Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεγάλη παρηγορία τα λόγια σου pegg για το δικό μου κοριτσάκι.σε ευχαριστώ.

μεγάλη ανακούφιση για την Ιωάννα μας.έγινε διπλάσια!μπράβο της!με τέτοιο σκληρό καρύδι δεν θα ανησυχείς γι αυτή στην ζωή της.θα πετυχαίνει τους στόχους της γιατί ξέρει να παλεύει και να κερδίζει.είσαι πολύ τυχερή με τέτοιο κορίτσι.

άντε ετοιμάσου για τρελά ξενύκτια σύντομα!:D:D

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Πεγκ μου ως πριν λιγες μερες κοιτουσα με αγχος καθε φορα που ανοιγα το θεμα , δεν 3ερω αλλα πλεον ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα , χαιρομαι για σενα , να εισαι καλα περασες πολλα αλλα σε 1 χρονο απο τωρα με την μικρουλα σας σπιτι , ολα αυτα θα σας φαινονται ενα κακο ονειρο .

QRyOp2.png

Πεγκ μου ως πριν λιγες μερες κοιτουσα με αγχος καθε φορα που ανοιγα το θεμα , δεν 3ερω αλλα πλεον ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα .....

Και εγώ το ίδιο...!!!!!:P:p:p

xrysaki στα 1800 την παιρνουμε αγκαλια και την ταιζουμε.Ναι χρησιμοποιω το νοσοκομειΑΚΟ(διπλη αντληση).αΝΤΛΩ 8 ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ανα διαστηματα που μπορω 2-3 ωρες.Η παραγωγη παρααυξηθηκε.δε ξερω που να τα βαλω:P:p:p:p:p

1300!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!!χίλιες φορές μπράβο και για το γαλατάκι σου και για τη μικρή μαχήτρια! Που να δεις μόλις θα την παίρνεις να την ταΐσεις εσύ πόσο βάρος θα πάρει αμέσως με την επαφή με την μανούλα της :D

Διαφημίσεις

Peggoulini μου συγχαρητηρια !!! 1000 μπραβο στη μικρη σου !!

Ειδες τα δυσκολα περασαν !!! Σε λιγο καιρο θ ατην κρατας αγκαλια σου κ ολα αυτα θα ειναι μια κακη μακρυνη αναμνηση !!!!!!!!!!!!!

Σου στελνω μια αγκαλιτσα !!!!! Κ που σαι !! Μας ελειψες !!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Μπραβο,μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!Θερμα συγχαρητηρια σε μανουλα και κορη.Τι τελεια νεα πεγκουλινι μου,αντε βρε και εις ανωρερα(τα κιλακια...).Ολα θα πανε καλα κουκλα μου,ειδες που τα θαυματα γινονται,αρκει να τα πιστεψεις.Φιλια και καλη συνεχεια!!!!

fc01f465d2.png

Διαφημίσεις

Περιμένουμε ν' ακούσουμε το 1,5 κιλό σήμερα.....!!!!!

Καλέ, την άλλη βδομάδα θα' στε σπίτι σας και όταν πάτε με το καλό, θα έρθουμε να σας κάνουμε επίσκεψη καμιά 30αριά νοματαίοι!!!!!

Pegg χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σας!!!!! Η Ιωαννα σου την εβγαλε καθαρη αφου ηδη γλυτωσε απο εγκεφαλικα και λοιμωξεις Ειστε πολυ πολυ τυχεροι και ας περασατε ολο αυτο το γολγοθα

Απο εδω και στο εξης ερχονται οι καλυτερες μερες!!! Καθε μερα που ερχεται θα σου εχει και μια ευχαριστη εκπληξη !!!!

Θα μεγαλωσει σιγα σιγα και την παρετε σπιτακι σας!!! Θα κανετε τοσες αγκαλιες που θα ξεχασετε ολα τα ασχημα...

Πρεπει να αρχισεις τα ψωνια για τη ζουζουνα σου!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Η μικρη παιρνει μια χαρα το βαρος που πρεπει και πιστευω οτι στα κιλα που εχει φτασει τωρα εχει πλεον ξεπερασει τον κινδυνο και οσο περνανε οι μερες θα περνει περισοστερο βαρος! Υπομονη και κουραγιο λοιπον! Η μικρη ειναι αγωνιστρια και το εχει πλεον αποδειξει!!!! Ετοιμαστε το δωματιο λοιπον!:-P

Διαφημίσεις

μπράβο σας!!!!! υποκλίνομαι στη θέληση για ζωή που δείχνει η μικρούλα σου. συνεχίστε έτσι δυνατά και οι δυό σας και όλα θα πάνε καλά!!!! σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!:P:p:p:p:p

ακομα το βαρος του ειναι πολυ λιγο αλλα αφου περασε ο 1δυσκολοσ μηνας πιστευω οτι ολα θα πανε καλα στο τελος,μη ξεχνας πως αυτα τα μωρα ειναι αγωνιστες κ παλευουν για να ζησουν.μαλλον θα αργησετε να βγειτε απο το νοσοκομειο αλλα σημασια εχει να σκεφτεσαι θετικα κ μετα απο τη στεναχωρια κ την αγωνια που θα περασετε ολα θα πανε καλα.εγω εχω τριδθμα αγορακια 2χρ.κ περασαμε πολλα αλλα τα καταφεραν κ τωρα προσπαθω κ γω να ξεπερασω ολα αυτα που εζησα.δεν υπαρχει κατι να σου πω για να νιωσεις καλυτερα,μπορω απλα να σε καταλαβω γιατι τα εχω περασει,ειναι πολυ νωρις για να σου πουνε οι γιατροι οτι ξεπερασες το κινδυνο αλλα το θετικο ειναι οτι δεν εχει σοβαρα προβληματα.ολα θα πανε καλα θα το δεις αλλα θελει υπομονη,κουραγιο,κ ισως καποιον να μιλας,οποτε θες γραψε μου για οτι θες

Να σας πω και γω την ιστορια μου που μπορει κάποιεςψψω να την ξέρετε ήδη!!!Μετά από 2 εξωσωματικές κατάφερα να έχω τρίδυμη κύηση και αποφασισα να τα κρατήσω και να μη προχωρησω σε μείωση όπως μου πρότεινε ο γιατρός μου.Μετα απο μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα η ζωή μου άλλαξε μεσα σε μια εβδομαδα.Μπήκα στο παπαγεωργίου της Θεσσαλονικης 14/12 και 20/12 έμαθα οτι το ένα κοριτσακι μου (ειχα 2 κοριτσια και ενα αγόρι) δε τρεφεται σωστα.Το αποτέλεσμα? Το ιδιο βραδυ να έχω ενδομητριο θανατο του αγοριου μου και 21/12 να μπω εσπευσμενα για καισαρικη. Ημουν μόλις 26w+6.Γέννησα το αγορι νεκρο βέβαια, τη μικρουλα μου 430γρ η οποία μετά από 3 ημέρες ζωης κατέληξε και μου εμεινε το μικρο μου κοριτσακι 630 γρ.Ειμαστε ήδη 30 ημερων και ακομη δε ξερουμε αν το μωρο μας θα ζησει.¨Ολοι οι γιατροι μας δινουν αισιοδοξα μυνηματα μας ειπαν οτι δεν εχουμε αναπνευστικο πρόβλημα,ούτε προβλημα στο κεφαλάκι ουτε στο στομαχι αλλά κανένας δε μπορει να μας πει οτι ξεπερασαμε τον κινδυνο.Από τη μια το βλέπω λογικο από την άλλη θελω και γω από κάπου να κρατηθω.Πηγαίνω καθε μερα 2 φορες τη μερα στο νοσοκομειο της πηγαινω γαλατάκι που και εγώ απορω πως εχω μετά απο τόση στεναχωρια, και περιμενω καθε μερα να μου πουν οτι ξεπερασαμε τον κινδυνο.Το άγχος όπως ξέρετε οσες εχετε τα μωρακια σας στη βιτρινα και οι ψυχολογικες μεταπτωσεις ειναι μεγαλες.Η μικρή δείχνει οτι ειναι αγωνίστρια αλλα φοβάμαι απιστευτα γιατι ειναι πολυ μικρουλα........Αυτη ειναι η ιστορία μου εν ολίγοις και τώρα παλεύουμε.........Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!1

καταρχην τα ματακια μας βελτιωθηκαν στο μεγαλυτερο μερος(Το αριστερο αποκατασταθηκε σχεδον ενω στο δεξι ειναι ακομα σε ενταση 2 σημεια.Δεν ηταν για laser αλλα αύριο θα την ξαναδει και περιμενω με αγωνια.

Το βαρος μας ειναι 1350 αλλά ξανα στο παπαγεωργιου κυκλοφορει βαρβάτη λοίμωξη.Εμεις ήμαστε αποικισμένοι με 2 μικρόβια εκ των οποιων το ενα αρκετα σοβαρο(ψευδομοναδα).ευτυχως ομως δεν ειναι ακομα για αντιβιωση η μικρη και η γιατρος ήταν πλήρως καθησυχαστική.Αποικισμος λεει δε σημαινει λοιμωξη.ειναι στα πλαισια του υπερβολικου ελεγχου που κανουν στα μωρα.Αυτα τα εχουν λεει τα περισσοτερα που ειναι στη μονάδα και να μην ανυσηχουμε καθολου (πως θα γινει αυτο δε ξερω!!!!!! καθως γνωριζω οτι η ψευδομοναδα ειναι κατι πολυ σοβαρο)Η μικρουλα εριχνε λιγο το πρωι και το βραδυ τις ωρες που πηγα τον κορεσμο της αλλα μου ειπαν δε συμβαινει κατι τετοιο και μπορει να μην ειναι κολλημενο καλα στο ποδαρακι της!!!Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι γιατι τους γιατρους εκει τους εμπιστευομαι

Τελος (ολα τα κακα μαζι) ανεβασα και εγω πυρετο και δε μπορω να παω γαλα.Οπότε θα φαει ξενο για σημερα και για λιγες μερες αναγκαστικα κατεψυγμενο.

Ο μονος φοβος ειναι μη κανουμε αυριο laser και χρειαστει η μικρη διασωληνωση γιατι τωρα ειδικα δεν ειμαστε για τετοια!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη, όλες μας τις ευχές, όλες μας τις προσευχές να πάνε όλα καλά. Αισιοδοξία, δύναμη και ηθικό ακμαίο. Θα δεις, σίγουρα όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

Τέλεια τα νέα σου πεγκούλα μου!!! Διαβάζω καθημερινά τα νέα της μικρούλας μας!!! Αρχισε να μπαίνει φως σε όλο αυτό το σκοτεινό δρομάκι που είχες μπει! Και είναι ωραίο πράγμα το φως!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Ελπίζοντας....

ΑΑΑΑΑΑ δε σας ειπα το καλο.Τωρα με τη λιμωξη που κυκλοφορει μας μετεφεραν στο διπλανο δωματιο (γενικη νοσηλεια):P:p:p:p:p:pΚαι το περιμενα πως και πως!!!!!!Στις αρχες που δεν ηξερα τη θα γινει με τη ζωη του μωρου μου κάθε μερα ονειρευομουν οτι αλλάζαμε δωμάτιο και πλησιαζαμε στην εξοδο.Να που τα ονειρα καμια φορα δεν ειναι απατηλα και πραγματοποιούνται:P:p:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...