

Να σκεφτεσαι θετικα και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!

Σ΄ευχαριστώ για το κουράγιο, χαίρομαι που όλα τελικά πήγαν καλά, συγκλονίζομαι κάθε φορά που μία από εσάς μου λέει πόσο ταλαιπωρήθηκε. :(Δεν είναι ότι πριν ήμουν στον κόσμο μου αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πέσω στα βαθιά, δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να φέρεις παιδιά στον κόσμο. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, νόμιζα ότι τα προβλήματα σταματούσαν με τη σύλληψη... Τέλος πάντων, όπως λένε και οι ήδη μαμάδες, μάλλον αρχίζουν μετά τη γέννα;)αλλά εκεί συνοδεύονται και με πλήθος ευχάριστων στιγμών;)

Διαφημίσεις

Όσο για μένα, δεν έχουν αλλάξει πολλά και αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφω κάθε μέρα, δεν θέλω να σας κουράζω με τα ίδια άγχη μου και τις ίδιες απορίες:( Όπως δηλαδή γιατί δεν σταματάει αυτό το αίμα;;; Εκεί που μειώνεται και λέω ότι μπορεί να φύγει σιγά σιγά, ξαφνικά κατεβαίνει ποτάμι:cry: Σήμερα είχα το πρωί όπως πάντα, όλη μέρα τίποτα και ξαφνικά το βραδάκι άρχισε να τρέχει:cry: Γιατί; τι φταίει; δεν σηκώνομαι παρά μόνο για τουαλέτα, η αποκόλληση έκλεισε, από πού στο καλό φεύγει τόσο αίμα;;;

Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι είναι από την μείωση και πάλι...:cry::cry::cry:

Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ακόμα και η στάση μου στο κρεβάτι;;; δεν είναι λίγο υπερβολικό;;; Ξάπλα είμαι, μόνο όταν τρώω ανασηκώνομαι λίγο αλλά από το στήθος και κάτω είμαι σαν ξαπλωμένη, και γυρίζω μία στο πλάι δεξία, μία αριστερα και μία ανάσκελα. Είναι δυνατόν να προκαλώ κάτι με όλα αυτά; Μήπως πρέπει να μείνω μόνο ανάσκελα;;; δεν είναι υπερβολή;:shock:

Αύριο έχω πάλι γιατρό, έχω πολύ άγχος (και) αυτή τη φορά, δεν ξέρω, έχω φοβηθεί, προσπαθώ να σκέφτομαι τις ιστορίες σας αλλά αλήθεια πλέον με φοβίζει τραγικά η κατάσταση, είναι τώρα δυο μήνες με συνεχή αιμορραγία και όχι δυο σταγόνες, αίμα περιόδου:cry:

μην αγχωνεσαι καθολου ολα θα πανε καλα.... κ οσον φορα το οτι φταιει κ το πως ξαπλωνεις δεν νομιζω βρε προβατακι τοσο πολυ πια να ειναι προβλημα κ αυτο.... εσυ απλα ξαπλωνε κ μην σκεφτεσαι τιποτα κακο.... ολα καλα θα πανε θα το δεις...

marakicoco είπε:
μην αγχωνεσαι καθολου ολα θα πανε καλα.... κ οσον φορα το οτι φταιει κ το πως ξαπλωνεις δεν νομιζω βρε προβατακι τοσο πολυ πια να ειναι προβλημα κ αυτο.... εσυ απλα ξαπλωνε κ μην σκεφτεσαι τιποτα κακο.... ολα καλα θα πανε θα το δεις...

:oops: Ναι, κι εγώ έτσι λέω, δεν νομίζω πια να παίζει ρόλο και αυτό αλλιώς θα μου έλεγε ο γιατρός να μείνω στο κρεβάτι και...ακίνητη!

Σ΄ευχαριστώ πολύ, μακάρι να πάνε όλα καλά, μου παίρνετε ένα μεγάλο βάρος και μόνο που μπαίνετε στον κόπο και απαντάτε:oops:

Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα; έχω και πόνους περιόδου πού και που, μια δυο φορές την μέρα, όχι κάθε μέρα, ΄μήπως είναι επειδή μεγαλώνει ακόμα η μήτρα και με τα δίδυμα ακόμα πιο πολύ; και είναι δυνατόν το αίμα να είναι από αυτό; δηλαδή μήπως τραβιούνται ιστοί π.χ και αιμορραγούν ή δεν κλείνει τελείως η αποκόλληση; μήπως λέω βλακείες;

Διαφημίσεις

Όταν μεγαλώσει κάπως η μήτρα, είναι καλύτερα το ξάπλα στο αριστερό πλευρό γιατί είναι καλύτερο για την κυκλοφορία. Το ανάσκελα μάλιστα είναι καλύτερο να αποφεύγεται κάπως. Μπορείς να γκουγκλάρεις με keywords vena cava pregnancy. Τώρα το τι συμβαίνει σε εσένα ειδικά, και από πού ακριβώς προέρχεται το αίμα, ποιος ξέρει... Ίσως δίνει κάποιες ενδείξεις ο υπέρηχος. Σόρυ, δεν διάβασα όλο το θέμα. Καλλιέργειες κολπικού υγρού κάνατε;

Οι πόνοι περιόδου αν και αραιοί, δεν είναι στάνταρ σύμπτωμα της εγκυμοσύνης στις εβδομάδες που είσαι και καλό είναι να το αναφέρεις στο γιατρό σου.

Προβατακι μου δεν προκαλλεις σσυ την αιμορραγια με τη σταση σου

Παρε δυναμη απο την ιστορια της Marilina Να ξερεις πολλες εγκυμοσυνες μεσα στα αιματα ξεκινησαν και συνεχισαν και τα παιδακια ειναι μια χαρα

Καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει πολυ Κανε κουραγιο καλο μου

p7z6p3.pngsQqep3.png

προβατακι μου σε ευχομαι καλη ανασταση να εχετε,με ηρεμια κ πολλες πολλες χαρες!!!!!!!φιλια πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

καλησπερα προβατακι κ Χριστος Ανεστη!!!!!ευχομαι μονο τα καλυτερα για σενα κ την οικογενεια σου!!!!περιμενουμε τα νεα σας,αντε μπες να μας πεις πως ειστε.φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

marchalina είπε:
Χριστος ανεστη προβατακι!!

Να ειστε καλα και οι τρεις!!!

Και οι τέσσερις καλέ... Έχουν και έναν μπαμπά:P (πλάκα κάνω)

Χρόνια Πολλά τόσα που θα έχεις ξεχάσει όλες τις ταλαιπωρίες και αγωνίες

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου χρόνια πολλά και εύχομαι να είστε όλες καλά! Δυστυχώς τα δικά μου νέα δεν είναι τα καλύτερα. Είμαι στο νοσοκομείο από την Μ. Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν θα μείνω μέχρι τέλους, το οποίο φυσικά, κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι.

Την Μ.Πέμπτη το βράδυ με έπιασαν φοβεροί πόνοι περιόδου, για περίπου μία ώρα. Έκλαιγα από τον πόνο, ο άντρας μου πανικοβλήθηκε, έλεγε να πάρουμε τον γιατρό αλλά πονούσα τόσο πολύ που το μόνο που ήθελα ήταν να ηρεμήσω. Μετά από καμιά ώρα, μου πέρασε και ηρέμησα, είχε πάει 12 το βράδυ και είπα αφού ένιωθα καλύτερα να μην ενοχλήσω τον γιατρό τέτοια ώρα.:rolleyes: Κοιμήθηκα σαν πουλάκι από την εξάντληση και κατά τις 3 ξύπνησα να πάω τουαλέτα και είδα, όχι αίμα περιόδου, ούτε κι εγώ ξέρω πόσο... Στις 7 συνεχιζόταν και πήρα τον γιατρό. Πήγαμε αμέσως νοσοκομείο όπου και παραμένω μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος...

Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν και ο τράχηλος έμεινε κλειστός αλλά έχω φοβερές συσπάσεις που άνοιξαν κι άλλο την αποκόλληση. Τίποτα τελικά δεν έκαναν τα γιουτοπάρ από το στόμα.. Είμαι με ενδοφλέφιο τώρα και φυσικά ακινησία...

Κορίτσια έχω φρικάρει. Νομίζω ότι ζω τη ζωή μιας άλλης. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω τόσο καιρό εδώ μέσα:cry::cry::cry: (το οικονομικό δεν το συζητάω καν...)

προβατάκι είπε:
Κορίτσια μου χρόνια πολλά και εύχομαι να είστε όλες καλά! Δυστυχώς τα δικά μου νέα δεν είναι τα καλύτερα. Είμαι στο νοσοκομείο από την Μ. Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν θα μείνω μέχρι τέλους, το οποίο φυσικά, κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι.

Την Μ.Πέμπτη το βράδυ με έπιασαν φοβεροί πόνοι περιόδου, για περίπου μία ώρα. Έκλαιγα από τον πόνο, ο άντρας μου πανικοβλήθηκε, έλεγε να πάρουμε τον γιατρό αλλά πονούσα τόσο πολύ που το μόνο που ήθελα ήταν να ηρεμήσω. Μετά από καμιά ώρα, μου πέρασε και ηρέμησα, είχε πάει 12 το βράδυ και είπα αφού ένιωθα καλύτερα να μην ενοχλήσω τον γιατρό τέτοια ώρα.:rolleyes: Κοιμήθηκα σαν πουλάκι από την εξάντληση και κατά τις 3 ξύπνησα να πάω τουαλέτα και είδα, όχι αίμα περιόδου, ούτε κι εγώ ξέρω πόσο... Στις 7 συνεχιζόταν και πήρα τον γιατρό. Πήγαμε αμέσως νοσοκομείο όπου και παραμένω μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος...

Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν και ο τράχηλος έμεινε κλειστός αλλά έχω φοβερές συσπάσεις που άνοιξαν κι άλλο την αποκόλληση. Τίποτα τελικά δεν έκαναν τα γιουτοπάρ από το στόμα.. Είμαι με ενδοφλέφιο τώρα και φυσικά ακινησία...

Κορίτσια έχω φρικάρει. Νομίζω ότι ζω τη ζωή μιας άλλης. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω τόσο καιρό εδώ μέσα:cry::cry::cry: (το οικονομικό δεν το συζητάω καν...)

Aγάπη μου περαστικά σου εύχομαι:(:(! Τουλάχιστον είσαι στο νοσοκομείο που θα σε προσέχουν καλύτερα. Είναι καλό που τα μωράκια είναι καλά και δεν επιρεάστηκαν. Κάνε υπόμονη...κάθε ημέρα που περνέι είναι κέρδος και να παρακαλάς να μείνεις όσο πιο πολύ γίνεται...Σε σκέφτομαι πολύ και εγώ και τα άλλα κορίτσια... Να μας γράφεις όσο μπορείς. Έχεις πόνους τώρα ή σου πέρασαν????

lovely people είπε:
Aγάπη μου περάστικά σου εύχομαι:(:(! Τουλάχιστον είσαι στο νοσοκομείο που θα σε προσέχουν καλύτερα. Είναι καλό που τα μωράκια είναι καλά και δεν επιρεάστηκαν. Κάνε υπόμονη...κάθε ημέρα που περνέι είναι κέρδος και να παρακαλάς να μείνεις όσο πιο πολύ γίνεται...Σε σκέφτομαι πολύ και εγώ και τα άλλα κορίτσια... Να μας γράφεις όσο μπορέις. Έχεις πόνους τώρα ή σου πέρασαν????

Σ΄ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! Έχω ψιλοπονάκια αλλά αντέχονται. Προχθές (μετά από 4 μέρες νοσηλείας) δοκιμάσαμε να βγάλουμε το ενδοφλέβιο γιουτοπάρ να δούμε πώς θα τα πάω μήπως και μπορέσω να επιστρέψω στα χάπια από το στόμα. Μέσα σε 20 λεπτά άρχισαν πάλι συσπάσεις και το αίμα αυξήθηκε. Μου ξανάβαλαν τον ορό και μου είπαν...καλό καλοκαίρι... Μόνο από θαύμα θα ανατραπεί η κατάσταση και θα βγω πριν τις 32 βδομάδες. Ο γιατρός μου δεν το πιστεύει καθόλου, μου λέει να εύχομαι να μείνω τουλάχιστον σταθερή ώστε να φτάσουμε τις 32. Για βελτίωση δεν δίνει πολλές πιθανότητες:(

Ξέρω πως κάθε μέρα είναι κέρδος, ξέρω ότι πιο πολύ από όλα θέλω τα μωράκια μου γερά και την ώρα που πρέπει, αλλά είμαι ήδη μια βδομάδα μέσα και όταν συνειδητοποιώ ότι για τις 32 είναι ακόμα δυο μήνες, φρικάρω. Φρικάρω αληθινά, αναρωτιέμαι πώς θα περάσει ο καιρός, δεν έχω άλλη επιλογή, το ξέρω, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι στο σπίτι:cry::cry::cry:

yesiamtroubled είπε:
Προβατάκι μου σβήσε κάνα μήνυμα από το inbox σου γιατί τρώω πόρτα!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά σε όλες !!!!!!

Κοριτσάκι μου το άδειασα, μπορείς να μπεις ελεύθερα;)

προβατάκι είπε:
Σ΄ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! Έχω ψιλοπονάκια αλλά αντέχονται. Προχθές (μετά από 4 μέρες νοσηλείας) δοκιμάσαμε να βγάλουμε το ενδοφλέβιο γιουτοπάρ να δούμε πώς θα τα πάω μήπως και μπορέσω να επιστρέψω στα χάπια από το στόμα. Μέσα σε 20 λεπτά άρχισαν πάλι συσπάσεις και το αίμα αυξήθηκε. Μου ξανάβαλαν τον ορό και μου είπαν...καλό καλοκαίρι... Μόνο από θαύμα θα ανατραπεί η κατάσταση και θα βγω πριν τις 32 βδομάδες. Ο γιατρός μου δεν το πιστεύει καθόλου, μου λέει να εύχομαι να μείνω τουλάχιστον σταθερή ώστε να φτάσουμε τις 32. Για βελτίωση δεν δίνει πολλές πιθανότητες:(

Ξέρω πως κάθε μέρα είναι κέρδος, ξέρω ότι πιο πολύ από όλα θέλω τα μωράκια μου γερά και την ώρα που πρέπει, αλλά είμαι ήδη μια βδομάδα μέσα και όταν συνειδητοποιώ ότι για τις 32 είναι ακόμα δυο μήνες, φρικάρω. Φρικάρω αληθινά, αναρωτιέμαι πώς θα περάσει ο καιρός, δεν έχω άλλη επιλογή, το ξέρω, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι στο σπίτι:cry::cry::cry:

Σκέψου όμως οτι οτι και να γίνει εκεί θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν πιο άμεσα. Να σε ρωτήσω κάτι..νομίζω οτι τώρα κάπου θα μπαίνεις στο 7ο. Δεν σου είπαν αν είναι καλύτερα να στα παρουν μόλις κλέισεις τον 7ο? Στο λέω γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις με δίδυμα που γεννησαν τότε. Βέβαια να μου πεις όσο περισσότερο μείνουν τόσο το καλύτερο ε?? Εκείνες τις ενέσεις για τα πνευμόνια πότε τις κάνουν καθότι και άσχετη?? Ουφ εδώ εγώ αγχώθηκα όχι εσυ...:wink:;-)!!!

προβατακι μου καλο Το στοιχημα ειναι να αντεξεις μεχρι την 26η ,27η εβδομαδα και να μπορουν τα μωρακια σου να ζησουν Θα σε προετοιμασουν με τον καλυτερο τροπο για αυτο με ενεσεις για την αναπνοη τους

Ετσι ημουνα κι εγω στο νοσοκομειο ακινητη και ειχα παθει καταθλιψη τις πρωτες μερες(με την παπια και τα σχετικα) Σε καταλαβαινω Ξερω ποσο δυσκολο ειναι ..κρατα γερα καλη μου

Τα μωρακια ειναι καλα Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

p7z6p3.pngsQqep3.png

κοριτσακι κρατα γερα,εισαι τυχερη που εισαι σε νοσομειο γιατι εχεις την καλυτερη φροντιδα.καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα μιας κ στο σπιτακι σου ενιωθες πιο ανετα αλλα εκει ειναι για το καλο των παιδιων σου κ αυτο μετραει!!!!

σας φιλω γλυκα κ αν θελεις παρεουλα γραφε μας να σου λεμε χαζομαρουλες να περναει η ωρα!!!!

marchalina είπε:
προβατακι μου καλο Το στοιχημα ειναι να αντεξεις μεχρι την 26η ,27η εβδομαδα και να μπορουν τα μωρακια σου να ζησουν Θα σε προετοιμασουν με τον καλυτερο τροπο για αυτο με ενεσεις για την αναπνοη τους

Ετσι ημουνα κι εγω στο νοσοκομειο ακινητη και ειχα παθει καταθλιψη τις πρωτες μερες(με την παπια και τα σχετικα) Σε καταλαβαινω Ξερω ποσο δυσκολο ειναι ..κρατα γερα καλη μου

Τα μωρακια ειναι καλα Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

Νομίζω οτι είναι στην 24 εβδόμαδα τώρα..:D! Εχω Possitive feeling οτι όλα θα πάνε καλα!!

lovely people είπε:
Νομίζω οτι είναι στην 24 εβδόμαδα τώρα..:D! Εχω Possitive feeling οτι όλα θα πάνε καλα!!

Κι εγω πιστευω πως ολα θα πανε καλα Δυο τρεις εβδομαδουλες να περασουν και θα λες μετα" ας μεινουν και λιγο παραπανω" Εχεις καλη παρεα στο δωματιο ή ψοφια πραγματα;;)

p7z6p3.pngsQqep3.png

κι εγω εχω πολυ θετικο feeling! προβατακι μου κι εσυ και τα μωρακια σου ειστε μαχητες και το αποδεικνυετε καθε μερα!ολα θα πανε και για οτι θες εδω ειμαστε!

ειναι δυσκολα απο πλευρας ανιας και ανεσης αλλα ειμαι σιγουρη θα τα καταφερεις,εφοδιασου με βιβλια και περιοδικα για να περναει η ωρα σου και θα περασει ο καιρος...εχω φιλη που εμεινε μεσα στο νοσοκομειο 4 μηνες και τελικα τα καταφερε και εφερε στον κοσμο το νινι της μια χαρα!ετσι θα τα καταφερεις κι εσυ!

πολλλα φιλια!

tt1108c2.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...