Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενημερώνομαι καθημερινά για την υγεία της μικρούλας σου μέσα απο δω. Εχω τη μανούλα μου στην εντατική διασωληνωμένη και νιώθω την αγωνία σου. Βέβαια, δεν είναι το ίδιο, εδώ μιλάμε για μια ψυχούλα που μόλις ξεκινά τον αγώνα της στη ζωή. Να είναι μαζί της ο Χριστούλης και η Παναγιά και να της δίνουν υγεία και δύναμη και σε σένα δύναμη και θετική ενέργεια.

Ενημερώνομαι καθημερινά για την υγεία της μικρούλας σου μέσα απο δω. Εχω τη μανούλα μου στην εντατική διασωληνωμένη και νιώθω την αγωνία σου. Βέβαια, δεν είναι το ίδιο, εδώ μιλάμε για μια ψυχούλα που μόλις ξεκινά τον αγώνα της στη ζωή. Να είναι μαζί της ο Χριστούλης και η Παναγιά και να της δίνουν υγεία και δύναμη και σε σένα δύναμη και θετική ενέργεια.

Kαλο κουραγιο και υπομονη στις δυο σας λοιπον...

Ολα θα πανε καλα.... εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας...

Ευχομαι ότι καλύτερο για το κοριτσάκι σου!!!!

Δεν εχω προσωπική εμπειρία αλλα μια κοπέλα που ενω θα γενουσαμε μαζι Ιουνιο γέννησε την κορούλα της Φεβρουαριο!

Η μικρή είναι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή γεματη ζωη και χαμόγελα, πανεξυπνη .

Γεννηθηκε μόλις 470 γρ.

Τα θαυματα συμβαινουν.

dhtZp3.png

elsaki to cpap είναι μια μασκουλα που φοράνε στο μωρό για να δωσουν λίγο δύναμη στην αναπνοή του.Αναπνεει μόνο του αλλά έχει μια δόση βοήθειας στη δύναμη.Με λίγα λόγια ελαφρύτερη μορφή οξυγόνου

lianakleopatra λυπάμαι για τη μανούλα σου και ελπίζω να γίνει σύντομα καλά.Καλό κουάγιο και σε σένα

Τα σημερινά μου νέα δεν ειναι τόσο καλά.Εχουμε ένα δείκτη λοίμωξης που είναι δυστηχως στα ύψη.Παίρνουμε και τρίτο αντιβιωτικο.Υποθέτουν μύκητες αλλά δεν ειναι σίγουροι θα δούμε. Η καλλιέργεια θα βγει από την άλλη εβδομάδα.Αύριο όμως που θα είναι και εδώ ο αντρας μου το πρωι θα πάμε να βρούμε τον διευθυντη να μας ενημερωσει, να του κάνουμε και κάποιες άλλες ερωτησεις που έχουμε.Δε θέλω να ανυσηχω αλλά από την αρχή η μπέμπα έχει τρελαθεί στις λοιμωξεις και τα αντιβιωτικά η καημενούλα.Είναι και τα χαζομικρόβια που κυκλοφορούν στη μονάδα ακόμη και τρέμω.Ας ελπισουμε να το ξεπεράσει και αυτο.Ο γιατρός είπε οτι κλινικα ειμαστε καλα αλλά εργαστηριακά όχι.Αντέχουμε ακόμη χωρίς cpap (κάποια στιγμή γνωρίζω οτι θα γυρισει βέβαια) και πήραμε κιάλλο βάρος.Τρώμε κανονικά και βλέπουμε

Διαφημίσεις

πεγκούλα μην ανησυχεις ενα παραπάνω εμπόδιο προς τον πολυπόθητο στοχο!θα το ξεπερασει και αυτό η μικρή σου αγωνιστρια!!απο όσο ξερω στις εντατικες (και κυριως των νεωγνων) είναι συνηθισμενο.Ολα καλα θα πάνε!

λιανακλεοπατρα καλη δυναμη ευχομαι και τις καλυτερες ευχες μου!ολα καλά να πάνε!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Εννοειται οτι θα το ξεπερασει και αυτο.... εσυ βλεπεις καλυτερα ποσο... δρομο εχει διανυσει εως τωρα, λιγακι υπομονη ακομη, αλλωστε εχεις και την δικη μας θετικη ενεργεια...

elsaki to cpap είναι μια μασκουλα που φοράνε στο μωρό για να δωσουν λίγο δύναμη στην αναπνοή του.

Peggoula μου ελπίζω να έρθει σύντομα η μέρα που θα ξεχάσεις τι σημαίνουν όλες αυτές οι ορολογίες που έχεις μάθει το τελευταίο διάστημα!!! Βάστα γερά...!

Tytxp2.png

Πολυ καλα τα νεα σας!Αφου τα καταφερε ως τωρα ολα καλα θα πανε θα δεις!Να της μιλατε κκαι οι δυο συνεχεια κ να τη χαιδευεται οπως ειπαμε!Απο δω κ περα μονο καλα νεα να μας λες:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Καλά τέλειο το Χριστίνα αλλά και το Ιωάννα ακόμη τελειότερο...

Τα φιλιά μου στην συνωνόματη μαχήτρια και να της πείς ότι έχει την θετική ενέργεια και σκέψη πολλών ανθρώπων από εδώ μέσα...!

Θα το ξεπεράσετε γρήγορα και αυτή την λοίμωξούλα..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!Τα ονόματα που μας προτεινετε είναι τέλεια αλλά εδώ θα σας απογοητεύσω λίγο λέγοντας οτι τη μικρούλα την αεροβαφτίσαμε ήδη 1 μερα μετά τη γέννησή της μαζί με το άλλο αγγελούδι μου που έφυγε.Την είπαμε ιωάννα-χριστίνα.Το δεύτερο όνομα λόγω χριστουγέννων μιας και γεννήθηκε 21/12:pΤην άλλη την είχαμε πει Θεανώ -Κυπριάνα.Την ιωαννούλα πάντως 7/1 της είπαμε και χρόνια πολλά το γιορτάσαμε φέτος το κορίτσι μου:P:p:p:p

τι καλα που την αεροβαπτ,η χαρη του Κυριου μας θα την κανει καλα κ γρηγορα μαλιστα!!!!!!!ασε που τα ονοματα ειναι υπεροχα ΙΩΑΝΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!!!!!!!!εχω μια φιλη που την εχουν βαπτιση ετσι κ την φωναζουμε Χριστιαννα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Τα σημερινά μου νέα δεν ειναι τόσο καλά.Εχουμε ένα δείκτη λοίμωξης που είναι δυστηχως στα ύψη.Παίρνουμε και τρίτο αντιβιωτικο.Υποθέτουν μύκητες αλλά δεν ειναι σίγουροι θα δούμε. Η καλλιέργεια θα βγει από την άλλη εβδομάδα.Αύριο όμως που θα είναι και εδώ ο αντρας μου το πρωι θα πάμε να βρούμε τον διευθυντη να μας ενημερωσει, να του κάνουμε και κάποιες άλλες ερωτησεις που έχουμε.Δε θέλω να ανυσηχω αλλά από την αρχή η μπέμπα έχει τρελαθεί στις λοιμωξεις και τα αντιβιωτικά η καημενούλα.Είναι και τα χαζομικρόβια που κυκλοφορούν στη μονάδα ακόμη και τρέμω.Ας ελπισουμε να το ξεπεράσει και αυτο.Ο γιατρός είπε οτι κλινικα ειμαστε καλα αλλά εργαστηριακά όχι.Αντέχουμε ακόμη χωρίς cpap (κάποια στιγμή γνωρίζω οτι θα γυρισει βέβαια) και πήραμε κιάλλο βάρος.Τρώμε κανονικά και βλέπουμε

ας κρατησουμε τα θετικα,τρωει κανονικα!!!

πηρε βαρος!!!

ειναι μια χαρα κλινικα.

τωρα τα εργαστηριακα θα τα περιμενετε δεν ειναι σωνει και καλα ασχημα.

θα το ξεπερασει κι αυτο η ζουζουνα,

οπως ειπε η λενα να της μιλατε και αν επιτρεπετε να την χαιδευετε...σιγουρα θα σας καταλαβει.

αντε και περιμενουμε νεα:)

Παρόλο που δεν έχω γράψει μέχρι τώρα, έχω διαβάσει την ιστορία σου!!

Όλα καλά θα πάνε!!!Η μαχήτρια σου θα βγει δυνατή και σε λίγο καιρό θα μας λες τα νέα από τις πρώτες μέρες στο σπίτι!!!

Και το Παπαγεωργίου έχει πολύ καλή μονάδα βρεφών, εκεί γέννησα κι εγώ.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από΄μένα!!!

Peggoula μου εμείς τα λέγαμε από καιρό αλλά πλέον αφού μπαίνεις εδώ αποφάσισα να μπαίνω εδώ για να μαθαίνω νέα της μικρούλας σου....

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που γράφω...Συγκινήθηκα με το όνομα της μικρούλας γιατί έτσι λένε ακριβώς και τη βαφτιστικιά μου που γεννήθηκε μια βδομάδα πριν το μωράκι σου, 5 χρόνια πριν...Σου εύχομαι λοιπόν η Ιωάννα Χριστίνα σου να είναι καλά και υγιέστατη σαν τη δικιά μου Ιωάννα Χριστίνα! Και έίμαι σίγουρη πώς έτσι θα γίνει!!!

Υπομονή...Ήδη μας δίνει μαθήματα ζωής η μικρούλα και είμαι σίγουρη πως τόσο δυνατή ψυχούλα που είναι θα περάσει και τη λοίμωξη η οποιά απλά ένα εμπόδιό είναι που θα φύγει κι αυτό όπως και όλα τ 'αλλα...

Ελπίζοντας....

Pegg μου δεν εχουμε 3αναμιλησει εμεις , παρακολουθησα την ιστορια σου ομως και εχω συγκινηθει πολυ , και η δικη μου σκεψη σας και στο κοριτσακι σου που παλευει και βγαινει νικητρια μερα με τη μερα . Ειπα και στον αντρα μου για την περιπετεια σας και εκεινος συκγινηθηκε , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε μερικους μηνες να γυρησεετε οι 3 σας σπιτι και να ξεκινησει μια υπεροχη ζωη .

QRyOp2.png

Peggaki μου ! Τωρα πηρα ειδηση οτι γραφεις απο δω !!!!!!!!

Κοριτσακι μου ολα θα πανε καλα με τη μικρη σου αγωνιστρια ! Διαβασα οσα εχεις γραψει κ ειμαι απολυτα βεβαιη οτι η μικρη σου θα σου χαρισει το μεγαλυτερο χαμογελο του κοσμου συντομα !

Να εχεις πιστη κοριτσακι μου !

Μας λειπεις !!!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!Δεν προλαβα να γραψω σήμερα γιατι από το πρωί τρέχω.Πηγα στα 2 αγγελούδια μου πρωι πρωι και έκανα ένα τρισάγιο.Πρωτη φορά πάω μετά απότι έγινε και σήμερα ένιωσα έτοιμη να πάω και πήγα.Με ηρέμησε αυτή μου η κίνηση.Κατά τ'αλλα η μικρή μου είναι καλά κόψαμε τα 2 από τα 3 αντιβιωτικά και τώρα παίρνει αντιβίωση για μήκυτες που μπορεί να έχει (και τη προηγούμενη φορά έτσι είπαν αλλά δεν είχε τιποτα τελικά).Από τα σκληρά μικρόβια τη γλιτώσαμε ευτυχώς.Η γιατρός είπε οτι απλά περιμενουμε να μεγαλωσει και όλα πάνε καλά.:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...