Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση - κουίζ:

Recommended Posts

Πήρε την εξουσία με δόλο δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Διέσυρε τους έλληνες στο εξωτερικό αποκαλώντας μας διεφθαρμένους. Με ταυτόχρονη δυσφήμιση της οικονομίας μας κατάφερε μέσα σε 5 μήνες να μη μας δανείζει κανείς. Στους 6 μήνες υπέγραψε ( μέσω του υπουργού του- 1 υπογραφή ) το άθλιο μνημόνιο. Εξόντωσε φυσικά και ηθικά με τη σειρά όλες τις κοινωνικές ομάδες: συνταξιούχους, δημόσιους υπάλληλους, φορτηγατζήδες, πρατηριούχους, ιδιωτικούς υπάλληλους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κ. λ.. Ψήφισε νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ανεβάζει το όριο ηλικίας για σύνταξη στα 70. Αρνείται πεισματικά να δημοσιεύσει την ελληνική ΑΟΖ (ζώνη αποκλειστικής οικονομικής εκμετάλλευσης ) γιατί δεν θέλει μέσα σε αυτήν να συμπεριλάβει το Καστελόριζο. Τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και χαλάει τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Εκποιεί τη δημόσια περιουσία. Κλείνει σχολεία και βιβλιοθήκες και συγχωνεύει νοσοκομεία (συγγνώμη αν ξέχασα ορισμένα από αυτά που έκανε αλλά πού να τα θυμάσαι κι όλα ). Ποιός είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος;

Υ.Σ. Το κείμενο είναι δικό μου, δε μου το έστειλε κανείς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Η απάντηση ίσως να είναι προφανής, αλλά ας θυμηθούμε και τα υπόλοιπα "καλά παιδιά" που έδωσαν τα πάντα για να γίνει αυτός ο τόπος έτσι όπως έγινε.

Ας τους χαιρόμαστε!

1. Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής
  2. Γεώργιος Ράλλης
  3. Ανδρέας Παπανδρέου
  4. Τζανής Τζαννετάκης
  5. Ιωάννης Γρίβας
  6. Ξενοφών Ζολώτας
  7. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
  8. Ανδρέας Παπανδρέου
  9. Κωνσταντίνος Σημίτης
  10. Κωνσταντίνος Α. Καραμανλής
  11. Γεώργιος Α. Παπανδρέου

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος (εξάντας) ετοιμάζει ντοκυμαντέρ σχετικά με το τί συνέβη στην Αργεντινή και πώς οδηγήθηκαν στην χρεοκοπία. Δέκα χρόνια τους βασάνιζαν με πείνα, φτώχια, ανεργία και ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, με αποτέλεσμα να βυθίζονται όλο και περισσότερο στην ύφεση και τελικά να πτωχεύσουν επειδή δεν υπήρχε ανάπτυξη. Σας θυμίζει κάτι; Καλό θα είναι να το παρακολουθήσουμε πριν πάμε να ξαναψηφίσουμε. Κι αυτό όπως και το "endgame" (κυκλοφορεί στο google) που ασχολείται με τη λέσχη Bildeberg, συνδαιτυμόνας της οποίας είναι ο γιος της Μάργκαρετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλα και ο προηγούμενος γιατί του έστρωσε το κόκκινο χαλί και πήρε διαφορά 10 μονάδες εε?

Δεν με στεναχωρεί καθόλου που τους ψήφισα καθόλου.

Τα έχω με τον εαυτό μου που τους πίστεψα αυτό είναι το λάθος μου το πιο μεγάλο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα πάμε με κατεβασμένο το κεφάλι και θα σκύψουμε ελαφρά μπροστά ...καταλαβαίνεις τι θα μας κάνουν .

Είδες εχθές το κουτί της Πανδώρας; πολτοποίησαν και έκαψαν με εντολή Καραμανλή το 1975 όλες της απόδειξης που έκαιγαν τους γερμανους για τα εγκλήματα τους στην πατριδα μας και άνοιγαν τον δρόμο για αποζημιώσεις εε?

Αυτοί ήμαστε ...το κείμενο είναι δικό μου...

Την καλημέρα μου με χαμόγελο ...

Αρνείται πεισματικά να δημοσιεύσει την ελληνική ΑΟΖ υπαρχή για είναι έξω από την Ύδρα την την Πάργα,και τον κόλπο του Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης..

Διαφημίσεις

Δεν με στεναχωρεί καθόλου που τους ψήφισα καθόλου.

Τα έχω με τον εαυτό μου που τους πίστεψα αυτό είναι το λάθος μου το πιο μεγάλο.

δεν ξερω αν θα πρεπει να τα εχεις με τον ευατο σου ,γιατι δεν ξερω κατα ποσο τους πιστεψες ΕΣΥ με την δικη σου θεληση...

''Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ;

Είναι η συνήθης εκτονωτική φράση όταν η κριτική για την πολιτική ηγεσία κορυφώνεται. Ένα πλάγιος τρόπος για να καταστεί ο λαός συνυπεύθυνος των λαθών της εξουσίας.

Θεωρητικά η πολιτική ηγεσία της χώρας αποτελείται από πολίτες εκλεγμένους αντιπροσωπευτικά μέσα από το λαό. Άρα οι πολιτικοί απεικονίζουν, κατά κάποιο τρόπο, τον ίδιο το λαό. Συνεπώς οι κακοί ηγέτες προέρχονται από ένα κακό λαό.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Έχει ο πολίτης πραγματικά την δυνατότητα επιλογής της ηγεσίας του;

Έχει την δυνατότητα να κρίνει νηφάλια ποιοί θα τον κυβερνήσουν;

Οι επιλογές των πολιτών είναι κάτι που χειραγωγείται. Αυτοί που ασκούν την εξουσία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την διαιώνιση της εξουσίας τους, η επανεκλογή τους δεν έχει κανένα περιορισμό. Διαπλεκόμενοι μάλιστα με τα ΜΜΕ ασκούν προπαγάνδα χειραγώγησης της σκέψεις των πολιτών προβάλλοντας τους χαρισματικούς ηγέτες και τις μοναδικές λύσεις που θα σώσουν τον τόπο.. ''

δεν ειναι δικο μου το κειμενο..ειναι ''κλεμμενο'' απο εδω http://dyer-dyers.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

σορρυ για την παρεμβαση..

83hKp3.png

οφφ τόπικ! γέννησες καλέ; έχουμε μείνει με την απορία! :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

A, αυτό να λέγεται! Με τόσα εγκλήματα εγκλήματα που έχουν διαπράξει δεν θα μπορούσαν να σταθούν στην εξουσία αν δεν τους στήριζαν τα ΜΜΕ. Αλλά οι εξυπηρετήσεις είναι αμοιβαίες. Στην Κερατέα έχουν ρίξει τα ΜΑΤ και τρομοκρατούν τους κατοίκους για το συμφέρον μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεκδότη (δε θα πω το όνομά του- είναι γνωστός σε όλους ). Η πλάκα είναι πως θα βάλουν τον φορολογούμενο Έλληνα να πληρώσει για αυτό το έργο που, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι, θεωρείται ξεπερασμένη και εχθρική για το περιβάλλον μέθοδος διαχείρησης σκουπιδιών και θα καταργηθεί από την ΕΕ σε δύο χρόνια! Εν μέσω κρίσης δηλαδή σπαταλούν ένα κάρο λεφτά -δικά μας φυσικά- για να εξυπηρετήσουν τον γνωστό κύριο για ένα έργο που σε δύο χρόνια είτε θα χρειαστεί να κλείσει, είτε θα τρώμε πρόστιμα γι'αυτό. Με τις υγείες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδες εχθές το κουτί της Πανδώρας; πολτοποίησαν και έκαψαν με εντολή Καραμανλή το 1975 όλες της απόδειξης που έκαιγαν τους γερμανους για τα εγκλήματα τους στην πατριδα μας και άνοιγαν τον δρόμο για αποζημιώσεις εε?

http://www.koutipandoras.gr/?p=4936

Διαφημίσεις

Α, γέννησα! Ένα κοριτσάκι στις 37 εβδομάδες, μια βδομάδα δηλαδή μετά που έκοψα τα yutopar. Είναι υπέροχη και σκορπιός, μόνο που μου βγήκε λίγο μικρή 2.300 μόνο. Αλλά τώρα έχει γίνει μπουλουκίτσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν θα πρεπει να τα εχεις με τον ευατο σου ,γιατι δεν ξερω κατα ποσο τους πιστεψες ΕΣΥ με την δικη σου θεληση...

''Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ;

Είναι η συνήθης εκτονωτική φράση όταν η κριτική για την πολιτική ηγεσία κορυφώνεται. Ένα πλάγιος τρόπος για να καταστεί ο λαός συνυπεύθυνος των λαθών της εξουσίας.

Θεωρητικά η πολιτική ηγεσία της χώρας αποτελείται από πολίτες εκλεγμένους αντιπροσωπευτικά μέσα από το λαό. Άρα οι πολιτικοί απεικονίζουν, κατά κάποιο τρόπο, τον ίδιο το λαό. Συνεπώς οι κακοί ηγέτες προέρχονται από ένα κακό λαό.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Έχει ο πολίτης πραγματικά την δυνατότητα επιλογής της ηγεσίας του;

Έχει την δυνατότητα να κρίνει νηφάλια ποιοί θα τον κυβερνήσουν;

Οι επιλογές των πολιτών είναι κάτι που χειραγωγείται. Αυτοί που ασκούν την εξουσία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την διαιώνιση της εξουσίας τους, η επανεκλογή τους δεν έχει κανένα περιορισμό. Διαπλεκόμενοι μάλιστα με τα ΜΜΕ ασκούν προπαγάνδα χειραγώγησης της σκέψεις των πολιτών προβάλλοντας τους χαρισματικούς ηγέτες και τις μοναδικές λύσεις που θα σώσουν τον τόπο.. ''

δεν ειναι δικο μου το κειμενο..ειναι ''κλεμμενο'' απο εδω http://dyer-dyers.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

σορρυ για την παρεμβαση..

Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Αν χειραγωγούμαστε από τα ΜΜΜ είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Πόσοι από εμάς δεν τρέχουν στους πολιτικούς για ρουσφέτια? Ναι το ξέρω, ακούγομαι σαν τον Πάγκαλο αλλά δεν νομίζω ότι είχε και 100% άδικο. Δεν μου αρέσει να μην αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που έχουμε και εμείς, αλλά να υποστηρίζουμε πάντα ότι φταίνει οι "άλλοι".

Επίσης, οι πολιτικοί προέρχονται από την ίδια κοινωνία που προερχόμαστε και εμείς. Αν η κοινωνία μας βγάζει σκάρτους γιατρούς, σκάρτους δασκάλους, σκάρτους μηχανικούς κλπ πώς γίνεται να βγάζει τέλειους πολιτικούς???

Πήρε την εξουσία με δόλο δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Διέσυρε τους έλληνες στο εξωτερικό αποκαλώντας μας διεφθαρμένους. Με ταυτόχρονη δυσφήμιση της οικονομίας μας κατάφερε μέσα σε 5 μήνες να μη μας δανείζει κανείς. Στους 6 μήνες υπέγραψε ( μέσω του υπουργού του- 1 υπογραφή ) το άθλιο μνημόνιο. Εξόντωσε φυσικά και ηθικά με τη σειρά όλες τις κοινωνικές ομάδες: συνταξιούχους, δημόσιους υπάλληλους, φορτηγατζήδες, πρατηριούχους, ιδιωτικούς υπάλληλους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κ. λ.. Ψήφισε νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ανεβάζει το όριο ηλικίας για σύνταξη στα 70. Αρνείται πεισματικά να δημοσιεύσει την ελληνική ΑΟΖ (ζώνη αποκλειστικής οικονομικής εκμετάλλευσης ) γιατί δεν θέλει μέσα σε αυτήν να συμπεριλάβει το Καστελόριζο. Τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και χαλάει τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Εκποιεί τη δημόσια περιουσία. Κλείνει σχολεία και βιβλιοθήκες και συγχωνεύει νοσοκομεία (συγγνώμη αν ξέχασα ορισμένα από αυτά που έκανε αλλά πού να τα θυμάσαι κι όλα ). Ποιός είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος; Υ.Σ. Το κείμενο είναι δικό μου, δε μου το έστειλε κανείς

πραγματικά πιστεύεις ότι φταίει αυτό ο΄ένας μόνο άνθρωπος???

ο προηγούμενος δεν ήξερε νομιζεις τί θα συμβεί?

γιατί την έκανε με ελαφρά?????????

και αποθηλασε επιτελους!

Ειναι ο τζεφρι....το οτι το Πασοκ προηγειται σε προθεση ψηφου?!μυαλο δεν βαζουμε....

Δ.Ν.Τ for ever!

Κ.Δημητρη η Α.Ο.Ζ θα μπορουσε να φερει τρελα εσοδα στην χωρα μας και αυτο δεν το θελουν...(οπως εκρυβαν χρονια τα κοιτασματα πετρελαιου....καταραμενος Χαρδαβελας που τα αποκαλυψε)

Όταν ελεγαν οι γερμανοι πουληστε ενα νησι να ξεχρεωσετε μαλλον ηξεραν τι θα γινει..ττωρα θα τα ξεπουλησουν ολα και θα χρωσταμε ακομα..

και το πιο τραγικο ειναι οτι εμεις απλα παρακολουθουμε και περιμενουμε να κανουν οι αλλοι το θαυμα!(ρε Λιακοπουλε μπας και μας ψεκαζουν στα αληθεια?!)

Το κουμαντο τους το κανουν παντως σε περιπτωση λαικης εξεγερσης...ηδη εκπαιδευονται σε στρατοπεδα δυναμεις καταστολης(οι φανταροι μας)....βεβαια τα μεγαλα καναλια κανουν τα κουνελια....

και κατι αλλο ρε παιδια...αν ξερει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν το καταλαβαινω...τι σχεση εχει η μειωση μισθων στον ιδιωτικο τομεα με την μειωση του δημοσιου χρεους? εκτος του οτι εξυπηρετει τους επηχειρηματιες...επισημη δικαιολογια ποια ειναι?

Όχι, ήξερε. Γι' αυτό βιάστηκε να φύγει. Δεν τον δικαιολογώ καθόλου αλλά ασχολούμαι με τον jefrey γιατί είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών του. Αυτός έκανε τη δύσκολη δουλειά, τώρα οι επόμενοι απλώς θα τη συνεχίσουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Οι επιλογές των πολιτών είναι κάτι που χειραγωγείται. Αυτοί που ασκούν την εξουσία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την διαιώνιση της εξουσίας τους, η επανεκλογή τους δεν έχει κανένα περιορισμό.

Αν την εξουσία δεν την αναλάβουν ικανοί άνθρωποι που να τους διαλέγουμε γιαυτό που είναι και όχι για το τη πιστεύουν δεν θα αλλάξουν ποτέ τα πράγματα ναι, απλά θα αλλάζω εγώ και εσύ εδώ μέσα απόψεις ε και..Και εδώ μέσα το ίδιο δεν γίνεται αν δεν είσαι αρεστός με τους παλιούς φαν του φόρουμ παθαίνεις διάφορα μικρόκοσμος γίναμε..Έμενα δεν με νοιάζει ποίος το έγραψε και πότε αρκεί να είναι σωστό το κάθε τι που διαβάζω ..Συμφωνώ μαζί σου..

Ειναι ο τζεφρι....το οτι το Πασοκ προηγειται σε προθεση ψηφου?!μυαλο δεν βαζουμε....

Δ.Ν.Τ for ever!

Κ.Δημητρη η Α.Ο.Ζ θα μπορουσε να φερει τρελα εσοδα στην χωρα μας και αυτο δεν το θελουν...(οπως εκρυβαν χρονια τα κοιτασματα πετρελαιου....καταραμενος Χαρδαβελας που τα αποκαλυψε)

Όταν ελεγαν οι γερμανοι πουληστε ενα νησι να ξεχρεωσετε μαλλον ηξεραν τι θα γινει..ττωρα θα τα ξεπουλησουν ολα και θα χρωσταμε ακομα..

και το πιο τραγικο ειναι οτι εμεις απλα παρακολουθουμε και περιμενουμε να κανουν οι αλλοι το θαυμα!(ρε Λιακοπουλε μπας και μας ψεκαζουν στα αληθεια?!)

Το κουμαντο τους το κανουν παντως σε περιπτωση λαικης εξεγερσης...ηδη εκπαιδευονται σε στρατοπεδα δυναμεις καταστολης(οι φανταροι μας)....βεβαια τα μεγαλα καναλια κανουν τα κουνελια....

και κατι αλλο ρε παιδια...αν ξερει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν το καταλαβαινω...τι σχεση εχει η μειωση μισθων στον ιδιωτικο τομεα με την μειωση του δημοσιου χρεους? εκτος του οτι εξυπηρετει τους επηχειρηματιες...επισημη δικαιολογια ποια ειναι?

Απλα δεν εχεις την αγοραστικη δυναμη με την μείωση μισθού και μιας όλα τα αγαθά έρχονται εδώ από άλλες χώρες οπότε συνάλλαγμα έξω δεν θα φεύγει μάλλον αυτά σκεφτήκαν και το εκαναν..Τι άλλο να σκεφτώ και τι να πω χαμόγελα...Και για όλα τα παραπάνω συμφωνώ μαζί σου ναι..

Στην Αργεντινή οι Αμερικάνοι είχαν βάλει στο μάτι τα πετρέλαιά της, γι'αυτό στήθηκε το παιχνίδι της οικονομικής κρίσης. Εδωπέρα φαντάζομαι όλο και κάτι θα έχουμε κι εμείς να τους δώσουμε, δε γίνονται έτσι τυχαία αυτά τα πράγματα. Με το να αποκόψεις το Καστελόριζο από την ελληνική ΑΟΖ, ουσιαστικά δίνεις το δικαίωμα στους Τούρκους να ελέγχουν το πέρασμα του φυσικού αερίου στην Ευρώπη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Αργεντινή οι Αμερικάνοι είχαν βάλει στο μάτι τα πετρέλαιά της, γι'αυτό στήθηκε το παιχνίδι της οικονομικής κρίσης. Εδωπέρα φαντάζομαι όλο και κάτι θα έχουμε κι εμείς να τους δώσουμε, δε γίνονται έτσι τυχαία αυτά τα πράγματα. Με το να αποκόψεις το Καστελόριζο από την ελληνική ΑΟΖ, ουσιαστικά δίνεις το δικαίωμα στους Τούρκους να ελέγχουν το πέρασμα του φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Έχεις σκεφτεί ποιά μπορεί να είναι η εναλλακτική μας αν παραμείνει το Καστελόριζο στην ελληνική ΑΟΖ? δυστυχώς είμαστε μια μικρή χώρα και δεν μας παίρνει εύκολα να πηγαίνουμε κόντρα στις διαταγές των μεγάλων

Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Αν χειραγωγούμαστε από τα ΜΜΜ είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Πόσοι από εμάς δεν τρέχουν στους πολιτικούς για ρουσφέτια? Ναι το ξέρω, ακούγομαι σαν τον Πάγκαλο αλλά δεν νομίζω ότι είχε και 100% άδικο. Δεν μου αρέσει να μην αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που έχουμε και εμείς, αλλά να υποστηρίζουμε πάντα ότι φταίνει οι "άλλοι".

Επίσης, οι πολιτικοί προέρχονται από την ίδια κοινωνία που προερχόμαστε και εμείς. Αν η κοινωνία μας βγάζει σκάρτους γιατρούς, σκάρτους δασκάλους, σκάρτους μηχανικούς κλπ πώς γίνεται να βγάζει τέλειους πολιτικούς???

νομιζω οτι η συζητηση ειναι πολυ μεγαλη και με πολλες προεκτασεις..

δεν πιστευω οτι σαν λαος μας αξιζουν παντως!

μην ξεχνας οτι το εκλογικο σωμα αποτελειται απο ενα ευρυυυυ κοινο,απο το 18χρονο που θα ακουσει τον ''φανατισμενο'' ή μη μπαμπα, απο την γιαγια που εχει μεινει στην εποχη του βασιλια και κρινει με αλλα μυαλα-επισης ακουει τον Αυτια το πρωι:lol:, απο αυτους που εχουν παρε-δωσε (βλ. ρουσφετια), απο παρανομους που τους ταζουν για να τους ψηφισουν και μεσα σε ενα βραδυ αποκτουν νομιμα χαρτια και αλλους πολλους.Εννοειτε οτι υπαρχουν και αυτοι που εκ πεποιθησεως υποστηριζουν το κομμα τους, γιατι πιστευουν οτι ειναι το καλυτερο, ομως πιστευω οτι αυτο το ποσοστο δεν ειναι τοσο μεγαλο. Θελω να πω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που φαινεται ακριβως..μου ειναι δυσκολο να σου εξηγησω τι εννοω..

οσον αφορα τα ρουσφετια , ποιος τα ξεκινησε? και για ποιο οφελος? μηπως αυτο το υπεροχο πολιτικο μας συστημα για να εξυπηρετει τα συμφεροντα του? αρα δεν θεωρω οτι φταιει τοσο ο πολιτης..το θεωρω κι αυτο ενα ειδος ''χειραγωγησης''..

οσο για τα ΜΜΕ προσφατο παραδειγμα της δημοκρατιας μας, ειναι οτι απαγορεψαμε στην τροικα να δινει συνεντευξεις στην χωρα μας.. θα τα μαθαινουμε παλι απ' εξω.. γιατι τα καυμενα τα παιδια της τροικας δεν ειναι πολυ εξυπνα και εντελως τυχαια τους ''ξεφευγουν'' πραγματα που δεν πρεπει να λενε..φτου κακα..οποτε τους απαγορευουμε να μιλανε,για να μην μας ''ξυπνανε''..

μηπως εχεις δει δημοσιογραφο σε ξενες χωρες να παιρνει συνεντευξη σε υπουργο που εκανε λαθη και οδηγησε την χωρα του σε χρεοκοπια? εκει θα καταλαβεις τις πραγματικες εννοιες ''δημοσιογραφος'' και ''συνεντευξη''..

ας μην μιλησουμε για αυτην την καυμενη την ιστορια αυτης της χωρας.. και εχουμε και μεγαλη ιστορια παναθεμα μας..για κοιτα αυτα τα περιφημα βιβλια της ιστοριας του σχολιου, να δεις τι αναφερουν απο την προσφατη ιστορια μας? μαλλον τιποτα..γιατι?γιατι δεν τους συμφερει..δεν τους συμφερει να μαθεις ποιος εκανε τι..δεν ειναι επιλεκτικη η γνωση που σου προσφερουν?δεν ειναι και αυτος ενας τροπος να σε χειραγωγουν? οποτε δεν θεωρω οτι εχουμε αυτους που μας αξιζουν, γιατι πιστευω οτι εαν γνωριζαμε, η ψηφος θα ηταν διαφορετικη..

ή τουλαχιστον θελω να πιστευω;)

η συζητηση αυτη μπορει να ειναι ατελειωτη..ο καθενας εχει τις αποψεις του και θεωρω οτι λιγες γραμμες, δεν μπορουν να αποτυπωσουν τιποτα..

83hKp3.png

καλημερα κ.Δημητρη και ευχαριστω αλλα και παλι παρανοϊκο το βρισκω...εχει καποια οικονομικη ''λογικη'' αλλα .....

μαλλον δεν εχεις τοση φαντασια, για να καταλαβεις οτι υπαρχει η δική σου λογικη και η δική τους!!!:evil:

83hKp3.png

Οι επιλογές των πολιτών είναι κάτι που χειραγωγείται. Αυτοί που ασκούν την εξουσία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την διαιώνιση της εξουσίας τους, η επανεκλογή τους δεν έχει κανένα περιορισμό.

Αν την εξουσία δεν την αναλάβουν ικανοί άνθρωποι που να τους διαλέγουμε γιαυτό που είναι και όχι για το τη πιστεύουν δεν θα αλλάξουν ποτέ τα πράγματα ναι, απλά θα αλλάζω εγώ και εσύ εδώ μέσα απόψεις ε και..Και εδώ μέσα το ίδιο δεν γίνεται αν δεν είσαι αρεστός με τους παλιούς φαν του φόρουμ παθαίνεις διάφορα μικρόκοσμος γίναμε..Έμενα δεν με νοιάζει ποίος το έγραψε και πότε αρκεί να είναι σωστό το κάθε τι που διαβάζω ..Συμφωνώ μαζί σου..

Αυτο δεν εκαναν παλαιοτερα?ψηφιζαν με τα σφαιριδια μαυρο η ασπρο σε καθε προσωπο...ψηφιζαν προσωπα και αυτο ενισχυσε τις πελατειακες σχεσεις,εξουσια!...και ετσι το αλλαξαν το εκλογικο συστημα!

Αν δεν αλλαξει η νεοτροπια μας,αν δεν αποκτησουμε παιδεια σαν λαος δεν υπαρχει λυση...μας εκπαιδευουν να μην μορφωνομαστε να βαριομαστε...Αγγλικα-Αμερικανικα πανεπιστημια εχουν ξοδεψει περιουσιες να αποκρυπτογραφησουν την αρχαια ελληνικη γλωσσα, μαλιστα την διδασκουν γιατι θεωρουν οτι εκπαιδευει το μυαλο και παρεχει ηγετικες ικανοτητες...και εδω μας εχουν κανει νατην ξεχασουμε και τα παιδια σχολειο να την σιχαινονται!

οσο για το φορουμ εχεις δικιο!!!!αλλα εμενα ποτε δεν με σταματησε....

Έχεις σκεφτεί ποιά μπορεί να είναι η εναλλακτική μας αν παραμείνει το Καστελόριζο στην ελληνική ΑΟΖ? δυστυχώς είμαστε μια μικρή χώρα και δεν μας παίρνει εύκολα να πηγαίνουμε κόντρα στις διαταγές των μεγάλων

να συμπληρωσω..μια μικρη χρεωκοπημενη χωρα..

83hKp3.png