Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το κέντρο του κόσμου: εμείς!

Recommended Posts

Να και για κάτι τέτοια νοσταλγώ ακόμη πιό πολύ την Γερμανία...κράτος με ήθος ρε παιδιά και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ελλάς το μεγαλείο σου για άλλη μιά φορά! :shock::?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως εμένα μου έχει κάνει εντύπωσει οτι κανείς δεν μου έχει πεί όταν κάθομαι σε ουρά να πάω μπροστά και να εξυπηρετηθώ.Τι να πώ την προηγούμενη βδομάδα στεκόμουν όρθια στο ZARA στα δοκιμαστήρια και καμία δεν μου είπε να περάσω σε ατελείωτη ουρά.αδιαφορία.Αλλά από εδώ και πέρα δεν θα ρωτάω θα πηγαίνω μόνη μου μπροστά.

an1cCvQ0g410010Nzc3NzlkaHwxNTc1NzYzZGF8SCBWYXNpbGlrb3VsYSBtb3UgZWluYWk.gif

και εγώ μόνο από τους δικούς μου ανθρώπους είδα ενδιαφέρον και φροντίδα.οι έξω...αστα να πάνε.ποια προτεραιότητα σε σειρά?εμένα δυο φορές μέχρι και τη θέση μου έχουν πάρει :x τι να πεις?

DoUwp3.png

α.........καλά................... εγώ πλέον δεν κολλάω καθόλου το ζητάω.

Κυκλοφορώ κάθε μέρα με το μετρό και εκεί γύρω στον έκτο άρχισα να έχω κάτι ζαλάδες και τάσεις λιποθυμιάς οπότε ξέχασα ντροπές και ανατροφή.............. :roll::roll:

Μπαίνω στο τραίνο πάω σε θέσεις με την ταμπελίτσα για τα άτομα με ανάγκες και στέκομαι με την κοιλάρα μου πάνω από το κεφάλι τους.

Αν δεν ντραπεί κανένας να σηκωθεί και αρχίζουν να κοιτούν με ενδιαφέρον το σκοτάδι έξω από το παράθυρο...... ζητάω την θέση από κάποιον και σε περίπτωση που δεν μου την δώσουν τους "εξηγώ ευγενικά" ότι μπορώ να σταματήσω το τραίνο για να τους εξηγήσει ο σταθμάρχης ότι όταν αγοράζουν τον ριμαδό εισιτήριο δεν έχουν μόνο δικαιώματα άλλα και υποχρεώσεις......... :twisted::twisted::twisted:

μπράβο AGE μου την καλύτερη δουλειά κάνεις...διότι αυτά δεν θέλουνε ντροπές! :wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

α.........καλά................... εγώ πλέον δεν κολλάω καθόλου το ζητάω.

Κυκλοφορώ κάθε μέρα με το μετρό και εκεί γύρω στον έκτο άρχισα να έχω κάτι ζαλάδες και τάσεις λιποθυμιάς οπότε ξέχασα ντροπές και ανατροφή.............. :roll::roll:

Μπαίνω στο τραίνο πάω σε θέσεις με την ταμπελίτσα για τα άτομα με ανάγκες και στέκομαι με την κοιλάρα μου πάνω από το κεφάλι τους.

Αν δεν ντραπεί κανένας να σηκωθεί και αρχίζουν να κοιτούν με ενδιαφέρον το σκοτάδι έξω από το παράθυρο...... ζητάω την θέση από κάποιον και σε περίπτωση που δεν μου την δώσουν τους "εξηγώ ευγενικά" ότι μπορώ να σταματήσω το τραίνο για να τους εξηγήσει ο σταθμάρχης ότι όταν αγοράζουν τον ριμαδό εισιτήριο δεν έχουν μόνο δικαιώματα άλλα και υποχρεώσεις......... :twisted::twisted::twisted:

μπράβο σου, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φαντάσυ ότι όταν ήμουν στον 6ο που η κοιλίτσα μου φαινόταν κανονικότατα, είμαι μια μέρα στο λεωφορείο κια πάνω στο νοσοκομειο να πάρω κάτι εξετάσεις... μπαίνε μέσα ένας γεράκος σε κακό χάλι ρε παιδιά και τον λυπήθηκε η ψυχή μου... σηκώθηκα λοιπόν να κάτσει μαις και όλοι οι άλλοι κοιτούσαν κλασσικά έξω απο το παράθυρο... ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! εκείνη την ώρα πάει και κάθεται ένα κωλόπαιδο ούτε 20 χρονών..... καλά, έγινα τούρκος μιλάμε έτσι. και τον κοιτάζω αγριεμένη και του λέω δυνατά: "συγνώμη αγοράκι μου αλλά δεν σηκώθηκα εγκυος γυναίκα για να κάτσει η αφεντιά σου, αλλά έκανα το σωστό προσ τον συνάνθρωπο μας μιας και όλοι οι υπόλοιποι είναι περισσότερο εγκυοι και γέροι από εμάς τους 2" ( εννοώντας τον παππού... όπου φύγει φύγει το τσογλανακι και έκατσε ο παππούλης ..... ε, μετα σηκώθηκε 'ενας τυπος να κάτσω και του είπα ευγενικά αλλά και ειρωνικά, "τώρα, δεν χρειάζεται, αυτά τα κάνουν οι ανθρώποι στην ώρα τους"

Aphrodite_k

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλενάδα...

εεεεεεεεεεεεεεεεεε το ~!#%παιδο.... :evil::evil::evil:smilie_wut_096.gif

Χμμμ όταν ακούω να λένε είμαι περήφανος που είμαι Έλλην αναρωτιέμαι που ζουν....γιατί οι σύγχρονοι Έλληνες κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι είμαστε. Όλοι λίγο πολύ στην καθημερινή μας ζωή θα την κάνουμε τη γυφτιά κάποια στιγμή, ίσως όχι γιατί το θέλουμε αλλά επειδή μας έχει αγανακτήσει η ζωη σ'αυτές τις απρόσωπες πόλεις...έχουμε γίνει ζώα εν ολίγοις :(

Φυσικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και ειδικά στα παιδιά που θα φέρουμε στον κόσμο...ίσως αυτά να είναι η μοναδική μας ελπίδα για ένα καλύτερο αυρίο

Χμμμ όταν ακούω να λένε είμαι περήφανος που είμαι Έλλην αναρωτιέμαι που ζουν....

Φυσικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και ειδικά στα παιδιά που θα φέρουμε στον κόσμο...ίσως αυτά να είναι η μοναδική μας ελπίδα για ένα καλύτερο αυρίο

αυτό σκεφτόμουνα προχθές που ήγα να πετάξω την ανακύκλωση και ήταν μια μαμα με το παιδί της παι πετούσαν τα σκουπίδια τους... λέει το παιδάκι μαμα, γιατί δεν πετάμε τα μπουκαλια στον μπλέ κάδο??? και απαντά η μαμα, έλα αγόρι μου, δεν θα σώσουμε :shock: εμείς τον κόσμο............................................................ :shock::shock::shock::shock::shock: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ?????????????????????

Aphrodite_k

Καλά αυτό με την ανακύκλωση με ενοχλεί ΤΟΣΟ πολύ που θέλω καμια φορά να πιάσω την κωλόγρια που πετάει τα σκουπίδια της στον μπλέ κάδο γιατί ειναι πιο καθαρός και να την πετάξω μέσα....και να κλείσω και το καπάκι!!!! Wow είμαι πολύ bitch :D ....αλλα για το καλό αυτού του πλανήτη

Διαφημίσεις

θα την έβριζα στάνταρ αν το άκουγα εγώ αυτό...

Θα σας πω ότι στην Γερμανία είχαμε 5 διαφορετικούς κουβάδες...

αλλού πετούσαμε τα πλαστικά, αλλού τα χαρτιά, αλλού τα γυαλιά, αλλού τα φαγώσιμα κι αλλού ότι δεν μπορούσε να πεταχτεί στις κατηγορίες που ανέφερα πιο πάνω.

Αλλά ΟΚ...μιλάμε για πολιτισμένα πράγματα...

Μπράβο Afroditi μου έτσι τους χρειάζεται ένα καλό ξεχ@##%^ από όλες όσες βρίσκονται στην κατάσταση μας, έτσι σιγά, σιγά ίσως να αποκτήσουμε συνείδηση και τρόπους ως λαός.....

Δεν μπορώ να καταλάβω ιδίως οι γυναίκες τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους.......και καλά τα κοριτσάκια δεν μπορούν να φανταστούν μέσα στην παντοδυναμία που αισθάνονται λόγω της νιότης τους το ζόρι μιας γυναίκας που κυοφορεί, αυτές οι κάργιες που φανερά έχουν περάσει από τα ίδια, τι σκ#@%&@ έχουν στο κεφάλι τους :x:x:x τέλος πάντων τα θυμήθηκα και συγχύστηκα πάλε..... :?:?

Μπράβο Afroditi μου έτσι τους χρειάζεται ένα καλό ξεχ@##%^ από όλες όσες βρίσκονται στην κατάσταση μας, έτσι σιγά, σιγά ίσως να αποκτήσουμε συνείδηση και τρόπους ως λαός.....

Δεν μπορώ να καταλάβω ιδίως οι γυναίκες τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους.......και καλά τα κοριτσάκια δεν μπορούν να φανταστούν μέσα στην παντοδυναμία που αισθάνονται λόγω της νιότης τους το ζόρι μιας γυναίκας που κυοφορεί, αυτές οι κάργιες που φανερά έχουν περάσει από τα ίδια, τι σκ#@%&@ έχουν στο κεφάλι τους :x:x:x τέλος πάντων τα θυμήθηκα και συγχύστηκα πάλε..... :?:?

ρε συ AGE αυτό είναι που μου τη δίνει και εμένα και χτυπώ κόκκινο. όλες αυτές που μπάινουν μπροστα μην χάσουν, όταν ήταν εγκυες τι σκατά κάνανε???

δηλαδή όταν κάτι συμβαίνει σε εμάς πρέπει να είμαστε το επίκεντρο του κόσμου, όταν συμαβίνει σε αλλους, απλώς χεσ$%&*ε!!!!!!!!!!!!

τι καφρίλα μας βαράει σα λαό .................................

Aphrodite_k

θα την έβριζα στάνταρ αν το άκουγα εγώ αυτό...

Θα σας πω ότι στην Γερμανία είχαμε 5 διαφορετικούς κουβάδες...

αλλού πετούσαμε τα πλαστικά, αλλού τα χαρτιά, αλλού τα γυαλιά, αλλού τα φαγώσιμα κι αλλού ότι δεν μπορούσε να πεταχτεί στις κατηγορίες που ανέφερα πιο πάνω.

Αλλά ΟΚ...μιλάμε για πολιτισμένα πράγματα...

καλά η γερμανία άλλο πράγμα μιλάμε.......... dream country σε τέτοια θεματα...

παιδιά στο 2ο μήνα ήμουν και δεν φαινόταν τίποτα... τι διάολο με μυρίζονταν ότι ήμουν εγκυος.... τι σειρά στην τουαλέτα, τι σειρά στα ταμεία... άλλο πράγμα....

Aphrodite_k

ναι κούκλα μου μιλάμε για πολιτισμό και πολιτισμένους ανθρώπους. Εγώ 2 χρόνια είμαι τώρα στην Ελλάδα κι έχω φρικάρει.

Κι αν ο καλός μου ακολουθούσε Γερμανία την έκανα όχι με ελαφριά αλλά με πολύ γρήγορα πηδηματάκια :lol:

Διαφημίσεις

Εγώ τσακώθηκα στο ΙΚΑ στις προάλλες όταν πήγα να μου γράψουν τα φάρμακα. Ενώ περίμενα ορθοστασία πότε θα φιλοτιμηθεί ο γυναικολόγος του ΙΚΑ να έρθει (είχα ραντεβού στις 8.00 και η αφεντιά του εμφανίστηκε στις 8.40) όταν ήρθε η σειρά μου, επέμενε μια θείτσα να περάσει πρώτη γιατί την περίμενε η κόρη της διπλοπαρκαρισμένη!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Φυσικά και κόντεψα να αποβάλω απο τα νεύρα μου!! Τελικά είμαστε τελείως απείθαρχος λαός... Δεν υπάρχει ούτε παιδεία, ούτε πειθαρχεία, ούτε σεβασμός, ούτε τίποτα. Διάβαζα αυτό που γράφεις Sardelaki για την Γερμανία και σκέφτομαι ότι δυστυχώς εμείς δε θα γίνουμε ποτέ έτσι. Σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδάκια μας ρε γαμ....??? :?::?::?:

Εγώ έχω τσακωθεί αντίστοιχα με έγκυο στο ΙΚΑ. Περίμενα όρθια με το χαρτάκι στο χέρι καμιά ώρα και κόντευα να πέσω κάτω, και μου έρχεται η άλλη κουνιστή λυγιστή με το τακουνάκι της, το νυχάκι και το μαλλί κομμωτηριασμένο και πάει να μου πάρει τη θέση. Όταν τη ρώτησα που πάει μου λέει ότι απλά είναι έγκυος και δεν μπορεί να περιμένει (στο κομμωτήριο βέβαια μπορούσε να πάει). Προφανώς δεν με είχε παρατηρήσει με την κοιλιά τούρλα αλλά μόλις μου γυάλισε το μάτι στήθηκε πίσω μου ζητώντας να πάρει τη θέση του αμέσως επόμενου. Είναι ντροπή να μη σεβόμαστε την κατάσταση του άλλου και εξίσου ντροπή να εκμεταλευόμαστε καταστάσεις.

Διάβαζα αυτό που γράφεις Sardelaki για την Γερμανία και σκέφτομαι ότι δυστυχώς εμείς δε θα γίνουμε ποτέ έτσι. Σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδάκια μας ρε γαμ....??? :?::?::?:

Ναι δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει η Ελλάδα ποτέ έτσι...δεν θα γίνουμε ποτέ πολιτισμένος λαός...

Κι αν ο καλός μου ακολουθούσε Γερμανία την έκανα όχι με ελαφριά αλλά με πολύ γρήγορα πηδηματάκια :lol:

και εγώ πίστεψε με θα την εκανα για Βερολίνο μέχρι ν απέις κίμινο.................

είναι προορισμός που λατρευουμε και οι 2 ...... αλλά που και πώς..........

όσο για το εδώ...μμμμμμμμμμμμμ.................. σόθήκαμε όλες αν περιμένουμε από τους άλλους και πόσο μάλλον από τις άλλες........

Aphrodite_k

• 2 εβδομάδες μετά...

Πήρα το θάρρος να συνεχίσω αυτό το θέμα γιατί και εγώ νιώθω μια πολύ μεγάλη ανάγκη να πω το παράπονο μου…

Την τελευταία φορά που ανέβηκα στο λεωφορείο, ενώ όταν μπήκα είχε θέσεις, μέχρι να προλάβω να κόψω εισιτήριο έπιασαν τις θέσεις κάποιοι νεαροί που δεν έκοψαν καν εισιτήριο. Και εγώ η καημενούλα είχα κρεμαστεί από ένα κάγκελο μέσα στο αστικό για να μη γλιστρήσω σε κανένα απότομο φρενάρισμα… Από τότε έχω κόψει τις βόλτες στο κέντρο και περιορίζομαι στη γειτονιά.

Και να ήτανε μόνο αυτό… το τι έχω περάσει όλη αυτή τη περίοδο ακόμα και σε οικογενειακά θέματα, δε λέγεται… Έκανα μια ολόκληρη μετακόμιση στον 3ο μήνα, ολομόναχη, κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού ολομόναχη και ετοιμάζομαι και για δεύτερη μετακόμιση τον άλλο μήνα και έχω φρικάρει… Δυστυχώς ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες και συγγενείς δεν έχω εδώ κοντά και γιʼ αυτό φυσικά ξαναμετακομίζουμε και πάμε στους γονείς μου…

Από ψυχολογικής πλευράς, να μη μιλήσω καλύτερα… όποιος είχε τα νεύρα του σε εμένα ξεσπούσε. Κανένα ίχνος σεβασμού της κατάστασής μου. Ήμουν μάλλον πολύ ανεχτική στο παρελθόν και μέχρι να τους βάλω όλους στη θέση τους, εγώ και η μικρή μου ξέρουμε τη τραβήξαμε… έχω μπήξει εγώ τσιρίδες από τα νεύρα μου… στο τσακ τη γλύτωσα τη ψυχιατρική κλινική.

Ζηλεύω πραγματικά πολύ τις κοπέλες που απόλαυσαν την εγκυμοσύνη τους… και προσπαθώ τουλάχιστον από ψυχολογικής μεριάς να μένω ήρεμη.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Να προσπαθεις να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται...πίστεψέ με ότι κάθε κοπέλα περνάει δύσκολα και ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πάντα υπάρχει κάτι που μας νευριάζει ή μας στενοχωρεί. Σημασία έχει να έχεις την υγειά σου εσύ και το μπεμπάκη σου :wink: αυτό να σκέφτεσαι πάντοτε!

Κι εγώ ότι κάνω μόνη μου το κάνω...βλέπεις η μανούλα μου είναι πολύ μακρύαααααααααααααααααααααααααα :(:(

Θα συμφωνήσω και εγώ με το σοφότατο Sardelaki μας! Ποτέ τα πράγματα δεν είναι ρόδινα! Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και το σποράκι σου όσο μπορείς και να ξέρεις ότι δεν πρέπει να περιμένεις τίποτα και απο κανένα! Και εμένα κανένας δε με έχει βοηθήσει. Να σου πω όμως κάτι, το έχω πάρει απόφαση! Οτι μπορώ κανώ. Τίποτα παραπάνω. :)

Έχετε απόλυτα δίκαιο κορίτσια. Και συνέχεια προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά ξέρετε πως υπάρχουν και αυτές οι άτιμες οι ορμόνες που μας κάνουν ποιο ευσυγκίνητες και κυκλοθυμικές. Και μιας που περιμένω κοριτσάκι οι ορμόνες είναι διπλές…

Μου είχανε έρθει τα πάνω κάτω. Και συγκεκριμένα δεχόμασταν και εγώ και ο άντρας μου επίθεση από την πρώιν σύζυγο του, που όσο και αν εγώ έχω τις καλυτερες σχέσεις με το παιδάκι τους, από εκείνη λάμβανα επιθέσεις κακίας (παρόλο που ο γάμος τους ήτανε εικονικός, παρόλο που χώρισαν πολύ πριν γνωριστούμε με τον σύζυγο μου και παρόλο που και αυτή είναι ξαναπαντρεμένη). Και η ειρωνεία της υπόθεσης ποια είναι; Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι είναι και αυτή έγκυος… Αλλά εγώ κορίτσια δεν είμαι κακός άνθρωπος…

Μακάρι αυτό το παιδάκι να τη κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα και εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια της…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Έτσι μπράβο anti28...

να μην καταφέρνει κανείς να σε γεμίζει με κακία...κι όσες επιθέσεις κι αν δέχεσται να κοιτάτε αλλού και κάποια στιγμή βαριούνται οι άλλοι και σταματάνε. Όταν όμως βλέπουνε ότι αντιδράς ξέρεις ε; Ε, εκεί δεν έχουνε ησυχία και συνεχίζουνε την επίθεση!

Εδώ και δυο μήνες έχω βρει το κόλπο… Όταν συμβαίνει κάτι, εγώ πετώ χαρταετό!!!

Χιχιχι!!!

Η τρέλα θέλει τρέλα!!!

Μουσικούλα όλη μέρα για τη μικρή μας, αγκαλίτσες και φιλάκια για εμάς και κλειστό το τηλέφωνο για να μη μας ενοχλεί κανένας!!!

Είδη έχουνε μπει κατά πάρα πολύ τα πράγματα στη θέση τους και αυτό που λένε ότι η γυναίκα κρατάει την οικογένεια αληθεύει και με το παραπάνω. Και ο σύντροφος μου με έχει βοηθήσει ψυχολογικά πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πολύ για την υπομονή του αλλά εμείς οι γυναίκες είμαστε που σκεφτόμαστε ποιο λογικά και βάζουμε τα πράγματα και τους ανθρώπους στη θέση τους!!

Είμαι πολύ καλύτερα και σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση σας.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...