Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έρευνα: Ιδανικός άντρας!

tinaki

Recommended Posts

Επισης ενα ανεκδοτακι που μου ήρθε :

1. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα που να σε κάνει να γελάς!!!!

2. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα στον οποίο να μπορείς να βασιστείς και να μην σου λέει ψέματα!!!

3. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα που να σε λατρεύει!!!

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτοι οι τρεις αντρες να μην γνωρίζονται μεταξυ τους!!!!!!!

για να μην παιδευομαστε στην αναζητηση ιδανικου !!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ καλό!!!!!!!!!!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το ψαξω το βιβλιο ραννια σιγουρα,αν και τωρα ξεκινησα το "μελλουσα μαμα στα προθυρα νευρικης κρισης":)

δημητρα την ιδια αποψη περι ορφανιας ειχα και γω,μεχρι που εκανα γιο:P

Lineal, κοίτα που θα συμφωνήσω μαζί σου....;):mrgreen:

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

ο δικος μου ξερει και να μαγειρευει γιατι ειμαι 8 χρονια μαγειρας :rolleyes: αλλα δε μαγειρευει στο σπιτι:lol::twisted:

οκ καλα για να πω κ κανενα καλο λογο

πηγαινοφερνει τη μεγαλη στο σχολειο

παει για ψωνια(μερικες φορες δε μου τα φερνει ολα αλλα οκ:rolleyes:)

μου λεει ζουζουνολογια:mrgreen:

συμμαζευει κανει μπανιο τα παιδια βαζει κανενα πλυντηριο(αυτα τ τευλευταια μονο αν του τα πω εγω ομως:cool:)

το παραπονο μου ειναι οτι ποτε του δε ταισε παιδι γιατι λεει δεν εχει υπομονη!!δε μπορει να περιμενει λεει ποτε θα φαει!!!!:roll:

Για μενα ο τελειος αντρας ειναι αυτος που

Ειναι εργατικος και φιλοδοξος αλλα πανω απο ολα ειναι η οικογενεια του

Ειναι αντρας που στα δυσκολα δεν το βαζει στα ποδια

Εχει παντα την αγκαλια του ανοιχτη και δειχνει κατανοηση οταν εσυ εχεις τις μαυρες σου

Σεβεται την προσωπικοτητα σου και δεν εχει κομπλεξ

μα πανω απο ολα σου αποδεικνυει καθημερινα οτι εσυ εισαι τα παντα γιαυτον πανω απο ολους και ολα.

Και μην με παρετε με τις πετρες ναι ειμαι πολυ κωλοφαρδη και αυτος ειναι ο αντρα μου και η μεγαλυτερη τυχη στην ζωη μου!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω πως ειναι πια να αναπνεω χωρις αυτον μετα απο 7 χρονια που ζουμε μαζι!!!!!!!!

Δεν ξερω αν πραγματικα παιζει ρολο αλλα ναι ειναι οντως ορφανος μια που το αναφερατε.

Διαφημίσεις

Ιδανικός άντρας δεν υπάρχει, όλα είναι για μένα θέμα αμοιβαιότητας και σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου.

Μου αρέσουν πολύ όσα γράψατε.....

culte, το ποστ σου ήταν πολύ φιλοσοφημένο και συμφωνώ απόλυτα.

Για μένα ο άντρας μου κάτα κάποιον τρόπο είναι ο ιδανικός για μένα, γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω Έλληνα σύζυγο, που να με καταλαβαίνει τόσο πολύ και να μην μου τα "πρήζει" καθόλου.

Οι σημερινοί έλληνες άντρες ας μην ξεχνάμε ότι έχουν ανατραφεί από τις κλασικές ελληνίδες μανούλες, που τους έχουν μάθει όλα τα τα στραβά, τουλάχιστον η πλειοψηφία.

Ο ιδανικός θα έλεγα είναι αυτός που σέβεται και αναγνωρίζει την ατομική ανεξαρτησία του καθενός και δεν απαιτεί πράγματα και πάνω από όλα δεν είναι καταπιεστικός.

Ευχαριστω Δημητρα μου!!!!

Μακαρι και ο γιος μου να γινει τοσο ενταξει αντρας σαν τον πατερα του αν και δεν το βλεπω ψιλολαμογιο τον κοβω τον γιο μου!!!!!!

Εχει παντα την αγκαλια του ανοιχτη και δειχνει κατανοηση οταν εσυ εχεις τις μαυρες σου

μα πανω απο ολα σου αποδεικνυει καθημερινα οτι εσυ εισαι τα παντα γιαυτον πανω απο ολους και ολα.

Και μην με παρετε με τις πετρες ναι ειμαι πολυ κωλοφαρδη και αυτος ειναι ο αντρα μου και η μεγαλυτερη τυχη στην ζωη μου!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω πως ειναι πια να αναπνεω χωρις αυτον μετα απο 7 χρονια που ζουμε μαζι!!!!!!!!

Τα σέβη μου, φτου φτου φτου!!! Να είστε για πάντα έτσι μαζί!!

Μπράβο κοριτσάκι μου! :D

Εμείς είμαστε 10 χρόνια μαζί και νομίζω πως ούτε κι εγώ μπορώ χωρίς αυτόν.

Δεν ξερω αν πραγματικα παιζει ρολο αλλα ναι ειναι οντως ορφανος μια που το αναφερατε.

ΔΕΝ θα μπορούσαν να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.

συγχαρητήρια που τον βρήκες!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!!

Μα το μετα ειναι το θεμα, οταν ο ερωτας ξεθυμαινει εκει φαινεται αν αυτος που εχεις διπλα σου ειναι ο τελειος για σενα. Κατα την διαρκεια της καψουρας επικρατει στραβομαρα συνηθως.

και εμενα ο αντρας μου καλος ειναι....(ναι, αυτος στο αβαταρ!:mrgreen:)....μαλλον δεν θα ειναι ιδανικος αντικειμενικα αλλα ειναι ιδανικος για εμενα. Έτσι μου ειχε πει το 1998 που γνωριστηκαμε και ελεγε αληθεια...

Τα χαρακτηριστικά του Mr.Perfect:

i)Εξωτερικά χαρακτηριστικά:

Όμορφος,γυμνασμένος,λευκό χαμόγελο και εκφραστικά μάτια.

ii)Eσωτερικός κόσμος:

Ευγενικός,μαγκάκι και ταυτόχρονα πρίγκιπας,γνώστης του savoir vivre,κοινωνικός,πρόθυμος να βοηθήσει,όχι παρτάκιας,με αίσθηση του χιούμορ,έξυπνος(όσο μας βολεύει),καλός ομιλητής,με κοινωνική και πανεπιστημιακή μόρφωση,να μας καταλαβαίνει,να μας συμπονά,να μη μας πιέζει,να ζηλεύει σε βαθμό κολακευτικό για εμάς,δεν είναι ψώνιο και μαμάκιας.

iii)''Πρακτικά'' προσόντα:

Νοικοκύρης,καλός μάγειρας,δυνατός εραστής

iv)Εxtra bonus για να τον παντρευτείς:

Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας,χωρίς οικογένεια ή με οικογένεια στην Αλάσκα.Διαφορετικά με καλοσυνάτους γονείς.

v)Στυλιστικές προτιμήσεις:

Φροντίζει την εμφάνιση του,δεν τον τραβάς για να πάει για ψώνια,είναι πάντοτε καλοντυμένος,ειδικά στις οικογενειακές/κοινωνικές εμφανίσεις.Προσέχει τις αλλαγές στην εμφάνιση της γυναίκας του.

Συμβουλή:

Μην τον ψάχνετε/περιμένετε.Θα καταλήξετε σα τη γιαγιά της εικόνας που δημοσιεύτηκε πιο πάνω

97Cep2.png

''dum spiro spero''

Διαφημίσεις

Κοριτσια...αραγε εχει βρει καμια τον τελειο αντρα??????..και αν ποτε νομιζε πως τον βρηκε....εμεινε ιδια αυτη η εντυπωση ή αλλαξε με τα χρονια????

Το ιδιο ερωτημα απευθηνω και στον εαυτο μου......:wink:

Τον πρωτοσυναντησα την εποχη που ημουν με καποιον που πιστευα πως ειναι τελειος.Ηταν το ακρο αντιθετο απο τον δικο μου τελειο αντρα.Ο καιρος περασε,εμεινα μονη,τον ξαναβρηκα μετα απο 3 χρονια,με κυνηγησε πολυ αλλα εγω βραχος.Μου εκανε προταση γαμου χωρις να εχουμε καν σχεση!Του ειπα πως ειναι τρελος που θελει να κανει οικογενεια με καποια που δεν εχει γνωρισει καλα και μου απαντησε -η οικογενεια μου βγαζει εξυπνους αντρες και διορατικους,δεν δοκιμαζουμε το προιον,κι αν εισαι κι εσυ εξυπνη θα με παρεις και θα περασεις ζωη χαρισαμενη.Τωρα 8 χρονια μετα ευγνωμονω τον Θεο που δεν μου εστειλε αντρα αλλα φυλακα αγγελο!Ενα πραγματικο διαμαντι που ομως οταν το πρωτοειδα δεν το εκτιμησα:P

Για μενα η εμφανιση δεν εχει σημασια, αρκει να μου κανει εμενα το κλικ και να με τραβαει ερωτικα και ας ειναι και σαν τον Κουασιμοδο!

Καλυτερα κιολας για να μην του την πεφτουν και αλλες χαχα! :)

Οσο για το χαρακτηρα θελω να μην ειναι κομπλεξικος, να εχει καλους τροπους, να ειναι κοινωνικος και με αυτοπεποιθηση!

Επισης να ειναι πιστος, καλος ανθρωπος, καλος εραστης, εργατικος και φιλοδοξος!

Στο σπιτι ας μην κανει πολλα απο δουλειες αλλα θελω να ειναι ''μαστορας'' (πχ να κρεμασει το φωτιστικο, να φτιαξει κατι αν χαλασει κτλ)

Να επικοινωνουμε με τα ματια (καλα να μιλαμε κιολας εννοειται!), να με λατρευει, να μου μαθαινει καινουργια πραγματα και να με κανει καλυτερο ανθρωπο!

Να ειμαστε ο ενας το στηριγμα του αλλου και να γελαμε πολυ!

Βασικα υπαρχει καποιος στη ζωη μου που εχει πολλα απαυτα και οπως τον κοβω ισως να τα εχει και ολα αλλα για καποιο λογο δεν γινεται κατι μεταξυ μας! (Ειμαι χωρισμενη, για να μην παρεξηγηθω!)

Μπραβο σε οσες εχετε βρει το αλλο σας μισο, μακαρι να το βρουμε και οι υπολοιπες!!

Τα χαρακτηριστικά του Mr.Perfect:

i)Εξωτερικά χαρακτηριστικά:

Όμορφος,γυμνασμένος,λευκό χαμόγελο και εκφραστικά μάτια.

ii)Eσωτερικός κόσμος:

Ευγενικός,μαγκάκι και ταυτόχρονα πρίγκιπας,γνώστης του savoir vivre,κοινωνικός,πρόθυμος να βοηθήσει,όχι παρτάκιας,με αίσθηση του χιούμορ,έξυπνος(όσο μας βολεύει),καλός ομιλητής,με κοινωνική και πανεπιστημιακή μόρφωση,να μας καταλαβαίνει,να μας συμπονά,να μη μας πιέζει,να ζηλεύει σε βαθμό κολακευτικό για εμάς,δεν είναι ψώνιο και μαμάκιας.

iii)''Πρακτικά'' προσόντα:

Νοικοκύρης,καλός μάγειρας,δυνατός εραστής

iv)Εxtra bonus για να τον παντρευτείς:

Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας,χωρίς οικογένεια ή με οικογένεια στην Αλάσκα.Διαφορετικά με καλοσυνάτους γονείς.

v)Στυλιστικές προτιμήσεις:

Φροντίζει την εμφάνιση του,δεν τον τραβάς για να πάει για ψώνια,είναι πάντοτε καλοντυμένος,ειδικά στις οικογενειακές/κοινωνικές εμφανίσεις.Προσέχει τις αλλαγές στην εμφάνιση της γυναίκας του.

Συμβουλή:

Μην τον ψάχνετε/περιμένετε.Θα καταλήξετε σα τη γιαγιά της εικόνας που δημοσιεύτηκε πιο πάνω

Ναι μη το ψάχνετε, γιατί............................................................... τον έχω εγώ!!!!!!!!!!!:mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πριν γνωρισω τον αντρα μου,ημουν σε μια σχεση που δεν πηγαινε καλα και σκεφτομουν πως θα ηθελα να ηταν ο συντροφος μου. Οταν αργοτερα γνωρισα τον αντρα μου ειδα οτι ξεπερνουσε καθε προσδοκια μου.Νιωθω τυχερη γιατι για μενα ειναι ο ιδανικος συντροφος. Εχουμε βρεθει σε παρεα που του ελεγαν μπροστα μου οτι δεν πρεπει να μου συμπεριφερεται τοσο καλα γιατι εμεις οι γυναικες κακομαθαινουμε και ολο ζηταμε και πιο πολλα. Η απαντηση του ηταν πως η γυναικα του ειναι πανω απο ολα.Και πραγματικα ετσι νιωθω..Οταν μετα μειναμε μονοι μας, μου λεει: αυτοι ειναι απο τους αντρες που εξω το παιζουν μαγκες και μολις κλεινει η πορτα πεφτει και παντοφλα..

Λοιπόν κορίτσια για μένα ο τέλειος άντρας είναι αυτός που:

Πρωτα απ΄ολα σου εμπνεει ασφάλεια και σιγουριά.(το χουμε)

Να είναι πάνω απ΄ολα η οικογένεια του (και αυτό το χουμε)

Να μην είναι εργασιομανής .Βεβαια στους καιρούς μας πρέπει να λέμε δουλειά να υπάρχει....

Ο άντρας μου τον τελευταίο χρόνο ανήκει σε αυτή την κατηγορία λόγω του ότι ξεκιναει παραλληλα με την δουλειά του και κάτι δικό του. Γι αυτό ελπίζω οτι θα ναι για να δουλεύει λιγοτερο στο μέλλον και να περνάμε καλύτερα (υπομονή)

Να μην είναι παρορμητικός (και αυτό το χουμε)

Να μαγειρεύει, όχι για να το κάνει καθημερινά αλλά για να μου κάνει το τραπέζι από τα χεράκια του καμιά φορά (αυτό δεν το χουμε καθολου)

Να μην είναι τσιγγούνης (δόξα το Θεο δεν είναι, αντιθέτως)

Να έχει υπομονή (και απ αυτό εχει μπόλικη)

Τα περισσότερα από αυτά τα έχω βρει στον άντρα και αυτα που δεν έχει τα θεωρώ ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στα τόσα προτερήματα που έχει.Είμαστε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια (από το σχολείο) και έχουμε περάσει πάρα πολλά.Εχουμε μεγαλώσει μαζί και πλέον κατάλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο μόνο με μια ματιά!!!

Τον ΛΑΤΡΕΥΩ και αν γύρναγα πάλι πίσω τον χρόνο πάλι τα ίδια ακριβώς θα κανα!!

Συγχαρητήρια στις κοπέλες που έχουν συζύγους απο τους οποίους δεν έχουν παράπονο!!!

Να σας πω, δεν ξέρω πως θέλω τον τέλειο άντρα, αλλά, αν κρίνω από τον δικό μου θα ήθελα:

Να βάζει πάνω από όλα την οικογένειά του (παιδιά + γυναίκα, να εξηγούμαστε) και όχι τους ξένους :twisted:, να μην κάθεται συνέχεια στον υπολογιστή, να είναι πιο τακτικός, να μην λιγδώνει τα πάντα, να είναι λίγο πιο τρυφερός, να καταλάβει ότι η μάνα του πρέπει να ρωτάει για να έρθει σπίτι μας να τη φιλοξενήσουμε :twisted:, να ασχολείται λίγο περισσότερο με τα παιδιά του, να θέλει να πηγαίνουμε ταξίδια και όχι μόνο στο χωριό του... :twisted: κλπ...

Όνειρα θερινής νυκτός.... :-(:sad::-(

ράννια, απλά θεϊκό... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 3 months later...
Έχομε και λέμε λοιπόν. Ο ιδανικός άντρας υπάρχει. Απλά αλλιώς τον ονειρευόμαστε και αλλιώς καταλήγει να είναι. Για παράδειγμα, τον φανταζόμουν ψηλό μελαχρινό με ανοιχτόχρωμα μάτια, χαμόγελο της Crest και σώμα Brad Pitt στην Τροία. Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι:

-αυτοί οι μελαχρινοι ηλιοκαμμένοι με το ομορφο χαμόγελο τείνουν να είναι μεγάλα ψώνια ή gay. Εγώ έιμαι από μόνη μου ψώνιο οπότε 2 ψώνια μαζί δεν κάνουν, οπως καταλαβαίνεις.

-αυτοι με το υπέροχο γυμνασμένο σώμα πάνε υπερβολικά ΠΟΛΥΥΥΥ στο γυμναστήριο και αυτο για μένα απλούστα will not do. will not!

Οπότε, ο ιδανικός άντρας πραγματικά αποτελείται από πολύ διαφορετικά πράγματα πέραν της εμφάνισης. Μετά από χρόνια σκέψης, ανακάλυψα ότι:

-Πρέπει να είναι ανδρας με ό,τι μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή, δεν θα μου πέσει ο κώλος αν μου πει “φέρε μου τις παντόφλες μου”, αρκεί να μην επακολουθεί το “μωρή”

- Δεν πρέπει να γίνεται χαλί να τον πατήσω. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτο, ούτε ένα μήνα δεν έκατσε. Η πολλή γλύκα βλάπτει σοβαρά.

- Η διαίσθηση του θα πρέπει να είναι ανεπτυγμένη. Όταν έχω νέυρα, δεν θέλω κι άλλα πάνω από το κεφάλι μου.

- Ένας άντρας καθωσπρέπει, μαντεύει πότε δεν αντέχεις άλλο και χρειάζεσαι να ξεδώσεις, οπότε εμφανίζεται με μία μηχανή από το πουθενά και σε πηγαίνει βραδινή βόλτα. Χωρίς πολλές κουβέντες. Μόνο καθαρός αέρας.

- Πρέπει να σε πηγαίνει διακοπές . Κανενα σχόλιο επί τούτου.

- Ο ιδανικός άντρας έχει όση σκληράδα έχει ένας βράχος και όση τρυφερότητα όσο ένα πούπουλο..

- Καταλαβαίνεις τι θέλει να πει απλά κοιτώντας τον. Σου μιλάει μέσα από το βλέμμα. Τα ξελιγωμένα βλέμματα αποκλείονται. Δεν πρόκειται ποτέ να “μιλήσουν” σοβαρά.

- Να ξέρεις ότι αν έχεις όρεξη για κουβέντα δεν θα αλλάξει θέμα.

- Να κοιτάει τις ωραίες γυναίκες που περνούν δίπλα του, αλλά μέχρι την απόσταση του ενός μέτρου. Μετά ως δια μαγείας να τις ξεχνάει. Αλλά να κοιτάζει όντως.

- Είτε ξανθός έιτε μελαχρινός, είτε ψηλός είτε κοντός, είτε χοντρός είτε αδύνατος, ο ιδανικός άνδρας δεν πρέπει να σου θυμίζει κανέναν από το παρελθόν. Τότε καταλαβαίνεις ότι έισαι εκει ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, και όχι γιατί έχει το χαμόγελο του Θανασάκη.

- Ο ιδανικός άντρας, μετά από 45 χρόνια, παραμένει ίδιος όπως τον βρήκες στα 25 του. Σε όλα. Για σένα.

- Ζηλεύει. Και ναι και όχι.

Ξέρω είναι υποκειμενικά ολα αυτά. Αλλά για πειτε κι εσείς τι νομίζετε;;;

Οι άντρες μη με βρίσετε παρακαλώ. Ευχαριστώ. Εις αύριον.

ΕΥΓΕ!

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...