Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

επίσης σκέφτηκα να ρίξω ένα ποτήρι νερό στα πόδια μου όταν δεν κοιτάει να του κάνω πλάκα, γιατί πολύ άνετος είναι, αλλά τελικά δεν το κάνω. :lol::lol::lol:
μα πού το σκέφτηκες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 364
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα μπήκα κι εγώ στον μήνα μου κορίτσια. :) Πάμε για την ουρά μιας και τον γάιδαρο τον φάγαμε. Από την μία χαίρομαι και από την άλλη αγχώνομαι. Για να δούμε πως θα πάει...

oIKlp2.png

Σήμερα μπήκα κι εγώ στον μήνα μου κορίτσια. :) Πάμε για την ουρά μιας και τον γάιδαρο τον φάγαμε. Από την μία χαίρομαι και από την άλλη αγχώνομαι. Για να δούμε πως θα πάει...

αααααααααχ χαίρομα πάρα πολύ...άντε με το καλό κοριτσάκι μου :wink: από δω και πέρα να ξέρεις ότι σύντομα θα πάρεις το νινάκι σου αγκαλίτσα :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αααααααααχ χαίρομα πάρα πολύ...άντε με το καλό κοριτσάκι μου :wink: από δω και πέρα να ξέρεις ότι σύντομα θα πάρεις το νινάκι σου αγκαλίτσα :D

Ναι πλησιάζει η ώρα να πάρουμε και εσύ και εγώ τα αγόρια μας αγκαλια. Άντε και με κανέναν πόνο!

oIKlp2.png

σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, με κανέναν πόνο...

εγώ πάντως πάω για καισαρική!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Πάντως κορίτσια (Niki - sardelaki - man to be) εκτός του ότι σας εύχομαι ολόψυχα ότι μα ότι καλύτερο για την στιγμή που θα πάρετε αγκαλιά τα μωρά σας, ήθελα να σας πω ότι πολύ θα ήθελα να γένναγα ακόμα και αυτήν την στιγμή!!! Οχι βέβαια γιατί κουράστηκα, αλλά για να τελειώνει η αγωνία αυτή. Που όσο και αν είναι γλυκιά, είναι κάπως βάσανο!!! Και πάλι όλα με το καλό... :D:D:D

Μια χαρά αρδελάκι. Ίσως και καλύτερα. Άρα εσύ σίγουρα δεν θα έχεις κανέναν πόνο :D:D

όσο για τον πόνο είναι σίγουρο πως δεν θα έχω...μέσα σε κανα μισάωρο θα κρατάω αγκαλιά το αντράκι μου!

Θα ήθελα όμως να ζήσω περισσότερο αυτήν την εμπειρία και την αγωνία, αλλά τί να κάνουμε; Ο γιος μου δεν θέλει ούτε αυτός αλλά ούτε και η μαμά του να ταλαιπωρηθεί. :wink::wink::D:D

Μια χαρά αρδελάκι. Ίσως και καλύτερα. Άρα εσύ σίγουρα δεν θα έχεις κανέναν πόνο :D:D

όσο για τον πόνο είναι σίγουρο πως δεν θα έχω...μέσα σε κανα μισάωρο θα κρατάω αγκαλιά το αντράκι μου!

Θα ήθελα όμως να ζήσω περισσότερο αυτήν την εμπειρία και την αγωνία, αλλά τί να κάνουμε; Ο γιος μου δεν θέλει ούτε αυτός αλλά ούτε και η μαμά του να ταλαιπωρηθεί. :wink::wink::D:D

Είδες τι καλό γιο έχεις? Το ίδιο και ο δικός μου :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πάντως κορίτσια (Niki - sardelaki - man to be) εκτός του ότι σας εύχομαι ολόψυχα ότι μα ότι καλύτερο για την στιγμή που θα πάρετε αγκαλιά τα μωρά σας, ήθελα να σας πω ότι πολύ θα ήθελα να γένναγα ακόμα και αυτήν την στιγμή!!! Οχι βέβαια γιατί κουράστηκα, αλλά για να τελειώνει η αγωνία αυτή. Που όσο και αν είναι γλυκιά, είναι κάπως βάσανο!!! Και πάλι όλα με το καλό... :D:D:D

Να είσαι καλά κοπέλα μου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο κι εσένα.

oIKlp2.png

Κορίτσια μπήκα κι εγώ στο club Εκλεισα ραντεβού με καισαρική για την Τρίτη. Είχα ελπίδες για καμμιά βδομάδα περισσότερο αλλά ο γιατρός μου φοβάται για παραπάνω. Και μέσα σε όλα ο μικρός ενώ τόσο καιρό καιρό ήταν με το κεφάλι πρός τα κάτω, τώρα θυμήθηκε να γυρίσει. Θα τον τραβάει από τα πόδια για να τον βγάλει :) Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα!!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Κορίτσια μπήκα κι εγώ στο club Εκλεισα ραντεβού με καισαρική για την Τρίτη. Είχα ελπίδες για καμμιά βδομάδα περισσότερο αλλά ο γιατρός μου φοβάται για παραπάνω. Και μέσα σε όλα ο μικρός ενώ τόσο καιρό καιρό ήταν με το κεφάλι πρός τα κάτω, τώρα θυμήθηκε να γυρίσει. Θα τον τραβάει από τα πόδια για να τον βγάλει :) Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα!!

Με το καλό! Να σου πάνε όλα καλά.

oIKlp2.png

Με το καλό κοπέλα μου να έρθει το νινάκι σου...

βιαστικός ο μπέμπης σου ε;;;

Μπά ο μπέμπης δε νομίζω να βιάζεται μάλιστα σήκωσε και κεφάλι όπως σας είπα που σημαίνει ότι δεν σκοπεύευει. Ο γιατρός βιάζεται και έτσι θα τον τραβάει από τα πόδια για να τον βγάλει :)

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? μάλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά εχω μπερδευτεί.είμαι 37w και 3 d. θεωρείται ότι έχω συμπληρώσει την 37η εβδομάδα ή όχι?αν γεννήσω τώρα το μωρό θεωρείται πρόωρο ή οχι? ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα !

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? μάλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά εχω μπερδευτεί.είμαι 37w και 3 d. θεωρείται ότι έχω συμπληρώσει την 37η εβδομάδα ή όχι?αν γεννήσω τώρα το μωρό θεωρείται πρόωρο ή οχι? ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα !

Και εγω 37 και 3 γέννησα. Κανείς δεν είπε το μωρό πρόωρο. Στα χαρτιά όμως φαίνεται "ελλειποβαρής", μια και γεννήθηκε 2,650.

• 2 χρόνια μετά...

Επαναφέρω το θέμα, καθώς έχω μπει κι εγώ στο μήνα μου και ψάχνω συμπαραστάτριες! Είμαστε πολλές που μετράμε μέρες;; Εγώ έχω ΠΗΤ 2/4 (υπερηχογραφικά) και τη Δευτέρα πάω για την πρώτη κολπική εξέταση για να δούμε που βρισκόμαστε. Κοντέυω να φάω τους τοίχους απ'την ανυπομονησία!!

8hwQp3.png

Εγω εχω πητ 24.4 αλλα λόγω του ότι γεννησα προωρα το πρώτο παιδάκι μου και λόγω του ότι τώρα εχω δίδυμα, περιμένουμε απο μέρα σε μέρα. Βέβαια επειδή είμαι ακόμα στη 33η εβδομαδα, δεν βιαζομαι καθόλου!!! Παρόλο που τα ζουζουνια μου μάλλον θέλουν να βγουν γιατι απο συσπασεις κ τραχηλο πάμε χάλια!!

Με το καλο κορίτσια να έρθουν τα νινακια σας στην ώρα τους!!

RWScp2.png

preg.png

Σήμερα είχα ΠΗΤ,αλλά τίποτα. Έκανα και την πρώτη κολπική εξέταση σήμερα. Σε καλό δρόμο είμαστε. Έτσι είπε ο γιατρός μου!βασανιστήριο είναι αυτή η αναμονή!καλή λευτεριά σε όλες κορίτσια και καλή αναμονή!!!:-)

TBlYp3.png

Κι εγώ στο μήνα μου! Υπέρηχογραφική πητ στις 1.4 και ημερολόγιακη στις 4.4 για να δούμε ποιο νινακι θα σκάσει μύτη πρώτο...

Κοντα είμαστε πάντως

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...