Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Clearblue plus πολύ λεπτή κάθετη γραμμη και αχνη

Recommended Posts

xaxaxaxaxxaxaxa:p...............

μολις εκανα το τεστ και δεν ειμαι.............απλα τωρα σκεφτομαι μηπως εχω κανενα θεμα γιατι πρωτη φορα εχω καθυστερηση......δεν ξερω μπορει και τζαμπα να αγχωνομαι............ξερεις ειμαι ισως και η μοναδικη εδω μεσα που δεν προσπαθω για μωρακι........αλλα αν ημουν εγκυος δεν θα ελεγα οχι....αντιθετως μαλιστα αλλα μαλλον δεν ηρθε η ωρα μου ακομη.......λες να ειμαι και να κανει λαθος??????????????

Μπα δε πιστευω να είσαι.Θεωρω πως με τις μερες που είχες καθυστερηση θα φαινόταν...;) αλλα αν περασουν αρκετες μερες και δεν ερθει μπορεις να ξανακανεις....Μπορεί να σου εχει καθυστερησει απο ποσους λόγους (κρύωμα,αγχος,μηπως καμια κυστούλα κτλ).

Διαφημίσεις

maimouditsa αμα εισαι μεσα παντησε μου λιγο γιατι θα χαζεψω........ειδες εκανα το τεστ αλλα βγηκε αρνητικο.......πριν μια ωρα ομως μ'επιασε πονος εντονος χαμηλα στην κοιλια και μια ανακατωσουρα στο στομαχι.....βεβαια το τελευταιο μπορει να ειναι και απο τα γλυκα που εφαγα.......τι στο καλο γινεται??????:roll::confused: δεν ξερω ποιον να ρωτησω γιατι καμια φιλη μου δεν εχει εμπειρια

maimouditsa αμα εισαι μεσα παντησε μου λιγο γιατι θα χαζεψω........ειδες εκανα το τεστ αλλα βγηκε αρνητικο.......πριν μια ωρα ομως μ'επιασε πονος εντονος χαμηλα στην κοιλια και μια ανακατωσουρα στο στομαχι.....βεβαια το τελευταιο μπορει να ειναι και απο τα γλυκα που εφαγα.......τι στο καλο γινεται??????:roll::confused: δεν ξερω ποιον να ρωτησω γιατι καμια φιλη μου δεν εχει εμπειρια

Ελα κοπέλα μου δεν πιστευω οτι είναι απο εγκυμόσυνη...αφου και το τεστ είναι και αρνητικό μετα απο τοσες μερες καθυστερησης...Μηπως εχεις καμια κυστουλα μωρε? Εγω πριν 2 χρόνια περίπου επαθα ετσι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΝΟ στη κοιλιά (ουτε να κατσω μπορουσα) και μαλιστα απο τον πόνο ειχα κανει και εμετο εκεινη την ώρα..Ειχα μια κυστη που δεν ηξερα οτι υπήρχε και εσπασε μετα απο σεξουαλικη επαφη...Αυτό ισως θα δικαιολογουσε και την ανωμαλια στην περιοδο σου..Να σου πω βεβαια οτι εμενα ο πονος δεν εφευγε με τιποτα οποτε αν σου εχει περασει μπορει να είναι και τυχαίο..

ναι η αληθεια ειναι πως μου περασε,αλλα τωρα αρχισα να κρυωνω.............μακαρι να ναι καμια ιωση και γι αυτο να μην μου ηρθε περιοδος..............αχ ευχαριστω που απαντησες.......εσυ εισαι εγκυος τελικα????

Διαφημίσεις

ναι η αληθεια ειναι πως μου περασε,αλλα τωρα αρχισα να κρυωνω.............μακαρι να ναι καμια ιωση και γι αυτο να μην μου ηρθε περιοδος..............αχ ευχαριστω που απαντησες.......εσυ εισαι εγκυος τελικα????

Ε μπορεί να είσαι κρυωμένη...Προσοχή και Περαστικούλια....

Εγω δεν ξέρω...Η αληθεια είναι οτι οι πονοι που εχω στην κοιλιά συνεχίζονται και το στηθος τουμπανο,αφου το πρωι ξυπνησα νομίζοντας οτι αδιαθετησα...Θα δείξει...Θα κάνω υπομονη και αν δε μου ερθει μεχρι το τέλος της βδομάδας θα κάνω άλλο 1 τεστάκι...

μακαρι να εισαι maimouditsa μου.....κ αν τελικα οχι δεν πειραζει παμε για τον επομενο μηνα.......βασικα εσυ πας γιατι εγω καλυτερα να κατσω στα αυγα μου:P

καλο βραδυ και θα μπαινω να διαβαζω τα νεα σου........καλα να περνας:)

MAMIOUDITSA ΜΟΛΙς ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....Ο ΠΟΝΟς Ο ΧΘΕΣΙΝΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕς Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΕ........ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟς....ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.........:-D

MAMIOUDITSA ΜΟΛΙς ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....Ο ΠΟΝΟς Ο ΧΘΕΣΙΝΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕς Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΕ........ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟς....ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.........:-D

Καλα το φανταστηκα για την κυστούλα τελικά...το εχω πάθει οπως σου είπα σε χειροτερο βαθμό βεβαια...Ποναει πολύ...

Αντε ωραία αφου όλα είναι φυσιολογικά θα ησυχάσεις τώρα....:D:D:D:D:D

Κορίτσια τελικά ακυρος ο συναγερμός...Αδιαθέτησα εχθες και μαλιστα με ποοοολυ πονο....Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Καλη σας μερα :) Παρακαλω για τη βοηθεια σας.Εκανα τωρα το πρωι το clear blue το κλασσικο και στο παραθυρο της απαντησης εμφανιστηκε μια ξεκαθαρη και εντονη καθετη γραμμη,για την οριζοντια δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα.Αυτο θεωρειται θετικο;

Καλη σας μερα :) Παρακαλω για τη βοηθεια σας.Εκανα τωρα το πρωι το clear blue το κλασσικο και στο παραθυρο της απαντησης εμφανιστηκε μια ξεκαθαρη και εντονη καθετη γραμμη,για την οριζοντια δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα.Αυτο θεωρειται θετικο;

στο κλιαρ μπλου νομιζω εμφανιζεται η παυλα αν ειναι αρνητικο και σταυρος αν ειναι θετικο ! οποτε παυλα με αχνη την καθετη γραμμη συνηθως ειναι θετικο ... . αλλα εαν ειναι το αντιθετο πρωτη φορα το ακουω !! εισαι σηγουρη οτι το εχεις κανει σωστα? ποσες μερες εχεις καθηστερηση??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...