Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν βρισκω τον παιδιατρο (πρασινα κακα)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Με έχεις τόσο καθυσηχάσει που δεν ασχολούμε σχεδόν καθόλου με τα κακά.΄

Σε ευχαριστώ πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Σε εμένα η παιδίατρος είπε ότι κάνει πράσινα κακά όταν έχει κολικούς. Να σημειώσω ότι η κόρη μου θηλάζει αποκλειστικά και επειδή έχει καθημερινά κολικούς, έχει καθημερινά - ιδίως το βράδυ - πράσινα κακά. Κι όταν λέμε κακά, εννοούμε υδαρή, όχι τίποτα σχηματισμένο.

4MLyp3.pngsJbbp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Με έχεις τόσο καθυσηχάσει που δεν ασχολούμε σχεδόν καθόλου με τα κακά.΄

Σε ευχαριστώ πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου.

Kων/να μου το θεωρω υποχρεωση μου αν ξερω κατι ειτε απο την εμπειρια μου ειτε απο τον γιατρο μου να το μοιραζομαι. Και τα δικα μου παιδια εχουν ερθουν μετα απο 3 παλινδρομες. Στο πρωτο ημουν ιδαιτερα ανυσυχη και αγχωμενη για οτι συνεβαινε.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά τα κακά μας έγιναν κίτριναααααααααααααααα! Αλλάξαμε το γάλα και κιτρινίσαμε από alfare πίνουμε almiron pepti. 6:30 σήμερα το πρωί κάναμε πάρτυ οικογενειακώς. 3 συνεχόμενους μήνες πράσινα!!!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Τελικά τα κακά μας έγιναν κίτριναααααααααααααααα! Αλλάξαμε το γάλα και κιτρινίσαμε από alfare πίνουμε almiron pepti. 6:30 σήμερα το πρωί κάναμε πάρτυ οικογενειακώς. 3 συνεχόμενους μήνες πράσινα!!!

Καταλαβαινω τη χαρα σας. Εμεις τα πρασινα κακα τα ειχαμε οσο διναμε alfare

μετα τη συγκλειση( ενωση εντερου). Επειδη me to alfare ειχε πολλες κενωσεις σε μια ημερα με αποτελεσμα ενα επιπονο συγκαμα το αλλαξα σε almiron. Toτε το χρωμα αλλαξε σε κιτρινο-μουσταρδι και το συγκαμα υποχωρησε αφου ειχε μια δυο το πολυ κενωσεις μεσα στην ημερα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

• 10 months later...

η μπεμπιτσα μου μετα απο δυσκοιλιοτητα 3-4 ημερων χθες και σημερα ενεργηθηκε μια φορα και τα κακακια της ειναι κολλωδη και πρασινα. Τι σημαινει αυτο ξερει καμια;; Το μωρο δε θηλαζει, πινει ξενο γαλα απο την αρχη. Να αγχωθω;;

Διαφημίσεις

Η παιδίατρός μου, μου είχε πει πως τα μόνα κακά που μας ''ανησυχούν'' είναι τα μαύρα. Την πρώτη φορά που έκανε πράσινα κακά η μικρή μου, την πήρα πανικοβλημένη τηλέφωνο και μου είπε πως δεν είναι κάτι..δεν έχεις να χάσεις κάτι βέβαια να πάρεις κι εσύ ένα τηλ. τον παιδίατρό σου για να σιγουρεύτεις.;)

DoUwp3.png

εμενα η παιδιατρος του γιου μου μου ειπε οτι τα πρασινα κακακια σημαινει οτι το μωρο την προηγουμενη μερα δεν εχει φαει αρκετα οποτε επειδη δεν εχει αρκετα κακακια φευγει χλωριδα του εντερου.δεν ειναι βεβαια τιποτα ανησυχητικο απλα μου εξηγησε για ποιο λογο αλλαζουν χρωμα τα κακα.το ιδανικο χρωμα στα κακα ενος μωρου που δεν τρωει στερεα τροφη ειναι το ¨υπεροχο¨ μουσταρδι με κρεμωδη υφη

• 3 εβδομάδες μετά...

Είναι φυσιολογικό κορίτσια? Τον θηλάζω 6 μήνες τώρα και ποτέ δεν είδα αυτό που είδα πριν 3 μέρες. Πράσινα κακα και μάλιστα σαν πλαστελίνη ξεκόλαγαν με ευκολία απο τα pampers............ Τι είναι αυτό πάλι? Συμπλήρωμα πίνει ελάχιστο τώρα πια το πρωί με το ζόρι επειδή λείπω. Επειτα η υπόλοιπη διατροφή του στηρίζεται σε μια πρωινή φρουτόκρεμα και σε απογευματινά βανίλια-ρυζάλευρο και πολύ πολύ θηλασμό... Αλλά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ... Σας εχει τύχει και τι σημαίνει?

η μικρη το παθαινε συχνά..στην ίδια φάση μ'εσένα..θηλασμός,φρούτο και ρυζάλευρο!!δεν ξερω από τί ήταν αλλά μετά της πέρασε.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Πράσινα κακά έκανε ο μπέμπης μου 2 φορές που είχα φάει σπανακόπιτα. (2,5 μηνών, αποκλειστικός θηλασμός). Την πρώτη κάναμε και καλλιέργεια και δεν έδειξε τίποτα και όταν ξαναέγινε το συνδυάσαμε με τα χόρτα.

5k3tp2.png

τα πρασινα κακά μπορει να ειναι σημαδι αλλεργιας η ίωσης.

αν περναει ιωση, θα το δειτε και οταν περασει η ιωση θα γινουν τα κακα φυσιολογικα.

Για το θεμα της αλλεργιας...Το ξενο γαλα και το ρυζαλευρο (οι κρεμες αυτες εχουν και γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας μεσα) ισως ενοχοποιουνται. Δοκιμασε να τα σταματησεις λιγες μερες (το απογευμα θηλασε η δωσε παλι λιγο φρουτο) και δες πως θα παει...

• 1 month later...
sos......η μπεμπουλα εκανε κακακια καταπρασινα, σα μαρουλι λιωμενο...τι να κανω?

Oπως διαβασες και πιο πανω τιποτα...Νομιζω ειναι πολυ φθσιολογικο...παρε και τον παιδιατρο για σιγουρια..Καλη χρονια!!

Δεν είναι τίποτα. Πάρε και την παιδίατρό σου τηλέφωνο για να σε καθησυχάσει, αλλά δεν είναι τίποτα. Μην περιμένεις να δεις το "αναμενόμενο" χρώμα αν το μωρό δεν ξεπεταχτεί κι αρχίσει να τρώει στερεές τροφές. Αν γνωρίζω σωστά, το χρώμα που ανησυχεί είναι το σκούρο (σχεδόν μαύρο) ή αν δεις μέσα αιματάκι (που κι αυτο δεν είναι ανησυχητικό, απλά πρέπει να μιλήσεις με την παιδίατρο).

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!την πηρα την παιδιατρο γιατι τρεις μερες τωρα κανει πρασινα κακακια κ μου ειπε αυτο που μου λετε κ σεις..οτι δε δινουμε σημασια στα πρασινα κακακια..

Ναι,αλλα απο εδω εχω διαβασει οτι τα πρασινα κακακια στο θηλασμο μπορει να σημαινει ή ιωσουλα ή οτι το μωρακι δεν πινει το λιπαρο γαλα........τι να πω? καλη χρονια να εχουμε κ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη χρονια,χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!υγεια και μονο υγεια θα ευχηθω για την νεα χρονια!!!εμενα μετα απο αλλαγη γαλατος,σε μωρακι 1 μηνος, εγιναν τα κακακια της πρασινα,μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι απο την αλλαγη αλλα τωρα που εκανε κακακια ειχαν μεσα κατι σαν σπορακια ακτινιδιου για να καταλαβεται..ξερει καμια κατι???????

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

• 4 months later...

Καλησπερα , η μικρη μου ειναι 40 ημερων και σημερα ειδα στα κακακια κατι πρασινωπες ινες σαν κλωστιτσες και μου φανηκε πολυ περιεργο!!

Να ενημερωσω οτι θηλαζω αποκλεστικα σας εχει τυχει να ακουσετε κατι παρομοιο?

ευχαριστω

qbd8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...