Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το παιδι μου γυμνο!!

Recommended Posts

Louk ξερεις πως ειναι τα πραγματα,να στον φερω να καθεται με τη μαμα σου????παντως το μωρο μου σταθμο δε ξαναπηγε,αυριο παω να παρω και τα πραγματα του και τελος!demiτι γινοταν σε αυτον το σταθμο?πως τα εννοεις τα κελια δηλαδη??

Ξερω ρε Μαράκι. Σε καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνω και πάρα πολύ καλά πόσο τυχερή είμαι που έχω τη μαμά μου για να μου κρατάει το παιδί και να μπορώ να δουλεύω.

Φοβάμαι όμως οτι πρέπει να κάνετε ένα χρόνο ακόμα υπομονή, πριν μπορέσεις να μπεις και εσυ σε φούλ πρόγραμμα εργασίας.

Παρεπιπτόντως, η Μαρία είναι πολύ καλή κομμώτρια. Το λεω εγω που είμαι και δύσκολη...

Διαφημίσεις

Μπράβο maria-giannis την καλύτερη δουλεία έκανες.Εγώ αν είχα ελεύθερο επάγγελμα ούτε που θα σκεφτόμουνα τον σταθμό. θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να πηγαίνω εναλλάξ με τον άνδρα μου.

συγνώμη για να του αλλάξει την πάνα το ξέντυσε εντελώς;;;; γιατί θα τον έλουζε;;;; και βγήκε έξω με το μωρό γυμνό εντελώς στα χέρια της;;;;; καλά κατάλαβα;;;

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png

βγηκε εξω με το μωρο να εχει το παντελονι του κατεβασμενο μεχρι τα παπουτσια και τη μπλουζα και το κορμακι ανεβασμενο πανω απο το στηθος του.για την ακριβεια τα κουμπακια που εχουν τα κορμακια απο κατω τα ειχε κουμπωσει πανω απο τον ωμο του για να κραταει μαλλον τη μπλουζα.ηταν λοιπον ολο το κορμακι του γυμνο.καλα καταλαβες!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει, απαράδεκτη ήταν που έβγαλε έξω το μωρό γυμνό. Αν ήταν το δικό της μωρό ήθελα να ήξερα θα το έβγαζε έτσι?

Παντως για τη sudocream να ξερεις ότι δεν πρεπει να το παστώνεις το μωρό. Δες και τις οδηγίες χρήσης από το επίσημο site http://www.sudocrem.co.uk/page/en/how-to-apply-it/42, oπου αναφέρεται ότι δεν πρέπει να φαίνεται άσπρο χρώμα εκεί που έχεις βάλει την κρέμα, αν ειναι ασπρη η περιοχή σημαινει ότι έχεις βάλει πολύ και αν εχεις βάλει πολύ το μωρό κινδυνεύει από σύγκαμα, γιατί η επιπλέον κρέμα κάθεται πάνω στην πάνα και δεν απορροφούνται σωστά τα τσίσα στο εσωτερικό της πάνας. Αρα σ' αυτό το σημείο, μαλλον σωστά επραξε η δασκάλα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ο γιατρος μου ειχε πει να του βαζω μπολικη γιατι ειχε ερεθιστη και ειχε κανει αναμεσα στα μπουτακια του κρουστα.και οντως μετα απο δυο τρεις μερες που του εβαζα περισσοτερη του εφυγε.κατσε να ριξω και μια ματια στο site..

qcKmp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...