Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1520!!!!!!!ME ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ:P:p:p:p

τΑ ματάκια μας ειναι σταθερα και αυτο μας ικανοποιει ειπε η γιατρος και ξανα επανελεγχος την Τετάρτη!!!κατα τ'αλλα μεγαλώνουμε:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

pegg σας έχουν πει πότε περίπου θα βγείτε;

ΑΚΟΜΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ:P:p:p:pπρεπει να φτασουμε 1800 να παρουμε μπιμπερο και μετα δρομο.................:P:p:p:p

Και γω ακομα συγκινουμαι με ολα οσα εγιναν...............Ευχομαι ποτε να μη συμβει σε κανεναν οτι συνεβη σε μενα....Αν και ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν και πολυ χειροτερα δυστηχως!!!!!!

ΑΚΟΜΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ:P:p:p:pπρεπει να φτασουμε 1800 να παρουμε μπιμπερο και μετα δρομο.................:P:p:p:p

Και γω ακομα συγκινουμαι με ολα οσα εγιναν...............Ευχομαι ποτε να μη συμβει σε κανεναν οτι συνεβη σε μενα....Αν και ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν και πολυ χειροτερα δυστηχως!!!!!!

Mε τον ρυθμό που πάει η μικρη...δηλαδη...σε 3 μέρες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρεχάτε καλά σας ποδαρακια.....:D

Μπραβο pegg μου τι ωραια,μερα με τη μερα μεγαλωνει η νεραιδενια σου,αντε και με το καλο θα ερθει η μερα να πατε στο σπιτακι σας.

Περαστικα σε σενα και στον αντρουλη σου.

fc01f465d2.png

μπράβο και πάλι μπράβο!τα λόγια πία είναι περιττά!η μικρή έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής επιτέλους στο σπίτι της.

περαστικά και σε εσάς.γεροί και δυνατοί να την υποδεκτείτε.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Διαφημίσεις

το καταλαβαίνω καλή μου..δεν το έχω περάσει αλλά σε νιώθω.είσαι πολύ άξια μάνα και καταλαβαίνω πόσα πέρασες και πως χτυπούσε η καρδούλα σου!τα βγάλατε πέρα όμως μια χαρά και φανήκατε δυνατές ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες!!με το καλό να πάτε σπίτι!!

καλά ζουζουνίστικα ψώνια!!!τις αξίζουν τα καλύτερα!!σε βλέπω να την κακομαθαίνεις αργότερα...στα όπα όπα θα την έχεις!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,εδώ ο μικρούλης μου χρειάστηκε να νοσηλευτή σε θερμοκοιτίδα μόλις 4 μέρες και τρελάθηκα।Είναι κρίμα να να βλέπεις ένα αγγελούδι να ταλαιπωρείτε με τόσα καλώδια στο κεφάλι,στα πόδια,στα χέρια.....Δεν ξέρεις πόσες φορές ευχήθηκα να ήμουν εγώ στην θέση του και ας υπέφερα στο εικοσαπλάσιο αλλά δυστυχώς δεν το επιλέγουμε।Όπως και να έχει θα κρατάς σε μερικές μέρες το αγγελούδι στην αγκαλιά σου και δεν θα σε νοιάζει τίποτα άλλο παρα μόνο η μπουμπού σου....

Με το καλό κορίτσι μου η μικρή στο σπιτάκι της :-D

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

...γράφω για να σου στείλω τις ευχές μου, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ.

Έχω δύο διδυμάκια που ήταν στην μονάδα ένα μήνα, τα έχω εδώ και τρεις μήνες στο σπίτι και έχουν πάει όλα μια χαρά.

Τα άσχημα και μάυρα πέρασαν,

ΚΟΙΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ....

άσε τις κλάψες και δόξασε τον Θεό που σε λίγο θα την κρατάς στην αγκαλιά σου...

...αυτό κάνω και εγώ κάθε βράδυ, και σου εύχομαι από εδώ και πέρα, και σε σένα και σε όλες τις μανούλες, μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καθε μερα μπαινω και κοιταω τα νεα της μικρουλας σου pegg. Σημερα "επεσα" πανω σε αυτο το video στο Youtube και δεν μπορεσα να αντισταθω και να μην στο στειλω σε μνμ εδω:

Ακομη κλαιω και θελω να παω να ξυπνησω την μικρη μου για να την φιλησω...

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Μπράβο στη ζουζούνα σου!!!!!Να συνεχίσετε έτσι και σύντομα θα είστε σπιτάκι σας και θα αναπληρώσετε τις αγκαλιές που έχετε στερηθεί μέχρι τώρα!!!! Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει με το μπιμπερό είναι ζήτημα λίγων ημερών...εμάς μας πήρε μόλις 3 μερες!!!

Οπότε μανούλα ξεκίνα τις ετοιμασίες σου!!

Καθε μερα μπαινω και κοιταω τα νεα της μικρουλας σου pegg. Σημερα "επεσα" πανω σε αυτο το video στο Youtube και δεν μπορεσα να αντισταθω και να μην στο στειλω σε μνμ εδω:

τι όμορφο βίντεο...κλαιω και εγω...

cceXp3.png

pcTFp3.png

πεγκουλα καλα ψωνια! μπραβο σε ολους σας

το θεμα σου θα ειναι εδω και θα δινει κουραγιο και σε αλλες μανουλες που δυστυχως μπορει να τους τυχει κατι αντιστοιχο

θυμαμαι εγω οταν ψωνιζα για την κορουλα μου εψαχνα να βρω τις εταιριες που πουλουσαν την πιο μικρη γραμμη στο μεγεθος νεογεννητου για να μην πλεει το καημενο μεσα σ αυτα! τωρα ομως βλεπω πως εχουν βγαλει ρουχα και για προωρακια!

εν τω μεταξυ οτα ν την πηραμε οι αλλοι που την εβλεπαν σοκαριστηκαν απο το ποσο μικρη ηταν (1900γρ περιπου) αλλα για μας που την ειχαμε δει πολυ μικροτερη φανταζε γιγαντας! οποτε προετοιμασε γιαγιαδες παππουδες

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Aπλα συγκλονιστικο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...