Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

νανσυ2 είπε:
προβατακι λογικο μου φαινετε μετα τη πιεση απο την εξεταση να εχεις αιμα,ισως ειναι κ παλιο αιμα που με τη πιεση βγηκε,φανταζομαι οτι ειπες σε αυτον που σου εκανε την εξεταση το προβλημα που εχεις με το αιμα,καλο θα ηταν να δωσεις λιγο ψρονο πριν το ξανακανεις,μερικες μερες,ρωτα κ το γιατρο σου,δε νομιζω να υπαρχει θεμα αμα την κανεις κ μετα απο 1εβδομαδα αφου ειδατε τα μισα

Ναι παρε λιγο χρονο Μην πας με αιμοραγια

Οταν βλεπεις αιμα θα καρφωνεσαι στο κρεββατι Δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ Μονο τουαλετα

Κι εμενα ο γιατρο μου ελεγε συντηρητικα στο σπιτι αλλα εχω καταλαβει πως οταν το λενε αυτο εννοουν οτι το καλυτερο ειναι η ξαπλα

Αφου δεν εκλεισε γρηγορα η αποκολληση θα προσπαθησεις λιγο περισσοερο καλη μου

Κρεββατακι καναπε ταινιουλες να ξεχνιεσαι

Ολα θα πανε καλα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μα όλες για το ενδιαφέρον:oops:

Πήγα στον γιατρό μου και ευτυχώς όλα καλά υπό τις συνθήκες τουλάχιστον:D

Εννοώ ότι δεν προκλήθηκε καμιά ζημιά όπως φαίνεται, μου είπε ότι από τις πιέσεις η μήτρα άρχισε συσπάσεις και έβγαλε αίμα από την αποκόλληση. Μου είπε ότι κανονικά πρέπει να ξανασταματήσει. Εννοείται ξάπλα.

Μου είπε ότι πρέπει να πάω στο ραντεβού, είναι η πιο σημαντική εξέταση και πρέπει να γίνεται συγκεκριμένες βδομάδες (21η με 22η το πολύ) οπότε πρέπει να πάω. Απλώς μου είπε αν δεν έχουν την θέση που χρειάζεται τα μωρά να κάνουμε διακοπή και να περπατάω ή να τρώω κάτι γλυκό, να μην πιέσουμε την κατάσταση, όσες φορές και να χρειαστεί να διακόπτουμε.

Νάνσυ μου, Marchalina και Lovely People θα πρέπει να καθυστερήσω πολύ το ραντεβού αν περιμένουμε να κλείσει η αποκόλληση γιατί όπως φαίνεται θα πάρει καιρό. Είναι 12 μέρες τώρα και δεν έκλεισε στο ελάχιστο από ό,τι είδαμε, οπότε πόσο να περιμένουμε δεδομένου ότι η Β΄επιπέδου γίνεται σε συγκεκριμένη βδομάδα. Αν βέβαια συνεχίζεται κόκκινο αίμα μέχρι την Δευτέρα, θα ξαναμιλήσω με τον γιατρό μου για καλό και για κακό. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πάω, ακόμα κι αν σταματήσει το αίμα:oops:

rkt εσύ γιατί είχες αιμορραγίες; Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά για σένα! Μου δίνεις θάρρος, σ΄ευχαριστώ πολύ;)

Mrs Ypomoni έχεις δίκαιο για την κούραση, όσο προχωράει ο καιρός έτσι κι αλλιώς βαραίνεις. Κι εγώ νιώθω ότι και με το αίμα, το σώμα μου την ζητάει την ξεκούραση, βολεύεται περισσότερο ξαπλωμένο (εκτός από την μέση πάντα!) Άσε κι εγώ έχω μείνει χωρίς ρούχα, στην κυριολεξία, το μόνο που έχω είναι ένα τζιν εγκυμοσύνης, χθες το έβαλα για πλύσιμο και σήμερα πήγα στον γιατρό φορώντας ένα μάλλινο καλσόν με μια μακριά μπλούζα από πάνω:lol::lol::lol: Ήταν γελοίο γιατί φαινόταν ότι ήταν καλσόν!!! Τί να κάνω; Αφού είμαι συνέχεια στο κρεβάτι και προς το παρόν τουλάχιστον τη βγάζω με τα φανελάκια και το από κάτω της πυτζάμας!

Bourbou μου, ναι το ήξερε για το αίμα, του είπα αναλυτικά την κατάστασή μου και μάλιστα κάθε φορά που πονούσα το έλεγα αλλά μάλλον με θεωρούσε υπερβολική... Μόνο όταν κάναμε μια διακοπή και είδα το αίμα και του το είπα τρομοκρατημένη, μετά έγινε πιο απαλός και λίγο πιο μετά είπαμε να τα δούμε τα υπόλοιπα άλλη μέρα γιατί δεν γυρνούσαν με τίποτα.

νκκ284 σ΄ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πραγματικά ότι μας ακούει αλλιώς δεν εξηγείται το που βρίσκουμε τελικά δύναμή για όλα! Ελπίζω να μας ακούει όλες μας πάντα!

αφου πρεπει να γινει η εξεταση να την κανεις,εχει δικιο ο γιατρος!!!!οποτε παρε μαζι σου μπολικες γλυκουτσικες σοκαλατουλες κ στην τελικη κ μια παστα θα κανει τρομερη δουλεια!!!

φιλια πολλα κ υπομονη!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Προβατάκι μου κ εγω υπέφερα στην β επιπέδου. Ειχα γενικά παρα πολλους πονους κ απο την πιεση κοντεψα να μεινω. Φάε σοκολατίνα καμια ώρα πριν κ πριν μπεις για εξεταση φαε κανενα κιντερ μπουένο. Εγω ετσι ειχα κάνει. Δεν μπορει να παει η εξεταση για Τεταρτη τουλάχιστον, για να μην μετακινηθεις αλλά κ για να μην σε πιέσει.

Χαιρομαι που όλα πάνε καλά με τα μικράκια σου, ειναι αγωνιστες! Ολα θα πανε καλά....!:P:p:p

οποτε παραμενουν τα πραγματα οπως εχουν,η εξεταση θα γινει τη δευτερα κ ας εχεις αιμα,οκ,παντως κ γω ταλαιπωρηθηκα στο β-επιπεδου,με πιεζε πολυ κ ποναγα,ασε που κρατησε ωρες!

προβατάκι είπε:
rkt εσύ γιατί είχες αιμορραγίες; Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά για σένα! Μου δίνεις θάρρος, σ΄ευχαριστώ πολύ;)

Γιατί είχα δίδυμα, που μαλλον ήταν τρίδυμα και έχασα το ένα, μετά έπαθα μία ωραιότατη αποκόλληση και γενικώς είχα μονίμως αίμα και αιμοραγίες (άλλο πράγμα) μέχρι τον 6ο μήνα περίπου. Μετά όλα καλά, αν εξαιρέσεις το απίστευτο βάρος (3κιλα τα χρυσά μου βγήκαν) και ενώ πλέον μπορούσα να βγαίνω και με βούλα γιατρού, σε 5 λεπτά, ήθελα να καθίσω. Τον τελευταίο μήνα, άστο.........

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Πραγματικά έχω σκοπό να φάω πολύ σοκολάτα πριν την εξέταση!!! Πάντως, ήδη προετοιμάζομαι για το τι θα πω σε περίπτωση που με πιέσει για να τους γυρίσει θέση! Είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω αυτή τη φορά!

Πάντως προς το παρόν το αίμα συνεχίζεται, δεν έχει γυρίσει σε καφέ :(:(:( και αν συνεχιστεί έτσι μέχρι τη Δευτέρα θα πάρω τον γιατρό μου να δούμε αν θα πρέπει να ισχύει το ραντεβού...

Διαφημίσεις

προβατάκι είπε:
Πραγματικά έχω σκοπό να φάω πολύ σοκολάτα πριν την εξέταση!!! Πάντως, ήδη προετοιμάζομαι για το τι θα πω σε περίπτωση που με πιέσει για να τους γυρίσει θέση! Είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω αυτή τη φορά!

Πάντως προς το παρόν το αίμα συνεχίζεται, δεν έχει γυρίσει σε καφέ :(:(:( και αν συνεχιστεί έτσι μέχρι τη Δευτέρα θα πάρω τον γιατρό μου να δούμε αν θα πρέπει να ισχύει το ραντεβού...

καλημερα καλο μου προβατακι,και καλα θα κανεις να πεις καμμια κουβεντα αν σε πιεσει παραπανω,ειπαμε καλη η εξεταση αλλα στην περιπτωση σου πρεπει να γινει χαλαρα!!!!!!!σοκολατες μπολικες κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

σε φιλω κ σε σκεφτομαι!!!!:D:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

προβατάκι έχω καιρό να σου γράψω αλλά παρακολουθώ συνέχεια τα νέα σου. κάνε υπομονή κοπέλα μου τα έχεις πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. μη ξεχνάς η κάθε μέρα μετράει! θα τα καταφέρετε (και οι τρείς σας). λογικό ήταν να έχεις πάλι αίμα μετά από τέτοια ξάπλα ξαφνικά τόσες ώρες όρθια και η πίεση στην κοιλίτσα.... έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στα μωράκια σου, είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζεις.......

Καλημέρα! Σήμερα είναι η συνέχεια της Β΄επιπέδου και πραγματικά τρέμω. Στην κυριολεξία, όχι μεταφορικά. Ξέρω ότι δεν κάνω καλό έτσι αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω όταν μένω μόνη μου:oops: Παρόλο που από το Σάββατο αυξήσαμε τα χάπια, το αίμα συνεχίζει πάρα πολύ:(:(:(

Φοβάμαι:cry: Πόσο μπορεί να αντέξει η μήτρα να την ενοχλούν συνέχεια και να χάνει αίμα;;; Παίρνω κουράγιο από κάποιες από εσάς που είχατε συνέχεια αίμα... Κορίτσια ήταν τόσο πολύ; σαν περιόδου;;; όλο τον καιρό;

Θα σας γράψω νέα το βράδυ, ελπίζω πραγματικά να είμαι σε θέση να γράψω και να μην έχω πέσει από κανένα μπαλκόνι;) ή να μην με έχουν συλλάβει για επίθεση;)

Προβατάκι μου καλό μην μου στεναχωριέσαι....! Όλα θα πάνε κάλα:DΣκέψου το σαν μια ακόμα ευκαιρία να δεις τα μικράκια σου. Αλήθεια πόσο ζυγίζουν τώρα? Μην σε παίρνει απο κάτω βρε..αυτά τα σκατούλια όλα τα καταλαβαίνουν..να είσαι αισιόδοξη. Στην τελική εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις το κάνεις!! Μένει μόνο να πιστεψεις πως σε λίγο το όνειρο αρχίζει!! Να χαιδεύεις την κοιλίτσα σου και να τα μιλάς για να τα δίνεις δύναμη..Είπαμε..μετράμε αντίστροφα τώρα!!!8-):cool:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Ευτυχώς όλα καλά με τα μωράκια, τέλειωσε κι αυτή η εξέταση! Έφαγα ένα τόνο σοκολάτα και σταματήσαμε δυο φορές αλλά τελικά τα καταφέραμε και τα είδαμε όλα! Αυτή τη φορά ήταν μαλακός, δεν πίεζε σχεδόν καθόλου, ελπίζω να τα είδε όλα ευκρινώς!!!

Lovely People είναι περίπου μισό κιλό το καθένα:lol: αλλά σε δυο βδομάδες μπαίνω στον 6ο, όχι στον 7ο, οπότε ακόμα κανονικά είναι νωρίς...

Πάντως είναι παράξενο πώς αντιδρούν τόσο πολύ πια στη σοκολάτα!!!

Όσο για το αίμα, ακάθεκτο... Όσες περιόδους είχα χάσει στη ζωή μου εξ αιτίας των πολυκυστικών, μου ήρθαν τώρα μαζεμένες!

Κ εγω στις μικρές μου μισο κιλό φέτα έλεγα οτι είναι...:lol::lol::lol:

Το θετικό είναι οτι τα μωράκια μεγαλώνουν μια χαρά! Τι ευχαριστο!

Για το αιμα τι σου λένε ρε συ προβατάκι? Απο που μπορει να βγαίνει τόσο αιμα? Παντως απο την αποκολληση αποκλειέται πλέον.Μικρυνε καθολου η αποκολληση?

προβατάκι είπε:
Κορίτσια μου καλησπέρα! Ευτυχώς όλα καλά με τα μωράκια, τέλειωσε κι αυτή η εξέταση! Έφαγα ένα τόνο σοκολάτα και σταματήσαμε δυο φορές αλλά τελικά τα καταφέραμε και τα είδαμε όλα! Αυτή τη φορά ήταν μαλακός, δεν πίεζε σχεδόν καθόλου, ελπίζω να τα είδε όλα ευκρινώς!!!

Lovely People είναι περίπου μισό κιλό το καθένα:lol: αλλά σε δυο βδομάδες μπαίνω στον 6ο, όχι στον 7ο, οπότε ακόμα κανονικά είναι νωρίς...

Πάντως είναι παράξενο πώς αντιδρούν τόσο πολύ πια στη σοκολάτα!!!

Όσο για το αίμα, ακάθεκτο... Όσες περιόδους είχα χάσει στη ζωή μου εξ αιτίας των πολυκυστικών, μου ήρθαν τώρα μαζεμένες!

Μόλις μπήκα στο post και σου εύχομαι τα καλύτερα! Έχω να κάνω 2 επισημάνσεις σε σχέση με αυτά που γράφεις:

1) η πίεση από τον γιατρό στο υπερηχογράφημα δεν έχει καμιά σχέση με την αποκόλληση και την αιμορραγία σου. Αυτό αποτελεί συνηθισμένη ''δικαιολογία'' πολλών μαιευτήρων οι οποίοι προσπαθούν να ρίχνουν ευθύνες σε άλλους γιατρούς γιατί δεν μπορούν να εξηγήσουν στη γυναίκα ότι δεν φταίει κανένας. Εδώ φταίει κατά βάθος η αντίληψη του Έλληνα ότι πάντα κάτι φταίει.

2) η αποκόλληση και η αιμορραγία είναι αναγνωρισμένη επιπλοκή της μείωσης εμβρύου και συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το 5% πιθανότητας αποβολής που ανέφερες. Παρεπιπτόντως το 5% ισχύει όχι για τις πρώτες 14 ημέρες αλλά ΜΕΤΑ τους 2 μήνες από τη μείωση. Όσο και αν ακούγεται περίεργο η πιθανότητα αποβολής στον πρώτο μήνα μετά τη μείωση είναι μόνο 1%.

Αναγνωρισμένη επιπλοκή σημαίνει με απλά λόγια ότι δεν φταίει κανείς γι αυτό: ούτε ο γιατρός που στην έκανε ούτε βέβαια και εσύ. Είναι κάτι που συμβαίνει στους καλύτερους γιατρούς με αυτή τη συχνότητα ότι και αν γίνει (αν μάλιστα ο γιατρός που την κάνει δεν είναι καλός τότε συμβαίνει ακόμη πιο συχνά).

3) από τα παραπάνω προκύπτει ότι θέλει υπομονή ακόμη, αλλά το μήνυμα είναι αισιόδοξο: τις περισσότερες φορές παρά την αιμορραγία όλα πάνε καλά!

mariob είπε:
Μόλις μπήκα στο post και σου εύχομαι τα καλύτερα! Έχω να κάνω 2 επισημάνσεις σε σχέση με αυτά που γράφεις:

1) η πίεση από τον γιατρό στο υπερηχογράφημα δεν έχει καμιά σχέση με την αποκόλληση και την αιμορραγία σου. Αυτό αποτελεί συνηθισμένη ''δικαιολογία'' πολλών μαιευτήρων οι οποίοι προσπαθούν να ρίχνουν ευθύνες σε άλλους γιατρούς γιατί δεν μπορούν να εξηγήσουν στη γυναίκα ότι δεν φταίει κανένας. Εδώ φταίει κατά βάθος η αντίληψη του Έλληνα ότι πάντα κάτι φταίει.

2) η αποκόλληση και η αιμορραγία είναι αναγνωρισμένη επιπλοκή της μείωσης εμβρύου και συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το 5% πιθανότητας αποβολής που ανέφερες. Παρεπιπτόντως το 5% ισχύει όχι για τις πρώτες 14 ημέρες αλλά ΜΕΤΑ τους 2 μήνες από τη μείωση. Όσο και αν ακούγεται περίεργο η πιθανότητα αποβολής στον πρώτο μήνα μετά τη μείωση είναι μόνο 1%.

Αναγνωρισμένη επιπλοκή σημαίνει με απλά λόγια ότι δεν φταίει κανείς γι αυτό: ούτε ο γιατρός που στην έκανε ούτε βέβαια και εσύ. Είναι κάτι που συμβαίνει στους καλύτερους γιατρούς με αυτή τη συχνότητα ότι και αν γίνει (αν μάλιστα ο γιατρός που την κάνει δεν είναι καλός τότε συμβαίνει ακόμη πιο συχνά).

3) από τα παραπάνω προκύπτει ότι θέλει υπομονή ακόμη, αλλά το μήνυμα είναι αισιόδοξο: τις περισσότερες φορές παρά την αιμορραγία όλα πάνε καλά!

Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου! Ο γυναικολόγος μου δεν μου είπε ότι για το αίμα "φταίει" η πίεση της εξέτασης, άλλωστε την ίδια πίεση τρώνε όλες οι γυναίκες στην Β επιπέδου και δεν παθαίνουν τίποτα! Στη δική μου περίπτωση όμως που υπάρχει αποκόλληση, συν την ταλαιπωρία της μήτρας από την μείωση, ήταν απλώς η αφορμή, ακόμα ένας επιβαρυντικός παράγοντας, η πίεση που μου ασκήθηκε πάνω στο σημείο της αποκόλλησης, απλώς ξαναέφερε το αίμα που μόλις τρεις μέρες πριν είχε σταματήσει. Έγινε ακριβώς εκείνη τη στιγμή της πίεσης πάνω στο σημείο της αποκόλλησης, το ένιωσα και μάλιστα διακόψαμε την εξέταση για να πάω τουαλέτα μήπως είχα λερωθεί. Φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που το αίμα της αποκόλλησης σταματάει δυο μέρες αφού πάρουν χάπια και κάτσουν στο κρεβάτι. Στη δική μου περίπτωση, επειδή συντρέχει και το θέμα της μείωσης και η μήτρα είναι ταλαιπωρημένη έτσι κι αλλιώς από τις πολλές αιμορραγίες, αυτό δεν συμβαίνει εύκολα γι αυτό και το αίμα συνεχίζεται μέχρι σήμερα και γι αυτό επανέρχεται και με το παραμικρό.

Για το δεύτερο που λες, συμφωνώ, το 5% ισχύει όχι μόνο για τις πρώτες 14 μέρες αλλά και για το διάστημα 5ου-6ου μήνα (αυτό που είμαι τώρα). Αλλά εμένα οι γιατροί μου είχαν πει ότι στο δεύτερο αυτό διάστημα μετά τη μείωση ο κίνδυνος αποβολής προέρχεται μόνο από τον τράχηλο, δηλαδή ανοίγει ο τράχηλος χωρίς καμιά προειδοποίηση (πόνους, συσπάσεις κτλ) και αποβάλλεις. Για το λόγο αυτό άλλλωστε θέλαμε να κάνουμε και προληπτική περίδεση 2 βδομάδες και κάτι μετά την μείωση (αφού είχε φύγει ο πρώτος κίνδυνος αποβολής)

Για την αποκόλληση μου είπαν ότι είναι τυχαίο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε κάθε εγκυμοσύνη, δεν ήξερα ότι μπορεί να οφείλεται και αυτό στη μείωση. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, δεν αποκλείεται μιας και η μήτρα είναι ταλαιπωρημένη και προφανώς το παραμικρό την κουράζει.

Έχεις βρει κάποια άρθρα; Αν ναι, μπόρείς να μου πεις που, θα ήθελα να τα δω. Δυστυχώς μέχρι τώρα ό,τι έχω βρει για την μείωση, εκτός από τους γιατρούς μου, είναι από αμερικανικές έρευνες και νοσοκομεία.

Όσο για το τρίτο, τί να πώ, ελπίζω κι εγώ ότι παρόλα αυτά όλα θα πάνε καλά. Όσο βλέπω όμως το αίμα καθώς και το πόσες πτυχές έχει αυτό το θέμα της μείωσης έτσι και δεν είσαι στο ποσοστό που από την αρχή πάνε καλά τα πράγματα, τόσο φοβάμαι:(

BLUBLU είπε:
Κ εγω στις μικρές μου μισο κιλό φέτα έλεγα οτι είναι...:lol::lol::lol:

Το θετικό είναι οτι τα μωράκια μεγαλώνουν μια χαρά! Τι ευχαριστο!

Για το αιμα τι σου λένε ρε συ προβατάκι? Απο που μπορει να βγαίνει τόσο αιμα? Παντως απο την αποκολληση αποκλειέται πλέον.Μικρυνε καθολου η αποκολληση?

BLUBLU μου η αποκόλληση δεν έχει κλείσει στο ελάχιστο:( Μάλλον τελικά δεν είναι και τόσο μικρή...

Ελπίζω το αίμα να είναι από κει και να σταματήσει ξανά σιγά σιγά. Ο γιατρός προς το παρόν αυτό λέει. Από την άλλη, όπως λέει και η mariob φοβάμαι κι εγώ πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι άσχετο με την μείωση, γι αυτό και δεν έχω αλλάξει θέμα στο ποστ:(

Καλημέρα,

εγώ νομίζω να μη σκέφτεσαι από που προέρχεται και τι μπορεί να το προκάλεσε και αν είναι από τη μείωση ή την αποκόλληση. Να σκέφτεσαι ότι έχεις δυο πλαματάκια που μεγαλώνουν και το μόνο που ζητούν από εσένα είναι να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ και να τους στέλνεις μόνο θετικές σκέψεις και καμία ανησυχία ή αγωνία. Τα πλασματάκια σου έχουν αποδείξει ήδη ότι έχουν κάθε καλή διάθεση να το παλέψουν και να σε κάνουν μία χαρούμενη μανούλα. Γιατρός δεν είσαι (όπως ούτε και εμείς που σου γράφουμε) γι'αυτό μην σκέφτεσαι σα γιατρός. Οι λόγοι και οι αιτίες δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα.Η κατάσταση σήμερα είναι ότι έχεις δύο μικρά μπουμπουκάκια που χρειάζονται τη θετική σου σκέψη και τη φροντίδα σου. Αααααα.... και να δεις που σε κανα χρόνο που θα περπατάνε τα γλυκούλια σου θα αναπολείς τις μέρες που καθόσουν 24 ώρες στο κρεβάτι. Το ξέρω ότι μπορεί αυτό να σου φαίνεται μακρινό όμως αν σκέφτεσαι θετικά θα έρθει εκείνη η ώρα χωρίς να το καταλάβεις.

Θετική ενέργεια και ξεκούραση λοιπόν!

dstavr είπε:
Καλημέρα,

εγώ νομίζω να μη σκέφτεσαι από που προέρχεται και τι μπορεί να το προκάλεσε και αν είναι από τη μείωση ή την αποκόλληση. Να σκέφτεσαι ότι έχεις δυο πλαματάκια που μεγαλώνουν και το μόνο που ζητούν από εσένα είναι να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ και να τους στέλνεις μόνο θετικές σκέψεις και καμία ανησυχία ή αγωνία. Τα πλασματάκια σου έχουν αποδείξει ήδη ότι έχουν κάθε καλή διάθεση να το παλέψουν και να σε κάνουν μία χαρούμενη μανούλα. Γιατρός δεν είσαι (όπως ούτε και εμείς που σου γράφουμε) γι'αυτό μην σκέφτεσαι σα γιατρός. Οι λόγοι και οι αιτίες δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα.Η κατάσταση σήμερα είναι ότι έχεις δύο μικρά μπουμπουκάκια που χρειάζονται τη θετική σου σκέψη και τη φροντίδα σου. Αααααα.... και να δεις που σε κανα χρόνο που θα περπατάνε τα γλυκούλια σου θα αναπολείς τις μέρες που καθόσουν 24 ώρες στο κρεβάτι. Το ξέρω ότι μπορεί αυτό να σου φαίνεται μακρινό όμως αν σκέφτεσαι θετικά θα έρθει εκείνη η ώρα χωρίς να το καταλάβεις.

Θετική ενέργεια και ξεκούραση λοιπόν!

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ:D Έχεις απόλυτο δίκαιο, το ίδιο μου λέει και ο άντρας μου, να πάψω να τα αναλύω, απλώς υπομονή και ελπίδα;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...