Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Clearblue plus πολύ λεπτή κάθετη γραμμη και αχνη

Recommended Posts

Νομίζω οτι πριν έκανα δημοσίευση σε λαθος μέρος γιατί τώρα δεν το βρίσκω οπότε το ξαναβαζω εδω... Αχχχχ κορίτσια μου οποιες είσαστε μέσα βοηθηστε με. Τερ 4/12, ωορρηξια πιθανόν 1/1 ( καθυστερημένη λόγω αντισσυληπτικων που πηρα τον παραπροηγουμενο μήνα μετά απο αποξεση. Μου έκανε τον κύκλο σκατα και τον προηγούμενο μήνα πάλι είχα ωορρηξια κοντά στην περίοδο και βλέποντας ενα πηχτο υγρό νόμιζα οτι είμαι έγκυος και έχασα την ευκαιρία μου γιατί δεν ήρθα σε επαφή νομίζοντας οτι ήμουν ήδη έγκυος - αμ δε!) τελοσπαντων έκανα σήμερα ενα clearblue plus το οποίο έβγαλε την οριζόντια γραμμή και μια κάθετη πολύ λεπτή- και αχνη αλλά φαινόταν. Το λέω αυτό γιατί και την προηγούμενη φορά νόμιζα οτι ήμουν επειδή είχε βγάλει πάλι μια πολύ λεπτή γραμμή αλλά πολύ αχνη τόσο που ίσα που φαινόταν κοντά στο φως. Αλλά τώρα ήταν πολυ αχνη μεν αλλά φαινόταν και λεπτή σαν μολύβι ενώ η οριζόντια κανονική παχιά. Έκανα δεύτερο και πάλι το ίδιο. Τι λέτε έχω ελπίδες η μαπα το καρπούζι σαν την άλλη φορά;Επειδή έχω λίγη αγωνία αν είστε μέσα και ιδίως αν είχατε κάποια παρόμοια εμπειρία πείτε μουυυ ευχαριστωω!

Διαφημίσεις

Εγω οταν ειχα κανει το ιδιο τεστ μου ειχε βγαλει πολυ αχνη γραμμη ισα ισα που φαινοταν αλλα το σιγουρεψα με μια β χοριακη.και τελικα ειμαι εγκυος.ελπιζω να εχεις το ιδιο αποτελεσμα.οταν εχεις νεα γραψε μου.

Η γνώμη μου είναι να κάνεις χοριακή, είναι 100% σίγουρη. Το αρνητικό είναι πώς πρέπει να περιμένεις κάποιες ώρες για να βγούν τα αποτελέσματα. Εύχομαι καλή επιτυχία :P!!!!!!!!

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλησπέρα σε όλες! Οπως θα δείτε ειμαι καινοιυρια στην παρέα και εχω διάφορες απορίες!!Παντρεμενη εδω και 4 μήνες και οπως καταλαβαίνετε σιγα σιγα θελουμε και εμεις ενα νινι! :D Εκανα και εγω το Clear Blue (οχι το ψηφιακό αλλα αυτό με το σταυρό). Η καθετη γραμμή στο παραθυρο του αποτελέσματος νομιζω πως ίσα που φαινόταν.Πολυυυ αχνα για λίγο και μετα καθόλου.Και του αντρα μου του φανηκε οτι το ειδε αλλα μετα απο λιγο τιποτα!

Να αναφερω οτι τελευταια περιοδο ειχα 14/12 (Οπως καταλαβατε βιαστηκα πολυ να κανω το τεστ!) και εχει απο τα Χριστουγεννα που εχω πονακια χαμηλα στη κοιλιά,πονο και πρηξιμο στο στηθος και εδω και καποιες μερες νιωθω όλο το στομαχι να ποναει...(Τι να πω να ειναι ιδεα μου βρε κοριτσια?) Τα πονακια ομως είναι αρκετα εντονα...

Τι λέτε και εσεις??

Καλησπέρα σε όλες! Οπως θα δείτε ειμαι καινοιυρια στην παρέα και εχω διάφορες απορίες!!Παντρεμενη εδω και 4 μήνες και οπως καταλαβαίνετε σιγα σιγα θελουμε και εμεις ενα νινι! :D Εκανα και εγω το Clear Blue (οχι το ψηφιακό αλλα αυτό με το σταυρό). Η καθετη γραμμή στο παραθυρο του αποτελέσματος νομιζω πως ίσα που φαινόταν.Πολυυυ αχνα για λίγο και μετα καθόλου.Και του αντρα μου του φανηκε οτι το ειδε αλλα μετα απο λιγο τιποτα!

Να αναφερω οτι τελευταια περιοδο ειχα 14/12 (Οπως καταλαβατε βιαστηκα πολυ να κανω το τεστ!) και εχει απο τα Χριστουγεννα που εχω πονακια χαμηλα στη κοιλιά,πονο και πρηξιμο στο στηθος και εδω και καποιες μερες νιωθω όλο το στομαχι να ποναει...(Τι να πω να ειναι ιδεα μου βρε κοριτσια?) Τα πονακια ομως είναι αρκετα εντονα...

Τι λέτε και εσεις??

Κοριτσακι μου καλησπερα!κ εγω τελευταια περιοδο 17-12,κ κυκλο 30ημερων,εκανα ολο το μηνα κ κυριως τις γονιμες μερες προσπαθειεσ κ εδω κ λιγες μερες εχω πονακια,καουρα 2μερες σε ο,τι φαω κ θερμοκρασια 37,4 κ στηθος τουμπανο..ειναι νωρις κ δν θελω να ελπιζω...μην απογοητευτω αλλα ποτε δν :confused::confused:ειχα τοσο νωρις συμπτωματα περιοδου..

Κοριτσακι μου καλησπερα!κ εγω τελευταια περιοδο 17-12' date='κ κυκλο 30ημερων,εκανα ολο το μηνα κ κυριως τις γονιμες μερες προσπαθειεσ κ εδω κ λιγες μερες εχω πονακια,καουρα 2μερες σε ο,τι φαω κ θερμοκρασια 37,4 κ στηθος τουμπανο..ειναι νωρις κ δν θελω να ελπιζω...μην απογοητευτω αλλα ποτε δν :confused::confused:ειχα τοσο νωρις συμπτωματα περιοδου..[/quote']

Αχ και εγω τα ίδια!! Ποτε άλλοτε δεν ειχα τόσες πολλές μερες συμπτωματα περιοδου και τόσο νωρίς!! Πολλα πονακια, καουρα και εγω σε ότι φαω ή πιω εδω και καποιες μερες συνεχεια ,και το στηθος τουμπανο...τι να πω...Θα δουμε...όντως είναι νωρις ακομα..εχει δίκιο και η Βικυ ...μας ευχομαι τα καλυτερα!! Και δε ξερω και τι να κάνω και με το γυμναστηριο...Πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα πιλάτες (αρκετα εντονο προγραμμα) και δεν ξερω μηπως πρεπει να σταματησω μεχρι να δω τι παιζει...Κατι power plate που εκανα που και που τα σταματησα και μονο στην ιδεα οτι μπορει να είμαι!

Αχ και εγω τα ίδια!! Ποτε άλλοτε δεν ειχα τόσες πολλές μερες συμπτωματα περιοδου και τόσο νωρίς!! Πολλα πονακια, καουρα και εγω σε ότι φαω ή πιω εδω και καποιες μερες συνεχεια ,και το στηθος τουμπανο...τι να πω...Θα δουμε...όντως είναι νωρις ακομα..εχει δίκιο και η Βικυ ...μας ευχομαι τα καλυτερα!! Και δε ξερω και τι να κάνω και με το γυμναστηριο...Πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα πιλάτες (αρκετα εντονο προγραμμα) και δεν ξερω μηπως πρεπει να σταματησω μεχρι να δω τι παιζει...Κατι power plate που εκανα που και που τα σταματησα και μονο στην ιδεα οτι μπορει να είμαι!

Πιλατες δν νομιζω να πειραζει!καλο ειναι να προσεχεις!ξεχασα να σ πω,4μερες μετα την ωορρηξια,πεμπτη βραδυ ενιωθα κατι τραβηγματα δυνατα αφου ουτε την λεκανη μου δν μπορουσα να κουνησω κ μ λεει ο αντρας μου μηπως ειναι σκουληκοειδητης..αλλα ηρεμησα μετα!πονανε κ οι θηλες μου!

Διαφημίσεις

Πιλατες δν νομιζω να πειραζει!καλο ειναι να προσεχεις!ξεχασα να σ πω' date='4μερες μετα την ωορρηξια,πεμπτη βραδυ ενιωθα κατι τραβηγματα δυνατα αφου ουτε την λεκανη μου δν μπορουσα να κουνησω κ μ λεει ο αντρας μου μηπως ειναι σκουληκοειδητης..αλλα ηρεμησα μετα!πονανε κ οι θηλες μου![/quote']

Ε ναι θα προσέχω για λιγο μεχρι να δω τι γίνεται! Εμενα τα τραβήγματα δεν με εχουν πονεσει τόσο πολύ οσο ο πονος που σε επιασε αλλα ώρες ωρες η αληθεια είναι οτι με πονανε περισσοτερο και με τραβαει και στη μεση!..Για να δούμε λοιπόν...υπομονη μια βδομαδούλα...

Ε ναι θα προσέχω για λιγο μεχρι να δω τι γίνεται! Εμενα τα τραβήγματα δεν με εχουν πονεσει τόσο πολύ οσο ο πονος που σε επιασε αλλα ώρες ωρες η αληθεια είναι οτι με πονανε περισσοτερο και με τραβαει και στη μεση!..Για να δούμε λοιπόν...υπομονη μια βδομαδούλα...

Τι κυκλο εχεις;ποτε περιμενεις;πως κ εκανες τεστ κ ποτε;εγω δν εκανα ακομα τεστ αφου ειναι νωρις!μακαρι να πανε ολα οπως τα θελει ο θεος...το θελουμε πολυ το παιδακι!

Τι κυκλο εχεις;ποτε περιμενεις;πως κ εκανες τεστ κ ποτε;εγω δν εκανα ακομα τεστ αφου ειναι νωρις!μακαρι να πανε ολα οπως τα θελει ο θεος...το θελουμε πολυ το παιδακι!

Ο κύκλος μου είναι 31 μέρες.Σπανιως να εχει ερθει 1-2 μερες νωρίτερα. Το τεστ το έκανα χθες...Δε ξερω πως μου ήρθε...! Ειχα αυτα τα πονάκια απο πολύ νωρις και τα σχετικά και μου λεει ο αντρας μου "Να δεις εγκυος είσαι! Εχω προαισθημα" και ετσι μου καρφωθηκε στο μυαλο και το έκανα..Θα δείξει..Θα περιμενω καποιες μερες και αν δεν αδιαθετήσω θα κάνω την πρωτη μερα καθυστερησης πάλι!! (σε μία βδομαδα δηλαδή! Απο οτι εγραψες σχεδόν ιδιο κυκλο εχουμε οποτε πανω κάτω μαζι θα ξερουμε...:D

Ο κύκλος μου είναι 31 μέρες.Σπανιως να εχει ερθει 1-2 μερες νωρίτερα. Το τεστ το έκανα χθες...Δε ξερω πως μου ήρθε...! Ειχα αυτα τα πονάκια απο πολύ νωρις και τα σχετικά και μου λεει ο αντρας μου "Να δεις εγκυος είσαι! Εχω προαισθημα" και ετσι μου καρφωθηκε στο μυαλο και το έκανα..Θα δείξει..Θα περιμενω καποιες μερες και αν δεν αδιαθετήσω θα κάνω την πρωτη μερα καθυστερησης πάλι!! (σε μία βδομαδα δηλαδή! Απο οτι εγραψες σχεδόν ιδιο κυκλο εχουμε οποτε πανω κάτω μαζι θα ξερουμε...:D

Ναι!!15-1 περιμενω!τν αλλη κυριακη!κανε ενα τεστακι μεθαυριο να δεις!!παντως κ εγω νομιζω οτι εισαι!αχνο θετικο=θετικο!!!μακαρι να εβλεπα κ εγω..εγκυος!περιμενει το τεστ στην ντουλαπα ενα κλιαρ μπλου!χαχαχα!

Φίλη μου και εγώ μόλις έκανα το ίδιο τεστ χτες..Αν δεις στις οδηγίες έχει 3 εικόνες η Α είναι αν κάνεις το τεστ με καθυστέρηση κάποιες μέρες η β εικόνα όπου η γραμμή είναι λίγο πιο αχνή σημαίνει ότι έκανες το τεστ ενώ δεν είχες καθυστέρησή το ίδιο ισχύει και για την γ εικόνα!!!Αν δεν έχεις καθυστέρηση καλό είναι να κάνεις ένα τεστ ακόμα αλλά με τα πρώτα πρωινά ούρα η κάνε μια β'χορειακή αίματος που δεν κάνει ποτέ λάθος,σου εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις

Διαφημίσεις

Annia μου ευχαριστώ για την απαντηση.Η αληθεια είναι πως και εκανα νωρις το τεστ και τωρα που το λες δεν το εκανα με τα πρώτα πρωινα ουρα αλλα πιο μετα και εχοντας πιει και υγρα (καφε,νερο)...:?:-?

Τωρα σχετικα με τη φιλη μας την pepon για το τεστ εγκυμοσυνης καλο να εχεις ήδη καθυστερηση (οχι σαν εμενα που βιαστηκα) και να χρησιμοποιησεις καλυτερα τα πρωτα πρωινα ουρα..Κατα τα αλλα εγω οσες φορες εκανα χρησιμοποιησα το clear blue γιατι πολύ μου ειπαν οτι το predictor δεν ειναι τόσο αξιοπιστο! Αυτα απο εμενα...Ευχομαι τα αποτελεσματα που θες!!

αν ειναι καποια μεσα ας μου πει πως γινεται το τεστ εγκυμοσυνης γιατι πρωτη φορα θα κανω και εχω λιγη αγωνια.......αααααα και τι να προσεξω............

Δεν σε πρόλαβα,λοιπόν καταρχήν το τεστ έχει οδηγίες μέσα..Σαν πιο εύκολο είναι να ουρήσεις σε έναν ουροσυλεκτη και να βουτήξεις(το ειδικό σημείο του τεστ στα ουρά)για τα δευτερόλεπτα που λέει στις οδηγίες..Αν δεν έχεις ουροσυλλεκτη χρησιμοποίησε ένα καθαρό ποτήρι(πέταξε το μετά:cool:)και μακρυά απτά predictor....Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι:D

κοριτσια εγω νομεμβρη δεν ειχα αδιαθετησει( ενω ειχα σταθερο κυκλο μετα απο ρυθμιση σακχαρου που βοηθα τισ πολυκυστικες!!!...κ αφου σταματησα τα αντισυλληπτικα 15 χρονια χρησης!!!)λοιπον παω στο γιατρο κ μου λεει ¨"αν θεσ να μεινεισ εγκυος βλεπω ενα ωοθυλλακιο 14 χιλιοστα....σεξ 16-18-20 νεομβρη).....μετα απο 3 βδομαδεσ κ αφου με ποναγε το στηθος μου για μια βδομαδα( προφανως ειχε γινει η γονιμοποιηση) κανω κλιαρ μπλου=θετικο! βγηκε ο σταυρος...η οριζοντια του γραμμη χοντρη κ η καθετη φαινοταν αρκετα...την αλλη μερα πηγα για χοριακη!!!τωρα εκλεισα τον 2ο μηνα....θελω να πω οτι το τεστ εδειξε την 3η βδομαδα....γιαυτο αφηστε καποιες μερες γιατι αν ειναι νωρισ μπορει να μη δειχνει ακομα...καλη επιτυχια σε ολες!!!!!

Τωρα σχετικα με τη φιλη μας την pepon για το τεστ εγκυμοσυνης καλο να εχεις ήδη καθυστερηση (οχι σαν εμενα που βιαστηκα) και να χρησιμοποιησεις καλυτερα τα πρωτα πρωινα ουρα..Κατα τα αλλα εγω οσες φορες εκανα χρησιμοποιησα το clear blue γιατι πολύ μου ειπαν οτι το predictor δεν ειναι τόσο αξιοπιστο! Αυτα απο εμενα...Ευχομαι τα αποτελεσματα που θες!!

μολις εκανε σεισμο στην θεσνικη και πεταχτηκα απο τον φοβο μου κ ετσι ειπα να μπω να δω τι μου απαντησατε......

λοιπον maimouditsa μου, με την σημερινη ημερα εχω 6 μερες καθυστερηση......ξερω ξερω τι θα μου πεις πως αντεχα και τετοια.....απλα τις προηγουμενες μερες ουτε καν σκεφτομουν την περιπτωση να ειμαι εγκυος....αλλα ψυλλοι στα αυτια μου μπηκανε γιατι εχω εναν σταθερο κυκλο...

εεεεε μαλλον θα καταλαβες οτι δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν για μωρο......κοιτα σε 3 ωρες θα παω για τεστ αλλα τρομοκρατηθηκα λιγο ρε παιδι μου που διαβαζα οτι δεν ειναι πολυ εγκυρα και αμα βγει αρνητικο μπορει να εισαι....μπορει τελικα να κανω χοριακη αλλα εχω αγχωθει για να περιμενω τοοοοοοσο...

αν τελικα ειμαι εγκυος θα σου πω ποια ειναι η συνταγη γιατι πολυ αγχωμενη σε βλεπω........:wink:

Δεν σε πρόλαβα,λοιπόν καταρχήν το τεστ έχει οδηγίες μέσα..Σαν πιο εύκολο είναι να ουρήσεις σε έναν ουροσυλεκτη και να βουτήξεις(το ειδικό σημείο του τεστ στα ουρά)για τα δευτερόλεπτα που λέει στις οδηγίες..Αν δεν έχεις ουροσυλλεκτη χρησιμοποίησε ένα καθαρό ποτήρι(πέταξε το μετά:cool:)και μακρυά απτά predictor....Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι:D[/quote

ευχαριστω για την απαντηση annia μου.....ξερω οτι εχει μεσα οδηγιες αλλα πως να τις διαβασω αφου θα ειμαι σχεδον λιποθυμη απο το αγχος μου?????:shock: ειπα να ρωτησω εσας που εχετε και μια αλφα πειρα......

μολις εκανε σεισμο στην θεσνικη και πεταχτηκα απο τον φοβο μου κ ετσι ειπα να μπω να δω τι μου απαντησατε......

λοιπον maimouditsa μου, με την σημερινη ημερα εχω 6 μερες καθυστερηση......ξερω ξερω τι θα μου πεις πως αντεχα και τετοια.....απλα τις προηγουμενες μερες ουτε καν σκεφτομουν την περιπτωση να ειμαι εγκυος....αλλα ψυλλοι στα αυτια μου μπηκανε γιατι εχω εναν σταθερο κυκλο...

εεεεε μαλλον θα καταλαβες οτι δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν για μωρο......κοιτα σε 3 ωρες θα παω για τεστ αλλα τρομοκρατηθηκα λιγο ρε παιδι μου που διαβαζα οτι δεν ειναι πολυ εγκυρα και αμα βγει αρνητικο μπορει να εισαι....μπορει τελικα να κανω χοριακη αλλα εχω αγχωθει για να περιμενω τοοοοοοσο...

αν τελικα ειμαι εγκυος θα σου πω ποια ειναι η συνταγη γιατι πολυ αγχωμενη σε βλεπω........:wink:

Μπα μη νομιζεις οτι θα σου πω πως αντεχες γιατι και εγω πιο παλιά ουτε που εβλεπα τις μερες καθυστερησης..Μου ειχε τυχει να εχω και 15 μερες και μετα ειχα κανει τεστ!! (ευτυχως γενικα εχω σταθερη περιοδο!)..απλα τωρα επειδη δεν προσεχουμε πλεον με τον αντρα μου και εχουμε τη μυγα...μυγιαζομαστε ευκολα!!!...:D:D...

Παντως μην αγχωνεσαι τόσο...Οταν είναι καθαρα αρνητικο το καταλαβαινεις ιδίως εαν εχεις και αρκετες μερες καθυστερηση οποτε και η ορμονη θα επρεπε να ανιχνευτει σίγουρα...τωρα εαν παλι συνεχισει να μην ερχεται περιοδος μπορεις να επαναλάβεις το τεστ μερικες μερες πιο μετά!

Μπα μη νομιζεις οτι θα σου πω πως αντεχες γιατι και εγω πιο παλιά ουτε που εβλεπα τις μερες καθυστερησης..Μου ειχε τυχει να εχω και 15 μερες και μετα ειχα κανει τεστ!! (ευτυχως γενικα εχω σταθερη περιοδο!)..απλα τωρα επειδη δεν προσεχουμε πλεον με τον αντρα μου και εχουμε τη μυγα...μυγιαζομαστε ευκολα!!!...:D:D...

Παντως μην αγχωνεσαι τόσο...Οταν είναι καθαρα αρνητικο το καταλαβαινεις ιδίως εαν εχεις και αρκετες μερες καθυστερηση οποτε και η ορμονη θα επρεπε να ανιχνευτει σίγουρα...τωρα εαν παλι συνεχισει να μην ερχεται περιοδος μπορεις να επαναλάβεις το τεστ μερικες μερες πιο μετά!

xaxaxaxaxxaxaxa:p...............

μολις εκανα το τεστ και δεν ειμαι.............απλα τωρα σκεφτομαι μηπως εχω κανενα θεμα γιατι πρωτη φορα εχω καθυστερηση......δεν ξερω μπορει και τζαμπα να αγχωνομαι............ξερεις ειμαι ισως και η μοναδικη εδω μεσα που δεν προσπαθω για μωρακι........αλλα αν ημουν εγκυος δεν θα ελεγα οχι....αντιθετως μαλιστα αλλα μαλλον δεν ηρθε η ωρα μου ακομη.......λες να ειμαι και να κανει λαθος??????????????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...