Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατι εχω τετοιο αγχος στην οδηγηση????

#ΕΛΕΝΑ#

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Έκανα πέντε μαθήματα μόνο με τον δάσκαλο γιατί δεν έχω την οικονομική άνεση για παραπάνω..ο άντρας μου με βάζει σε πολύ δύσκολες διαδρομές..πχ με πήγε σ' ένα δρόμο που κάνουν έργα κι είναι όλος σκαμμένος με κίνδυνο να χτυπήσω το αμάξι μόνο και μόνο για να πηγαίνω πολύ σιγά...πήγαμε σούπερ μάρκετ και ενώ είχα πολύ χώρο να παρκάρω Μ έβαλε πίσω από ένα αυτοκίνητο κι όταν πήγα να φύγω έκανα να πάω λίγο πίσω που ήταν κενό για να στρίψω και να φύγω άνετα αλλά Παρ όλα αυτά μου είπε όχι έτσι θα φύγεις..και γω η ταλαιπωρη προσπαθούσα να βγω σιγά σιγά να μην χτυπήσω τον μπροστινό και να μην έχω κι ορατότητα καλή μπροστά ...σήμερα πήγαμε να πάρουμε απ' το παιδικό το παιδί και ενώ πάλι είχε πολύ χώρο για να παρκάρω Μ έβαλε στο πιο δύσκολο σημείο με αποτέλεσμα να έρθουν κι άλλα αμαξια να με κλείσουν και να μην μπορώ να φύγω μετά...θέλω να πω ότι μου βάζει πολλές δυσκολίες με αποτέλεσμα να αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ ...το συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι έτσι δεν θα μάθεις ποτέ!!Δεν χρειάζεσαι σχεδιάγραμμα για να πας κάπου..ούτε να ξέρεις πάντα τον δρόμο...ξεχνάει ότι είμαι όμως νέα οδηγος ,εγώ ξέρω ότι στην αρχή κάνεις μικρές διαδρομές για να εξασκηθεις και να εξικοιωθεις με το τιμόνι..το να με βάζει σε ανηφόρες και να μου σβήνει το αμάξι η να με πάει σε γκρεμό τσακίσματα το μόνο που θα γίνει στο τέλος είναι να τρακαρω και να το φοβηθω πάλι ,να τα παρατήσω και να με βγάλει κι ανίκανη πάλι...μόνη μου σκέφτομαι να το πάρω αλλά αισθάνομαι ανασφάλεια ακόμη..άλλο άτομο δεν υπάρχει δυστυχώς να βάλω δίπλα..η μάνα μου μόνο αλλά δεν ξέρει να οδηγεί..θέλω κάποιον συνοδηγό που να γνωρίζει αλλά ΟΧΙ τον άντρα μου

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...