Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα καλα λοιπόν!!η πλαγιοκεφαλια δεν ειναι τιποτα βρε!!!αντε να μεγαλωσει να πατα σπίτι σας!!!τωρα θα παιρνει βαρος με πιο γρηγορους ρυθμους!τωρα σας αφηνουν καθόλου να την παιρνετε αγκαλιτσα πεγκ;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διάβασα όλο το θέμα σήμερα. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά.

Εύχομαι τα καλύτερα! Και τα καλύτερα έρχονται! Η κόρη σου, Πεγκ, είναι τόσο μα τόσο δυνατή! Και εσύ το ίδιο, μάλλον από εσένα το πήρε αυτό. Μπράβο της και μπράβο σου. Να είναι πάντα ο Θεός μαζί σας και η Παναγιά και ο Χριστούλης και όλοι οι άγιοι του κόσμου (και ο δικός μας, ο Άγιος Διονύσιος, φυσικά). Να είναι πάντα καλά και πάντα γερή. Να την καμαρώνετε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να γίνει ολόκληρη κοπελάρα (και μανούλα και γιαγιά κπ κλπ κλπ)!

μπράβο μανούλα!μπράβο και σε σένα και στο καμάρι σου!μπαίνω κάθε μέρα να δω τι κάνει η Ιωαννούλα σου..που σύντομα θα γίνει μια όμορφη πιασούμενη μπουμπού που θα την γεμίσεις με φιλιά!!!και θα της δώσεις και ένα φιλάκια από όλα τα κορίτσια εδώ!βάλε λίγη δύναμη ακόμα..και σύντομα..θα πάτε σπίτι να χαρείτε την οικογένεια σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ βε κοιτσια ευχαιστω για ολα μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!

χρυσα μου ακομα δεν εχει α;γκαλιτσα αλλα την πιάνουμε,την σηκωνουμε μεσα στη θερμοκοιτιδα αλλα δεν την ακουμπάμε πάνω μας.Θα γινει και αυτο που θα παει:P:p

Διαφημίσεις

Pegg μου καλημερα παρακολουθουσα την ιστορια σου απο το καφε εξωσωματικης ακομα.Μπραβο για τη μικρουλα σου,που φαινεται πως ειναι αγωνιστρια και σε σενα που εισαι διπλα της και προσπαθεις να κανεις το καλυτερο.

Να δεις που μερα με τη μερα ολα θα γινονται καλυτερα,και θα ερθει η στιγμη που θα την παρεις στην αγκαλια σου για να την πας στο σπιτακι σας.

Μπραβο το πουλακι μου να μεγαλωνει και να ειναι γερο.

fc01f465d2.png

πεγγ γεννησε η κοινη γνωστη μας και η νεραιδα σου εχει παρεα τα αγορακια της...

δεν πηγα ακομα ειναι ταλαιπωρημενη..ας περασουν οι μερες..

κοιτα μην τα γλυκοκοιταει η δικια σου γιατι θα παρεξηγηθει ο γιος μου!!!!!!

Πεγκυ μου διαβασα ολη την ιστορια σου και συγκινηθηκα παρα πολυ.Σιγουρα η μπεμπα σου ειναι αγωνιστρια και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερει.Θελει υπομονη και σε λιγο καιρο θα την κρατας αγκαλιτσα σου και ολα θα ειναι μια χαρα.Φιλακια Πολλα

Διαφημίσεις

Αν και σε καμμία περίπτωση η δική σου αγωνία δεν συγκρίνεται με τη δική μας να ξέρεις... οτι το παιδί σου είναι πολύ τυχερό: Έχει πολλές μαμάδες ;) κ είμαι σίγουρη πως η θετική σκέψη που έχουμε όλες γι' αυτό το παιδί μονο καλό του κάνει :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αν και σε καμμία περίπτωση η δική σου αγωνία δεν συγκρίνεται με τη δική μας να ξέρεις... οτι το παιδί σου είναι πολύ τυχερό: Έχει πολλές μαμάδες ;) κ είμαι σίγουρη πως η θετική σκέψη που έχουμε όλες γι' αυτό το παιδί μονο καλό του κάνει :D

ακριβως!!!!να μας φερνεις παντα τετοια καλα νεα!!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Mπράβο!Μπράβο και στις δύο σας,μαμά και κόρη!!

Μπαίνω κάθε μέρα και περιμένω με ανυπομονησία τα ευχάριστα νέα σας..!!

Να μου ζήσεις μαχήτρια Ιωάννα...!!!!

Είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα γίνεις ένα ζωηρό,στουμπουλό ζουζουνάκι!!!:P:p;)

¨Εχετε την αγάπη μου...φιλιά πολλά..!:mrgreen:

700 έμειναν για τα 2000!!!!κάθε μέρα υπέροχα νέα!κάθε μέρα εώς τη μέρα που θα πάτε σπιτάκι σας!!κουράγιο Πεγκούλα!πως την βλέπεις...?την πήρες καθόλου αγκαλιά μαλακά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...