Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μετρα για την εξυπηρετηση των ασφαλισμενων του ικα

Recommended Posts

.... θα μου πεις βεβαια τοσα λεφτα επαιρναν οι μονιμοι γιατροι του ικα χωρις να κανουν τπτ, δημοσιοι υπαλληλοι γιατροι που πηγαιναν κ επιναν το καφεδακι τους στην υγεια του δημοσιου χρηματος! οταν πηγαιναν βεβαια.... αλλιως το επιναν στην διπλανη καφετερια στην υγεια του δημοσιου....!

Είμαι ασφαλισμένη από το 1993... έχω χρειαστεί διάφορες ειδικότητες όλα αυτά τα χρόνια... στην πραγματικότητα... εξέταση, εξέταση κανονική, μόνο δύο φορές είχα!!! Ακόμα και με το στομάχι μου που είχα πάει με συμβούλεψε να πάω στο ιδιωτικό του ιατρείο να κάνω γαστροσκόπηση! Όπου διέγνωσε μια μαλακία... πήρε 100? και σε ένα μήνα μπήκα εσπευσμένα πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με ρήξη σκωληκοειδίτιδα!

Τι να λέμε;

Ουσιαστικά απλοί γραμματείς συνταγογράφοι είναι!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουσιαστικά απλοί γραμματείς συνταγογράφοι είναι!

Πες'τα βρε Αερικό. Τώρα διαδηλώνουν γιατί θα χάσουν την βόλεψη τους, οι άχρηστοι. Όσο σκέφτομαι ότι πληρώνω ΙΚΑ 12χρόνια και ποτέ δεν εξυπηρετήθηκα, τα παίρνω κρανιοωδώς.

Τεσπά, ας πάμε παρακάτω.

Πήρα τηλ μια γιατρό του ΟΠΑΔ στην γειτονιά μου και την ρώτησα αν μπορεί να μου γράψει την εξέταση που θέλω. Μου είπε ότι του ανακοίνωσαν από τον Ιατρικό σύλλογο, να μην δουν ασθενείς του ΙΚΑ γιατί θα διαγραφούν. Μου είπε να κάνω λίγο υπομονή για βα δούμε τι θα γίνει τις προσεχείς μέρες. Άρα τζίφος. Δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε.

Καμμιά αλλη που να είχε άλλη απάντηση υπάρχεί?

οταν λες θα διαγραφουν εννοεις οτι θα ζητησουν να μην εξυπηρετουν τους ασθενεις του ικα?

δλδ τζιφος αν ολοι το κανουν αυτο ερχομαστε στην ιδια κατασταση....!

Ναι, δεν τους αφήνουν να μας εξυπηρετήσουν. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση για τους ασφαλισμένους, αλλά για τους γιατρούς δεν είπε τπτ. Άρα δεν μπορούν να μας εξυπηρετήσουν.

Σήμερα το πρωι αποφάσισα να γίνω "δημόσιος" έστω και στην εξυπηρετηση για θέμα υγείας...

το έκανα το λάθος!!!!!

έψαχνα ΩΡΛ , βρήκα 5 στην περιοχή μου...άρχισα τα τηλεφωνα...

ΙΚΑ?????εισται από το ΙΚΑ???κανατε το λάθος και εισται ΙΚΑ????συγνωμη κύριε μου απαντούσαν δεν εξυπηρετουμε ΙΚΑ, δεν σας θέλουμε...δεν μας ρωτησε κανενας εαν σας θέλουμε...

μου θύμησε εποχές που έκανα το λάθος να ψάχνω δωματιο hotel μέσω κοινωνικού τουρισμού...

Εσείς ειστε ΙΚΑ εσείς θα έρχεστε να μας τα σκάτε στο ιατρείο μας...

Επρεπε να βάλουν και ένα τηλέφωνο για άμεσες καταγγελίες, θα έκανα αμέσως επώνυμη καταγγελία γιατί σιχάθηκα το συστημα τους.... δεν πάει άλλο θα τους πάρει η μπάλα όλους και βλέπω να γινόμαστε και εδώ Αιγυπτο.

Διαφημίσεις

Βρήκα και αυτό

http://www.ika.gr/gr/infopages/news/20110206.doc

Καλά το site του ΙΚΑ "σέρνεται" σήμερα...:?:?

1.Από την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011, οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ στον αριθμό 184, για να ενημερώνονται για τους ιατρούς κάθε περιοχής που είναι συμβεβλημένοι με ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ. Επίσης, από το ίδιο κέντρο θα ενημερώνονται για τα συμβεβλημένα με το ΙΚΑ διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια.

λογικα απο τεταρτη θα ξεκαθαρισει το τοπιο.... τουλαχιστον ετσι λενε! αντε να δουμε!

οταν λες θα διαγραφουν εννοεις οτι θα ζητησουν να μην εξυπηρετουν τους ασθενεις του ικα?

δλδ τζιφος αν ολοι το κανουν αυτο ερχομαστε στην ιδια κατασταση....!

Εκείνος ο έρμος ο Ιπποκράτης... θα αυτοτυφλωθεί και αυτοκουφαθεί για να μην βλέπει και να μην ακούει που έχουν γραμμένο και πως τον χειρίζονται τον όρκο του!

ΡΕΜΑΛΙΑ!

(Λορέτα Ποντικίνα)

κοριτσια με το ικα κλπ γινεται χαμος...απεργουν κ η ιδιωτικοι γιατροι γιατι δεν θελουν να μασ εξηπηρετησουν.θελω να κανω κ μια ερωτηση ο γιατρος μου ειναι μεσα στιν λιστα απο οτι ειδα κ επειδη πηγενω συχνα για ελενχο ωορηξιας γιατι προσπθω να μεινω εγκυος θα τουσ πληρωνω αυτουσ τουσ υπερηχους οπωσ τουσ πληρωνα?η επειδη ο γιατρος ειναι στιν λιστα θα ειναι δωρεαν?αν ξερει καποια ας μου απαντησει.

Οι οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου προς τους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς: http://www.rodoskallikratis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1695:2011-02-07-08-58-38&catid=46:2nd-news

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Εκείνος ο έρμος ο Ιπποκράτης... θα αυτοτυφλωθεί και αυτοκουφαθεί για να μην βλέπει και να μην ακούει που έχουν γραμμένο και πως τον χειρίζονται τον όρκο του!

ΡΕΜΑΛΙΑ!

Δυστυχώς έτσι είναι ΡΕΜΑΛΙΑ !!!! Και να υπάρχει κανένας καλός, τον παίρνει η μπάλα, είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Δεν ξέρω ποιοί από όλους (οι γιατροί, η διοίκηση, η υπάλληλοι, η φαρμακευτικές εταιρείες, όλοι μαζί?) αλλά έχουν κάνει το ΙΚΑ έτσι ώστε να μην το θέλουμε. Είναι ντροπή τους να αντιμετωπίζουν έτσι ελεεινά τους λίγο ή πολύ άρρωστους ανθρώπους που τους πληρώνουν για να έχουν δουλειά τόσα χρόνια. Ελάχιστες φορές φέρονται κανονικά, χωρίς προσβολές, χωρίς φωνές, χωρίς αντιρρήσεις. Άσε που όλοι τους θέλουν να σε κάνουν να τους γλύφεις για να εξυπηρετηθείς και τελικά να νομίζεις ότι σου κάνανε και χάρη.

Δύσκολο πάντως να πιστέψουμε ότι τώρα αποφάσισαν να αλλάξει το σύστημα και ακόμα πιο δύσκολο να ξέρουν πως θα το κάνουν ... μακάρι!!!

Ο μόνος τρόπος να φτιάξουν αυτό το σάπιο σύστημα είναι να το γκρεμίσουν και να το ξαναχτίσουν από την αρχή χωρίς μονιμότητες χωρίς τίποτα! Με αντιμετώπιση ευθυνών όπου χρειάζεται!

Εγώ δεν τα έχω με τους γιατρούς του ΙΚΑ αυτή τη στιγμή. Οκ είναι εργαζόμενοι και παλεύουν... ο Ιατρικός σύλλογος που εκπροσωπεί όλους τους γιατρούς και που οι γιατροί υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για να σώζουν τις ζωές μας ανά πάσα στιγμή, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ και ΑΠΕΙΛΕΙ με διαγραφή; ΤΙ λέμε τώρα; Βάζουμε τον συνδικαλισμό πάνω από το δημόσιο καλό ειδικά σε μια περίοδο που μόνο η κρίση γρίπης που έχουμε μπορεί να θερίσει κόσμο; ΤΙ ΛΕΜΕ; και κυρίως ΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ο μόνος τρόπος να φτιάξουν αυτό το σάπιο σύστημα είναι να το γκρεμίσουν και να το ξαναχτίσουν από την αρχή χωρίς μονιμότητες χωρίς τίποτα! Με αντιμετώπιση ευθυνών όπου χρειάζεται!

Εγώ δεν τα έχω με τους γιατρούς του ΙΚΑ αυτή τη στιγμή. Οκ είναι εργαζόμενοι και παλεύουν... ο Ιατρικός σύλλογος που εκπροσωπεί όλους τους γιατρούς και που οι γιατροί υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για να σώζουν τις ζωές μας ανά πάσα στιγμή, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ και ΑΠΕΙΛΕΙ με διαγραφή; ΤΙ λέμε τώρα; Βάζουμε τον συνδικαλισμό πάνω από το δημόσιο καλό ειδικά σε μια περίοδο που μόνο η κρίση γρίπης που έχουμε μπορεί να θερίσει κόσμο; ΤΙ ΛΕΜΕ; και κυρίως ΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

Μαζί σου...Κάποιοι είναι για πολλά ....αντε να μην πω τιποτα παραπάνω...

διαβασα την ανακοινωση της Ρόδου...20 Ε λέει ότι είναι η αμοιβή τους!!θα μας τρελανουν τελείως...

Μαζί σου...Κάποιοι είναι για πολλά ....αντε να μην πω τιποτα παραπάνω...

διαβασα την ανακοινωση της Ρόδου...20 Ε λέει ότι είναι η αμοιβή τους!!θα μας τρελανουν τελείως...

Εδω ακριβως ειναι το θεμα...το κρατος δινει 20 ευρω στην επισκεψη και αυτοι χρεωνουν απο 50 και πανω.....οι ποιο ευνοημενοι μεχρι τωρα ηταν οι δημοσιοι υπαλληλοι του ΟΠΑΔ που πηγαιναν στο γιατρο τους οποτε ηθελαν με το βιβλιαρακι τους και δεν πληρωνανε....αλλα πολλοι γιατροι...για να καλυψουν την χασουρα εκοβαν...κοβουν παραπανω χαρτακια απο αυτα που πρεπει.....οσοι εχουν και του ΟΑΕΕ τους ασθενεις τους στριμοχνουν σε ενα τριωρο ολους και οποιος προλαβε να εξεταστει καλος...αν δεν προλαβαινε...την αλλη μερα παλι στην ουρα..........και περιμεναν μετα τους ασθενεις του ΙΚΑ για να πληρωσουν κανονικα την επισκεψη...και τωρα ολα ανατρεπονται....τους υποχρεωνει το κρατος να τους δεχτει και αυτους με 20 ευρω...!!!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ...!!!!ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ......θα τους εξεταζουν για 20 ευρω και αυτα στο τελος του μηνα????

Δεν νομιζω οι γιατροι να το δεχτουν τελικα αυτο...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ....:evil:

κοριτσια με το ικα κλπ γινεται χαμος...απεργουν κ η ιδιωτικοι γιατροι γιατι δεν θελουν να μασ εξηπηρετησουν.θελω να κανω κ μια ερωτηση ο γιατρος μου ειναι μεσα στιν λιστα απο οτι ειδα κ επειδη πηγενω συχνα για ελενχο ωορηξιας γιατι προσπθω να μεινω εγκυος θα τουσ πληρωνω αυτουσ τουσ υπερηχους οπωσ τουσ πληρωνα?η επειδη ο γιατρος ειναι στιν λιστα θα ειναι δωρεαν?αν ξερει καποια ας μου απαντησει.

ξερω απο την αδερφη μου που εχει οαεε οτι ο γυναικολογος της παιρνει 20? για τον υπερηχο γιατι λεεει δεν χορηγει υπερηχο το ταμειο, τωρα αν ειναι νομιμο δεν ξερω! (κανονικα επισκεψη παιρνει 40? νομιζω)

Διαφημίσεις

[quote=κλάρα;1894508οσοι εχουν και του ΟΑΕΕ τους ασθενεις τους στριμοχνουν σε ενα τριωρο ολους και οποιος προλαβε να εξεταστει καλος...αν δεν προλαβαινε...την αλλη μερα παλι στην ουρα..........και περιμεναν μετα τους ασθενεις του ΙΚΑ για να πληρωσουν κανονικα την επισκεψη...και τωρα ολα ανατρεπονται....τους υποχρεωνει το κρατος να τους δεχτει και αυτους με 20 ευρω...!!!!!

ας στριμωξουν κ μας στο 3ρακι ειναι πολυ προτιμοτερο απο την υφισταμενη κατασταση με τα ιατρεια του ικα που ουτε καν εχουν ολες τις ειδικοτητες....

σιγουρα πολλοι δεν θα μπουν αλλα ολο κ καποιοι θα μας δεχτουν πιστευω....(αυτοι που δεν εχουν πολυ δουλεια) εστω κ τα μικροβιολογικα να μας δεχτουν κατι ειναι και αυτο....απ το να πηγαινουμε στο ικα!

μελισουλα ευχαριστω για τιν απαντηση εμενα περνει κ 30 για υπερηχο κ αποδειξη δινει οποτε θελει...κλαρα εμεις θα πληρωνουμε στο γιατρο 20 ευρω κ θα τα παιρνουμε μετα απο το ικα?ξερεις?

Οκ μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι! Η παιδίατρός μας που είναι και στον ΟΑΕΕ αλλά την επισκεπτόμαστε ως ιδιώτη μας κόβει απόδειξη 35E και τόσα παίρνει... άσχετα αν τα παίρνουμε ολόκληρα από το ταμείο του συζύγου!

(Λορέτα Ποντικίνα)

κοριτσια εχω παει απειρεσ φορες στο ικα σε οδοντιατρο παραδειγμα κ ολο δεν ειχαν αποστειρωση τα εργαλεια κλπ δεν ειναι υποχρεωμενη να τα εχουν αποστειρωση?οποτε εισδω κ 4 χρονια για οτι θελω παω σε ιδιωτικο.τις εξετασεις που τισ πας γιατι προσπαθω για παιδι...μονο τισ ορμονικες εκανα στο ικα ολα τα αλλα ιδιωτικα...τσαμπα το πληρωνουμε το ικα...δεν μας προσφερει τιποτα.

το θέμα με τους γιατρούς κατα την γνώμη μου είναι ότι βλέπουν τώρα να χάνουν την μεγάλη πελατεία του ΙΚΑ.

όλους εμάς με το ζεστό χρήμα και την χωρίς απόδειξη πληρωμή (μην δυσαρεστήσουμε τον γιατρούλη μας)

Δεν ξέρω εαν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και θα βρούνε νομίζω τρόπο να μας παίρνουν παραπάνω χρήματα (οπως τον υπέρηχο παραπάνω)

Μπορεί να μην έχει κάλυψη το ΙΚΑ το χαρτί, το κλιματιστικό που καίει, την plasma στο σαλόνι, τους δερμάτινους καναπέδες, την φιάλη με το νερό...και πολλά αλλά!

όπως όλοι μας.. το θέμα είναι πάνω στις πλάτες ποιου και με ποιον τρόπο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

κοριτσια εχω παει απειρεσ φορες στο ικα σε οδοντιατρο παραδειγμα κ ολο δεν ειχαν αποστειρωση τα εργαλεια κλπ δεν ειναι υποχρεωμενη να τα εχουν αποστειρωση?οποτε εισδω κ 4 χρονια για οτι θελω παω σε ιδιωτικο.τις εξετασεις που τισ πας γιατι προσπαθω για παιδι...μονο τισ ορμονικες εκανα στο ικα ολα τα αλλα ιδιωτικα...τσαμπα το πληρωνουμε το ικα...δεν μας προσφερει τιποτα.

οντως τζαμπα το πληρωνουμε δεν μας προσφερει τιποτα εγω γεννησα και μου ζητησε ο ενδοκρινολογος μου (απο ιδιωτικο ιατρειο) να κανω εξετασεις και μου ειπαν στο μικροβιολογικο του ικα οτι μπορω να τις κανω απο 15/3 και οι απαντησεις 15/4 επειδη ειναι για τον θυροειδηχαχαχα τελειο το συστημα εεεεεε:?:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...