Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπες χωρις το παιδι

rena

Θα αφηνατε το μωρο σας για να πατε μονοι διακοπες?  

1.041

1. 1. Θα αφηνατε το μωρο σας για να πατε μονοι διακοπες?

Recommended Posts

Η μαμα μου, μεχρι την εφηβεια μου σχεδον, δουλευε σαν ξεναγος- συνοδος εκδρομων στο εξωτερικο... (και ο μπαμπας)

Ξαναγυρισε στη δουλεια της οταν ημουν 40 ημερων και μεχρι να γινω 2 ετων με επαιρνε σε ολα τα ταξιδια μαζι της γιατι θηλαζα..

Στη συνεχεια πηγαινε μια εβδομαδα εκεινη και μια ο πατερας μου...

Ακομη και τωρα μας διηγειται πως σπαραζαμε στο κλαμα, τα μουτρα που τους καναμε, το περιεργο μουτρακι μας οταν γυρνουσαν οτι ταχα τους ειχαμε ξεχασει..

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

Να πας στο ταξιδι σου, καλη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 342
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Maya

Maya 16 δημοσιεύσεις

• Marilena

Marilena 14 δημοσιεύσεις

• mata

mata 13 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 10 δημοσιεύσεις

Δεν το θυμασαι πλεον τωρα...αλλα ΤΟΤΕ που το ζουσες και το ενιωθες?δεν θα ηταν πολυ ωραια...εσυ σαν παιδακι στεναχωριοσουν και ενιωθες ετσι.....

Δεν μπορω να ερχομαι και να αντικρυζω ενα παιδακι που με κοιταει σαν χαμενο...΄που δεν μπου γελαει και γενικως ειναι διαφορετικος....

Λες να ταλαιπωρηθει παρα πολυ?σε καθισματακι θα ειναι....θα κανομυε στασεις που και που....φοβαμαι και τον δρομο...μην γινει κατι...

περσυ που ο μεγαλος ηταν 8 μηνων πηγαμε εξωτερικο για πεντε μερες....οταν γυρισαμε ουτε να μας φτυσει ο μικρος!!!αλλα απο αγαπη τα κανει μωρε....

μαρακι νομιζω πως η κοπελα πρεπει να την πηρε την αποφαση για αυτο το ταξιδι γιατι εχουν περασει και 3 μηνες...

Αγορακια μου σας λατρευω!!

casperaki αν γενικα καθεται στο καθισματακι του και δεν ...τσιριζει...παρτε τον....θα βγει με στασεις η αποσταση...κανονιστε μονο να φυγετε οσο πιο νωρις γινεται ετσι ωστε να τον πιασετε στον"υπνο"..καλα να περασετε

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Δεν το θυμασαι πλεον τωρα...αλλα ΤΟΤΕ που το ζουσες και το ενιωθες?δεν θα ηταν πολυ ωραια...εσυ σαν παιδακι στεναχωριοσουν και ενιωθες ετσι.....

Δεν μπορω να ερχομαι και να αντικρυζω ενα παιδακι που με κοιταει σαν χαμενο...΄που δεν μπου γελαει και γενικως ειναι διαφορετικος....

Λες να ταλαιπωρηθει παρα πολυ?σε καθισματακι θα ειναι....θα κανομυε στασεις που και που....φοβαμαι και τον δρομο...μην γινει κατι...

10 ωρες, ε? Ξερω γω βρε καλη μου... πολλες ειναι νομιζω...

Βεβαια το σιγουρο ειναι οτι θα κοιμηθει λιγο στο καθισματακι του, και αν γινονται και συχνες στασεις..

Αν ταξιδεψετε νυχτα φανταζομαι θα ειναι καλυτερα για το μικρουλη (αλλα οχι για σας)... θα'χει και λιγοτερη κινηση..

Οσο για μενα ειλικρινα, το μονο που θυμαμαι απο την παιδικη μου ηλικια ειναι τα σουπερ δωρα που μας εφερναν οι γονεις μου απο τα ταξιδια τους και οτι ολη η γειτονια ξημεροβραδιαζοταν στο σπιτι μας γιατι ειχαμε την πρωτη εγχρωμη τβ, την πρωτη ηλεκτρικη σκουπα, βιντεο κλπ

Τιποτα αλλο...

Αν εξαιρεσω οτι η μαμα μου απο τις τυψεις της μου τηλεφωνει 50 φορες τη μερα μεχρι και σημερα...

Διαφημίσεις

περσυ που ο μεγαλος ηταν 8 μηνων πηγαμε εξωτερικο για πεντε μερες....οταν γυρισαμε ουτε να μας φτυσει ο μικρος!!!αλλα απο αγαπη τα κανει μωρε....

μαρακι νομιζω πως η κοπελα πρεπει να την πηρε την αποφαση για αυτο το ταξιδι γιατι εχουν περασει και 3 μηνες...

:shock::shock::shock::shock::shock: Τι??????? Χωρις να με ρωτησει?

Δεν το ειδα οτι ηταν παλιο... αλλα ενταξει..... τα λεμε με το κασπερακι...

κορίτσια εγώ την παίρνω μαζί μου παντού!

4 μηνών πήγαμε στη Δημητσάνα..

πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε Μυτιλήνη 10 ώρες ταξίδι

φέτος τα Χριστούγεννα Καστοριά 8 ώρες με αμάξι..

και το καλοκαίρι θα πάμε πάλι μακρυά.. Σάμο

μην κολλάτε, εμένα πια τρελαίνεται για ταξίδια!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Θα σας πω και εγω την αποψη μου ... ειχαμε αφησει τον πιτσιρικα οταν ηταν 4 μηνων στην πεθερα μου για 3 μερες και πηγαμε στον αδελφο του αντρα μου ναυπλιο και αθηνα , μου ελειψε πολυ και η αληθεια ειναι οτι δεν καναμε τπτ διαφορετικο , ουτε σε κλαμπ πηγαμε ουτε κατι τετοιο . Επειτα τον αφησαμε 7 μηνων για 2 μερες και γυρησαμε σπιτι μας για ξεκουραση , επειτα 14 μηνων αλλα ημουνα 3 μηνων εγκυος οποτε ο γιατρος ειχε συνηστησει ξεκουραση γιατι ειχα μερικη αποκοληση . Για διακοπες διακοπες δεν τον ξαναφησαμε , η μικρη δεν εμενε ουτε μιση ωρα , αλλα για 2-3 μερες δεν το θεωρω κακο ετσι μια στο τοσο να τα αφηνει καποιος , εμεις απο τοτε που γεννηθηκε η Μαρια δε εχουμε βγει ουτε για εναν καφε οι 2 μας , θα θελα 1 φορα στις 10 μερες να εχω τη δυνατοτητα ,αλλα για πολλες μερες 5-10 για διακοπες ουτε για αστειο , δε αντεχω τοσο μακρια απο τα μωρα μου , το μυαλλο μου ετσι και αλλιως θα ειναι εκει και δεν θα ευχαριστιεμε τπτ .

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την άφηνα στους παππούδες - παρόλο που την υπεραγαπάνε και αυτή τους λατρεύει. Ούτε για 1 μέρα. Δεν κατακρίνω όσους το κάνουν. αλλά εγώ απλά δεν θέλω. Και να πω ότι πριν κάνω παιδί, είχα άλλη άποψη επί του θέματος, πολύ πιο χαλαρή. Τώρα....ή πάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια κάπου ή δεν πάμε καθόλου. Και περνάμε μία χαρά. Όσο για τις στιγμές χαλάρωσης εννοείται ότι μου λείπουν, αλλά με το να μην έχω το παιδί μαζί μου, μόνο χαλαρή δεν θα είμαι...το μυαλό μου μόνο εκεί θα είναι και θα καταλήξω να μην ευχαριστηθω την έξοδό μου καθόλου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

• 3 months later...

αν και είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσω κάτι τέτοιο, μιας και το μωράκι μας είναι μόλις 42 ημερών, νομίζω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδώ στον ΟΑΕΔ χρειάστηκε να πάω και έλειψα για 1 ώρα και το μυαλό μου όλη την ώρα ήταν στο μωρό, άκουγα την φωνούλα του... και ήθελα πώς και πώς να γυρίσω σπίτι....

αφού σκέφτομαι πώς θα ξαναπάω για δουλειά, γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να δουλέψω..........

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Με τιποτα!!!!για 4 ωρες την αφησα στη μαμα μου για να παμε σε μια γιορτη και οταν μου ειπε στο τηλεφωνο οτι κλαιει εφυγα τρεχοντας!!ειμαι χαζομαμα τι να κανω:!:

N9Urp2.pngGowOp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 8 months later...

απαντησα οχι αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να καναμε ενα ταξιδακι οι δυο μας οσο η κορη μας ηταν μωρο, τωρα που περιμενω και δευτερο ξερω οτι θα ειναι αδυνατον ν αφησουμε δυο παιδια στη γιαγια, ακομα κι αν επιμενει οτι μπορει η κορη μου ειναι ηδη πολυ ζωηρη και φοβαμαι μην παθει κατι.

αφηστε που την κακομαθαινει μεχρι αηδιας. τωρα ελειπα 5 μερες στο νοσοκομειο και οταν γυρισα το παιδι ηταν εντελως διαφορετικο απ οτι το αφησα. δε με ακουει καθολου, κανει συνεχεια ζημιες, δαγκωνει, χτυπαει, τρομαξα να την ηρεμησω λιγακι. ευτυχως σηκωθηκα απ το κρεβατι και μπορω να περναω μαζι της αρκετες ωρες, πλεον μονο οταν θελει βολτες την παω στη γιαγια γιατι δε μπορω να περπαταω πολυ. συν οτι η πεθερα μου εχει παθει εμμονη με τη μικρη και δυο μερες τωρα που δεν τη βλεπει και πολυ μου φερεται περιεργα, λες και ειναι δικο της το παιδι και της το παιρνω! ετσι κανει κι οταν λειπουμε για λιγες μερες! καλη η βοηθεια αλλα απο ενα σημειο και μετα εχει αρνητικα αποτελεσματα.

• 4 εβδομάδες μετά...

Ναι καθε χρονο απο τοτε που η μεγαλη μου ηταν 2 ετων. Μια εβδομαδα λοιπον καθε καλοκαιρι ειναι για εμενα και τον αντρα μου. Τα παιδια μενουν με την γιαγια και περνανε τελεια.

Διαφημίσεις

Στο μόνο άτομο που θα αφηνα τον μικρό μου 2 ετών τώρα, ειναι η μαμά μου.Μονο αυτη καταφερνει και τον κάνει καλά.Ειναι και αρκετα ζωηρός οποτε δεν θα τον αφηνα και για πολυ.Τωρα ομως που περιμενουμε και το δευτερο μαλλον θα αργήσουμε να ξαναπαμε διακοπες μονοι με τον αντρα μου.Περσι ευτυχως προλαβαμε και πηγαμε 5 μερουλες οι δυο μας και μετα ειμασταν αποκλειστικά οπου πηγαιναμε με τον μικρό μιας και δεν εχουμε καμια γιαγια κοντα.

Το έχετε κάνει ποτέ?Ασφαλώς αφήνωντας τα σε έμπιστο άνθρωπο όπως γιαγιά παππούς..

τα χριστουγεννα που μας περασαν ημουν εγκυος 5 μηνων στο δευτερο και αποφασισαμε με τον αντρα μου να παμε βιεννη τον αδερφο μου για πεντε μερες,ετσι αφησα την μεγαλη μου κορη( 19 μηνων τοτε) με βαρια καρδια στη μαμα μου. ημασταν στα τηλεφωνα συνεχεια. νομιζω οταν κανεις παιδι παυεις να εισαι ξενοιαστος! ασε που χαζευαμε με τον αντρα μου τα ξενα μωρακια! ειπαμε οτι δεν θα την ξανα αφησουμε ποτε! τωρα ομως που θα παμε διακοπες και με τα δυο θα παρουμε μαζι και την μαμα μου για βοηθεια. παντως αν αποφασισεις να το κανεις το παιδι σιγουρα θα περασει καλα με μια γιαγια που το αγαπα και του κανει τα χατηρια. το θεμα ειναι αν το αντεχεις εσυ!

VCkup3.png W6T5p3.png

Eμείς πέρσυ το καλοκαίρι πήγαμε ταξίδι στο εξωτερικό με τον άντρα μου και αφήσαμε το γιο μας στους γονείς μου. Μας έλειψε πολύ, αλλά περάσαμε τέλεια κι εμείς εκεί κι αυτός εδώ! Φέτος πάλι έξω θα πάμε και θα τον αφήσουμε ξανά, είναι και μεγαλύτερος, θα πάνε με τους γονείς μου στο χωριό και θα καλοπεράσει! Εκτός από μάνες είμαστε και σύζυγοι και πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, γιατί περιμένει δύσκολος χειμώνας! Μάλιστα όταν γυρίσουμε από το ταξίδι, θα τον πάρουμε να πάμε οι τρεις μας διακοπές!

EkcAp3.png

Εμείς είχαμε αφήσει την μεγάλη μου κόρη στην αδελφή μου για 5 ημέρες όταν ήταν 19 μηνών και είχαμε πάει Λονδίνο. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, μένουμε πάνω - κάτω, το παιδί την αγαπάει. Κανένα πρόβλημα. Η αλήθεα είναι ότι περάσαμε περίφημα:oops::oops::oops:.

Το μόνο "κακό" ήταν ότι γύρισα έγκυος στη δεύτερη. Η αδελφή μου λέει ότι δεν μου ξανακρατάει παιδί γιατί δεν της αρέσουν αυτά που φέρνω για σουβενίρ:lol::lol::lol:

Εγώ το πρώτο μου παιδί το άφησα πρώτη φορά όταν πήγα να γεννήσω δεν μου περνούσε από το μυαλό να τον αφήσω.Όταν έκανα λοιπόν το δεύτερο,ήταν 5μηνών και ο μεγάλος 22 μηνών και τους αφήσαμε στους παππούδες και γιαγιάδες και πήγαμε 2 μέρες γιατί το χρειαζόμασταν.Θα το κάνουμε και φέτος που είναι και πιο μεγάλα .Φυσικά πρώτα θα πάμε όλοι μαζί μια εβδομάδα και μετά 3μέρες οι δυο μας.

Έχω ψηφίσει όχι,αλλά τελικά το έκανα αναγκαστικά για να πάω να δώσω μαθήματα στη σχολή μου,είδα ότι η μικρή περνάει τέλεια με τα πεθερικά μου και έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου κάθε 2 ΣΚ να τους την αφήνουμε,να τη χαίρονται κι εκείνοι,και να μένουμε κι εμείς λίγο μόνοι.

Εγω δεν τον εχω αφησει ακομη σε κανεναν ,δεν εχω παει ακομη διακοπες απο τοτε που γεννησα λεμε ισως φετος αλλα καπου σχετικα κοντα ωστε ν παρουμε και τον μικρο μαζι.Δεν θα τον αφηνα γιατι εχω μεγαλο κολλημα συν το οτι ουτε αυτος με αφηνει βεβαιως βεβαιως:lol:,θηλαζει κιολας αρα δεν παιζει τετοιο σεναριο.Και ουτε ο αντρας μου θελει να τον αφησουμε οποτε οτι κανουμε θα το κανουμε ολοι μαζι.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...