Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

κοριτσακι μου, καλη πορεια!!!αντε να το αγκαλιασεις συντομα το μικρακι σου και να πατε σπιτι σας!!αχ καρδιοχτυπαμε ολοι μας καθε φορα που μπαινουμε εδω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Πεγκούλα. Είσαι το πρώτο θέμα που διαβάζω κάθε πρωί ρε παιδί μου, μου έχετε γίνει απαραίτητες μάνα και κόρη! Περαστικά και καλή δύναμη - που την έχεις.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!1

καταρχην τα ματακια μας βελτιωθηκαν στο μεγαλυτερο μερος(Το αριστερο αποκατασταθηκε σχεδον ενω στο δεξι ειναι ακομα σε ενταση 2 σημεια.Δεν ηταν για laser αλλα αύριο θα την ξαναδει και περιμενω με αγωνια.

Το βαρος μας ειναι 1350 αλλά ξανα στο παπαγεωργιου κυκλοφορει βαρβάτη λοίμωξη.Εμεις ήμαστε αποικισμένοι με 2 μικρόβια εκ των οποιων το ενα αρκετα σοβαρο(ψευδομοναδα).ευτυχως ομως δεν ειναι ακομα για αντιβιωση η μικρη και η γιατρος ήταν πλήρως καθησυχαστική.Αποικισμος λεει δε σημαινει λοιμωξη.ειναι στα πλαισια του υπερβολικου ελεγχου που κανουν στα μωρα.Αυτα τα εχουν λεει τα περισσοτερα που ειναι στη μονάδα και να μην ανυσηχουμε καθολου (πως θα γινει αυτο δε ξερω!!!!!! καθως γνωριζω οτι η ψευδομοναδα ειναι κατι πολυ σοβαρο)Η μικρουλα εριχνε λιγο το πρωι και το βραδυ τις ωρες που πηγα τον κορεσμο της αλλα μου ειπαν δε συμβαινει κατι τετοιο και μπορει να μην ειναι κολλημενο καλα στο ποδαρακι της!!!Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι γιατι τους γιατρους εκει τους εμπιστευομαι

Τελος (ολα τα κακα μαζι) ανεβασα και εγω πυρετο και δε μπορω να παω γαλα.Οπότε θα φαει ξενο για σημερα και για λιγες μερες αναγκαστικα κατεψυγμενο.

Ο μονος φοβος ειναι μη κανουμε αυριο laser και χρειαστει η μικρη διασωληνωση γιατι τωρα ειδικα δεν ειμαστε για τετοια!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ δε σας ειπα το καλο.Τωρα με τη λιμωξη που κυκλοφορει μας μετεφεραν στο διπλανο δωματιο (γενικη νοσηλεια):P:p:p:p:p:pΚαι το περιμενα πως και πως!!!!!!Στις αρχες που δεν ηξερα τη θα γινει με τη ζωη του μωρου μου κάθε μερα ονειρευομουν οτι αλλάζαμε δωμάτιο και πλησιαζαμε στην εξοδο.Να που τα ονειρα καμια φορα δεν ειναι απατηλα και πραγματοποιούνται:P:p:p:p

Μπραβο βρε Πεγκ!!!πολύ ωραια νεα!!!!!περαστικα για σενα αλλά χαιρομαι πολύ για τα ματακια και για το οτι αλλάξατε θάλαμο που αυτο τα επισκιάζει όλα!!ολα καλά θα πάνε, δεν θα χρειαστει ουτε λεηζερ ουτε αντιβιωση, όλα καλα θα πάνε!!!!περιμενουμε πάλι νεα σας!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Πεγκούλα μου μην ανησυχείς για τον κορεσμό, είναι πάρα πολύ μικρούλα ακόμη, είναι πολύ συνηθισμένο. Εφόσον δεν είχε από την αρχή θέμα δεν υπάρχει πρόβλημα! Όσο για τα μικροβιάκια, σου λέω ότι για να σου λένε οι γιατροί μην ανησυχείς που είναι σφίγγες συνήθως :) σημαίνει ότι είναι πολύ καλά νέα.

Άντε περαστικούλια και στις 2!

Διαφημίσεις

Pegg μου περαστικα σου βρε κουκλα μου,οσο για τα νεα της μικρης σου,ειναι πολυ καλο που αλλαξατε θαλαμο,οσο για το μικροβιο αφου οι γιατροι ειναι καθησυχαστικοι,κατι παραπανω θα ξερουν.Εξαλλου το κοριτσακι "μας"(αν μου επιτρεπεις το μας...) εχει αποδειξει οτι ειναι αγωνιστρια και θα τα καταφερει,γιατι θελει να βρεθει στην αγκαλια της μανουλας της.Φιλια πολλα και στις δυο σας.

fc01f465d2.png

Πεγκούλα περαστικά σου.

Η μικρή άλλαξε δωμάτιο...τι καλό νέο:D...και πάχυνε:D

Εύχομαι να μην έχει κανένα πρόβλημα με τα παλιομικρόβια και τα ματάκια της να είναι μια χαρούλα:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ και το σαββατο κοριτσια ψηνομουν στο πυρετο.Τωρα μου εμεινε ενας βήχας μόνο.Κολλησε και ο αντρας μου...........και το σπιτι εγινε νοσοκομειο.

Η μπεμπα ειναι μια χαρα ειναι 1440 και μας λενε οτι η μονη εκκρεμοτητα που εμεινε πριν φυγουμε ειναι ενα εμβολιο και τα ματακια τα οποια θα ξαναδουμε σημερα γιατι τη παρασκευη ειδαν κατι μικρες αιμορραγιες στο δεξι ματακι και φοβουνται μην χειροτερεψει.(Εχει βεβαια λιγες πιθανοτητες να χειροτερεψει) αλλα καλό ειναι να εχει στενη παρακολουθηση ωστε να επεμβουμε άμεσα.

Χθες της φορεσανε και σκουφάκι για να μη διπλωνει το αυτάκι της:P:p:p:p:pΚουκλιτσα ειναι με το σκουφί της:P:p:p

Ο καιρος πλησιάζει!!!!!!εγω παντως αρχισα να ψωνιζω ησυχη:P:p:p Θα σας πω τα νεα μας μολις επιστρεψω

μπραβο βρε πεγκ!!περαστικα!!και εμπαινα καθε μερα να δω αν εγραψες νεα σας!!τωρα όλα παιρνουν τον δρόμο τους!τελεια νεα τα σημερινα!αντε κοντευει ο καιρός!!!αρχισε τα ψωνια!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Πεγκουλα μου !!!!! Κ φυσικα να της ψωνιζεις πολλα πολλα δωρακια γιατι τα αξιζει ολα η μικρη σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα, κ σε λιγες μερες θα την εχεις στο σπιτακι σου κ δεν θα το πιστευεις !!!!!!!!!

Με το καλο !!!!!!!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Καλημέρα Πεγκούλα. Περαστικά σε όλους σας. Είδες που το πιάσαμε σχεδόν το 1,5 κιλό?? Τόση ήμουν και εγώ όταν γεννήθηκα και τώρα έχω το δικό μου παιδί!

Αντε, τον φάγατε τον γάϊδαρο, η ουρά του έμεινε!!! Η Παναγίτσα και ο Χριστός να σκεπάζει την μικρή σου. Με το καλό!!!

Μπράβοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω γιατί αλλα ήμουν σίγουρη πως όλα θα πηγαίναν καλά.

Αντε τώρα να της πάρεις τα καλύτερα.....

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Ελα παρε βαθιες ανασες περασανε τα δυσκολα και σε λιγο καιρο θα την εχεις αγκαλια στο σπιτακι σου και δεν θα το πιστευεις!!!!!!!!!!!

Καλα ψωνια και τρεχα τρελομαμα να προλαβεις, η μπουμπου καταφτανει σπιτι οπου ναναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ!!! παναγιτσα μου τι καλα νεα ειναι αυτα;;;;

αρχισαμε τα ψωνακια;;

Μπραβο καλη μου, πολυ ευχαριστα, αντε να την παρετε σπιτακι σας και να ειστε ολοι καλα και μαζι!!!

περαστικα σου... για την ιωσουλα..

και καλα ψωνια για την μικρη νεραιδουλα σου!!

668bab1939.png

Είδες τί καλά που τα καταφέρνει η κορούλα σου;;; Άντε τώρα να ψωνίσεις και να πάρεις τα καλύτερα για το μωράκι σου που αγωνίζεται τόσο!!! Τί χαρά, έφτιαξε η μέρα μου!!!!!:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...