Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Σε αυτή την περίπτωση οι γιατροί στην Ελλάδα έχουν την τάση να συμβουλεύουν για τερματισμό... Ανάλογα και τις εβδομάδες βέβαια και ποιος ξέρει τι άλλο... Εστιάζουν στο ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το παιδί να έχει μόνιμα προβλήματα. Το οποίο αν διαβάσει κανείς τις παραπάνω πηγές, "παίζεται"... Μετά τις 24 εβδομάδες υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πάνε όλα καλά. Και τέλος πάντων υπάρχει και δεύτερο παιδί.

Αλλά αυτό δεν είναι σύμφωνο με τα διεθνή πρωτόκολλα... Οπότε πρότεινα στη φίλη προβατάκι να ενημερωθεί ή τουλάχιστον να πάρει δεύτερη γνώμη και να ΜΗΝ ακούσει τυφλά το γιατρό της αν προτείνει διακοπή! Αλλά να ενημερωθεί.

Και με όσα ξέρω τώρα θα πρόσεχα ποιος και τι μπαίνει στο εξής στον ορό... Η κοπέλα δεν έχει πλέον πολλές συσπάσεις και δεν έχει ενδείξεις διαστολής.

Οι γιατροί, όταν είναι σε μια γκρίζα ζώνη μπορεί να προτείνουν το Χ πράγμα, αλλά με τις αποφάσεις που θα ληφθούν εσείς πρέπει να συνεχίσετε στη συνέχεια... Είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Και για αυτό πιστεύω επιβάλλεται ενημέρωση, ή έστω πολλές ιατρικές γνώμες, στην περίπτωση που κάτι που προτείνουν δεν κάθεται πολύ καλά.

Και ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση. Το άγχος και ο πανικός δεν βοηθάει.

Διαφημίσεις

Κρεμεσαι κάθε μέρα από τα λογια των γιατρών και από εκεί εξαρτάται η διάθεσή σου ! Και εγω πιστεύω ότι ακόμα και με αυτό το πρόβλημα τα μωρά σου μπορούν να τα καταφέρουν , εχει συμβεί και σε αμνιο να έχουν κοπέλες πρόβλημα και να μενουν στο νοσοκομείο για το υπόλοιπο διαστημα . Οσο στεναχωριέσαι στεναχωρείς τα μικρά σου ....μονο αυτά να σκέφτεσαι . Καλό βραδυ και καλό ξημέρωμα !

jHgFp3.png

προβατάκι είπε:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ξύπνησα το πρωί και για λίγα δευτερόλεπτα νόμιζα ότι το χα δει στον ύπνο μου, με χτύπησε αμέσως η πραγματικότητα πιο δυνατά από χθες. Δεν έχω άλλη δύναμη, είναι εύκολο να κάνω την δυνατή σε ένα σάιτ ανώνυμα, αλλά δεν έχει νόημα γιατί αλήθεια δεν έχω άλλη δύναμη. Τους τελευταίους μήνες είναι όλα πολύ δύσκολα και πιάνομαι μόνο από την ελπίδα και την πίστη. Εξαντλήθηκα, δεν έχω άλλη δύναμη να αντιμετωπίσω την κατάσταση, σας ευχαριστώ πολύ όλες,νιώθω πολύ αδύναμη μπροστά σας που προσπαθήτε να με εμψυχώσετε, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω χαμένη, φοβάμαι απίστευτα και για τα μωρά και για μένα και για τη ζωή μας μετά

Καλησπέρα κοπέλα μου......Τώρα διάβασα την αγωνία που περνάς......

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κρατήσεις τα αγοράκια σου αγκαλιά και γερά (στην ώρα τους όμως;)

Εμένα μου έσπασαν τα νερά στον 7ο μήνα(1 μωράκι έχω)και γέννησα μόλις μπήκα στον 9ο.Όλο το διάστημα νοσηλευόμουν με ορό και χάπια για τις συσπάσεις.Κάνε κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.Είναι απόλυτα λογικό να φοβάσαι και να νιώθεις "λίγη".Τα ίδια ένιωθα και εγώ..πρέπει όμως να κάνεις υπομονή για τα θαυματάκια σου.Έυχομαι να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Τώρα διάβασα την ιστορία σου. Κουράγιο γλυκιά μου, μη χάνεις την πίστη σου γιατί ο Θεός είναι μεγάλος. Και να θυμάσαι ότι ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αρκεί να το πιστέψεις. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να μοιάζουν σε λίγο ένα κακό όνειρο και σύντομα να κρατήσεις τα μωράκια σου σφιχτά στην αγκαλιά σου. ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και εύχομαι να είσαι καλά.

Λίγες ακόμα σκέψεις, αν επιτρέπεται...

Όποια κοπέλα λέει ότι το νοσοκομειακό περιβάλλον προσφέρει ηρεμία, σίγουρα δεν έχει νοσηλευτεί έγκυος :| Είναι πολλοί οι παράγοντες που συνηγορούν υπέρ της μη ηρεμίας. Η γυναίκα δεν έχει έλεγχο στο ποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Εμένα ερχόντουσαν κάθε 3 και λίγο, να πάρουν θερμοκρασίες, να κάνουν τα δικά τους, να με σκουντήξουν ενώ κοιμόμουν να με ρωτήσουν αν νιώθω καλά και αν είμαι άνετα:lol: Επίσης, δεν είχα προλάβει καλά καλά να βολευτώ και να αυτοσυγκεντρωθώ με σκοπό την ηρεμία και την αισιοδοξία και έφεραν δίπλα μου μια κοπέλα, στον 8ο μήνα, μέσα στην αιμορραγία, το κλάμα, τον πανικό και τις τύψεις γιατί είχε κάνει χίλια δυο προς την κατεύθυνση του να μην προσέχει σε μια κύηση υψηλού κινδύνου...

Μια χαρά ήμουν σπιτάκι, να ακούω τη μουσικούλα μου, να βλέπω όποιους θέλω, να κοιμάμαι και να ξυπνάω όποτε θέλω...

ΟΜΩΣ, αν υπάρχει λόγος νοσηλείας που βασικά είναι δύο-τρεις: ¨Η να χρειάζεται ενδοφλέβια θεραπεία ή να έχει ακατάσχετες συσπάσεις ή η κοπέλα να χρειάζεται πάπια και να μην έχει τη δυνατότητα αυτή στο σπίτι, να μην έχει βοήθεια ή να έχει ήδη διαστολή... Οπότε τότε, επιβάλλεται η νοσηλεία και τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το πάρει απόφαση και να φτιάξει το μικρόκοσμό της στο νοσοκομείο, με δεδομένο ότι καλώς εχόντων θα μείνει για καιρό... Και να αποφεύγει στο στρες όσο γίνεται... Γιατί δεν κάνει καλό πουθενά.

Τώρα χρειάζεται η δύναμη, γιατί υπάρχουν πιθανότητες να πάνε καλά τα πράγματα, έστω και για το ένα παιδί στο κάτω κάτω.

Αν θα λήξει η εγκυμοσύνη, θα υπάρχει ένας κάποιος χρόνος πένθους (εκτός αν είσαι ο τύπος που σηκώνει τους ώμους, λέει έτσι είναι η ζωή, πάμε παρακάτω, που δεν φαίνεσαι για τέτοιος τύπος). Επίσης, θα υπάρχουν δεδομένες και προϋπάρχουσες συνθήκες μη εύκολης τεκνοποίησης και ορατή στο ορίζοντα μια περίοδος επόμενης εγκυμοσύνης, όποτε την πετύχετε, όχι πολύ ξένοιαστης, που βέβαια θα κρατήσει αρκετά πάνω από τους 1,5 δύο μήνες που χρειάζεστε τώρα για να πείτε ότι τα παιδιά είναι αρκετά ώριμα να βγουν στον κόσμο.

Αλλά το βασικό πιστεύω είναι να ενημερωθείτε αντικειμενικά ποιες είναι οι πιθανότητες του παιδιού του οποίου έχει σπάσει ο σάκος να βγεί ολόγερο από αυτή την ιστορία.

Για το οικονομικό, καλό είναι να μιλήσετε με το ταμειο σας, γιατί μπορεί να καλύπτει σημαντικό μέρος των εξόδων ή να σκεφτείτε μεταφορά σε δημόσιο νοσοκομείο, ως έσχατη λύση, αφού ενημερωθείτε για το ποιο είναι πιο κατάλληλο, για την περίπτωσή σας.

καλημερα καλο μηνα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!πως ειστε σημερα?ευχομαι τα καλυτερα κ οποτε μπορεις γραψε μας τα νεα σας,εμεις ειμαστε εδω κ σας παρακολουθουμε..φιλακια πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια. Το Σάββατο ο γιατρός μου έφερε στην κλινική έναν εξειδικευμένο γιατρό, αυτόν που μου είχε κάνει και την μείωση, να με δει και πολύ με συγκίνησε γιατί το έκανε από μόνος του πριν καν το ζητήσω. Φαίνεται να έχει διαρροή ο δεύτερος σάκος, όχι αυτός που έχει την αποκόλληση, πράγμα αρκετά παράξενο γιατί ο άλλος είναι πιο ταλαιπωρημένος. Βέβαια, μου είπαν, δεν αποκλείεται να έχουν διαρροή και οι δύο και απλώς να μην φαίνεται ακόμα στον υπέρηχο. Η διαφορά των δύο σάκων είναι ελάχιστη απλώς μέχρι προχθές δεν είχαν καμία διαφορά.

Και οι δύο, όπως και οι άλλοι γιατροί στην κλινική, μου είπαν να μη σκέφτομαι την διακοπή και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη δεν μου δίνουν και πολλές ελπίδες να αντέξω γιατί μόλις κλείνω την 25η βδομάδα. Θα πρέπει να αντέξω τουλάχιστον άλλες 5 για να πούμε ότι τα μωρά θα είναι σίγουρα καλά.

Προσπαθώ να σκέφτομαι κάποιες από εσάς που είχαν άσχημες εμεπιρίες και να σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνη αλλά ρε κορίτσια, όλα μου τύχανε, όλα σε μια εγκυμοσύνη, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω... Το χειρότερο είναι το πρωί που ξυπνάω, νομίζω ότι είναι εφιάλτης και ξυπνάω χαρούμενη και μετά θυμάμαι:cry:

Διαφημίσεις

Kαλημερα ! Πολυ καλη η κινηση του γιατρου Ειναι πολυ σημαντικο σε τετοιες συνθηκεςς να βλεπεις οτι παρακολουθουν την περιπτωση σου σοβαρα

Προβατακι μου κρατα την ελπιδα ζωντανη για το καλυτερο

p7z6p3.pngsQqep3.png

προβατακι κ νωριτερα να γεννησεις απο τις 30εβδομαδες,υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να πανε ολα καλα,μην απογοητευεσε,να σου θυμισω οτι γεννησα τρια παιδια 1000το καθενα κ ολα πηγαν καλα,ελπιδα παντα υπαρχει,να σκεφτεσε θετικα,οσο δεν υπαρχει ο κινδυνος της διακοπης,ολα καλα,προχωραμε δυναμικα!

Kι εγω ξερω διδυμακια 26 εβδομαδων κυησης και τωρα ειναι μια χαρα 2,5 χρονων πανεξυπνες χωρις τιποτα πανω τους να θυμιζει οτι γεννηθηκαν τοσο προωρα Ειναι γεγονος οτι οσο το αργοτερο τοσο το καλυτερο

Ειναι ομως πολλα τα παιδακια που αν και γεννημενα τοσο νωρις ειναι μια χαρα

Θυμασαι μια ηθοποιο (που εχασε μετα τον αντρα της) που γεννησε την 25η εβδομαδα και το αγορακι της ειναι μια χαρα;;

Καλα κανεις και προετοιμαζεσαι για ολα τα ενδεχομενα αλλα σκεψου οτι μπορει να παει καλα Εχει ξανασυμβει

p7z6p3.pngsQqep3.png

προβατάκι είπε:
Καλημέρα κορίτσια. Το Σάββατο ο γιατρός μου έφερε στην κλινική έναν εξειδικευμένο γιατρό, αυτόν που μου είχε κάνει και την μείωση, να με δει και πολύ με συγκίνησε γιατί το έκανε από μόνος του πριν καν το ζητήσω. Φαίνεται να έχει διαρροή ο δεύτερος σάκος, όχι αυτός που έχει την αποκόλληση, πράγμα αρκετά παράξενο γιατί ο άλλος είναι πιο ταλαιπωρημένος. Βέβαια, μου είπαν, δεν αποκλείεται να έχουν διαρροή και οι δύο και απλώς να μην φαίνεται ακόμα στον υπέρηχο. Η διαφορά των δύο σάκων είναι ελάχιστη απλώς μέχρι προχθές δεν είχαν καμία διαφορά.

Και οι δύο, όπως και οι άλλοι γιατροί στην κλινική, μου είπαν να μη σκέφτομαι την διακοπή και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη δεν μου δίνουν και πολλές ελπίδες να αντέξω γιατί μόλις κλείνω την 25η βδομάδα. Θα πρέπει να αντέξω τουλάχιστον άλλες 5 για να πούμε ότι τα μωρά θα είναι σίγουρα καλά.

Προσπαθώ να σκέφτομαι κάποιες από εσάς που είχαν άσχημες εμεπιρίες και να σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνη αλλά ρε κορίτσια, όλα μου τύχανε, όλα σε μια εγκυμοσύνη, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω... Το χειρότερο είναι το πρωί που ξυπνάω, νομίζω ότι είναι εφιάλτης και ξυπνάω χαρούμενη και μετά θυμάμαι:cry:

Aφού δεν σου μίλησαν για διακόπη αυτό είναι καλό:wink:. Απο εδώ και πέρα κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική. Το πρωί που ξυπνάς να σκεφτεσαι οτι κέρδισες άλλη μια μέρα. Αυτό μόνο...Όχι τι έπαθες ή πόσος καιρός μένει και τι περνας. Να είσαι αισιόδοξη. Αυτό που είπαν και τα κορίτσια. Οτι μπήκες στην 26 εβδομάδα που πολλές κοπέλες γέννησαν και τα μωράκια τους τα κατάφεραν. Τώρα θα μου πεις εύκολο να το λέμε εμεις που είμαστε απο έξω. Η αλήθεια είναι οτι μόνο εσύ μπορείς να δώσεις δύηναμη στον εαυτό σου που θα την πάρεις απο τα μωράκια σου τα οποία παλέυουν και ασχετα με το τι γίνεται είναι καλά μέχρι τώρα και μεγαλώνουν μια χαρά..Σε φιλώ...

Συμπληρώνω...Να σου θυμήσω την ιστορία της μικρής μας Ιωάννας που γενννήθηκε μόλις 630γρ και τώρα τρελένει την μαμάκα της...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79905

γλυκο μου προβατακι εγω παλι βλεπω πως για να σε προσεχουν τοσο οι γιατροι υπαρχ φως στο τουνελ!!!!!!!!!!αρα να σκεφτεσαι πως καθε λεπτο,καθε ωρα που ειναι τα μωρακια σου μεσα σου ειναι κερδος,ασε που θα σε αρχισουν κ τις ενεσεις για τα πνευμονακια τους οποτε ολα ειναι για το καλυτερο τους!!!!!!ΠΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗ κ να θυμασαι ειμαστε μαζι σου!!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι να πάνε όλα καλά ...κάθε φορά που διαβαζω κάτι θετικό συγκινούμαι . Με κάλυψαν οι κοπέλες . Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος . Και όποτε ακούς τις καρδούλες τους θα παίρνεις δύναμη.Φιλιά.

jHgFp3.png

Να 'ξερες προβατάκι, πόσο πολύ με έχει συγκινήσει η ιστορία σου! Σε διαβάζω από την αρχή και σου εύχομαι όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάς να την βλέπει ο καλός μας Θεούλης, να σου δίνει δύναμη και κουράγιο και τελικά να σε ανταμείψει με 2 υπέροχα αγγελούδια υγιέστατα!

Θα το ξέρεις σίγουρα καλύτερα από εμένα και θα στο έχουν πει και οι γιατροί ότι είναι άλλο πράγμα το "έσπασαν τα νερά" και άλλο πράγμα το "χάνεται λίγο αμνιακό υγρό". Πολλές φορές αυτή η τρυπούλα από την οποία υπάρχει διαρροή κλείνει μόνη της και συνεχίζεται η κύηση σα να μη συνέβει ποτέ. Βέβαια, πρέπει να παρακολουθείσαι συνεχώς για την ποσότητα του υγρού που υπάρχει μέσα στον σάκο και νομίζω πως μέσα στο νοσοκομείο αυτό θα γίνεται όσο συχνά κρίνουν οι γιατροί, χωρίς πολλές μετακινήσεις από τη μεριά σου. Αλλά ακόμα και να μην κλείσει, διατηρούν την κύηση παρακολουθώντας την, προκειμένου να κερδίσουν τα μωράκια όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην κοιλίτσα της μανούλας τους. Μπορεί η διαρροή να είναι πραγματικά πολύ μικρή και να χάνεται ελάχιστο υγρό, οπότε απλά παρακολουθείσαι και τα παίρνουν τα μικρούλια σου όταν πια - αν ποτέ - έχει φτάσει το αμνιακό υγρό στο ελάχιστο ...

Και φυσικά, η εβδομάδα στην οποία είσαι είναι μια χαρά! Λίγο ακόμα να αντέξει το αμνιακό υγρό και θα τα καταφέρετε όλοι σας άριστα! Είμαι σίγουρη για αυτό! Κουράγιο καλό μου! Σε λίγο καιρό θα είναι όλα τόσο μακρινά, σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε και ξεχάστηκε!

GqAdp2.png

Μακάρι κορίτσια να είναι όπως τα λέτε. Πολύ με συγκινούν τα μηνύματά σας, δεν περίμενα ότι θα έβρισκα ποτέ τόση συμπαράσταση σε ένα φόρουμ!

Μόλις έκανα πάλι υπέρηχο και η κατάσταση είναι προς το παρόν σταθερή, δηλαδή υπό τις περιστάσεις, καλή όσον αφορά στο αμνιακό υγρό. Μόλυνση δεν βρέθηκε ούτε από την καλλιέργεια ευτυχώς. Αλλά ξαφνικά έχω και πάλι πολύ αίμα:confused::confused::confused:ενώ η αποκόλληση δεν δικαιολογεί τόσο, παίρνω και προγεστερόνη, κάνω και ενέσεις προγεστερόνης... Σηκώνω τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή μου...

Πάντως πλέον, νιώθω κι εγώ ότι χάνω υγρό:cry:

οσο αντεχεις ακομη υπαρχουν πολλες μας πολλες ελπιδες!!!!!κανε κουραγιο παει σχεδον την φαγαμε κ την σημερινη ημερα,αντε κ αυριο καλυτερα κ μεθαυριο ακομα καλυτερα!!!

προβατάκι είπε:
Μακάρι κορίτσια να είναι όπως τα λέτε. Πολύ με συγκινούν τα μηνύματά σας, δεν περίμενα ότι θα έβρισκα ποτέ τόση συμπαράσταση σε ένα φόρουμ!

Μόλις έκανα πάλι υπέρηχο και η κατάσταση είναι προς το παρόν σταθερή, δηλαδή υπό τις περιστάσεις, καλή όσον αφορά στο αμνιακό υγρό. Μόλυνση δεν βρέθηκε ούτε από την καλλιέργεια ευτυχώς. Αλλά ξαφνικά έχω και πάλι πολύ αίμα:confused::confused::confused:ενώ η αποκόλληση δεν δικαιολογεί τόσο, παίρνω και προγεστερόνη, κάνω και ενέσεις προγεστερόνης... Σηκώνω τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή μου...

Πάντως πλέον, νιώθω κι εγώ ότι χάνω υγρό:cry:

Το οτι ο υπέρηχος έδειξε οτι τα πράγματα είναι σταθερά είναι πολύ θετικό.

Στην περίπτωσή μου έχανα αρκετό υγρό.Άλλαζα tena να καταλάβεις κάθε 2 ώρες.Υπήρχαν και μέρες που είχα αιμοραγία αλλά εφόσον οι υπέρηχοι και οι γιατροί έλεγαν οτι τα πράγματα είναι καλά εφόσον είναι στεθερά τους άκουγα.Μικρόβιο ούτε σε εμένα βρέθηκε.Τυχαίο γεγονός μου είπαν οτι έσπασε ο σάκος.Το υγρό στο σάκο αναπληρώνεται σιγά-σιγά οπότε μην αγχώνεσαι οτι θα αδειάσει τελείως.Δεν αφήνουν οι γιατροί κάτι τέτοιο να συμβεί:wink:Στο νοσοκομείο είδα πολλά......στο δωμάτιο μου γέννησε μια κοπέλα ένα αντράκι 720γρ.Τώρα είναι τέλειος!!!!

Κάνε υπομονή και να σκέφτεσαι μόνο θετικά....

Και κάτι που μου έλεγε κάθε πρωί ο γιατρός μου:1 μέρα στην κοιλιά=1 εβδομάδα στην θερμοκοιτίδα.Κάθε ώρα είναι κέρδος:wink:

QgIJp2.png

vjwRp3.png

προβατάκι, το αίμα εφόσον υπάρχει εδώ και καιρό και δεν επηρεάζει τα μικράκια σου ... άστο στην άκρη προς το παρόν. Μη δίνεις τόση σημασία, εκτός και αν είναι περισσότερο από κάάάάάθε άλλη φορά!

Και το αμνιακό υγρό SUPER είναι, αφού λένε οι γιατροί ότι η κατάσταση είναι σταθερή και δεν ελαττώθηκε άλλο! Έτσι θα κερδίζεις τις ημέρες και τις εβδομάδες ... θα το δεις!

Και εφόσον και η καλλιέργεια είναι καθαρή, που είναι πολύύύύύ σημαντικό, ... κάτσε και ηρέμησε ... μη σε πιάνει πανικός και προκαλείς και από μόνη σου συσπάσεις!

Εγώ νομίζω ότι το μυαλό σου χάνεις και όχι το υγρό ... :-D Ηρέμησε κοριτσάκι μου και κάνε υπομονή! Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά! Σου στέλνω μια γλυκιά γλυκιά αγκαλίτσα!

ΔΗ+ΧΡ, πες της τα κοπέλα μου και εσύ που τα έχεις περάσει ... πες της τα μήπως και ηρεμήσει λίγο. Σίγουρα τα έχει αναγκη!

GqAdp2.png

προβατακι,καθε ωρα που περναει ειναι κερδος,λιγη υπομονη ακομα,να περασουν λιγο οι μερες,αφου εισαι στο νοσοκομειο μην ανησυχεις σε παρακολουθουν συνεχεια,οτι κ αν νιωσεις,ανα πασα στιγμη,θα εχεις καποιον να σε βοηθησει...αυτοι στο πρακτικο κομματι,εμεις απο εδω στο ψυχολογικο

Καλημέρα κορίτσια, δεν ξέρετε πόσο με επηρεάζουν τα μηνύματά σας και πόσο θα σας ήθελα εδώ:oops:

Σας ευχαριστώ όλες σας, δεν μπορώ να απαντήσω σε μία μία, δυσκολεύομαι γιατί λεχω τον ορό στο δεξί και το λαπτοπ πάνω μου:lol:

ΔΗ-ΧΡΗ μακάρι να είναι όπως τα λες και στην οερίπτωσή σου και να τα καταφέρω αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρω:(:(:(

Χθες βράδυ είχα πολλές συσπάσεις, μου δυνάμωσαν τον ορό και μου έδωσαν και υπόθετο για να ηρεμήσω. Σήμεραα το πρωί σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και έτρεξε νερό:cry: Νερό κανονικό, το είδα:cry: Αν ήμουν στον 9ο θα ήμουν σίγουρη ότι είχαν σπάσει τα νερά:cry::cry::cry:

Το είπα στη μαία και είπε θα το πει στον γιατρό:cry:

Ο τοκετός πόση ώρα μετά αρχίζει; προς το παρόν δεν πονάω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...