Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου ρχεται να χειροκροτησω με τα νεα που ακουω...και αφου δεν εχουμε αναλογο εμοτικον..χειροκροτω εγω και εσεις καταλαβαινετε...:lol:κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ....

πεγγ παντα τετοια...ολα καλα...:-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!κΟΡΙΣΑΡΕς ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ γίνομαι αχάριστη και δε θα έπρεπε μετά από τόση περιπέτεια :cool::cool::cool:Η μπεμπούλα συνεχιζει να πηγαινει καλα και πηρα σημερα.....................60 ολόκληρα γραμμάρια.Ελπίζω αύριο να μη μειωθούν:D:D:DΠάντως της μειώσαν λιγο το φαγάκι γιατι άφησε κάτι υπόλοιπα αλλά σημερα ή αύριο θα το ξαναανεβάσουν.Το θετικο είναι οτι ανεβαίνουμε και γίνομαι όλο και πιο χαρούμενη

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δινετε και για ολα οσα μου λετε και φυσικα που με επαναφερετε στη πραγματικοτητα επιβέβαιωσα τη παροιμία "μας χαριζουν γάιδαρο και το κοιτάμε στα δόντια":p:p:pΗ μπεμπα είαναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!

Μπραβο βρε κοριτσακι!!!!ειδες;ολα καλα θα πανε!!

Να ρωτησω κατι καθότι δεν γνωριζω;γιατι δεν της βαζουν λίγο παραπανω γαλα;δεν ειναι καλύτερο να περισσεψει λίγο, και να εχει πιει παραπάνω τελικα, απ το να της λειφτει στην ουσια λίγο;

Εσυ αντλεις ακόμα γαλατακι και της πηγαινεις;Επι του πρακτεου, εχεις νοικιασει νοσοκομειακό θηλαστρο ε;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Yπέροχα νέα! Άντε να γεμίσει το μουσούδι σου και να φτάσει 2 κιλάκια, να το πάρεις αγκαλίτσα και βουρ στο σπιτάκι σας!!! Με το καλό!:)

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Προφανως θελουν να τη κανουν μανεκεν....:lol:Μια χαρα τα νεα σας ετσι κ εις ανωτερα...που δεν αργουν!Περιμενουμε νεα σας καθε μερα....Αφιερωμενο...http://www.youtube.com/watch?v=CawkXh-WboQ

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

μπραβο στο κοριτσακι σου!!!πραγματικη ηρωιδα ειναι!!!αντε να φτασει συντομα τα 2 κιλα να την παρετε σπιτακι!!!

Ραφαελα 10/10/2005 Αλεξανδρος 22/01/2008 Νεφελη 28/10/2010 Β+Δ 04/10/2001

με τo πολυανθεκτικο μικροβιο που χτυπησε την ΜΕΘ του παπαγεωργιου τι εγινε? το μωρακι της pegg ειναι παπαγεωργιου ή το μετεφεραν?

sorry τωρα διαβασα απο την αρχη τα μνμ pegg και ειδα οτι αναλυεις για το μικροβιο κ γιατι δεν το μετεφεραν! θελω σου πω πως ξερω ακομη ενα κοριτσακι που γεννηθηκε 750 gr και οχι μονο τα καταφερε να επιβιωσει αλλα πλεον δεν φαινεται καν οτι ηταν προωρο ( ειναι 5 χρονων), εχει αναπτυχθει κανονικοτατα , εχει ψηλωσει κ γενικα δεν διαφερει καθολου απο τα παιδια της ηλικιας του!!!:-D:grin::-D:grin:

Πολυ χαιρομαι που διαβαζω τα υπεροχα νεα σας και τον ενθουσιασμο σου! Δωσε στην μικρη σου μια αγκαλια απο την μικρη μου και μενα.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι καθότι δεν γνωριζω;γιατι δεν της βαζουν λίγο παραπανω γαλα;δεν ειναι καλύτερο να περισσεψει λίγο, και να εχει πιει παραπάνω τελικα, απ το να της λειφτει στην ουσια λίγο;

Εσυ αντλεις ακόμα γαλατακι και της πηγαινεις;Επι του πρακτεου, εχεις νοικιασει νοσοκομειακό θηλαστρο ε;

της πηγαίνω γαλατάκι και αντλω με δικό μου της medella.Oso για το γαλατακι πρεπει να παιρνει ανάλογα με τα κιλακια της γιατι υπαρχει κινδυνος να σκασει το στομαχάκι της:shock::shock::shock: Αντε να δούμε

της πηγαίνω γαλατάκι και αντλω με δικό μου της medella.Oso για το γαλατακι πρεπει να παιρνει ανάλογα με τα κιλακια της γιατι υπαρχει κινδυνος να σκασει το στομαχάκι της:shock::shock::shock: Αντε να δούμε

Πλακα κανεις!!!:shock::shock::shock:, τι να πω!!!διαιτα λοιπόν στην μικρούλα φαγου!!!!!:-D

Οσο για το θηλαστρο εννοεις το νοσοκομειακό το symphony της medela σωστα;

cceXp3.png

pcTFp3.png

αγαπητή μου, ο θεός είναι μαζί σας και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά!!θα την βλέπεις να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ...να γελάει μεθαυριο..να μπουσουλάει...να λέει κουβεντούλες , να γίνεται ένα λαμπρό κοριτσάκι και θα τα ξεχάσεις όλα. μην ανησυχείς μανούλα...το κοριτσάκι σου χρειάζεται θετική ενέργεια ε..?σε νιώθει..και περιμένει πως και πως να φτάσει γύρω στα 2 κιλά να πάτε στο σπιτάκι σας να κάνετε αγκαλίτσες!!σου στέλνω όλη μου την αγάπη και ότι καλύτερο από καρδιάς!

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις!!!:shock::shock::shock:, τι να πω!!!διαιτα λοιπόν στην μικρούλα φαγου!!!!!:-D

Οσο για το θηλαστρο εννοεις το νοσοκομειακό το symphony της medela σωστα;

λαθος:Pεννοω το απλό της medella το swing.ΜΙα χαρά μου φαίνεται με βολεψε αρκετα

πεγγ σου στέλνω πμ.Μην βγεις απο παρεντς!

Σευχαριστω πολυ για οσα γραφεις.Πολυτιμες οι συμβουλες σου κοριτσι μου πραγματικα.Θα το ψαξω αρκετα το θεμα ;);););)

Τι λες τωρα βρε Pegg..μακαρι να μπορούσα να σε βοηθησω και σε πιο πρακτικο επίπεδο!Απλα πληροφοριες σου εδωσα!Οτι και να κανεις πάντως, να ξερεις οτι η μικρούλα θα βγει συντομα και θα σου φαινονται μετα όλα, τοσο μακρινα....περιμενουμε νεα σου το μεσημερι:wink:

cceXp3.png

pcTFp3.png

Υπολογίζουν το γάλα που πρέπει να πιει ανάλογα με το βάρος που έχει το μωρό. Όταν αρχίσει η σίτιση με μπιμπερό, αυτό κάποια στιγμή θα σταματήσει και θα μπορεί να τρώει όσο θέλει, τότε θα της βάζουν παραπάνω μλ ;)

peggoulini μου χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο, γιατί δεν έχεις εδραιώσει γαλουχία, κι εγώ αντλούσα με απλό για 2 μήνες σχεδόν που ήταν η μικρή μου στη μονάδα -γιατί φυσικά δεν με είχε ενημερώσει κανείς εκεί- και μετά έτρεχα να κάνω επαναγαλακτισμό (ευτυχώς που ανακάλυψα το πάρεντς και τις μανούλες)

Εχει δικιο pegg,αφου αντλεις να παρεις νοσοκομειακο θηλαστρο για να διατηρησεις τη γαλουχια.Και να ξερεις οτι το γαλα σου ειναι οτι καλυτερο...Τις δινεις πολλα...παρα πολλα αντισωματα.Και μετα θα της κανει παρα πολυ καλο...Καλυτερα να παρεις νοσοκομειακο θηλαστρο.Αν δε βρησκεις ακρη γραψε κ θα σου βρουμε.Προχθες πηγα στα κουκου-mothercare κ τους ρωτησα αν μπορω να παραγγειλω οποιοδηποτε μοντελο της medela και μου ειπανε ναι,ακομη κ αυτα τα νοσοκομειακα..οποτε αν χρειαστεις...θα βρουμε ακρη

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

καλημερα κοριτσακι,βρε το νινακι που πρεπει να προσεχει κ την ποσοτητα!!!!αντε να μεγαλωσει κ θα τρωει οσο θελει!!!φιλακια

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΗΧΟΓΕΝΕΙΑ ΕΦΥΓΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΥΠΟΥ 2 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.Ρωτησα αν μπορουμε να δουμε νευρολογικά αν ειναι καλά η μπεμπα και ειπαν οτι αυτό το βλεπουμε μετα με τα follow up και ετσι βλεπουμε αν χρειαζομαστε κινησιοθεραπεια ή κάποια άλλη παρεμβαση.Το μεγαλύτερο όμως ποσοστο των μωρών που εχουν αιμορραγία τυπου 2 δεν έχουν απολύτως τιποτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...