Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή ότι από discount σουπερμέρκετ της ΒΔ Αθήνας ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ μία μητέρα γιατί κάθε Τρίτη απουσίαζε από τη δουλειά της γιατί έπερεπε να πηγαίνει το παιδί της για αιμοκάθαρση! Το ακόμα εξοργιστικότερο είναι ότι ζητούσε το ρεπό της να είναι κάθε Τρίτη και οι υπεύθυνοι της το αρνούνταν λέγοντάς της ότι τα ρεπό είναι κυλιόμενα!!! Τελικά την απέλυσαν! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Μακάρι να μπορούσα να πω το όνομα του σουπερμάρκετ και την περιοχή. Είμαι έξαλλη :twisted::twisted::twisted:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

αν δεν μπορείς να το πεις δημόσια στείλτο μας με πμ

Ετσι για να μην ξαναπατήσουμε!!!

Γιατί κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την υπόθεση και αν είμαστε ενωμένοι και εξοργισμένοι :evil::evil: , που ξέρεις, κάτι μπορεί και να συμβεί!!!!

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Νομίζω ότι μπορεί η συγκεκριμένη μανούλα να διεκδικήσει το δίκιο της και νομικά.

Άλλωστε, φαντάζομαι ότι μπορεί να αποδειχθεί ότι την συγκεκριμένη ημέρα πήγαινε το παιδάκι της για αιμοκάθαρση, οπότε μπορεί να διεκδικήσει και μία πολύ μεγάλη αποζημίωση (εκτός και αν ισχυρισθούν ότι δεν ήταν καλή στην δουλειά της).

Αν την ξέρεις πες της το.

Τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη του και πρέπει να διεκδικούμε με τόλμη όσα δικαιούμαστε, γιατί διαφορετικά όλοι οι εργοδότες θα καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Νομίζω ότι μπορεί η συγκεκριμένη μανούλα να διεκδικήσει το δίκιο της και νομικά.

Άλλωστε, φαντάζομαι ότι μπορεί να αποδειχθεί ότι την συγκεκριμένη ημέρα πήγαινε το παιδάκι της για αιμοκάθαρση, οπότε μπορεί να διεκδικήσει και μία πολύ μεγάλη αποζημίωση (εκτός και αν ισχυρισθούν ότι δεν ήταν καλή στην δουλειά της).

Τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη του και πρέπει να διεκδικούμε με τόλμη όσα δικαιούμαστε, γιατί διαφορετικά όλοι οι εργοδότες θα καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

συμφωνω απολυτα!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα! Κι εμένα με απέλυσαν λόγω εγκυμοσύνης, και βρίσκομαι στα δικαστήρια. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον που αδικείται να κινηθεί δικαστικά, κι εκεί ποντάρουν και οι εργοδότες. Ειδικά αν έχεις τέτοιο σοβαρό πρόβλημα με το παιδί σου, είναι ακόμα δυσκολότερο να το κυνηγήσεις όπως πρέπει. Παραιτείσαι και κατηγορείς τη μοίρα σου.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα με απέλυσαν λόγω εγκυμοσύνης, και βρίσκομαι στα δικαστήρια. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον που αδικείται να κινηθεί δικαστικά, κι εκεί ποντάρουν και οι εργοδότες.

Εάν δεν έχει περάσει ένας χρόνος (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι για το χρονικό διάστημα) μετά την εγκυμοσύνη είναι παράνομο να σε απολύσουν.

Νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να γίνει και καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, τώρα δεν ξέρω αν πρέπει σε αυτήν που είναι η κατοικία σου ή σε αυτήν που ήταν η έδρα της επιχείρησης (μάλλον το δεύτερο).

Το κακό με αυτό είναι ότι ενώ ξέρεις ότι είναι για αυτόν τον λόγο η απόλυση πάντα αναφέρουν άλλον λόγο και πρέπει να κληθείς να αποδείξεις ότι ο λόγος, που αναφέρουν δεν ευσταθεί.

Όταν για παράδειγμα εάν είσαι 5 χρόνια στην συγκεκριμένη δουλειά και μένεις έγκυος και μετά την εγκυμοσύνη και ενώ έχει περάσει ο ένας χρόνος που δεν μπορεί να σε πειράξει κανείς, σου πουν πως απολύεσαι για κάποιον άλλο και καλά λόγο, φυσικά αποδεικνύεται ότι λένε ψέματα, γιατί δεν μπορεί επί 5 χρόνια να είναι ευχαριστημένοι και μετά ξαφνικά να λένε πως δεν είναι!!!!!!!!!!!

Έχω μείνει με όσα διάβασα νομίζω ότι μπορείς να ισχυρισθείς και στο δικαστήριο ότι η άλλη κοπέλα έχει την ίδια ειδικότητα με σένα και παρόλα αυτά την κράτησαν, ενώ εσύ ήσουν και πιο παλιά.

Πάντως θα συμφωνήσω σε ότι διάβασα στο συγκεκριμένο post ότι δηλαδή μήπως πρέπει να αλλάξεις δικηγόρο.

Εάν η υπόθεση δεν έχει εκδικασθεί ούτε πρωτοδίκως (δεν ξέρω και για πιο μετά) απλώς έχει κατατεθεί αγωγή μπορείς να πάρεις τον σχετικό φάκελο και να τον πας σε άλλον δικηγόρο.

Στο λέω αυτό γιατί έχει τύχει ένα άτομο να αλλάξει δικηγόρο και να του ζητηθεί από τον πρώην δικηγόρο να πληρωθεί για εργασία που δεν έκανε επειδή την είχε αναλάβει εκείνος πρώτα.

Έχω δικηγόρο που είχε αναλάβει μία υπόθεσή μου άσχετη βέβαια αλλά ο άνθρωπος είναι και ανθρώπινος και γάτα (από επιστημονική άποψη βέβαια όχι πονηρός) Αν θες σου στέλνω σε πμ μετά το μεσημέρι που θα επιστρέψω στο σπίτι τα στοιχεία του!

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον ο οποίος να είναι διαβασμένος, με την έννοια να γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τους νόμους, γιατί έτσι έχεις πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσεις!

Το θέμα είναι δύσκολο όταν έχεις κάποια φιλική σχέση με τον δικηγόρο που αισθάνεσαι άβολα να τον απορρίψεις.

Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!!! :roll:

Μέχρι στιγμής, το μόνο που ίσως μπορώ να προσάψω στη δικηγόρο μου είναι η απειρία, κι αυτό λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Κανένα άλλο δικαίωμα δεν μου έχει δώσει ώστε να σκεφτώ να την αλλάξω. Δεν την ήξερα προσωπικά πριν τη συνεργασία μας, αλλά μια χαρά μου έχει φερθεί. Βέβαια, "μηδένα προ του τέλους μακάριζε". ΄Για την υπόθεση είναι καλό ο δικηγόρος να ειδικεύεται σε εργατικά θέματα, δεν μπορούν όλοι οι δικηγόροι να αναλάβουν όλα τα είδη υποθέσεων. από αυτής της άποψης, η κοπέλα έχει και μεταπτυχιακό. Πάντως χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Antoinette :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Διαφημίσεις

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;

ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ,εκανε ο παππους μου 2 χρονια και ελιωνα να τον βλεπω πως ζουσε τον καημενο,ζωντανος-νεκρος,για μενα ειναι η χειροτερη αρρωστια.

ποσο μαλιστα ενα παιδι να κανει αιμοκαθαρση,το καημενο,ψυχουλα μου ταλαιπωρημενη...αδικια για την μανα-ηρωας,μεγαλη αδικια.

ευχωμαι το κακο που καναν οι υπευθηνοι να το βρουν μπροστα τους.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ......

• 2 εβδομάδες μετά...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...πες μας δημοσια τα σουπερμαρκετ να μην τους καλυπτουμε τους παλιοαλητες!

Θα συμφωνήσω ...!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...