Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

φτασαμε στο πρωτο ολοκληρο κιλο;;;;;;;

μπραβο πεγκουλα μου, πολυ ωραια τα νεα της μικρης σου νεραιδουλας!!!!

καθε μερα διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολυ!

σιγουρα θα τα καταφερετε αφου ολα πανε καλα..

668bab1939.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pegg, τόσο καιρό διαβάζω την ιστορία σου, αλλά δε σου είχα γράψει γιατί όσοι σου έγραφαν, εξέφραζαν απόλυτα αυτά που ήθελα να σου πω. Πρόσθεσε πάντως άλλη μία φιλενάδα, που σε σκέφτεται εσένα και τη μικρούλα σου και που εύχεται μέσα από την καρδιά της, πολύ σύντομα να τελειώσει η περιπέτειά σας και να πάτε σπίτι. :-D

Γλυκια μου Pegg εχω διαβασει απο την αρχη ολη την ιστορια σου και πραγματικα δεν ειχα λογια να σου γραψω.

Χαιρομαι πολυ που η μικρη σου μαχητρια καθε μερα ειναι και καλυτερα,ολα καλα θα πανε να εισαι σιγουρη:P:p:p

Υπομονη και θα ερθει και αυτη η μερα που θα παρεις την μικρη σου πριγκιπισα στο σπιτι.

Προσευχομαι καθε μερα για εσας,και οταν μπαινω καθε μερα μερα και διαβαζω τα νεα σας που ειναι αισιοδοξα χαιρομαι παρα πολυ:P:p:p

Υπομονη κοριτσακι θα πανε ολα καλα!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας ελειπα ολοι μερα αλλα σκεφτομουν τη κανει το κοριτσακι μας που αγωνιζεται . χαιρομαι πολυ που ολο περνει βαρος αντε λιγο ακομα και φτανουμε 2000

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!Χθες δε μπηκα κορίτσια γιατί ήμουν αρκετά αγχωμένη.Ρωτησε ο άντρας μου για το κεφαλάκι της μπέμπας και μας είπε ο γιατρός οτι κάποιο σημειο είναι λίγο διατεταμένο, πραγμα που είπε οτι στα προωρα το θεωρούν φυσιολογικό.Επίσης είπε οτι γενικά με τους υπερήχους βλέπουν ανατομικά τον εγκέφαλο και όχι λειτουργικα.Δηλαδή αν θα είναι καλά το μωρό νοητικά θα το δούμε κατά τη διαρκεια της ανάπτυξης (Όπως και σε άθε άλλο μωρο).Ρωτησα αν αυτο που ειδε σημαινει κάτι και είπε οτι δεν ειναι καθολου ανυσηχητικο και δε σημαινει βεβαια οτι το μωρο θα εχει πρόβλημα και τωρα το μυαλό μας θα πρέπει να ειναι στα ματάκια και μόνο .Παρολα αυτα εγω αγχώθηκα πολυ χθες και όλη μερα ξεφυσουσα.Ανυσηχω για το μετα πάρα πολύ ενώ ξέρω οτι πρέπει να βλεπω το τώρα και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.Τέλος ειπε και για τα αυτακια οτι πρεπει να γινει έλεγχος επειδη ειναι μικρούλα αλλά αν η μπεμπα δεν ειναι απαθής και αντιδράει ειναι καλό σημαδι.(Ευτυχως η δικια μας μολις κλεινω το πορτάκι της θερμοκοιτίδας τινάζεται η καρδούλα μου:-P:razz::-P)

Θα μπω και αργότερα να σας πω τα σημερινά μας νεα:-P

peggaki περιμένουμε νέα σου....

είναι στη φύση της μάνας να αγχώνεται με το οτιδήποτε ακόμη και αν δεν έχει τίποτα ανησυχητικό!!!!!! μην περιμένεις να ξεαγχωθείς ποτέεεεεεεεεε......

και αποθηλασε επιτελους!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!Η μπουμπου σημερα απόλαυση ήταν:P:p:p:pΜου έδιωξε όλα μου τα άγχη η μπουμπουκα:P:pΠήραμε άλλα 40 γρ και οπως ειπε η γιατρός ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ:P:p

Διαφημίσεις

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!Η μπουμπου σημερα απόλαυση ήταν:P:p:p:pΜου έδιωξε όλα μου τα άγχη η μπουμπουκα:P:pΠήραμε άλλα 40 γρ και οπως ειπε η γιατρός ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ:P:p

είδες????????????

και αποθηλασε επιτελους!

από εδώ και πέρα θα παίρνει βάρος 50γρ την ημέρα!!!!!

και όταν γίνει 2 κιλά θα την πάρετε σπίτι (το πολύ σε κανα μήνα)

θα σε κοιτάει στα μάτια και θα...... λιώνεις

θα τρέχεις σαν τον λούη απλά ....χαμογελώντας!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ:-P:razz::-P

Μπραβο!!!!!!!!!!!! Ειδες η πριγκιπισουλα σου τα παει μια χαρα:P:p:p

Μην αγχωνεσαι πεγκουλα ολα καλα θα πανε,θα περασει ο καιρος και θα την παρετε στο σπιτακι σας,και τοτε ολα θα ειναι σαν ονειρο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...