Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Digital scrapbooking

euapap

Recommended Posts

Εκανα αποθηκευση ως η χαζη! με την ληψη κατεβαινουν πολυ ωραια! σε ευχαριστω πολυ!!!

Εαν κανω λογαριασμο και ανεβασω φωτογραφιες θα τις βλεπουν και οι αλλοι?

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κοπέλα μου είναι δημόσιο

Παντως μπορείς να κάνεις λόγαριασμό χωρίς λεύκωμα ή να μη βάλεις καθόλου δικές σου φωτο Εχει πολύ ωραία πράγμαατα , κατασκευες , μαγειρική, βελονάκι, σταυροβελονια, διακόσμηση ντεκουπαζ ραπτικη ό,τι μπορεις να φανταστείς !!!

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

τα χρωματα ειναι 4. μαυρο, κυανο,μαντζεντα(φουξια) και κιτρινο.cyan,mangenta, yellow,black.αυτα συνδιαζονται και βγαινουν ολα τα υπολοιπα χρωματα!!!

Και θα βγει σίγουρα το χρώμα που βλέπω??Γιατί θυμάμαι ότι στο παρελθόν δεν είχε πετύχει το πείραμα...

Ρε συ Χριστινούλα βαζεις τα μελάνια στον εκτυπωτη και μόνος του τα εκτυπώνει αναλογα τη φωτο που "βλέπει " Δεν τα αναμιγνυεις εσυ τα χρώματα

Ρε συ Χριστινούλα βαζεις τα μελάνια στον εκτυπωτη και μόνος του τα εκτυπώνει αναλογα τη φωτο που "βλέπει " Δεν τα αναμιγνυεις εσυ τα χρώματα

Καλέ δεν είμαι τόοοοσο τούβλο...απλά δεν βγαίνουν πάντα τα όμορφα χρώματα που βλέπω,αλλά κάποιες πιο απαλές αποχρώσεις τους.

Διαφημίσεις

Τι ωραία πράγματα είναι αυτά?Να ρωτήσω κάτι και εγά αλλά μην βαρέσετε!Για να γίνω μέλος σ'αυτόν τον ιστό τι κάνω?Πατάω picassa sto google και κάνω εγγραφή?Διαφωτίστε λίγο την άσχετη αν δεν σας κάνει κόπο!

http://shabbyprincess.com/downloads.asp

απο εδω εφτιαξα κι εγω τις δικες μας προσκλησεις-βιβλιο ευχων και λοιπα...

κατεβασε τα να τα δεις ολα τα sets γιατι δεν τα δειχνει ολα στο thumbnail του δειγματος που χει εκει. εχει πολλαααααα...;):P

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Ναι κοπέλα μου είναι δημόσιο

Παντως μπορείς να κάνεις λόγαριασμό χωρίς λεύκωμα ή να μη βάλεις καθόλου δικές σου φωτο Εχει πολύ ωραία πράγμαατα , κατασκευες , μαγειρική, βελονάκι, σταυροβελονια, διακόσμηση ντεκουπαζ ραπτικη ό,τι μπορεις να φανταστείς !!!

Καλησπέρα...Σε ποιό site αναφέρεσαι???Με ενδιαφερει το βελονάκι....

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Δεν είναι σαιτ είναι ιστος και λέγεται Picassa Web αν το βαλεις στο Google θα σε βγαλει και θα σου δωσει οδηγίες Αν μόλις εγγραφείς βάλεις "croche" θα σου βγαλει πολλά πραγματα σεμεν ,καπελα , ρουχαλακια, παπουτσακια,τσαντες ,σκουφους ό,τι μπορει να πλεχτεί με το βελονάκι Εχει και πολλά πατρόν !

Oμορφες εικονες που μπορε'ιτε να τις χρησιμοποιησετε σαν φοντο

http://picasaweb.google.com/natscordobesa/PapelesDecorativos#5386562575488069426

Διαφημίσεις

Θα σου πρότινα mat photo paper, είναι το πιο βαρύ και το ιδανικό αν θέλεις να κάνεις κάποιου είδους κατασκευή μετά ( όχι απλή εκτύπωση). Για απλή εκτύπωση το glossy δίνει πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

There is no patch for human stupidity.

Εγω που δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προγραμμα τις κανω λήψη και τις επεξεργαζομαι στο ΖΩΓΡΑΦΙΚH Ομως δε κανω και παπαδες , απλά πραγματα γιατι δε το κατεχω και πολύ Αν εχει ΦΩΤΟΣΟΠ ίσως να μπορείς να κάνεις περισσότερα Τωρα οσον αφορα τον εκτυπωτη και εγω μια αρχαιολογία εχω και μου χουν τελειωσει και τα μελανια :evil: Χριστινα εγω εχω εκτυπώσει και σε κανσόν χαρτι Υπαρχουν και ρυθμισεις για φακέλους , ετικέτες , αυτοκολλητα Αλλά τι να σου πω θελει καλό εκτυπωτη και καινουργια χρωματα

Εγω όταν ειχα πάει να παρω εκτυπωτη πριν χρονια με ρωτησαν για τι το θελω (εικονες, φωτο ή κειμενα) Τοτε το ηθελα για την πτυχιακή και πήρα εναν απλό (δυστυχως) Τωρα θελω να πάρω κάτι καλύτερο

Θα σου πρότινα mat photo paper, είναι το πιο βαρύ και το ιδανικό αν θέλεις να κάνεις κάποιου είδους κατασκευή μετά ( όχι απλή εκτύπωση). Για απλή εκτύπωση το glossy δίνει πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Μήπως ξέρεις από πού τα παίρνω αυτά???Στο Πλαίσιο θα έχει??

Χριστινα εγω εχω εκτυπώσει και σε κανσόν χαρτι Υπαρχουν και ρυθμισεις για φακέλους , ετικέτες , αυτοκολλητα Αλλά τι να σου πω θελει καλό εκτυπωτη και καινουργια χρωματα

Εγω όταν ειχα πάει να παρω εκτυπωτη πριν χρονια με ρωτησαν για τι το θελω (εικονες, φωτο ή κειμενα) Τοτε το ηθελα για την πτυχιακή και πήρα εναν απλό (δυστυχως) Τωρα θελω να πάρω κάτι καλύτερο

Δεν θέλω να εκτυπώσω καμιά τρελή ποσότητα,απλά μου αρέσει να φτιάχνω χειροποίητες κάρτες και μας έβαλες πολύ ωραίες εικόνες.Και όπως είπα σε άλλο ποστ(και με πέρασες για τούβλο,που νομίζει ότι πρέπει να αναμιγνύει τα χρώματα του εκτυπωτή:lol:),στο παρελθόν έχω τυπώσει διάφορα,αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το φωτεινό χρώμα που έβλεπα.Μη σου πω ότι τύπωνα μωβ και έβγαινε σκούρο ροζ.Άρα είναι θέμα εκτυπωτή.

Μη με στενοχωρεις βρε Χριστινουλα , δε είπα οτι είσαι τουβλο, για ονομα :D

Απλά επειδη και εγω καποια πράγματα που άλλοι τα θεωρουν απλά ή αυτονοητα δε τα κατεχω μου φανηκε πολύ φυσική η ερωτηση σου :rolleyes:

Και με πολύ καλή πρόθεση απάντησα

Μη με στενοχωρεις βρε Χριστινουλα , δε είπα οτι είσαι τουβλο, για ονομα :D

Απλά επειδη και εγω καποια πράγματα που άλλοι τα θεωρουν απλά ή αυτονοητα δε τα κατεχω μου φανηκε πολύ φυσική η ερωτηση σου :rolleyes:

Και με πολύ καλή πρόθεση απάντησα

Καλέ πλάκα κάνω!!!Δεν είμαι άτομο που παρεξηγεί.:D

Oμορφες εικονες που μπορε'ιτε να τις χρησιμοποιησετε σαν φοντο

http://picasaweb.google.com/natscordobesa/PapelesDecorativos#5386562575488069426

Ευχαριστούμε πολύ! Πολύ μεγάλη συλλογή, σίγουρα βρίσκεις κάποια που θα σου αρέσουν....

Κι άλλες ομορφες εικονες για να χρησιμοποιεισετε σαν φόντο ή και να εκτυπώσετε όπως είναι αν σας αρεσουν

https://picasaweb.google.com/amichelan/Fundos#5319923771997771490

Εκανα αποθηκευση ως η χαζη! με την ληψη κατεβαινουν πολυ ωραια! σε ευχαριστω πολυ!!!

Εαν κανω λογαριασμο και ανεβασω φωτογραφιες θα τις βλεπουν και οι αλλοι?

Τα λευκώματα στο Picasa δεν είναι δημόσια εκτός αν εσύ το επιλέξεις! αν δεν δημιουργήσεις δημόσιο λεύκωμα, τις φωτογραφίες σου μπορεί να τις δει μόνο όποιος έχει το link (π.χ. αν του στείλεις πρόσκληση ή αν κάποιος είναι τόσο τυχερός και το βρεί μόνος του πράγμα σχεδόν αδύνατο να πετύχει όλο αυτό το μακαρόνι!!!) ... Είναι εργαλείο της google πολύ αξιόπιστο και με πάρα πολλές παραμέτρους όπως π.χ. αυτά που ψάχνεις! Με αυτό θέλω να σου πω οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερο φόβο....

tb2xm4.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...