Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Είμαι Δημόσια Υπάλληλος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η ειδικότητά μου Αερολιμενικός. Έχω σπουδάσει Φυσικός και έχω κάνει Μεταπτυχιακά στη Φυσική Περιβάλλοντος.

Πριν μείνω έγκυος έκανα που και που κανένα ιδιαίτερο, κανένα μάθημα στα ΙΕΚ, ασχολούμουν με το τραγούδι (τραγουδούσα σε χορωδία και έκανα μαθήματα μονωδίας), έκανα καμμιά πτήση (έχω πτυχίο πιλότου για ΙΧ αεροπλάνα), πήγαινα ΠΟΛΥ συχνά σινεμά, καμμιά φορά και θέατρο και δεν μπορώ να θυμηθώ και τι άλλο...

Κατά την εγκυμοσύνη ΟΛΑ τα παραπάνω συν το κέντημα.

Με το που γέννησα... κυρίως με τη μαγειρική...η κόρη μου είναι εξαιρετικά δύσκολη και προσπαθώ να σκαρφιστώ διάφορα που είναι πιθανόν να φάει. Ευτυχώς τελευταία ξανάρχισα να πετάω και να κάνω μαθήματα μονωδίας (κλασσικό τραγούδι). Και εννοείται πως τρέχουμε σε παιδικές δραστηριότητες.

Αυτά.

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι Δημόσια Υπάλληλος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η ειδικότητά μου Αερολιμενικός. Έχω σπουδάσει Φυσικός και έχω κάνει Μεταπτυχιακά στη Φυσική Περιβάλλοντος.

Πριν μείνω έγκυος έκανα που και που κανένα ιδιαίτερο, κανένα μάθημα στα ΙΕΚ, ασχολούμουν με το τραγούδι (τραγουδούσα σε χορωδία και έκανα μαθήματα μονωδίας), έκανα καμμιά πτήση (έχω πτυχίο πιλότου για ΙΧ αεροπλάνα), πήγαινα ΠΟΛΥ συχνά σινεμά, καμμιά φορά και θέατρο και δεν μπορώ να θυμηθώ και τι άλλο...

Κατά την εγκυμοσύνη ΟΛΑ τα παραπάνω συν το κέντημα.

Με το που γέννησα... κυρίως με τη μαγειρική...η κόρη μου είναι εξαιρετικά δύσκολη και προσπαθώ να σκαρφιστώ διάφορα που είναι πιθανόν να φάει. Ευτυχώς τελευταία ξανάρχισα να πετάω και να κάνω μαθήματα μονωδίας (κλασσικό τραγούδι). Και εννοείται πως τρέχουμε σε παιδικές δραστηριότητες.

Αυτά.

Αυτό θα πει πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Είσαι καταπληκτική.

1457745k8p286od3g.gif

καλησπερα και απο μενα.εγω σπουδασα κομμωτικη και επαγγελματικο μακιγιαζ.απο τοτε δουλευω σε σπιτια.το χομπι μου ηταν να πηγαινω καθε σκ στη βαρκιζα και να κανω wake.ειδικα το χειμωνα το λατρευα.μετα εμεινα εγκυος.σταματησα μετα λυπης μου το wake...αλλα προειχε το νινι μου!αφου γεννησα εμεινα με τον αντρακλα στο σπιτι μεχρι να κλεισει του 6 περιπου και απο τοτε και μετα συνεχιζω να πηγαινω στα σπιτια τα απογευματα.τωρα που παμε σταθμο παω και τα πρωινα.το wake δυστυχως το ξεχασα γιατι πλεον δεν ειμαι μονη μου και αμα φαω τα μουτρακια μου ποιος θα προσεχει το νινι???αυτα απο μενα..!

qcKmp2.png

καλησπερα και απο μενα.εγω σπουδασα κομμωτικη και επαγγελματικο μακιγιαζ.απο τοτε δουλευω σε σπιτια.το χομπι μου ηταν να πηγαινω καθε σκ στη βαρκιζα και να κανω wake.ειδικα το χειμωνα το λατρευα.μετα εμεινα εγκυος.σταματησα μετα λυπης μου το wake...αλλα προειχε το νινι μου!αφου γεννησα εμεινα με τον αντρακλα στο σπιτι μεχρι να κλεισει του 6 περιπου και απο τοτε και μετα συνεχιζω να πηγαινω στα σπιτια τα απογευματα.τωρα που παμε σταθμο παω και τα πρωινα.το wake δυστυχως το ξεχασα γιατι πλεον δεν ειμαι μονη μου και αμα φαω τα μουτρακια μου ποιος θα προσεχει το νινι???αυτα απο μενα..!

...φιλενάδα τι είναι το wake? πρώτη φορά το ακούω...

s-age.png

pAfOp2.png

• 1 month later...

Καλησπερα η μαλλον καλημερα :D

Με λενε Αναστασια οπως εχω πει σε αλλο ποστ ειμαι 32 χρονων με 2 γιους.

Ο ενας ειναι 11 χρονων και ο αλλος 10 μηνων και κατι.

Εχω σπουδασει πολιτικος μηχανικος στην ιταλια.

Ο πρωτος μου γιος μενει Θεσσαλονικη μαζι με τον πατερα του και τους γονεις μου,ο δευτερος μαζι μου.

Δεν ασχολουμαι με αυτο που εχω σπουδασει.

Εχουμε μαζι με τον αντρα μου μια καφετερια και μια μπυραρια.

Ασχολουμαι πολυ με την φωτογραφια,το ιντερνετ και διαβαζω παρα πολυ.

Καθε 15 μερες σχεδον ανεβαινω πανω για να δω τον μεγαλο μου τον γιο ωστε να περναμε καποιο καιρο μαζι.

Προσπαθω να περναω πολυ χρονο με τον μικρο μου γιατι δυστυχως τον μεγαλο δεν τον εζησα (λογω σπουδων).

Αυτα!

Ελευθερια ειναι να εισαι αερας και να μην

σε αναπνεει κανεις...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι Τεχνολογος Ιατρικων Εργαστηριων και εργαζομαι σε νοσοκομειο της πολης μου. Χομπι μου ειναι το διαβασμα (οτι πεσει στα χερια μου το ξετιναζω), κινηματογραφος (βλεπω τα παντα) και τρελαινομαι για ψωνια, οπου να'ναι ακομα και σε σουπερ μαρκετ.

17-4-2011 . Καλώς σας βρήκα ! . Είμαι συγγραφέας μυθιστορημάτων και παλιός , πολύ παλιός γονέας . Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε γονείς . Βρέθηκα κατά τύχη στο φόρουμ , αλλά έχω την αίσθηση ότι θα μου αρέσει η παρέα σας . Πιστεύω να το θέλετε ... . :P:rolleyes::confused:

"Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε"

Διαφημίσεις

Γεια σας.Εγω ειμαι κοινωνιολογος και δουλευω στο πολυπαθο προγραμμα "Βοηθεια στο Σπιτι".Στον ελευθερο χρονο μου ασχολουμαι με το διαβασμα λογοτεχνικων βιβλιων και με το ιντερνετ.

• 1 month later...
  • 1 month later...

γεια σας ..εγω εχω τελειωσει κομμωτικη αλλα δεν ασχολουμε .κυριο επαγγελμα ειχα την δουλεια της μαμα μου που εχει να κανει με τον τουρισμο και σαν δευτερη δουλεια του αντρουλη μου ειναι ελαστικα αυτοκινητων και moto και μαρεσει πολυ!!!!και σαν χομπι εχω τον χορο!!!επισης τα ταξιδια και οι βολτουλες μετον αντρουλη μου!!!

Γεια σας κοριτσια!!κ γω νεο μελος κ στο γκρουπ των μαμαδων (μελλουσα) και στο φορουμ!!!εχω σπουδασει διοικηση επιχ/σεων και δουλευω στο μεγαρο μουσικης.Μου αρεσει πολυ η γυμναστικη ο χορος και το διαβασμα!!με το καλο ολες τα μωρακια σας!!!:P

age.png

• 1 month later...

Εγώ ασχολούμαι με το εμπόριο, και συγκεκριμένα διατηρούμε μια εταιρία εισαγωγών και εξαγωγών σε είδη οικ. χρήσης και έπιπλα καθώς έχουμε και 2 πολυκαταστήματα που αφορούν το ίδιο αντικείμενο , πρώτα ο θεός μέχρι τα Χριστούγεννα ανοίγουμε και τρίτο κατάστημα !!

Δουλεύω μαζί με τον σύζυγο οπότε ο ελεύθερος χρόνος μας είναι ελάχιστος αφού δουλεύουμε ακόμα και Κυριακές και ταξιδεύουμε συνέχεια.

Οπότε βρίσκουμε λίγο ελεύθερο χρόνο ασχολούμαστε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είμαστε συλλέκτες παλαιών και γρήγορων αυτοκινήτων , και λαμβάνουμε μέρος σε αγώνες.

Η μικρή έχει κολλήσει και αυτή το μικρόβιο και τρελαίνεται να έρχεται μαζί μας σε διάφορες πολύ light εκδηλώσεις όπου μπορεί ο καθένας να πάρει την οικογένεια του για μια χαλαρή και ασφαλή κυριακάτικη βόλτα αλλά με πολύ σασπένς.

Διαφημίσεις

Σπούδασα Στατιστικός και ασχολούμαι με αναλύσεις τα τελευταία 8 χρόνια.Παλιότερα έχω εργαστεί και σαν καθηγήτρια στατιστικής σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο για 4 χρόνια και με ιδίατερα. Τώρα δουλέυω σε μία ιδιωτική εταιρία σαν Στατιστικός:) Δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο μάλλον!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγεραψει κάπου εδώ μέσα οπότε το παίρνω από την αρχή... Όταν ανοίξουν οι σχολές κ δώσω τα μαθηματάκια που χρωστάω θα μπορώ να λέω οτι είμαι μαθηματικός! Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και θέλω κάποια στιγμή να παρακολουθήσω σεμινάρια μακιγιάζ γιατί έχω λόξα από μικρή με αυτό. Επίσης θέλω να κάνω μεταπτυχιακό κάτι σχετικό με στατιστική ή οικονονικά. Από του χρόνου αυτό! αυτά από εμένα!!!

Γειά σας , δεν θυμάμαι αν έχω ξανασυστηθεί , αλλά μάλλον όχι , καθώς πιο πολύ διαβάζω τα μηνύματα σε άσχετες ώρες...

Λέγομαι Φωτεινή , μένω στα Χανιά . Έχω έναν γιό 10 μηνών . Τελείωσα την Νομική σχολή και εξασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου έχοντας δικό μου γραφείο. Γενικά μου αρέσουν οι περίπατοι με το καροτσάκι πλέον , τα ταξίδια , οι εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας ( γενικά τα εικαστικά δρώμενα της πόλης ) . Φέτος ξεκίνησα και το μεταπτυχιακό μου στην Διοίκηση επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο -είναι εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

γεια και απο εμενα!!εχω τελειωσει νοσηλευτικη στο τει αθηνας και αυτη την περιοδο εργεζομαι ως επικουρικο προσωπικο σε νοσοκομειο.εχω ενα αγγελουδι 2,5 μηνων που καθε μερα βρισκω ολο και περισσοτερους λογους για να το λατρευω!!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Γεια σας και από μένα!!! Είμαι η Δέσποινα και είμαι φιλόλογος. Εργάζομαι σε φροντιστήριο αλλά και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Τα παιδιά όσο διαφορετικοί χαρακτήρες και αν είναι το ένα από το άλλο πάντα με συναρπάζουν. Κάθε δύσκολη περίπτωση είναι και μια νέα πρόκληση για μένα!!! Ετσι η δουλειά μου είναι κάθε μέρα διαφορετική, ενδιαφέρουσα και αυτό με ανανεώνει... Όσο κι αν φαίνεται περίεργο ,όταν έχω τις μαύρες μου, προτίμώ να κάνω μάθημα παρά να κάτσω να μιζεριάσω. Οι μητέρες των παιδιών απορούν πώς τα βγάζω περα και διατηρώ την ηρεμία μου ακόμα και στις πιο κρισιμες στιγμές. Εγώ ξέρω τι φταίει.... απλά είμαι πλασμένη γι'αυτή τη δουλειά και αγαπώ όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως βαθμών και επιδόσεων...

Αυτά τα λέω πιο πολύ να τα ακούω εγώ και να παίρνω θάρρος σε μια εποχή που τα ιδιαίτερα έχουν πιάσει πάτο και αγωνιζόμαστε για να φέρουμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι....

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Γεια σας και από εμένα. Είμαι Χημικός Μηχανικός. Έκανα μεταπτυχικό στη Μηχανική Περιβάλλοντος και εδώ και πέντε χρόνια εξασκώ το επάγγελμα δουλεύοντας σε ιδιωτική εταιρεία.

Χόμπι: ζωγραφική, κολύμπι, ελέυθερη κατάδυση...

Γεια σε όλους.Με λένε Κατερίνα και ειμαι 24.Είμαι καθηγήτρια αγγλικών.Όταν τελείωσα τις σπουδές μου στο ΑΠΘ βρήκα αμέσως δουλειά σε φροντιστήριο και κάποια ιδιαίτερα και έτσι έμεινα Θεσσαλονικη!:-P Μου αρέσει η λογοτεχνία ξένη και ελληνική, οι βόλτες, τα ψώνια και πιο πολύ απ' όλα να κάνω μάθημα με τους μαθητές μου!

“Teachers open the door, but you must enter by yourself.”

Chinese Proverb

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια και αγορια! Hobby,έχετε?

Ναι! Καλά διαβάσατε! Δικά σας! Οχι των παιδιών! Εαν ναι, ποιά είναι αυτά?

Ειναι ενας καλός τροπος νομίζω να βρουμε κοινα ενδιαφεροντα (εκτως της μητροτητας/πατροτητας, εννοειται)...

Χορός, άθληση, ζωγραφική... οτιδήποτε...

• Δημιουργία νέου...