Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το κέντρο του κόσμου: εμείς!

Recommended Posts

Ένα ακόμα «προνόμιο» της γλυκιάς περιόδου προσμονής του μωρού σας είναι πως βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής κυρίως των αγαπημένων σας προσώπων.

Όλοι φροντίζουν να σας απαλλάσσουν από δουλειές και υποχρεώσεις από τους πρώτους κιόλας μήνες, σας περιποιούνται, ρωτούν συνεχώς αν έχετε ανάγκη από κάτι, σας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να τρώτε καλά και να ξεκουράζεστε μερικές ώρες μέσα στη μέρα (άλλο που δεν θέλετε), σας τηλεφωνούν για να μαθαίνουν νέα σας κ.λπ.

Εκτός όμως από τα άτομα του οικογενειακού και συγγενικού σας περιβάλλοντος που θέλουν να είστε καλά και να νιώθετε άνετα, βλέπετε πως γενικότερα η εγκυμοσύνη σας δεν περνά απαρατήρητη! Καθώς περπατάτε στο δρόμο οι περαστικοί κοιτούν με δέος την κοιλίτσα σας και σας χαμογελούν, σας παραχωρούν τη θέση τους στο λεωφορείο και το τρένο, τη σειρά τους σε οποιαδήποτε υπηρεσία είναι απαραίτητη η αναμονή για να εξυπηρετηθείτε.

Εσείς και το πλασματάκι που έχει φωλιάσει μέσα σας γίνεστε το αντικείμενο της προσοχής όλων. Δεν έχετε παρά να το απολαύσετε!

Βρήκα αυτό στο Ίντερνετ και θα ήθελα να συζητήσουμε αν είναι όντως έτσι...πως το βιώνεται εσείς; Είστε όντως το επίκεντρο; Τρέχουν όλοι να σας βοηθήσουν κτλ.;;;

Περιμένω πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεες απαντήσεις! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Ετσι ειναι οντως!!!

Πραγματικα ειμαι το επίκεντρο της οικογενειας μου!!!Ολοι σκοτωνονται να με βοηθησουν,να με ταϊσουν,με προσεχουν πολυ!!!!!

Και στο λεωφορειο και οπου παω ετσι με αντιμετωπίζουν!!!!!

pEmXp3.png

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Ετσι ειναι οντως!!!

Πραγματικα ειμαι το επίκεντρο της οικογενειας μου!!!Ολοι σκοτωνονται να με βοηθησουν,να με ταϊσουν,με προσεχουν πολυ!!!!!

Και στο λεωφορειο και οπου παω ετσι με αντιμετωπίζουν!!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.... ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΝ??????

Είσαι από τις τυχερούλες...στο λεωφορείο μία φορά σηκώθηκαν για να καθήσω εγώ και κυκλοφορώ συχνά με λεωφορείο.

Το επίκεντρο είμαι για τον άντρα μου και με προσέχει πολύ...φυσικά και για τους γονείς μου και για την αδερφή μου είμαι το επίκεντρο, αλλά όσο και να θέλουνε να με βοηθήσουνε είναι δύσκολο γιατι τους έχω μακρυά.

Μου έχουν τύχει τόσα και θα τους είχα πραγματικά ανάγκη...και τώρα πάλι που είμαι στο κρεβάτι θα τους χρειαζόμουνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε πάντοτε τα πάντα.

Η πεθερά και γενικά το σόι του άντρα μου που είναι κοντά σκασίλα τους!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Το κορυφαίο είναι στο ZARA που έχει κάτι τρελές ουρές στο ταμείο ή στα δοκιμαστήρια και μου δίνουν προτεραιότητα!!! Αυτό το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από όλα...

Με έχει κουράσει όμως το να είμαι στο επίκεντρο της οικογένειας μου γιατί έχουν ξεφύγει εντελώς και τις περισσότερες φορές με τρελαίνουν. Θα ήθελα να γινόμουν για λίγο αόρατη....

Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή για μια γυναίκα. Η καλύτερη περίοδος της ζωής της.

Είναι το επίκεντρο φυσικά. Μετά θα είναι το μωράκι.

Πάντως λεωφορεία δεν χρησιμοποιώ αλλά στις δημόσιες υπηρεσίες (ΙΚΑ) κλπ. σε ποιάνει απογοήτευση. Σε κοιτάνε και γυρνάνε αλλού το κεφάλι ότι και καλά δεν σε είδαν που περιμένεις όρθια. Τι να πεις! :!::!:

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

Eγω οσο ημουν εγκυος κανεις δεν με βοηθησε σε ΤΙΠΟΤΑ ,ειχα παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη,αφου πριν παω να γεννησω ειχα κανει γενικη σε ολο το σπιτι για να ειναι καθαρο οταν θα γυριζα.Δουλευα μεχρι κ την τελευταια εβδομαδα.Στο τρενο που επερνα καθημερινα για να παω στην δουλεια μου μπορω να σας πω οτι καμια γαιδουρα δεν σηκωνοταν για να κατσω,παντα αντρες μου διναν την θεση τους.Ευτυχως ειχα παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη κ ευχομαι εαν ξαναμεινω εγκυος να ειμαι παλι ετσι.

Eγω οσο ημουν εγκυος κανεις δεν με βοηθησε σε ΤΙΠΟΤΑ ,ειχα παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη,αφου πριν παω να γεννησω ειχα κανει γενικη σε ολο το σπιτι για να ειναι καθαρο οταν θα γυριζα.Δουλευα μεχρι κ την τελευταια εβδομαδα.Στο τρενο που επερνα καθημερινα για να παω στην δουλεια μου μπορω να σας πω οτι καμια γαιδουρα δεν σηκωνοταν για να κατσω,παντα αντρες μου διναν την θεση τους.Ευτυχως ειχα παρα πολυ καλη εγκυμοσυνη κ ευχομαι εαν ξαναμεινω εγκυος να ειμαι παλι ετσι.

Μωρέ ας είχα κι εγώ καλή εγκυμοσύνη και δεν θα με ένοιαζε τίποτε...φυσικά υπάρχουν και χειρότερα, αλλά όταν πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι σίγουρα χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας. Η πεθερά μου έρχεται συνέχεια Θεσσαλονίκη σε μας αλλά για βόλτες...που να την κόψει να κάνει καμιά δουλειά που δεν κάνει για άλλη μια φορά να κάνω τίποτε;

Τελικά...ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ! :wink:

Τελικά...ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!

αυτο ξανα πεστο !!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να σε δει καποια γυναικα σαν την μανα σου.

Ευχομαι σε ολες τις κοπελες να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη, γιατι ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας,εγω βλεπω εγκυες στο δρομο κ ζηλευω κ λεω θελω κ εγω .......................

Vann συμφωνω μαζι σου!! κοριτσια η πρωη εγκυμοσυν ειναι συνηθως ετσι. Ολοι σε προσεχουν κλπ. Η δευτερη ομως εμενα δεν εχει καμια σχεση. Δουλευω , προσεχω το παιδι μου , καθαριζω το σπιτι πλενω σιδερωνω απλωνω , μαγειρευω μονη μου. Βοηθεια δεν ερχεται απο πουθενα αλλα δεν ειμαι και ανθρωπος που ζηταω. Και να φανταστειτε οτι στην 8η βδομαδα ειχα αιμα και αναγκαστηκε ο αντρας μου να μη δουλεψει 2 μερες γιατι ο γιατρος μου πε 10 μερες ξαπλα . (χα χα εδω γελανε) ....μετα τις 2 μερες σηκωθηκα κανονικα και εκανα τα παντα απλα προσεχα να μη σηκωνω αγκαλια το αγγελουδι μου 14 κιλων!! Καμια σχεση λοιπον οι δυο εγκυμοσυνες

ΑΑΑΑΑΑ ναι το πρωτο (η ευκολη) ηταν αγορακι. Τωρα μαλλον για κοριτσακι παμε...!!!!! :P

Διαφημίσεις

Vann τι έκανες τελικά αγοράκι ή κοριτσάκι γιατί νομίζω ότι οι περισσότερες εύκολες εγκυμοσύνες κάνουν τα αγοράκια..

δεν ισχύει αυτό με τίποτα!

εγώ έχω τέλεια εγκυμοσύνη, σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε εμετούς, ούτε ανακατωσούρες, ούτε καούρες, κλπ, και έχω κοριτσάκι.

Το ίδιο και μια φίλη μου και στις δύο εγκυμοσυνες της.

Όλα τέλεια και στα δύο κοριτσάκια της!

Ας μην ακούμε ότι αν είναι όλα τέλεια έχεις αγόρι, αν ομορφαίνεις έχεις αγόρι, και άλλα τέτοια... :lol: και τα κοριτσάκια δίνουν χαρά...

1Iik.png

συμφωνώ απόλυτα με την Niki-76 ότι όλα αυτά που λένε στο κορίτσι έτσι και στο αγόρι γιουβέτσι δεν ισχύουν...για μένα όλα είναι μύθοι!

Ναι, η αλήθεια είναι πως όλοι με προσέχουν πολύ. Και οι γονείς και τα πεθερικά μου (σε υπερβολικό βαθμό μερικές φορές :evil: ) αλλά πιο πολύ ο αντρούλης μου, που μου κάνει τις βαριές δουλειές του σπιτιού. Μου βάζει ηλεκτρική, καθαρίζει τη βεράντα και τα τζάμια και άλλα τέτοια. Όσο για τους ξένους αστά να πάνε. Έγω λόγω δουλειάς πάω καθημερινά σε τράπεζες. Δεν μου δίνει κανείς προτεραιότητα. :evil: Μόνο μερικές γυναίκες υπάλληλοι με φωνάζουν από μακριά όταν με βλέπουν και έτσι δεν μιλάει κανείς από τους υπόλοιπους. :wink::)

Ένα ακόμα «προνόμιο» της γλυκιάς περιόδου προσμονής του μωρού σας είναι πως βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής κυρίως των αγαπημένων σας προσώπων.

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ!!!!!

Όλοι φροντίζουν να σας απαλλάσσουν από δουλειές και υποχρεώσεις από τους πρώτους κιόλας μήνες, σας περιποιούνται, ρωτούν συνεχώς αν έχετε ανάγκη από κάτι, σας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να τρώτε καλά και να ξεκουράζεστε μερικές ώρες μέσα στη μέρα (άλλο που δεν θέλετε), σας τηλεφωνούν για να μαθαίνουν νέα σας κ.λπ.

ΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Εκτός όμως από τα άτομα του οικογενειακού και συγγενικού σας περιβάλλοντος που θέλουν να είστε καλά και να νιώθετε άνετα, βλέπετε πως γενικότερα η εγκυμοσύνη σας δεν περνά απαρατήρητη! Καθώς περπατάτε στο δρόμο οι περαστικοί κοιτούν με δέος την κοιλίτσα σας και σας χαμογελούν, σας παραχωρούν τη θέση τους στο λεωφορείο και το τρένο, τη σειρά τους σε οποιαδήποτε υπηρεσία είναι απαραίτητη η αναμονή για να εξυπηρετηθείτε.

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..... ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ... ΝΤΡΟΠΗ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΟΧΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.......

Εσείς και το πλασματάκι που έχει φωλιάσει μέσα σας γίνεστε το αντικείμενο της προσοχής όλων. Δεν έχετε παρά να το απολαύσετε!

ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟΥΛΗ ΜΟΥ.....

:wink:

Aphrodite_k

και καλά κάνεις ζουζούνα μου :wink::wink:

κι εγώ το ίδιο κάνω!

εγω θα συμφωνησω μονο για το οικογενειακο περιβαλλον..οι δικοι μου πραγματικα μαγαπανε..με φροντιζουν απο την πρωτη στιγμη ασχετα αν εγω δεν θελω να τους κουραζω..

ομως δεν μπορω να πω το ιδιο και για την δουλεια..δεν ξερω γιατι αλλα ειδικα στην αρχη μου ειχαν βγαλει το λαδι..ειδικα η συναδελφος μου οπως εχω ξαναπει..με τα τσιγαρα,κακη συμπεριφορα.νευρα,επιθετικοτητα χωρις λογο..ακομα και απο το αφεντικο που ειχαμε πολυ καλη σχεση..και αυτος απομακρος λες και εκανα κατι κακο..και δεν ειναι η ιδεα μου..ειναι η αληθεια..

συνηθισα τωρα..της εκανα και συζητηση και απλα αδιαφορο..θελω το μπεμπακι μου να ειναι καλα..τιποτα αλλο..καποιες φορες απο την συγχηση φοβηθηκα πως θα παθω κατι...

προσπαθω ναμαι ηρεμη..

σας ευχομαι το καλυτερο κοριτσακια μου!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Να δείτε τι έπαθε η κολλητή μου και επίσεις εγκυμονούσα....με το που έμαθαν τα αφεντικά της ότι είναι έγκυος άρχισαν ψυχολογικό πόλεμο και την υπερφόρτωναν με καθήκοντα με αποτέλεσμα η κοπέλα να κλαίει κτλ....το λοιπόν κανόνισε με την γυναικολόγο της να της γράψει άδειες μεχρι τον τοκετό! Μετά πάρε και την άδεια λοχεία και ελα στα ίσα σου κωλοαφεντικό. Εννοείται πως μόλις τελειώσουν τα νόμιμα που δικαιούται θα παραιτηθεί. Και να φανταστείτε ότι και τα αφεντικά της έχουν μικρά παιδάκια!!!!

ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ LAPTOP ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ :P:P:P:P