Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το χασαμε το μωρακι μας-αποξεση

aggelikaki

Recommended Posts

Fifitsa μου εύχομαι όλα να πάνε καλά... Έχεις τη σκέψη μου κ όλη μου τη θετική σκέψη μαζί σου! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

bp-IOLH στην πρώτη ούτε εγώ είχα πάρει χαμπάρι... Λίγο τα τρεχάματα με τον πατέρα μου, λίγο η αίσθηση ότι είμαι άτρωτη... 10 μέρες είχε που παλινδρόμησε κ εγώ ετοιμαζόμουν για αυχενική, τρομάρα μου... Στη δεύτερη το αισθάνθηκα αμέσως. Πήγα στο γιατρό κατευθείαν κ ανακαλύψαμε ότι είχε "φύγει" μόλις λίγες ώρες πριν...

Elisha σου εύχομαι αυτό που έζησες να είναι το τελευταίο άσχημο στη ζωή σου κ σύντομα να αποκτήσεις ένα υγιές μωράκι!

Αχ βρε κορίτσια είμαστε όντως πολλές... Το ευχήθηκα πολλές φορές, ας το ευχηθώ άλλη μία μπας κ πιάσει: μακάρι να μη βιώσει ποτέ ξανά καμιά γυναίκα κάτι τόσο άσχημο...

jmX2p3.png

4PrNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικα είμαστε πολλές αλλά για το μόνο που λέω εγώ ευχαριστώ είναι που υπάρχει αυτός εδώ ο τόπος και μιλάμε σε ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν

Δεν υπάρχουν ελπίδες να ζήσει αυτό το μωρό. Αυτό που έυχομαι είναι να μην χάσω τώρα και την σάλπιγκα. Ακόμα όμως και έτσι να γίνει δεν θα το βάλω κάτω.

Σας ευχαριστώ όλες από τα βάθη της καρδιάς μου. Μου δώσατε πολύ κουράγιο για αύριο. Θα σας γράψω τελικά πώς πήγε το πράγμα μόλις μπορέσω.

Οποια κοπέλα περνάει ...φάση αποβολής να σκέφτεται οτι υπάρχουν και χειρότερα και να παίρνει κουράγιο.

Μπόρα είναι θα περάσει κορίτσια!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Σας νοιώθω κοντά μου τώρα και δεν φοβάμαι πιά!

QsCvp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια υποσχέθηκα οτι θα σας πω νεώτερα και επιτέλους τώρα θα το κάνω!

Λοιπόν η απόξεση έγινε στις 4/2 και δεν ήταν καθόλου επίπονη σαν διαδικασία όπως ίσως ξέρετε... τελικά δεν έχασα τη σάλπιγγα μου αλλά για να βεβαιωθούμε πέρασαν ακόμα μερικές μέρες και η αναμονή για τις απαντήσεις ήταν... ΤΟ χειρότερο όλων. Αυτή τη στιγμή νοιώθω σχεδόν ανακούφηση που δεν είχα άλλα χειρότερα αλλά και μια πίκρα για το μωράκι που δεν τα κατάφερε. Αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε τελείως η πόρτα με την ταμπέλα "εγκυμοσήνη" για μένα. Είναι μιαι παρηγοριά κι αυτή να ξέρεις ότι μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Την πρώτη φορά που παλλινδρόμησε η κύηση και δεν είχα την κόρη μου ήταν μια φρίκη... Τώρα ξεχνιέμαι μαζί της και για μένα τουλάχιστον έχει τεράστια διαφορά στην ψυχολογία μου... Δεν είναι σίγουρα το ίδιο για κάθε γυναίκα, αλλά εγώ πιστεύω οτι αν δεν το βάλω κάτω και συνεχίσω τις προσπάθειες μόλις το σώμα και η καρδιά μου ορθοποδίσουν, δικαιώνεται και το παιδάκι που χάθηκε. Όσο παράλογο κι αν ακούγετε αυτό νομίζω οτι θα βρει το δρόμο του για να έρθει η ψυχούλα του στη ζωή...

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δώσατε... Εκείνο το βράδυ !

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

fifitsa μου σιγουρα θα νιωθεις πικρα για το μωρακι που εφυγε ομως εχεις μια κορουλα να φροντιζεις για αυτο μην σκεφτεσαι οτι σε στεναχωρει!μην το βαζεις κατω!κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και φυσικα οτι σου λεει η καρδια σου και οταν θα εισαι ετοιμη θα ξαναπροσπαθησεις!και θα τα καταφερεις!ολα θα πανε καλα!φιλακια...

The best is yet to come!!!

Ας είναι καλά η μικρή δεν το συζητώ. Μου δίνει κουράγιο και το έχω σχεδόν ξαπεράσει πια. Απλά όταν συζητάω γι΄αυτό το πράγμα με πιάνει ένας κόμπος στον λαιμό. Μακάρι να είμαι η τελευταία.

Κορίτσια μη μασάτε εγώ δεν το βάζω σίγουρα κάτω. Ο επιμένων νικά. Έτσι έγινα μαμά την προηγούμενη φορά, έτσι θα τα καταφέρω και πάλι. Με κόπο μεν αλλά τελικά έγινα μαμά.

Αν καμία το περνάει τώρα, αυτό να έχει στο μυαλό της. Θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά. Μόνο μην το βάζεις κάτω!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες

QsCvp2.png

Ουτε εγω θα το βαλω κατω fifitsa μου!Μπορει μερικες φορες να απογοητευομαι!Να κουραζομαι και να λεω γιατι να ειναι τοσο δυσκολο;Ομως το αποτελεσμα μετραει!Και θα τα καταφερουμε!Εστω και με τοσο κοπο!Δεν υπαρχει δεν μπορω!Θα γινουμε μανουλες!!!:lol:

The best is yet to come!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Ετσι σε θέλω κούκλα μου!!!

Με τη δύναμη της ψυχής σου θα τα καταφέρεις και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Μόνο μην τα παρατάς... Όσο δύσκολο και να είναι.

QsCvp2.png

• 1 month later...
Kαμιά φορά νομίζουμε πως δεν έχουμε άλλες δυνάμεις...και τα παρατάμε..

Tότε χρειάζεται ίσως να πάρουμε δύναμη από κάπου για να συνεχίσουμε..

Eλπίζω κοριτσάκι μου η ιστορία της κοπέλας στο παρακάτω λινκ να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις να παλεύεις για το μωράκι που θα ρθει για να το λατρέψεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, και να πάψεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου οτι τάχα συμβιβάστηκες με την ιδέα του να μην το αποκτήσεις ποτέ..(με όλο το σεβασμό, αλλά έπρεπε να σου το πω όπως ακριβώς το σκέφτομαι..)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80745

συμφωνω μαζί σου amnesia...

Γειά σας κορίτσια,είμαι καινούργια στο forum αν και σας έχω διαβάσει πολλές φορές..έρχομαι από 5 εξωσωματικές(με την τελευταία σε παλλίνδρομη στην 7 εβδομάδα)και από μια φυσιολογική εγκυμοσύνη που όμως κατέληξε σε παλλίνδρομη και πάλι στην 7 εβδ..πρίν από λίγες μέρες έκανα την δεύτερη απόξεση και η ψυχολογία μου είναι πότε κλαίω και πότε γελάω..προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γαιτί αγχώνομαι ακόμα περισσότερο..πιστέυω όμως ότι κάπου είναι και για μένα ένα μωρό και θα έρθει, αν και κάποιες φορές σκέφτομαι ότι ίσως να μην έρθει και τότε με ''παίρνει''αποκάτω..έχω σκεφθεί και την υιοθεσία, μάλιστα έχουμε ρωτήσει για τις διαδικασίες,αλλά θα προσπαθήσουμε λίγο ακόμη και βλέπουμε..πάντως αν μου χτυπάγανε την πόρτα και μου έδιναν ένα μώρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την άνοιγα διάπλατα..σας κούρασα λίγο και σας ζητώ συγγνώμη..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...