Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαραίτητες αγορές: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ;

Recommended Posts

191919 και εγώ είμαι μέλλουσα μανούλα Σεπτεμβρίου με ΠΗΤ 29/9/11.

Την ίδια απορία έχω και εγώ μαζί σου...........

Εγώ σκεφτόμουνα να παρω όλα τα εσωτερικά κοντομάνικα και τα φορμάκια μακρυμάνικα λεπτά.

Προχθές πήγα μια βόλτα στο mothercare για να πάρω μια ιδέα και η πωλήτρια μου είπε πως για τέτοια εποχή τα πέρνουν όλα μακρυμάνικα, και πως οι κλινικές έτσι ζητάνε.

Τώρα έχω τελείως μπερδευτεί, δεν θα σκάσουν απο την ζέστη τα μωρά????

Σκέφτομαι να πάρω μισα-μισα τα εσωτερικά.

Καμοιά μανούλλα που μπορεί να βοηθήσει?????????

Διαφημίσεις

Μην ακους τις πωλητριες, καλυτερα ρωτα παιδιατρο.

Εμενα παντως η γιατρος μου μου ειχε πει να μην παραντυνω το παιδι. Να το ντυνω οπως ντυνομαι εγω και να το σκεπαζω οπως σκεπαζομαι κι εγω. Πχ εχει ζεστη και αντεχω μονο το σεντονι, σεντονι και στο μωρο. Τα μωρα ζεσταινονται πολυ ευκολα και πιο γρηγορα απο εμας. Καλυτερα κοντομανικα παρε του.

Παντως κατα την αποψη μου καλα θα ηταν να μην παρεις εσωρουχακια και φορμακια απο τα Jumbo για βρεφακι.Ειναι ολα κινεζικα και ποιος ξερει με τι χρωματα και με τι υφασματα φτιαγμενα.Καλυτερα να παρεις λιγοτερα αλλα μιας μαρκας γνωστης παρα αυτα.Εγω προσπαθησα και εκοψα απο αλλου αλλα τα ρουχακια της ηταν ολα επωνυμα.

Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να αγοράσω ρούχα από το τζάμπο, αλλά σε πληροφορώ πήγαν οι γονείς μου και αγόρασαν πριν γεννήσω ρούχα ζιπουνάκια, φορμάκια έδωσαν 200 ευρώ και του πήραν για όλο το πρώτο 6μήνο. Σεντόνια, σελτεδάκια, σαλιάρες βαμβακερές, όλα από το τζάμπο τα πήρα στην αρχή. Τους άλλαξα τα φώτα στα πλυσίματα ειδικά μέχρι 3 μηνών. Δεν έπαθαν τίποτα, δεν ξέβαψαν. Απλά θέλει λίγο προσοχή στις φόρμες στα νούμερα. Εάν ήταν ο μικρός 3 μηνων του έπαιρνα φορμάκια για 6 μηνών και πάνω και ας του ήταν λίγο μεγάλα. Απλά πρόσεχα να είναι 100% βαμβακερά.

Είδα και τα έπώνυμα που δεν είναι made in china. Μπουφαν columbia που του αγοράσαμε από το μαγαζί στο mall ήταν made in china.

Φορμάκια βρήκα πολύ καλά και όμορφα σχέδια στα marks & spencer kai στα mothercare (7 τεμ περίπου 32-35 ευρώ)

Διαφημίσεις

Εγώ σκεφτόμουνα να παρω όλα τα εσωτερικά κοντομάνικα και τα φορμάκια μακρυμάνικα λεπτά.

Προχθές πήγα μια βόλτα στο mothercare για να πάρω μια ιδέα και η πωλήτρια μου είπε πως για τέτοια εποχή τα πέρνουν όλα μακρυμάνικα, και πως οι κλινικές έτσι ζητάνε.

Είναι περίεργη η περιοδος που θα γεννήσεις. Αρα μιλάμε για αρχές σεπτεμβρίου που ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει. Οπότε πάρε πολύ λίγα κοντομάνικα εσωτερικά και λίγα μακρυμάνικα φορμάκια εξωτερικά (όχι βελουτέ για εκείνη την περίοδο). Αρχές νοεμβρίου ο καιρός θα έχει αλλάξει σημαντικά και καλό είναι να του φοράς μακρυμάνικο εσωτερικό και μακρυμάνικο εξωτερικό και να το σκεπάζεις με μια κουβερτούλα. Αλλωστε μεχρι τους 2 μήνες τα βρεφάκια δεν κουνιούνται για να αλλάζουν πλευρό και να ξεσκεπάζονται. Οπως ντυνόμαστε εμείς πρέπει να ντύνουμε κι εκείνα, αλλιώς υποφέρουν και ιδρώνουν.

παρτε καλυτερα,

κοντομανικα εσωρουχακια κ λεπτα μακρυμανικα φορμακια βαμβακερα. κ αν κρυωνουν τα ζουζουνελια σας ,ζακετουλες!! μην ξεχνατε τις ζακετουλες, σωτηριες για καθε εποχη. εχουν ωραια μακο σετακια(π.χ mothercare) για νεογεννητα που ειναι παντελονακι, εσωρουχακι κ ζακετουλα μαζι με σαλιαρα ή σκουφακι. αλλα προσοχη μην φορτωθειτε πολλα;) το λεμε ξανα κ ξανα.:rolleyes:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

παρτε καλυτερα,

κοντομανικα εσωρουχακια κ λεπτα μακρυμανικα φορμακια βαμβακερα. κ αν κρυωνουν τα ζουζουνελια σας ,ζακετουλες!! μην ξεχνατε τις ζακετουλες, σωτηριες για καθε εποχη. εχουν ωραια μακο σετακια(π.χ mothercare) για νεογεννητα που ειναι παντελονακι, εσωρουχακι κ ζακετουλα μαζι με σαλιαρα ή σκουφακι. αλλα προσοχη μην φορτωθειτε πολλα;) το λεμε ξανα κ ξανα.:rolleyes:

το mothercare έχει και παντελονάκι με μέσα τα ποδαράκια και μπλουζάκι από πάνω για νεογέννητα και είναι πολύ βολικά. Συμφωνώ όχι πολλά ρούχα γιατί μεγαλώσουν τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γρήγορα τους πρώτους 6 μήνες που θες κάθε μήνα άλλα ρούχα. Οπότε λάθος να πάρεις μεγάλες ποσότητες

Nikol πάρε αρχικά 3-5 σεντονάκια μικρά για το λίκνο ή την καλαθουνα που θα χρησιμοποιήσεις το 1ο 3μηνο. Το κρεβατακι θα παει για αργότερα φαντάζομαι , οπότε μη φορτωνεσαι με πολλά πράγματα απο τώρα. Θα σου φέρουν και δώρα εξάλλου. Για το λίκνο δεν χρειάζεται να έχουν λάστιχο, γιατί το μωρό δεν κουνιέται πολυ για να το ξεστρώνει . Για το κρεβατακι καλύτερα με λάστιχο. Μαξιλάρι μετά τον 1ο χρόνο , οπότε μη φορτωνεσαι ολόκληρα σετ . Εγώ ούτε τον σκεπαζω γιατί με τα πόδια του το βγάζει το σεντόνι .

Εμένα μου αρέσουν του mother care , αλλά φυσικά θα βρεις ωραία σε όλα τα μαγαζιά .

Ελπίζω να βοήθησα

εχω παρει 2 σεντονάκια μικρά για την καλαθουνα, και αλλο ενα με λαστιχο για τη κουνια.. θα παρω μαλλον και αλλο ενα για τη κουνια.. απο κουβερτουλα τι πρεπει να παρω? ΠΗΤ εχω 12 σεπ.!

PF2hp3.png

εχω παρει 2 σεντονάκια μικρά για την καλαθουνα, και αλλο ενα με λαστιχο για τη κουνια.. θα παρω μαλλον και αλλο ενα για τη κουνια.. απο κουβερτουλα τι πρεπει να παρω? ΠΗΤ εχω 12 σεπ.!

πιστευω οτι αν παρεις μια καλη βαμβακερη πικε(οι neff-neff ειναι ποιοτικες και οικονομικες) και την διπλωνεις στα δυο θα εισαι κομπλε...αργοτερα θα παρεις πιο βαρια...

Διαφημίσεις

πιστευω οτι αν παρεις μια καλη βαμβακερη πικε(οι neff-neff ειναι ποιοτικες και οικονομικες) και την διπλωνεις στα δυο θα εισαι κομπλε...αργοτερα θα παρεις πιο βαρια...

Ναι, μια πικε είναι ότι πρέπει. Καλά λέει η marsolan, στο νεογέννητο τη διπλωνεις και στα 2 αν χρειαστεί, γιατί δεν κουνιέται ώστε να ξεσκεπαζεται.

καλησπερα κι απο μενα!θα ηθελα τα φωτα σας! γενναω καποια στιγμη τον αυγουστο (ΠΗΤ 24/8) και αρχισα πλεον να σκεφτομαι οτι ειναι ωρα να αρχισω τις αγορες του μικρουλη αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει... δεν εχω ιδεα τι να παρω και τι ειναι πραγματικα χρησιμο και εχω καταμπερδευτει με τα ρουχα... μακρυμανικα η κοντομανικα? εσωρουχακι κοντομανικο και απο πανω μακρυμανικο φορμακι? δεν εχω ιδεα... καμια μανουλα που να γεννησε την ιδια περιπου περιοδο?

σας ευχαριστω προκαταβολικα!

tt1108c2.aspx

καλησπερα κι απο μενα!θα ηθελα τα φωτα σας! γενναω καποια στιγμη τον αυγουστο (ΠΗΤ 24/8) και αρχισα πλεον να σκεφτομαι οτι ειναι ωρα να αρχισω τις αγορες του μικρουλη αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει... δεν εχω ιδεα τι να παρω και τι ειναι πραγματικα χρησιμο και εχω καταμπερδευτει με τα ρουχα... μακρυμανικα η κοντομανικα? εσωρουχακι κοντομανικο και απο πανω μακρυμανικο φορμακι? δεν εχω ιδεα... καμια μανουλα που να γεννησε την ιδια περιπου περιοδο?

σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλησπέρα κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!

Κοιτα η "γενική οδηγία" είναι πως ότι φοράς εσύ συν ένα φανελάκι στο μωρό... Τον Αυγουστο όμως έχει πάρα πολύ ζέστη κ δεν χρειάζονται τόσο πολλά ρούχα!!! Θέλει λίγο προσοχή γιατί τα νεογνά δεν μπορούν να ρυθμίσουν την θερμοκρασία τους με αποτέλεσμα να ζεστένονται υπερβολικά κ να μην το καταλαβαίνουμε:rolleyes:

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα κ μακρυμάνικα αλλά κυρίως κοντα για την ημέρα. Επίσης πάρε νούμερο 0 γιατι το 3 τους είναι τεράστιο τον πρώτο καιρό!!!!:-D Πάρε τουλάχιστον 6 με 7 αλλαξιές γιατί λερώνονται πολύ!!!!

Yugup3.png

κατερινουλα σ'ευχαριστω πολυ! θα παρω λιγα 0-3 και λιγα 3-6 γιατι ο γιατρος λεει πως μαλλον θα ειναι μεγαλο μωρο και η μαια με συμβουλεψε για 3-6. μακρυμανικα θα παρω μονο κανα 2 λεπτουλικα σε περιπτωση που μας πιασουν οι δροσιες νωρις και κατα τ'αλλα κοντομανικο και σεντονακι αν χρειαζεται.και η μαια το ιδιο με σενα ειπα,οτι δηλ τα μωρα ζεσταινονται πιο ευκολα απο εμας.αντιθετα καποιες φιλες μου,εμπειρες μανουλες, με συμβουλεψαν για μακρυμανικα γιατι λεει κρυωνουν..τι να πεις!

προταση για καταστηματα εχετε?

σκεφτομαι mothercare, h&m, zara kai jumbo. βεβαια δε με βλεπω να προλαβαινω να τα γυρισω ολα...οποτε αν θεωρειται πως καπιο απο τα παραπανω συνδυαζει καλη ποιοτητα και λογικες τιμες ενημερωστε. ευχαριστω!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα με βοηθήσει κ εμένα καμία έμπειρη μητέρα?

Πητ 25/11 θελω να αρχισω να κανω καμια αγορα τωρα στης εκπτωσεις !!

Έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα μαΚρυμάνικα κ τα κοντομάνικα , οι μισοι μου λένε κοντομάνικα εσωρουχακια κ μακρυμάνικΑ από πάνω , άλλοι πάλι λένε μακρυμάνικα κ μακρυμάνικα !! Για πείτε μου την γνώμη σας!!! :P

jlUpp3.pngSotBp2.png

κατερινουλα σ'ευχαριστω πολυ! θα παρω λιγα 0-3 και λιγα 3-6 γιατι ο γιατρος λεει πως μαλλον θα ειναι μεγαλο μωρο και η μαια με συμβουλεψε για 3-6. μακρυμανικα θα παρω μονο κανα 2 λεπτουλικα σε περιπτωση που μας πιασουν οι δροσιες νωρις και κατα τ'αλλα κοντομανικο και σεντονακι αν χρειαζεται.και η μαια το ιδιο με σενα ειπα,οτι δηλ τα μωρα ζεσταινονται πιο ευκολα απο εμας.αντιθετα καποιες φιλες μου,εμπειρες μανουλες, με συμβουλεψαν για μακρυμανικα γιατι λεει κρυωνουν..τι να πεις!

προταση για καταστηματα εχετε?

σκεφτομαι mothercare, h&m, zara kai jumbo. βεβαια δε με βλεπω να προλαβαινω να τα γυρισω ολα...οποτε αν θεωρειται πως καπιο απο τα παραπανω συνδυαζει καλη ποιοτητα και λογικες τιμες ενημερωστε. ευχαριστω!

tingerbell,δεν ειναι θεμα καιρου μονο...στο μαιευτηριο το νεογεννητο στο φερνουν σε κουβερτα χοντρουλα..ναι,πιστεψε το..εγω να καταλαβεις δεν ειχα και μου ζητησαν και εστειλα και μου αγορασαν μια φλισενια(βαμβακερη) και το μωρο το ειχα με μακρυμανικα...Στην κοπελα στο διπλανο κρεββατι που ηρθε επειγοντως και γεννησε χωρις να το περιμενει εντυσαν το μωρακι της με αποστειρωμενα ρουχακια του νοσοκομειου και το εφεραν τυλιγμενο σε κουβερτα τυπου Ισπανιας...Δεν ηταν βεβαια Αυγουστος αλλα οταν ρωτησα ετσι μου ειπαν οτι γινεται...

Τα mothercare εχουν μεγαλη ανετη φορμα,τα zara παρα πολυ μικρη και τα τζαμπο μετρια...τα hm νομιζω κανονικη...

Νομιζω το 3-6 του Mothercare θα ειναι τεραστιο στο μωρο σου οσο μεγαλο και να βγει...καλυτερα το 0-3 και βλεποντας...στις υπολοιπες μαρκες το 3-6 θα ειναι μια χαρα...

Παντως μετα τις πρωτες μερες πραγματι ισχυει οτι οπως ντυνομαστε εμεις ντυνουμε και τα παιδια μας...οχι κρεμμυδια αλλα η γνωμη μου ειναι οχι και "γυμνα"...και εννοειται θα πρεπει να λαμβανουμε υποψιν μας τις μικρολεπτομερειες(οπως κλιμα της περιοχης,θερμοκρασια δωματιου κλπ)

Κορίτσια θα με βοηθήσει κ εμένα καμία έμπειρη μητέρα?

Πητ 25/11 θελω να αρχισω να κανω καμια αγορα τωρα στης εκπτωσεις !!

Έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα μαΚρυμάνικα κ τα κοντομάνικα , οι μισοι μου λένε κοντομάνικα εσωρουχακια κ μακρυμάνικΑ από πάνω , άλλοι πάλι λένε μακρυμάνικα κ μακρυμάνικα !! Για πείτε μου την γνώμη σας!!! :P

εγω θα επαιρνα κι απο τα δυο...και κοντομανικα και μακρυμανικα να συνδυαζω...δεν τιθεται θεμα..θα τα χρησιμοποιησεις σιγουρα οποτε δεν νομιζω οτι ειναι αχρηστη αγορα...

κορίτσια χρειάζομαι βοήθεια με το καρότσι. Έχω μπερδευτεί πολύ. Σκέφτομαι να πάρω ένα που θα προσαρμόζεται επάνω και το καρεκλάκι του αυτοκινήτου, μου φαίνεται πρακτικό. Η κουμπάρα μου επιμένει να πάρω maclaren λόγω του βάρους. Εμένα μου αρέσουν τα Inglesina zippy free καλύτερα για τους εξής λόγους (που δεν έχουν τα maclaren): α/ μου φαίνονται λίγο πιο μαζεμένα όταν κλείνουν, β/ γυρνάει η θέση και προς τη μαμά, γ/ όταν κλείνουν στέκονται όρθια μόνα τους και δεν χρειάζεται να τα ακουμπίσεις κάπου, δ/ μου φάνηκε πιο έυκολο το άνοιγμα-κλείσιμο και δ/ μπορείς (κλειστά) να τα σύρεις στις σκάλες αντί να τα σηκώνεις. ε/ στο maclaren δεν βγαίνει το κάθισμα, πρέπει να προσαρμόσεις πάνω σε αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου. στ/ η πωλήτρια ισχυρίζεται ότι το inglesina είναι και χειμερινό και καλοκαιρινό καρότσι και ότι δεν χαλάει εύκολα (δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά). Όμως έχω κολλήσει πολύ στο θέμα του βάρους, καθώς -όπως είπα- η κουμπάρα μου λέει πως είναι το πιο σημαντικό. Εκείνη είχε ένα chicco στην αρχή και δεν τη βόλευε, οπότε μετά πήρε maclaren. Οπότε φοβάμαι μήπως τελικά αποδειχθεί άβολο το inglesina, παρ' όλα τα παραπάνω. Μήπως έχει καμία το συγκεκριμένο καρότσι, να μου πει αν βόλεψε; και η δεύτερη ερώτηση είναι τα peg perego pliko switch compact completo (που μου αρέσουν πολύ σχεδιαστικά) και είναι ένα αντίστοιχο μοντέλο με το Inglesina είναι βαρύτερο; Γιατί η πωλήτρια, που προωθούσε το inglesina, έτσι μου είπε αλλά επίσης μου είπε ότι το inglesina είναι 9,5 kg ενώ εγώ στο site του το βλέπω 10,5 μέ 11. Δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ στο θέμα καρότσι, βοήθεια!

Γεια σας και απο μενα.Εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 21/9 αλλα ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα.Η αληθεια ειναι οτι εχω πελαγωσει και δε ξερω τι να πρωτοπαρω και τι να προσεξω.Αυτο που εχει δυσκολεψει και μενα παρα πολυ ειναι το καροτσι και αν θα χρησιμοποιησω λικνο η πορτ-μπεμπε γιατι η κουνια δε μας χωραει στην κρεβατοκαμαρα.Οπου κοιταξαμε για λικνο ειναι πανακριβα,σκεφτομουν να παρουμε ενα καροτσι 3 σε 1 (αν και μας εχουν δωσει καρεκλακι αυτοκινητου)και να χρησιμοποιησω το πορτ-μπεμπε μ ενα στρωματακι για να κοιμαται ο μπεμπης,δε ξερω ποσο βολικο θα ειναι, με μια βαση φυσικα.Επισης το καροτσι που βρηκα ειναι της peg-perego το pliko p3 compact on track modylar στα 500 ευρω μαζι με πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου.Εσεις τι λετε;

Γεια σας και απο μενα.Εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 21/9 αλλα ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα.Η αληθεια ειναι οτι εχω πελαγωσει και δε ξερω τι να πρωτοπαρω και τι να προσεξω.Αυτο που εχει δυσκολεψει και μενα παρα πολυ ειναι το καροτσι και αν θα χρησιμοποιησω λικνο η πορτ-μπεμπε γιατι η κουνια δε μας χωραει στην κρεβατοκαμαρα.Οπου κοιταξαμε για λικνο ειναι πανακριβα,σκεφτομουν να παρουμε ενα καροτσι 3 σε 1 (αν και μας εχουν δωσει καρεκλακι αυτοκινητου)και να χρησιμοποιησω το πορτ-μπεμπε μ ενα στρωματακι για να κοιμαται ο μπεμπης,δε ξερω ποσο βολικο θα ειναι, με μια βαση φυσικα.Επισης το καροτσι που βρηκα ειναι της peg-perego το pliko p3 compact on track modylar στα 500 ευρω μαζι με πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου.Εσεις τι λετε;

θεωρω περιττο να παρεις καροτσι 3 σε 1 αφου ηδη εχεις καθισματακι αυτοκινητου, το πορτ μπεμπε του καροτσιου θα το χρησιμοποιησεις οχι περισοτερο απο 2 αντε 2μιση μηνες, μετα?? θα σου πιανουν τον χωρο! το λικνο παλι το πολυ μεχρι 6 μηνων. αν ψαξεις ισως να βρεις για αγορα ενα μεταχειρισμενο? για μενα αυτα τα πρωτα καροτσια ειναι αχρηστα τα πιο βολικα ειναι τα επομενα απο 6 μηνων κ μετα τα ελαφρια τυπου ομπρελα που ειναι ευχρηστα. εξαλλου ποσσες βολτες θα πατε πριν τους 6 μηνες νομιζεις? μεχρι να σαραντησεις θα ειναι χειμωνας κ θα ειναι κ μικρουλη θα το κρατας αγκαλιτσα. μην σας πιανει βιασυνη λιγα λιγα να βλεπετε τις αναγκες σας γιατι οτι βολευει εμενα δεν ειναι απαραιτητα βολικο κ για εσενα:rolleyes: με το καλο τα μωρα σας.

age.png

κορίτσια χρειάζομαι βοήθεια με το καρότσι. Έχω μπερδευτεί πολύ. Σκέφτομαι να πάρω ένα που θα προσαρμόζεται επάνω και το καρεκλάκι του αυτοκινήτου, μου φαίνεται πρακτικό. Η κουμπάρα μου επιμένει να πάρω maclaren λόγω του βάρους. Εμένα μου αρέσουν τα Inglesina zippy free καλύτερα για τους εξής λόγους (που δεν έχουν τα maclaren): α/ μου φαίνονται λίγο πιο μαζεμένα όταν κλείνουν, β/ γυρνάει η θέση και προς τη μαμά, γ/ όταν κλείνουν στέκονται όρθια μόνα τους και δεν χρειάζεται να τα ακουμπίσεις κάπου, δ/ μου φάνηκε πιο έυκολο το άνοιγμα-κλείσιμο και δ/ μπορείς (κλειστά) να τα σύρεις στις σκάλες αντί να τα σηκώνεις. ε/ στο maclaren δεν βγαίνει το κάθισμα, πρέπει να προσαρμόσεις πάνω σε αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου. στ/ η πωλήτρια ισχυρίζεται ότι το inglesina είναι και χειμερινό και καλοκαιρινό καρότσι και ότι δεν χαλάει εύκολα (δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά). Όμως έχω κολλήσει πολύ στο θέμα του βάρους, καθώς -όπως είπα- η κουμπάρα μου λέει πως είναι το πιο σημαντικό. Εκείνη είχε ένα chicco στην αρχή και δεν τη βόλευε, οπότε μετά πήρε maclaren. Οπότε φοβάμαι μήπως τελικά αποδειχθεί άβολο το inglesina, παρ' όλα τα παραπάνω. Μήπως έχει καμία το συγκεκριμένο καρότσι, να μου πει αν βόλεψε; και η δεύτερη ερώτηση είναι τα peg perego pliko switch compact completo (που μου αρέσουν πολύ σχεδιαστικά) και είναι ένα αντίστοιχο μοντέλο με το Inglesina είναι βαρύτερο; Γιατί η πωλήτρια, που προωθούσε το inglesina, έτσι μου είπε αλλά επίσης μου είπε ότι το inglesina είναι 9,5 kg ενώ εγώ στο site του το βλέπω 10,5 μέ 11. Δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ στο θέμα καρότσι, βοήθεια!

κοριτσακι ψαξε λιγο υπαρχει θεμα με καροτσια θα σε βοηθησει!

age.png

θεωρω περιττο να παρεις καροτσι 3 σε 1 αφου ηδη εχεις καθισματακι αυτοκινητου, το πορτ μπεμπε του καροτσιου θα το χρησιμοποιησεις οχι περισοτερο απο 2 αντε 2μιση μηνες, μετα?? θα σου πιανουν τον χωρο! το λικνο παλι το πολυ μεχρι 6 μηνων. αν ψαξεις ισως να βρεις για αγορα ενα μεταχειρισμενο? για μενα αυτα τα πρωτα καροτσια ειναι αχρηστα τα πιο βολικα ειναι τα επομενα απο 6 μηνων κ μετα τα ελαφρια τυπου ομπρελα που ειναι ευχρηστα. εξαλλου ποσσες βολτες θα πατε πριν τους 6 μηνες νομιζεις? μεχρι να σαραντησεις θα ειναι χειμωνας κ θα ειναι κ μικρουλη θα το κρατας αγκαλιτσα. μην σας πιανει βιασυνη λιγα λιγα να βλεπετε τις αναγκες σας γιατι οτι βολευει εμενα δεν ειναι απαραιτητα βολικο κ για εσενα:rolleyes: με το καλο τα μωρα σας.

Ευχαριστω πολυ.Γενικως ειμαστε στο ψαξιμο....

• 2 months later...

Γεια σας κοριτσια, λόγω προβληματος στη μετακινηση μου δε μπορώ να ψαξω πολύ για ρουχα και για επιπλα και ο καιρος περναει και δεν εχω παρει τιποτα. Εχω βεβαια αρκετα σεντονακια και πανες και μερικα ρουχαλακια που μου εχουν δωσει αλλα θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικα με τις τιμές. Θα πάω σε 3 μερη. Στο Λητώ και στο Mothercare για επιπλα (κρεβατακι και λικνο)και στο jumbo. Για τα δύο πρώτα μαγαζια έχω δει τα site τους και ξερω περιπου τις τιμές για το jumbo δεν ξέρω τίποτα.

Θα ήθελα να ρωτησω τιμες απο φανελακια και φορμακια απο τα jumbo και ποιο νουμερο είναι για νεογέννητο. Διάβασα εδω πως το καλυτερο νουμερο είναι το 0-3 έχει τετοιο το jumbo;

εχει διαφορά στη τιμή σχετικά με τα Mothercare;

για το λικνο πρεπει να πάρω και προστατευτικο πάντα;

Αυτα τα σετ προικας χρειαζονται; Γενικα μια κουνια τι χρειαζεται πραγματικά εκτος απο στρωμα, για ένα μωρό που θα γεννηθει το χειμώνα.

Πρεπει να παρω και ειδικά σεντονάκια για λικνο ή μπορω να χρησιμοποιώ της κουνιας;;

Σε ποσες μέρες θα πάρω τη κουνια και το λικνο απο τη μέρα παραγγελιας;

Ευχαριστω πολυ αλλα έχω αγχωθεί πολύ γιατί θέλω εγώ ν ααποφασίσω τις αγορές του μωρου μου απο την άλλη λόγω του προβληματος στη μεση μου δε μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς ουτε να μετακινουμαι οποτε θελω.

vaisp2.png

xrxup2.png

Γεια σας κοριτσια, λόγω προβληματος στη μετακινηση μου δε μπορώ να ψαξω πολύ για ρουχα και για επιπλα και ο καιρος περναει και δεν εχω παρει τιποτα. Εχω βεβαια αρκετα σεντονακια και πανες και μερικα ρουχαλακια που μου εχουν δωσει αλλα θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικα με τις τιμές. Θα πάω σε 3 μερη. Στο Λητώ και στο Mothercare για επιπλα (κρεβατακι και λικνο)και στο jumbo. Για τα δύο πρώτα μαγαζια έχω δει τα site τους και ξερω περιπου τις τιμές για το jumbo δεν ξέρω τίποτα.

Θα ήθελα να ρωτησω τιμες απο φανελακια και φορμακια απο τα jumbo και ποιο νουμερο είναι για νεογέννητο. Διάβασα εδω πως το καλυτερο νουμερο είναι το 0-3 έχει τετοιο το jumbo;

εχει διαφορά στη τιμή σχετικά με τα Mothercare;

για το λικνο πρεπει να πάρω και προστατευτικο πάντα;

Αυτα τα σετ προικας χρειαζονται; Γενικα μια κουνια τι χρειαζεται πραγματικά εκτος απο στρωμα, για ένα μωρό που θα γεννηθει το χειμώνα.

Πρεπει να παρω και ειδικά σεντονάκια για λικνο ή μπορω να χρησιμοποιώ της κουνιας;;

Σε ποσες μέρες θα πάρω τη κουνια και το λικνο απο τη μέρα παραγγελιας;

Ευχαριστω πολυ αλλα έχω αγχωθεί πολύ γιατί θέλω εγώ ν ααποφασίσω τις αγορές του μωρου μου απο την άλλη λόγω του προβληματος στη μεση μου δε μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς ουτε να μετακινουμαι οποτε θελω.

Καλησπερα τα Jumbo εχουν ή 0 ή 3. Παρε το 3 καλυτερα.

Τωρα σχετικα με το λικνο, αν εισαι πολυ καλα οικονομικα και δεν σ'ενδιαφερει παρτο. Αλλιως, κατα τη γνωμη μου, ειναι πολυ ακριβα και κανουν για πολυ λιγους μηνες οποτε θα περασεις συντομα σε κουνια. Την ιδια δουλεια για το πρωτο τριμηνο μπορεις να την κανεις με μια καλη καλαθουνα με πολυ λιγοτερα χρηματα. Η προικα απο το λικνο κανει μονο για λικνο και εκτος του οτι ειναι επισης ακριβη, θα σου ειναι και αυτη αχρηστη συντομα.

Παντα για την κουνια θα παρεις οπωσδηποτε και κατα τη γνωμη μου αξιζει να δωσεις κατι παραπανω αλλα μην παρεις αυτο το στυλ:

22920.jpg

Αλλα καλυτερα παρε αυτο:

Baby-Crib-Bumper-Guard-46_1.jpg

να πιανει δηλαδη γυρω γυρω σε ολο το μηκος της κουνιας ωστε να μην χτυπαει το μωρο αργοτερα.

ειναι θεμα χωρου για το λικνο κρεβατακι δε χωραει με τιποτα το δωματιο. Η καλαθουνα μαζί με τη βάση της θα μου βγει λιγο φθηνοτερη απο το λικνο και ειναι μονο για τρεις μήνες. Γι΄αυτό λέω να μην πάρω προικα για το λικνο. αν ειναι δυνατο η προικα ειναι ποιο ακριβή απο τα κρεβατακια

vaisp2.png

xrxup2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...