Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λοξυγγας!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο ποιά εβδομάδα και μετά τον νοιώσατε τον λόξυγγα βρε κοριτσια; Είναι πιο αχνός απο τα χτυπήματα εκτός απο ρυθμικός;

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Απο ποιά εβδομάδα και μετά τον νοιώσατε τον λόξυγγα βρε κοριτσια; Είναι πιο αχνός απο τα χτυπήματα εκτός απο ρυθμικός;

είναι αρκετά πιο ήπιος απο τα χτυπηματάκια και θα το καταλάβεις σίγουρα!!!

εγώ το κατάλαβα απο την προηγούμενη εβδ. δηλ. 28η :wink:

• 3 εβδομάδες μετά...

Ο μικρός μου είχε λόξυγγα από την κοιλιά και συνεχίζει ακόμα. Μιλάμε τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα και κυρίως μετά το φαγητό! Γι΄αυτό οι έγκυες μανούλες να το περιμένετε! Δεν είναι όμως τίποτα. Μόνο λιγάκι ενοχλητικό για το μωρό.

5Aqjp3.png

• 2 months later...

Πω πω βρε κορίτσια να είστε καλά..

Σηκώθηκα σήμερα πρωί πρωί και είπα να ψάξω τι ειναι αυτό το ρυθμικό χτύπημα γιατι αρχισε να με ανυσηχεί..

Ουφ, με καθυσηχάσατε...

wQuw.jpg.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εμένα με τρομάζει λιγάκι και με ανησυχεί συγχρόνος αυτός ο λόξυγγας!

Ο μικρούλης μου, έχει σίγουρα 2 φορές την ημέρα, συνήθως το μεσημέρι και το απογευματάκι, αλλά αφού λέτε ότι είναι φυσιολογικό, κάπως ησύχασα!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Λόξυγγα έχει κι εμένα η μπουμού μου ήδη από τον 7ο μήνα. Έχει τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα, σπάνια λιγότερο. Άλλες φορές είναι πιο έντονος (και ενοχλητικός θα έλεγα - κυρίως βέβαια για το ίδιο το μωρουλάκι θα έλεγα) και άλλοτε απλά το αισθάνομαι. Που να γεννηθεί κιόλας... Και η αδερφή μου πάντως τα ίδια είχε, πολύς λόξυγγας!! :D

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

και τα 2 μου παιδιά απο μέσα απο την κοιλιά μου έχουν ΤΡΟΜΕΡΟ λόξυγγα!!!

η μικρή μου τον έχει ακόμα και τώρα .. ο μικρός μέχρι στιγμής που δεν έχει γενηθεί, απλά με αποκοιμίζει με το λόξυγγά του :lol::lol:

σε κάποια σημεία βέβαια είναι ενοχλητικό αλλά ντάξ ..

την παιδίατρο και τη γυναικολόγο που ρώτησα αν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπαν και οι 2 "αδιάφορο" :wink::D

πλάκα έχει όμως :lol:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Eγω το λυπάμαι το κακομοιρο....Αν το πιασει δεν σταματάει με τίποτα Και επειδη ξέρω ότι εμενα μου τη δίνει στα νευρα όταν έχω λόξυγγα, φανταζομαι οτι η μπεμπα θα τα παιρνει στο κρανίο εκει μεσα...

Διαφημίσεις

Eγω το λυπάμαι το κακομοιρο....Αν το πιασει δεν σταματάει με τίποτα Και επειδη ξέρω ότι εμενα μου τη δίνει στα νευρα όταν έχω λόξυγγα, φανταζομαι οτι η μπεμπα θα τα παιρνει στο κρανίο εκει μεσα...

Κι εμένα μετά απο κανένα 5λεπτο τσαντίζεται ο μικρός και αλλάζει συνέχεια θέση όλο νεύρο.... Βλέπεις την κοιλιά μου να ταρακουνιέται ολόκληρη αλλά του καημενούλη δεν του περνάει εύκολα... Ετσι ήταν και η κορούλα μου.... Τότε δεν ήξερα τι ήταν αλλά....... τώρα που διάβασα έμαθα! Την μικρή την πιάνει λόξυγγας όταν γελάει πολύ και μετά ακούγεται ένα "χιχιχιχΧΙΚχιχιΧΙΚ" και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!

Κι εμένα το ζουζούνι μου έχει λοξυγγα μερικές φορές και μάλιστα κρατάει για πολύ ώρα. Για εμάς είναι διασκεδαστικό αλλά υποθέτω πως για τη μικρή πρέπει να είναι πολύ κουραστικό!!!

*

• 1 month later...

Δε μου λέτε βρε κορίτσια, πότε νιώσατε το μπεμπάκι σας να έχει λόξυγγα?

Εγώ νομίζω ότι το νιώθω εδώ και δυο βδομάδες περίπου (δλδ από την 22η) και συμβαίνει τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα. Ειναι φυσιολογικό ή να βάλω τις φωνές? :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Μην ανησυχείτε.Εμένα η μικρή, όταν ήταν στην κοιλιά μου, είχε συνέχεια λόξυγγα! Η πλάκα είναι ότι και τώρα που γεννήθηκε, την πιάνει με την ίδια ακριβώς συχνότητα!Ευτυχώς την βάζω στο στήθος και της περνάει.

:wink:

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα νιώθω σαν χαζή :( Γιατί δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω το λόξυγγα; Πως το καταλαβαίνεται εσείς; Εγώ απλά νομίζω ότι κουνιέται το μωράκι... :shock:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Κάπου είχα διαβάσει οτι μετά την 28 εβδομάδα το καταλαβαίνεις.(Αναφέρονται και σαν αναπνευστικές ασκήσεις). Εγώ το κατάλαβα την 28η και 4 μέρες. Το θυμάμαι με τόση λεπτομέρεια επειδή ήταν πολύ διαφορετικό από ότι είχα αισθανθεί ως τότε κ είχα τρομάξει.Από τότε το νοιώθω τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα (μήπως είναι πολύ???) Πάντως έχει πολύ πλάκα και ειδικά όταν κρατάει ώρα η μικρή κάνει πολύ εντονες κινήσεις γιατι προφανώς ενοχλήται!!! :lol:

D9kvp2.png?3X2batCM

εγω παντως αν αυτο το ταρακουνημα με συχνοτητα σαν καρδιακων παλμων που συμβαινει δυο -τρεις φορες την ημερα λεγεται λοξυγγας δεν το απολαμβανω καθολου και δεν το βρισκω διασκεδαστικο γιατι με αγχωνει..νομιζω οτι το μωρακι μου εκει μεσα δεν παιρναει καλα και δεν μπορω να το βοηθησω να σταματησει..αλλα μαλλον προκειται για μαμαδιστικες υπερβολες..το αγχος θα με φαει..

εγω παντως αν αυτο το ταρακουνημα με συχνοτητα σαν καρδιακων παλμων που συμβαινει δυο -τρεις φορες την ημερα λεγεται λοξυγγας δεν το απολαμβανω καθολου και δεν το βρισκω διασκεδαστικο γιατι με αγχωνει..νομιζω οτι το μωρακι μου εκει μεσα δεν παιρναει καλα και δεν μπορω να το βοηθησω να σταματησει..αλλα μαλλον προκειται για μαμαδιστικες υπερβολες..το αγχος θα με φαει..

Έτσι μοιάζει σαν να κτυπάει μια καρδιά...και εγώ τελευταία δεν το απολαμβάνω τόσο όσο πριν γιατί και με αγχώνει αλλά κυρίως με ενοχλεί γιατί με τραντάζει! :)

gwggp2.png ISWTp2.png

Εχω παθει σοκ!!!! Η κουκλα μου εχει λοξυγκα!!!! ετσι εξηγειται...Δεν μπορει να ειναι απο τωρα τοσο εξυπνο το παιδι μου και να κουνιεται τοσο ρυθμικα!!! Αχ η μπεμπουλιτσα μου!!!! (Τωρα ειναι φυσιολογικο που εχω συγκινηθει!!!??) :roll::wink:

Αυτή τη στιγμή νιώθω και εγώ ρυθμικά ένα μικρό χτύπο στην κοιλιά μου..Αυτός είναι ο λόξυγγας; :P

ναι αν ειναι συνεχομενος για λιγη ωρα και ακριβώς ίδιος... :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...