Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

δεν σου είχα γράψει τόσο καιρό γιατί κάθε φορά με έπιαναν τα κλάματα. θέλω να σου πω μέσα από την ψυχή μου ένα μεγάλο μπράβο για όλη αυτή την καταιγίδα που ξεπεράσατε και απο'δω και πέρα να χαρείτε κάθε στιγμή , κάθε δευτερόλεπτο από τη ζωή της κορούλας σας. καλορίζικο το δωμάτιο και η καινούρια σας ζωή!!!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Πεγκάκι. Κάθε φορά που μπαίνω και ενημερώνομαι για τη μικρή νιώθω υπέρτατη ικανοποίηση για την πορεία της υγείας της. Πλέον έχει πάρει το δρόμο της, δεν θα υποστεί άλλη ταλαιπωρία η ζουζού γιατί ό, τι της έτυχε ήταν πολύ ζόρικο και το αντιμετώπισε παληκαρίσια. Να' στε καλά, καλό Πάσχα και η Παναγιά μαζί σας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ελπιζω να ειστε όλες καλα!!!!!Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε ομορφα ηρθε και τοδωματιακι μας κ ολα τελεια.Περασα ενα αγχος γιατι η μικρη εκανε παλλινδρομηση με το φαγητο της αλλα μας ειπε ο γιατρος ν τρωμε με διαλλειματα και τωρα ευτυχως ολα καλα:P:p:p:p:p

ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ:P:p:p:p:p

Ενα μεγαλο φιλί απο μένα στη μικρούλα!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Pegg μου ποσο πολυ χαιρομαι για τη μικρη σου Ιωαννα,γιατι φανηκε οτι η μικρη εχει τα κοτσια και με συνοδοιπορους τους γονεις της,εδωσε τις μαχες της και βγηκε νικητρια!!!!!!!!!!!!!!

Καλη Μεγαλη εβδομαδα,καλη Ανασταση και καλο Πασχα,να περασετε τελεια αυτες τις Αγιες Μερες και να χαρειτε το κοριτσακι σας.Να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!

fc01f465d2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ελπιζω να ειστε όλες καλα!!!!!Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε ομορφα ηρθε και τοδωματιακι μας κ ολα τελεια.Περασα ενα αγχος γιατι η μικρη εκανε παλλινδρομηση με το φαγητο της αλλα μας ειπε ο γιατρος ν τρωμε με διαλλειματα και τωρα ευτυχως ολα καλα:P:p:p:p:p

φιλιάααααααααααα

και καλό πάσχα!

και αποθηλασε επιτελους!

Peggoula καλορίζικο το δωματιάκι σας, πολλά πολλά φιλάκια στην Ιωάννίτσα που φέτος θα κάνει το πρώτο της Πάσχα :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ απο μια πολυ πολυ αγχωμενη μανουλα.Η μικρη μου αρχισε να κανει νουμερα με το φαι.Δε τρωμε οσο πρεπει κανουμε αρκετους εμετους,αυτο που τρωμε το τρωμε με χιλια ζορια και φυσικα δε παιρνουμε το απαιτουμενο βάρος.Ολα αυτα γιατι γυρναει το φαι μας πισω.Κανει παλλινδρομηση η μπεμπα.Δεν ειναι κατι σοβαρο το κανουν λιγο-πολυ ολα τα μωρα αλλα εμεις δεν ειμαστε για να μεινουμε πισω σε γραμμαρια.Κοντευω να σκασω.

Κατα τ'αλλα ειμαστε τέλειες στον υπνο κοιμομαστε ολη μερα και όλη νυχτα:P:p:p 1 φορα ξυπναμε να φαμε το βραδυ και μετα ξανακοιμομαστε μεχρι το πρωι τελεια δηλαδη!!!!!Οσο για το φαι σημερα παλι θα μιλησουμε με τον παιδιατρο να δουμε τι θα κανουμε.Φιλακια σε ολες και μια γλυκια καλημερα και απο τη μικρουλα:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αχ πολύ χαίρομαι όταν σας διαβάζω!

Pegg όπως τα λέει η culte είναι, καλώς μας ήρθες στον κόσμο των νέων μαμάδων που είναι πάντα μες στο άγχος για τα μικρά τους!:P

Για την παλλινδρόμιση ξέρω πως υπάρχουν ειδικά γάλατα, μάλλον κάτι τέτοιο θα σας συστήσει.

Φιλάκια στην Ιωάννα μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ απο μια πολυ πολυ αγχωμενη μανουλα.Η μικρη μου αρχισε να κανει νουμερα με το φαι.Δε τρωμε οσο πρεπει κανουμε αρκετους εμετους,αυτο που τρωμε το τρωμε με χιλια ζορια και φυσικα δε παιρνουμε το απαιτουμενο βάρος.Ολα αυτα γιατι γυρναει το φαι μας πισω.Κανει παλλινδρομηση η μπεμπα.Δεν ειναι κατι σοβαρο το κανουν λιγο-πολυ ολα τα μωρα αλλα εμεις δεν ειμαστε για να μεινουμε πισω σε γραμμαρια.Κοντευω να σκασω.

Κατα τ'αλλα ειμαστε τέλειες στον υπνο κοιμομαστε ολη μερα και όλη νυχτα:P:p:p 1 φορα ξυπναμε να φαμε το βραδυ και μετα ξανακοιμομαστε μεχρι το πρωι τελεια δηλαδη!!!!!Οσο για το φαι σημερα παλι θα μιλησουμε με τον παιδιατρο να δουμε τι θα κανουμε.Φιλακια σε ολες και μια γλυκια καλημερα και απο τη μικρουλα:P

υπαρχει ενα ειδικο γαλατακι για τα μωρακια που κανουν αναγωγες. συζητηστε τα με τον παιδιατρο

υπαρχει ενα ειδικο γαλατακι για τα μωρακια που κανουν αναγωγες. συζητηστε τα με τον παιδιατρο

αν δεν κάνω λάθος η pegg θηλάζει :rolleyes:

pegg διόρθωσέ με αν κάνω λάθος ;)

Διαφημίσεις

Μήπως δεν πρέπει να κοιμάται τόσο πολύ και να κάνει συχνότερα γεύματα, δηλαδή τουλάχιστον κάθε 3-4 ώρες; Είναι ακόμα πολύ μικρούλα για να κοιμάται τόσο πολύ...

eMWap2.png?5pVCTyDY

.Κανει παλλινδρομηση η μπεμπα.

Καλησπέρα pegg σας διαβάζω από την αρχή αλλά είναι πρώτη φορά που σας γράφω…. Παλινδρόμηση είχαν και τα δύο μου παιδιά… δύσκολο και για το παιδί και για την μαμά!!!!

* Αν θηλάζεις είναι ότι καλύτερο για το μωρό γιατί το μητρικό γάλα είναι πιο εύπεπτο….

* Μικρά και συχνά γεύματα για να μην τρώει λαίμαργα η μικρή….

* και ‘’σημαντικό’’ ανάκληση στο κρεβατάκι!!!!

* Μπορεί να θέλει να ρέβετε περισσότερες φορές!!!!!

Φιλάκια

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Μην αγχωνεσαι ειναι συνηθες στα προωρα η παλινδρομηση και εμεις το περασαμε και ειχαμε το ιδιο αγχος με σενα γιατι μας λειπαν κιλα, παρολαυτα παιδευτηκαμε αρκετα αλλα μετα τους 6 μηνες εστρωσε η κατασταση. Μου κανει εντυπωση που παρα την παλινδρομηση και τοσο μικρο μωρο κοιμαται ολο το βραδυ.

Ρωτησε τον παιδιατρο αν πρεπει να βοηθηθει το παιδι με τους εμετους γιατι ο πρωτος δικος μου παιδιατρος υποτιμησε την παλινδρομηση και απο τους πολλους εμετους το παιδι σταματησε να τρωει και επαθε οισοφαγητιδα. Αναγκαστικα πηραμε σιροπι και καπως εστρωσε η κατασταση και ξεκινησε να τρωει καλυτερα.

Ολα αυτα αντιμετωπιζονται μην αγχωνεσαι τα ασχημα ειναι πισω και τα καλυτερα ερχονται!!!!!

Καλησπέρα, κι εγώ είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό.. Εμείς για την παλινδρόμηση κάναμε τα εξής και μας βοήθησαν πάρα πολύ. 1) Πολλά μικρά γεύματα και μετά το μωρό στην αγκαλιά όρθιο ακουμπισμένο στον ώμο στην θέση του ρεψίματος για τουλάχιστον 20 λεπτά μετά από κάθε γεύμα. Είτε είχε ρευτεί μία φορά είτε πολλές, τουλάχιστον έτσι προχωρούσε η πέψη αρκετά πιστεύω μέχρι να ξαπλώσει. 2) Κούνια σε ανάκλιση 30 - 40 μοιρών, όχι κάτω από το στρώμα για να μην κάνει κούρμπα, αλλά με χοντρά βιβλία κάτω από τα πόδια της κούνιας από την πλευρά του κεφαλιού. Έτσι αποφύγαμε την οισοφαγίτιδα και τους ρουκετοειδείς εμετούς και έβαζε βάρος κανονικά. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση βελτιώνεται στο εξάμηνο που ωριμάζει και σφίγγει ο δακτύλιος στο στομάχι και εξαφανίζεται γρήγορα όταν αρχίσει η στερεά τροφή, επομένως, το μόνο που χρειάζεται είναι τεχνικές για να αποφευχθεί ο ερεθισμός του οισοφάγου αλλά και να μείνει το γάλα μέσα αρκετά για να χωνευτεί και έτσι να αυξάνεται το βάρος..

Καλησπέρα, κι εγώ είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό.. Εμείς για την παλινδρόμηση κάναμε τα εξής και μας βοήθησαν πάρα πολύ. 1) Πολλά μικρά γεύματα και μετά το μωρό στην αγκαλιά όρθιο ακουμπισμένο στον ώμο στην θέση του ρεψίματος για τουλάχιστον 20 λεπτά μετά από κάθε γεύμα. Είτε είχε ρευτεί μία φορά είτε πολλές, τουλάχιστον έτσι προχωρούσε η πέψη αρκετά πιστεύω μέχρι να ξαπλώσει. 2) Κούνια σε ανάκλιση 30 - 40 μοιρών, όχι κάτω από το στρώμα για να μην κάνει κούρμπα, αλλά με χοντρά βιβλία κάτω από τα πόδια της κούνιας από την πλευρά του κεφαλιού. Έτσι αποφύγαμε την οισοφαγίτιδα και τους ρουκετοειδείς εμετούς και έβαζε βάρος κανονικά. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση βελτιώνεται στο εξάμηνο που ωριμάζει και σφίγγει ο δακτύλιος στο στομάχι και εξαφανίζεται γρήγορα όταν αρχίσει η στερεά τροφή, επομένως, το μόνο που χρειάζεται είναι τεχνικές για να αποφευχθεί ο ερεθισμός του οισοφάγου αλλά και να μείνει το γάλα μέσα αρκετά για να χωνευτεί και έτσι να αυξάνεται το βάρος..

καλημερα και απο εμενα!!! pegg μου μην αγχωνεσαι κι εμενα η μικρη μου ειχε γοπ και μαλιστα χωρις καθολου εμετους-οποτε και αργησαμε να το καταλαβουμε- οταν πια το αντιληφθηκαμε ηταν ηδη 50 ημερων και ειχε κανει οισοφαγιτιδα..δεν ειναι κατι ανησυχητικο εμεις παιρναμε το epadoren και ολα υπο ελεγχο μεχρι τον 6ο μηνα που μπηκαμε στην στερεα τροφη και το θεμα εληξε! οσο για τους τροπους να την ανακουφισεις ειναι αυτολεξει οτι σου γραφει η συμφορουμιτισσα fardi!

περασε τοσα πολλα η ιωαννιτσα και τα ξεπερασε! αυτο θα ειναι παιχνιαδακι για εκεινην αν την βοηθας με τις παραπανω απλες κινησεις-οδηγιες!!!!;)

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Koritsia καλημερα κατ'αρχην.Ολα αυτα που λέτε τα κάνω και μάλλον βλέπω βελτίωση.Το βάρος λιγο με ανυσηχει αλλα θα παρει που θα παει.Το μονο που δε κανω ειναι να τη ξυπναω το βράδυ γιατι οταν το προσπαθησα με το ζορι ετρωγε 30μλ.Οποτε την αφηνω και τρωει περισσότερο οταν το ζηταει.Βεβαια τρωει λαιμαργα αλλα τη σταματαω πολυ συχνα και ας κλαιει γιατι πειναει:PΓια να δουμε πως θα παμε.Οσο για το μητρικο ογ ιατρος μου δε μαφηνει να παω σε αντιαναγωγικο γιατι λεει καλυτερο απο το μητρικο δεν υπαρχει.Ομως αμα δουμε τα πολλα ζορια ειπε να τις δωσουμε 1-2 γευματα το αντιαναγωγικο να δουμε πως θα αντιδρασει!!Αλλα μητρικο ξεκαθαρισε δε κοβουμε:P

Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολες αν δε καταφερω να ξαναμπω

Να μην κοψεις το μητρικο για την παλινδρομηση ειναι οτι καλυτερο και στο λεω εγω που εμπλεξα με τα γαλατα τα ειδικα γιατι ηταν αδυνατο να θηλασω.

Καλη Ανασταση να εχετε και παντα να θυμαστε ποσο δυνατο ειναι το παιδακι σας!!!!!

καλημερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ αχ κοριτσια υποφερω με αυτο το φαι της δε παιρνουμε το επιθυμητο βαρος και αντε να δουμε τι θα κανουμε!!!Κατα τ΄αλλα καλα:P:pΕλπιζω να περασατε ομορφα τις γιορτουλες φιλακιαααααα

καλημερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ αχ κοριτσια υποφερω με αυτο το φαι της δε παιρνουμε το επιθυμητο βαρος και αντε να δουμε τι θα κανουμε!!!Κατα τ΄αλλα καλα:P:pΕλπιζω να περασατε ομορφα τις γιορτουλες φιλακιαααααα

υπομονή μανούλα!

να την έχεις συνέχεια πάνω σου , πάνω στο ζιζάκι!

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...