Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερώτηση - κουίζ:

θανασάκης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 124
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραίιιιιια :) Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε... οκ.. άντε και τον/τους βρήκαμε... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Δεν ψηφισα ποτε μεγαλο κομμα, δεν εχω ποτε ζητησει ρουσφετι και δεν εχω βολευτει απο κανεναν, ακομη και την δουλεια μου την βρηκα μονη μου. Αρα δεν νομιζω οτι εχω τους πολιτικους που μου αξιζουν.

αυτο πιστευω κι εγω!

θα συμπληρωσω οτι δεν πιστευω οτι ειναι μονο εναντιον της Ελλαδιτσας, εαν δεις τι συμβαινει στο μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης..

Μηπως στοχος τους ειναι επισης περα απο την "αξιοποιηση" της κρατικς περιουσιας και η ¨αξιοποιηση¨του πολυτιμου ορυκτου πλουτου μας, αλλα και η σαφως παντα επικαιρη γεωγραφικη μας θεση?

Ετσι λιγη περισσοτερη τροφη για σκεψη....

μηπως οι τραπεζες δεν εδιναν τυχαια πιστωτικες και δανεια τα προηγουμενα χρονια? μηπως ειναι εδω και πολλαααα χρονια μας οδηγουν εκει που θελουν για να μας ''αξιοποιησουν''??

Δεν νομιζω οτι ο Γιωργακης, να ηθελε να περασει στην ιστορια, ως τον πρωθυπουρργο οπου κατα την διακυβερνηση του η χωρα οδηγηθηκε εξ' ολοκληρου στην καταστροφη, αφου κανει οτι μπορει για να οδηγηθουμε εκει. Ή ακομη οτι ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να μην εχει εικονα της καταστασης που αφηνε η προηγουμενη κυβερνηση και να εμμενει οτι "λεφτα υπαρχουν" και μεσα σε 5 μηνες να ανακαλυπτει... την αμερικη.

κι ηρθε η στιγμη να διαφωνησω καθετα μαζι σου..ο Γιωργακης ηξερε ακριβως τι ελεγε..και ιδου η αποδειξη..

Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά του Γιωργάκη μας είναι φτωχά.. γι' αυτό χρησιμοποιεί το GOOGLE Translate.

Όταν λοιπόν κάποιος από τους σοφούς του, του είπε σαν σύνθημα στο προεκλογικό debate «λεφτά υπάρχουν» πήγε στο GOOGLE translator

να δει τι σημαίνει στην μητρική του γλώσσα!

Ας ακολουθήσουμε τα βήματά του:

1. Πήγαινε στο GOOGLE translate (http://translate.google.com)

2. Επέλεξε From Greek To English

3. Γράψε ''υπαρχουν λεφτα" Με μικρα και χωρίς τόνους

4. Πάτησε Translate

5. Διάβασε τη μετάφραση στα δεξιά !!!:mrgreen:

Δεν το πιστευω αυτο που ζω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Όταν θα γίνει η ανατροπή του, σηκωθεί και φύγει και κάνει και την πλαστική του, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και η skybeam, θα πρέπει να έχουμε και εναλλακτική πρόταση. Μη μας πιάσουν στον ύπνο όπως τους Αιγύπτιους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πουλάκι μου ονειρεύεται και πόστα σε διεθνείς θέσεις! Δεν του έχουνε πει ποτέ πως οι ναζί όταν έχασαν τον πόλεμο , τους πρώτους που σκότωναν φεύγοντας από κάποιον τόπο ήταν τους δοσίλογους;

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ψηφιζετε για αυτο βγαινουν!

Πες το βρε κουκλα μου, δεν ψηφιζουμε, λες και ειμαστε στο δημοτικο πια.... με πειραξε η Ελενιτσα κι εγω δεν της μιλαω!:-(

Εχουμε ενηληκιωθει πλεον και ειναι ευκολο να απεχουμε δικαιολογωντας το κιολα , απο το να ειμαστε ενεργα μελη!

Η δυσκολια ειναι στη συμμετοχη, ε??:confused:

Διαφημίσεις

Επειδή βλέπω πως η συζήτηση ξέφυγε κι ο καθένας λέει ό,τι θέλει, θα πω κι εγώ ένα ανέκδοτο. Δεν παρακολουθώ τα κατοχικά δελτία ειδήσεων αλλά σήμερα το απόγευμα όπως άλλαζα κανάλια έπεσα πάνω στις ειδήσεις megaλου καναλιού και είδα στιγμηότυπο από τον περίπατο του jefrey μαζί με κάτι άλλους καραγκιόζηδες, στο ελληνικό θα ήταν μάλλον, το οποίο προτίθενται να το "αξιοποιήσουν" και ανάμεσα στα άλλα μεγαλόπνοα που έχουν εξαγγείλει είναι ότι στο χώρο θα φιαχτούν δύο γήπεδα γκολφ. Εντάξει, μετά από αυτό χαλάλι και οι κόποι και ο πόνος μας. Μπορεί σε λίγο να μην έχουμε ψωμί να φάμε αλλά θα παίζουμε λίγο γκολφ και θα ξεχνιόμαστε βρε αδελφέ! (με το αζημίωτο βέβαια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίιιιιια :) Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε... οκ.. άντε και τον/τους βρήκαμε... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

αυτο που κανει παντα ο ελληνικος λαος!!θα τον ξαναψηφισετε!!:mrgreen:

E από το να αφορίζω χωρίς να συμμετέχω... να σου πω... το προτιμώ!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Επειδή βλέπω πως η συζήτηση ξέφυγε κι ο καθένας λέει ό,τι θέλει, θα πω κι εγώ ένα ανέκδοτο. Δεν παρακολουθώ τα κατοχικά δελτία ειδήσεων αλλά σήμερα το απόγευμα όπως άλλαζα κανάλια έπεσα πάνω στις ειδήσεις megaλου καναλιού και είδα στιγμηότυπο από τον περίπατο του jefrey μαζί με κάτι άλλους καραγκιόζηδες, στο ελληνικό θα ήταν μάλλον, το οποίο προτίθενται να το "αξιοποιήσουν" και ανάμεσα στα άλλα μεγαλόπνοα που έχουν εξαγγείλει είναι ότι στο χώρο θα φιαχτούν δύο γήπεδα γκολφ. Εντάξει, μετά από αυτό χαλάλι και οι κόποι και ο πόνος μας. Μπορεί σε λίγο να μην έχουμε ψωμί να φάμε αλλά θα παίζουμε λίγο γκολφ και θα ξεχνιόμαστε βρε αδελφέ! (με το αζημίωτο βέβαια)

Θα παίζουμε και bowling ;) με τα κεφάλια τους... κάποια στιγμή!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

E από το να αφορίζω χωρίς να συμμετέχω... να σου πω... το προτιμώ!

πες τα βρε γειτονισσα!για αυτο μας μπιπ τοσα χρονια γιατι θεωρουν το οτι οτι δεν ψηφιζουν ειναι εξυπναδα... λες και οι λυσεις ειναι 2 ψηφιζω τα 2 κομματα η τιποτα...ποσα κομματα κατεβαινουν στις εκλογες ξερουμε? το προγραμμα τους το εχουμε παρει ποτε να το διαβασουμε? η πασοκ η νδ η αποχη?ωραιες επιλογες και πουλαμε και πνευμα απο πανω!

αερικο προτιμας απο το να μη ψηφισεις κανεναν να ξαναψηφισεις αυτον που σου πηρε το κεφαλι?και οχι μονο μια φορα

το να ψηφισεις καποιον αλλον (τριτο,τεταρτο κλπ) ωστε να μειωσεις την δυναμη των δυο μεγαλων υπαρχει σαν πιθανοτητα??γιατι με 151 τα περναει ο καθενας μονος του τα νομοσχεδια..αν του μειωσεις την δυναμη του?? λεω εγω τωρα...

καταλαβαινω την απογοητευση πολλων ,αλλα ετσι δεν γινεται τιποτα..αντιθετως.. πανε μονο αυτοι που ψηφιζουν φανατικα για να μην βγει ο αλλος..κι αυτο ειναι απιστευτο... οπως εγινε και στις δημοτικες.. πηγαν οι μπλε και οι πρασινοι να υποστηριξουν τους δικους τους για να μην βγει ο ''αλλος''..

και στο τελος περηφανευτηκαν οτι ο λαος τους στηριζει..!!!δεν ειδαν την αποχη!!

μηπως λοιπον την επομενη φορα να το σκεφτεις λιγο διαφορετικα??

δεν ξερω αν συμφωνεις..

83hKp3.png

δεν το βλεπουν ετσι paros...παντως στις δημοτικες το τι παιχτηκε εγω αηδιασα εδω στην ηλιουπολη....να δεις κατω απο το τραπεζι συμφωνιες για μια θεση στο ΔΣ.....φαντασου στις Εθνικες τι γινεται και μαλωνουν σαν τα κοκορια μπλε και πρασινοι οπαδοι!

εγω ξερω οτι ολοι κοιτανε την τσεπη τους και πως να φανε λεφτα απο τον κοσμο.κανενας δε νοιαζεται για τον λαο.ολοι κοιτανε την καρεκλα.αποδειξη?ειδατε ποτε κανεναν απο οοοολους αυτους να πηγαινει σε σεισμοπαθεις πυροπληκτους πλυμμηροπαθεις αστεγους φτωχους κλπ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?οχι!ολοι τοτε τους θυμουνται!τρεχουν ολοι σαν λυκοι την περιοδο εκλογων και πηγαινουν σε καταυλισμους!εβαλε το χερι στην τσεπη κανεις να βοηθησει καποιον?ολο ''ΘΑ'' .μονο σε περιοδο εκλογων θυμουνται.αλλιως χ#σμενους μας εχουν ολους.

εγω ξερω οτι ολοι κοιτανε την τσεπη τους και πως να φανε λεφτα απο τον κοσμο.κανενας δε νοιαζεται για τον λαο.ολοι κοιτανε την καρεκλα.αποδειξη?ειδατε ποτε κανεναν απο οοοολους αυτους να πηγαινει σε σεισμοπαθεις πυροπληκτους πλυμμηροπαθεις αστεγους φτωχους κλπ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?οχι!ολοι τοτε τους θυμουνται!τρεχουν ολοι σαν λυκοι την περιοδο εκλογων και πηγαινουν σε καταυλισμους!εβαλε το χερι στην τσεπη κανεις να βοηθησει καποιον?ολο ''ΘΑ'' .μονο σε περιοδο εκλογων θυμουνται.αλλιως χ#σμενους μας εχουν ολους.

δεν διαφωνουμε σε αυτο καθολου!!!

αλλα με το να καθεσαι αμετοχος ,δεν αλλαζει κατι..αντιθετως ενισχυεις την ηδη υπαρχουσα κατασταση..

83hKp3.png

Με καλύψατε Alis και paros ;) Δήμητρα παίρνεις σαν δεδομένο ότι τους ψήφισα... ε δεν τους ψήφισα... αλλά αυτοί που ψήφισα και θα ξαναψηφίσω μέχρι να μπουν με δύναμη στη βουλή δεν έχουν δοκιμαστεί επί του πρακτέου... οπότε μέχρι να έρθει η ώρα να τους καταδικάσω όπως αυτούς που τόσα χρόνια με ταλανίζουν... θα τους δίνω το τεκμήριο της αθωότητας και το δικαίωμα της απόδειξης του εναντίον ψηφίζοντάς τους! Η αποχή δεν είναι άποψη και κατ' εμέ... ο απέχων δεν δικαιούται άποψης γιατί έχει συμμετάσχει ενεργά στην επανεκλογή των δύο κομμάτων!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Η αποχή δεν είναι άποψη και κατ' εμέ... ο απέχων δεν δικαιούται άποψης γιατί έχει συμμετάσχει ενεργά στην επανεκλογή των δύο κομμάτων!

Αυτό ακριβώς

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθει αυτό το θέμα...

Όπως και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έτσι και η ΑΠΟΧΗ δεν αλλάζει τα πολιτικά μας πράγματα.

Η ΑΠΟΧΗ, όμως, καταγράφει τις κοινωνικές ΡΟΠΕΣ ΟΡΓΗΣ του λαού, ΡΟΠΕΣ άρνησης και ΡΗΞΗΣ όχι μόνο με τα κόμματα, αλλά με ολόκληρο το σύστημα και τις λειτουργίες ΑΠΑΤΗΣ του καθεστώτος.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΗΞΗ όταν εκφραστεί σε ΡΕΥΜΑ ΑΠΟΧΗΣ καταγράφει και μια ΡΗΞΗ, μια ΡΩΓΜΗ στην κοινωνική και πολιτική συνείδηση του λαού: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟ στις παρούσες συνθήκες είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

και αποθηλασε επιτελους!

νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθει αυτό το θέμα...

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΗΞΗ όταν εκφραστεί σε ΡΕΥΜΑ ΑΠΟΧΗΣ καταγράφει και μια ΡΗΞΗ, μια ΡΩΓΜΗ στην κοινωνική και πολιτική συνείδηση του λαού: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

Αξιωματικα, οι επαναστασεις γινονται με την μεγαλη, δυναμικη παρουσια του λαου, οχι με την αποχη του... Η αποχη ειναι συνενοχη. Δεν ψηφιζω σημαινει αρνουμαι τα βασικα δημοκρατικα μου δικαιωματα εχοντας δυστυχως συμβαλλει στην εκλογη αυτων που απορριπτω!

Οι κοινωνικες ρωγμες κ ρηξεις γινονται με αγωνες, οχι απραξια.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...