Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το παιδι μου γυμνο!!

Recommended Posts

και εκει που ημουν τοσο ευχαριστημενη απο τον παιδικο σταθμο του Γιαννη και απο τις δασκαλες τσουπ ερχεται κατι για να μου τη σπασει και να νευριασω με την δασκαλα του και το......μυαλο της!

θα τα παρω με τη σειρα...

ο σταθμος βρισκεται σε μια ανηφορα ενα στενο πριν απο το στενο που μενουμε.το μεσημαρακι γυρνουσαμε με τον αντρα μου και ειμαστε λιγο πριν τη διασταυρωση οπου και βγαινει ενα τσιπακι μας βλεπει που ερχομαστε και σταματαει γιατι εχει στοπ.μετα απο 5-6 δευτερολεπτα και αφου φτανουμε στη διασταυρωση ερχεται μισο απο το τζιπακι ενα βανακι και του τραβαει μια απο πισω!!!φευγουμε και παμε σπιτι,ενω εκεινοι σταματησαν.το αναφερω ολο αυτο οχι γιατι φταιγαμε καπου αλλα επειδη ειμασταν μπροστα στο σκηνικο και το ειδαμε.αυτο εγινε μπροστα απο το σταθμο.

κατα τις 3 ειναι η ωρα να παω να παρω το μικρο απο εκει.καθως παω βλεπω αυτους που τρακαρανε να εχουν φωναξει την αστυνομια για στοιχεια και λοιπα.χτυπαω το κουδουνι μου ανοιγουν και καθως παω προς τη ταξη βλεπω τη δασκαλα να ανοιγει τη πορτα κρατωντας το Γιαννη ο οποιος ηταν τσιτσιδι!!!!!:shock::shock::shock:εβγαλε το παιδι γυμνο μεσα στο κρυο:shock::shock:

"ρε βαλε το παιδι μεσα μη παγωσει",της λεω

"ηθελα να δω ποιος τρακαρε γιατι νομιζα οτι ηταν η Γ......α"η αλλη δασκαλα,μου λεει!!!

"καλα γτιατι ειναι γυμνο το παιδι?"της λεω

"εχει κανει κακα και θα τον αλλαζα"μου λεει

παμε μαζι να τον αλλαξει,το παιδι εκλεγε οταν ηταν εξω(μπορει και να κρυωνε λεω εγω τωρα!!!)τον αφηνει στην αλλαξιερα και μου λεει

"σημερα εβηχε πολυ και εχει καταροη ο μικρος και τα κακακια του ειναι πολυ μαλακα"

ε μα βεβαια πηγα να της πω αμα το βγαζεις το παιδι μες στο βρωμοκρυο γυμνο λογικο ειναι να την αρπαξει!!!!ενταξει ξερω οτι στους παιδικους ολο και κατι θα αρπαξει αλλα οχι να το προκαλουμε κιολας!εντομεταξυ της ειχα πει οτι το δερμα του ειναι πολυ ευαισθητο και να τον παστωνει στη sudocream,του βγαζω λοιπον την πανα και του εχει βαλει τοσο κρεμα που ισα ισα την εβλεπα,και το παιδι ηταν ερεθισμενο!!!!τα εχω παρει λεμεεεεεεε!!!!!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Πω, πω την καρδουλίτσα μου! Ευχομαι να μην ξαναγίνει, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία να βγάλει έξω το παιδί γυμνό. Ας το τύλιγε έστω με μία κουβερτούλα ή κάτι άλλο αν δεν προλάβαινε.

7uEBp2.png M3GSp2.png

παιδια πραγματικα επαθα σοκ οταν τον ειδα!!!!!!τον καημενουλη μου!και μετα σκεφτηκα αυτο που ειπε το αφροδιτακι σκεψου ποσα γινονται τα οποια τα αγνοουμε και τα μικρα μας λογο ηλικιας δεν μπορουν να μας πουν!δηλαδη το παιδακι αμα κακοπερναει εκει η του φερονται ασχημα πως θα μου το πει???θα αλλαξει η συμπεριφορα του πιστευω,μονο ετσι θα μπορουσε να μου δειξει οτι κατι τρεχει.ετσι δεν ειναι?

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

μαρακι φετος παει πρωτη χρονια ο μιρκος σταθμο και ακομα ειστε σε φαση που γνωριζεστε με το σταθμο;

τη βρεφοκομο τη βρισκω λιγο ελαφρομυαλη με το παιδι γυμνο στην αγκαλια να θελει να δει και ποιος τρακαρε:roll:

μπορεις στη καθημερινη σας επικοινωνια να της επισυμανεις συνεχως οτι παρατηρεις ;)και να εχεις συχνη επαφη μαζι της και φυσικα να τη διορθωνεις σε θεματα φροντιδας που αφορουν το μικρο.

εμενα ο μικρος μου ειναι απο 9μηνων σε σταθμο και πιστεψε με εχω πει πολλα και συνεχεια στις δασκαλες καθε χρονο.αφου φαντασου φετος ειναιι η τριτη χρονια και επειδη σε καθε ταξη αλλαζει δασκαλα γραφω γραμμα κανονικο τη πρωτη μερα της χρονιας και το βαζω στη τσαντα του:?

εγω εχω δει απο την προσωπικη μου εμπειρια οτι με συνεχη συνεργασια μπορεις πλεον και συνενοησε;)

για το συγκαμα εμενα μεχρι και με πληγες γυρισε μια μερα ειναι τοσο ευαισθητος και η απαντηση ηταν "εδω ηταν μια χαρα":evil:

τιγρακι αυτη ειναι η δευτερη εβδομαδα που τον πηγαμε σταθμο.ο μονος λογος που τον πηγα ηταν γιατι σκεφτηκα να μοιρασω καρτες μηπως ανοιξει λιγο η δικη μου δουλεια αφου στην προηγουμενη που ηταν να παω τελικα το πραγμα στραβωσε. ο ενας λογος ηταν αυτος,ο δευτερος ηταν οτι το μωρο δεν εχει αλλα παιδακι της ηλικιας του για να γνωριστει και να συνυπαρξει,και για να δουμε και πως αντιδραει παρεα με αλλα μωρα.ειχαμε κανει με τον αντρα μου μια βολτα με το σμαρτ που(δεν ξερουν οι δασκαλες οτι εχουμε)οταν ηταν εξω τα παιδακια και τον ειδα μονο του ορθιο σε μια γωνιτσα να σκαλιζει το πεζουλι και μου φανηκε πολυ θλιμμενος!!!ο αντρας μου ηθελε να τον αρπαξει και να φυγουμε!εντομεταξυ οταν τον ειδα εκει δεν ειδα καμια δασκαλα μαζι.σοκ!!!!φρικαρα!!!κοιταξα να δω ομως τη μια που ειναι ξανθια και ξεχωριζει ενω την αλλη που ηταν εξω δε τη προσεξα.ολα τα αλλα παιδακια περπετανε ο δικος μου οχι ακομα,δε θα επρεπε να δειξουν λιγο περισσοτερη προσοχη σε αυτο που ακομα δεν παρπαταει?μου λεει η μανα μου οτι "μη περιμενεις να το προσεξουν οπως εσυ",φυσικα και δε περιμενω κατι τετοιο αλλα οχι να φτασουμε και στο αλλο ακρο.ρε κοριτσι ειμαι παραλογη???μηπως τα βλεπω ολα τοσο τραγικα επειδη ειναι το δικο μου το παιδι??καλα αν μου γυριζε με πληγες ας εβρισκε τρυπα να κρυφτει!!!πριν λιγες μερες τελειωσαμε αγωγη για εξανθηματα απο ευαισθησια,ε δε θα μου το σακατεψουν κιολας!!!!

qcKmp2.png

μαρακι καλημερα,εχε λιγο υπομονη με το σταθμο αλλα και με το μικρακι σου.;) και εμενα μου ελεγαν οτι παιζει μονος του,το βρισκω νορμαλ για αρχη πρεπει να εξοικιωθει με τη φασαρια των αλλων παιδιων και φυσικα με τις κοπελες που τον φροντιζουν.δωσε λιγο περιθωριο στη υπομονη σου και στην προσαρμογη της νεας σας ρουτινας.

και εμενα ο αντρας μου που ειναι λιγο "λιγοψυχος" με το μικρο δεν ηθελε να τον δινει καν στο σχολικο γιατι βουρκωνε-ο αντρας μου οχι το μωρο.:?

μολις ξεκινησει να περπαταει και θα μπορει να συμμετεχει καλυτερα.

μπορεις ομως να ρωτας εσυ τις κοπελες πχ παιζει με αλλα παιδακια,τι κανει ολη μερα; ετσι θα τις οδηγησεις και εσυ στο δρομο που θελεις για το μικρο σου.

δεν εισαι παραλογη εισαι μανουλα που προσεχει το μονακριβο της με το καλυτερο τροπο.:P

τιγρακι αυτη ειναι η δευτερη εβδομαδα που τον πηγαμε σταθμο.ο μονος λογος που τον πηγα ηταν γιατι σκεφτηκα να μοιρασω καρτες μηπως ανοιξει λιγο η δικη μου δουλεια αφου στην προηγουμενη που ηταν να παω τελικα το πραγμα στραβωσε. ο ενας λογος ηταν αυτος,ο δευτερος ηταν οτι το μωρο δεν εχει αλλα παιδακι της ηλικιας του για να γνωριστει και να συνυπαρξει,και για να δουμε και πως αντιδραει παρεα με αλλα μωρα.

Μηπως να τον σταματούσες?

Δεν βρίσκω τους λόγους που τον στέλνεις βρεφονηπιακό σταθμό εύστοχους.

Τον πρώτο δεν τον πολυκαταλαβα, οσο για τον δευτερο το μωρό σου ειναι πολυ μικρό για να "γνωριστεί" με άλλα παιδάκια με τέτοιο τροπο.

Χωρίς παρεξήγηση έτσι?

Διαφημίσεις

Μηπως να τον σταματούσες?

Δεν βρίσκω τους λόγους που τον στέλνεις βρεφονηπιακό σταθμό εύστοχους.

Τον πρώτο δεν τον πολυκαταλαβα, οσο για τον δευτερο το μωρό σου ειναι πολυ μικρό για να "γνωριστεί" με άλλα παιδάκια με τέτοιο τροπο.

Χωρίς παρεξήγηση έτσι?

και εγώ δεν κατάλαβα τον πρώτο λόγο:oops:, για τον δεύτερο συμφωνώ με την παραπάνω άποψη...

αν υπάρχει τρόπος να μείνει το παιδί στο σπίτι είναι καλύτερα από τη στιγμή που δεν περπατάει και δεν νιώθει τόσο αυτοπεποίθηση..

rQGhp3.png

κ εγω αυτο πιστευω.αν εχεις την δυνατοτητα κρατησε τον μαζι σου.εχω φιλη η οποια εργαζεται σε παιδικο κ μου εχει πει τα χειροτερα.οσο πιο εγαλο το στειλεις τοσο το καλυτερο.

Καλημέρα και από μενα! Εάν δεν υπάρχει άτομο να το κρατήσει και δεν υπάρχει αλλη εναλλακτική πάω πασο, σταθμός. Αν όχι όμως, 13 μηνών είναι πολυ μικρούλης για "κοινωνικοποίηση" κλπ. Φυσικά θα παίζει μόνος του σε αυτή την ηλικία, η ομαδικότητα έρχεται μετά τα 2 όπως την έχουμε στο μυαλό μας. Φυσικά είναι καλό να βλεπει άλλα παιδάκια και σίγουρα το χαίρεται αλλά μπορέις να καλείς στο σπίτι σου παιδακια φίλων για παράδειγμα ή γειτονόπουλα. Τώρα για την προσοχή και την περιποίηση που δείχνουν στο σταθμό, είναι ψιλοαπαράδεκτα, εγώ για αυτούς τους λόγους δεν τη στέλνω (εφόσον έχω αυτή τη δυνατότητα).

να κανω μια ερώτηση ??

διευθύντρια δεν εχει ο σταθμός ?????

οτι θέλει κανει η κάθε δασκάλα εκει μέσα ?????

έλεος δηλαδή ....αντι να κοιτάνε τα παιδάκια να κοιτούν το ποιος τράκαρε .

εγώ παντως την πάτησα με τον σταθμό ....ενώ θεωρώ οτι ο σταθμός που πάμε είναι απο τους καλους ωστόσο ειναι όλο άρρωστη η μικρή και ας είμαστε τώρα 3,5 τώρα την εχω σχεδόν ενα μηνα στο σπίτι γιατι κόλλαγε συνέχεια :(:(.

κοριτσια καλημερα,my treasure και dalia οπρωτος λογος ειναι μηπως ανοιγε η δουλεια μου(ειμαι κομμωτρια κατοικον!)και πηγαινα σε ραντεβου και τα πρωινα.και γω σκεφτομαι παιδια να τον σταματησω γιατι δε μπορω να τρελαινομαι αν κατι δε γινεται σωστα γιατι οντως δε θα το προσεξουν το παιδι σαν εμενα.my treasure καμια παρεξηγηση τις ιδες σκεψεις κανουμε.υπαρχει δυνατοτητα να μεινει σπιτι και να καθετε με το μπαμπα η εμενα εναλλαξ,ειπαμε και με τον αντρα μου να τελειωσει ο μηνας και να μη ξαναπαει.σημερα τον εχω εδω δεν ηθελα να παει και να γινει χειροτερα,ολο το βραδυ δε κοιμηθηκε απο το βηχα!melina_m,αυτη ηταν η διευθυντρια!!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Δημόσιος ήτανε ο παιδικός ή ιδιωτικός? Εγώ πάντως στη θέση σου θα της βούταγα το μωρό από τα χέρια και δεν θα το ξαναπήγαινα επ' ουδενί. Ούτε σε αυτόν τον σταθμό, ούτε σε κανέναν άλλο. Είναι πολύ μικρός, κατά τη γνώμη μου, και σε αυτές τις ηλικίες ο παιδικός είναι λύση εσχάτου ανάγκης-εκτός πια αν το παιδί σου η ο σταθμός είναι Η εξαίρεση.

Βασικά, όλο κάτι τέτοια ακούω και δοξάζω τον Ύψιστο που μου έκοψε και έστειλα το γιο μου κατευθείαν στα προνήπια, μια χαρά προσαρμόστηκε. Όταν δοκίμασα να τον πρωτοστείλω 2,5 χρονών, το σκυλομετάνιωσα και στους 3 μήνες τον σταμάτησα. Και πολύ τον είχα αφησει, κιόλας.

ιδιωτικος ειναι!καταλαβατε τωρα γιατι τα εχω παρει στο κρανιο???με την ανευθυνοτητα της.εντομεταξυ αυτη τωρα το πουλαει και αλλαζει διευθυνση ο σταθμος.το περνει μια αλλη κοπελα που εχει και στην αργυρουπολη σταθμο.τι να πω ρε κοριτσια,θα τον σταματησω.να ξερω και τι γινεται και ολα.αργοτερα αν χρειαστει τον ξαναπαω αλλα οχι στο βρεφικο.σε ποια ηλικια πανε προνηπιο?

qcKmp2.png

ιδιωτικος ειναι!καταλαβατε τωρα γιατι τα εχω παρει στο κρανιο???με την ανευθυνοτητα της.εντομεταξυ αυτη τωρα το πουλαει και αλλαζει διευθυνση ο σταθμος.το περνει μια αλλη κοπελα που εχει και στην αργυρουπολη σταθμο.τι να πω ρε κοριτσια,θα τον σταματησω.να ξερω και τι γινεται και ολα.αργοτερα αν χρειαστει τον ξαναπαω αλλα οχι στο βρεφικο.σε ποια ηλικια πανε προνηπιο?

προνηπιο στα 4, παιδικο από 2,5.

Ναι βρε κοπελα μου και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ πολυ μικρο να παει παιδικο , για να κανεις λιγακι και εσυ τη δουλεια σου δεν μπορει η μητερα σου να τον κρατησει 2-3 ωρες να μοιρασεις και εσυ τις καρτες σου ? Οτι και να ειναι , αμα δεν περπαταει κιολας ειναι πολυ δυσκολο . Οσο για την κοινωνικοτητα δεν παιζει παντα ρολο ο σταθμος , ο γιος μου 4 ετων και η κορη μου 2,5 δεν εχουνε παει ποτε παιδικο , και ομως επειδη βγαινουμε καθε μερα και παμε σε παιδοτοπους πλεον που ειναι μεγαλα ή παλαιοτερα απλα εστω βολτα σε εμπορικα ειναι παρα πολυ κοινωνικα παιδια .

QRyOp2.png

η μανα μου δουλευει και δε μπορει αντε να τον καρατησει κανα απογευμα.τον σταματησα κοριτσια δε θα ξανα παει.θα μενουμε στο σπιτι εναλλαξ αν εχω καποιο ραντεβου τα πρωινα και τα απογευματα θα τον κραταει η μανα μου.ισως να τον γραψω στο προνηπιο που θα ειναι και πιο μεγαλος και θα μιλαει και θα ξερω τι γινεται εκει μεσα.να φανταστειτε οτι της ειχα και εμπιστοσυνη και ειχε ερθει και απο το σπιτι να της βαψω το μαλλι και ειχαμε πει και 2 3 κουβεντες παραπανω,απο τα λεγομενα της ειχα δει οτι τα αγαπαει τα πιτσιρικια και οτι τα προσεχει.μετα βεβαια ειδα και με τα ματια μου οτι αυτο δεν ισχυει!!

qcKmp2.png

maria-giannis χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω το ότι θα μιλάει δεν σημαίνει ότι θα σου λέει και ότι γίνεται στο σχολείο...θέλει πολύ επιμονή και πολύ σωστή προσέγγιση...ο δικός μου πάει από πέρυσι σχολείο ( πήγαινε προνήπια σε παιδικό ) και φέτος νήπια και με το στανιό και πολύ ιδιαίτερη μεταχείρηση μου λέει πράγματα..

Φυσικά δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο αλλά απλά έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί και να συμβεί

rQGhp3.png

Την πάτησες Μαράκι ....

Καλά έκανες και τον σταμάτησες τον μικρό .... Σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να είναι το παιδί στο χώρο του, και να το φροντίζουν οι γονείς του ή η γιαγιά. Ξέρω οτι αυτό είναι πολύ δύσκολο, και όχι πάντα εφικτό, αλλά απο την άλλη είναι πάρα πολύ δύσκολο να εμπιστευθείς σε σταθμό ένα τόσο μωρό παιδάκι που δε μπορει ακόμα να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του, τα παράπονά του κτλ.

λοιπον επειδη ειμαι και εγω πονεμενη απο παιδικο σταθμο ο καλυτερος της θεσσαλονικης παρακαλω η τουλαχιστον ο πιο ακριβος για να ακριβολογουμε θα σου πω το εξης...

εσυ θα προσπαθεις να καλαταβεις απο την συμπεριφορα του παιδιου.

εγω ενω ο γιος μου μιλησε απο παρα πολυ μικρος δεν του εδωσα σημασια και ειπα οτι απλα ειναι καλομαθημενος πριγκηπας που δεν μπορει να προσαρμοστει στο σχολειο...τοτε ηταν 2 ετων

τωρα ειναι 5 χρονων και ακομα εχω τυψεις..που δεν τον ακουσα..

γινοταν χαμος εκει μεσα και ευτυχως πηγα αιφνιδιαστηκα και αφου κοντεψα να σπασω τις 2 πορτες για να μπω μεσα(λε ςκαι ηταν κρατουμενοι σε κελια τα ειχαν τα παιδια)

ειδα τα αισχη..

ουτε να το θυμαμαι δεν θελω.

αν ησουν θεσ-νικη ως κομμωτρια κατοικον θα εκανες χρυσες δουλειες

(Ασχετο)

πωπω demi ουτε να το φανταστω δε θελω!!πωπω το νινακι.παιδια σημερα πηγαμε γιατρο και το κρυωμα που ειχε το γυρισε σε ωτητιδα.τη πνιγεις η δε τη πνιγεις?dalia το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις ενα παιδακι να σου πει πως τα περασε εκει και αν εχει γινει κατι στο σχολειο.μονο απο την αλλαγη της συμπεριφορας αν ειναι καταλαβαινεις κατι και αυτο οχι παντα.Louk ξερεις πως ειναι τα πραγματα,να στον φερω να καθεται με τη μαμα σου????παντως το μωρο μου σταθμο δε ξαναπηγε,αυριο παω να παρω και τα πραγματα του και τελος!demiτι γινοταν σε αυτον το σταθμο?πως τα εννοεις τα κελια δηλαδη??

qcKmp2.png