Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο ebaby.gr (linked)

Recommended Posts

Αγορασαμε κι εμεις απο κει το καροτσι + πορτ μμπεμπε + καθισμα αυτοκινητου πριν κανα μηνα.Πληρωσαμε γυρω στα 600 ευρω( μαζι με τα μεταφορικα) ενω τα ιδια πραγματα εδω τα βρισκαμε 900 ευρω.

Συμφερει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς αγοράσαμε από κει καρότσι, πορτ μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου, και διάφορα άλλα μικροπράγματα για τον μικρό. Ήρθαν γρήγορα, και γλιτώσαμε και αρκετά χρήματα. Όντως συμφέρει

hmzPp2.png 

• 5 months later...

κορίτσια παρήγγειλα κ εγώ από το ebaby το καρότσι-πορτ μπεμπε-κάθισμα αυτ/του καθώς και κάποια άλλα μικροπράγματα στις 15 ιουνίου...το προϊόν έγραφε ότι θα παραδοθεί σε εμάς σε 25 με 30 εργάσιμες ημέρες.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το έχω στα χέρια μου μέχρι 26 ιουλίου..Εν τω μεταξύ μου έχουν στείλει 2 mail που με ενημερώνουν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα όλα τα προϊόντα από τους προμηθευτές τους..Τους έστειλα mail για να τους ζητήσω να με ενημερώσουν με ποιό τρόπο θα τα στείλουν(ΕΛ.ΤΑ. ή courrier) και δε μου απάντησαν...Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ πολύ..Από μέρα σε μέρα γεννάω και δεν ξέρω πως θα μεταφέρω το μωρό από το μαιευτήριο στο σπίτι...:confused:

Διαφημίσεις

Τον Δεκεμβριο πηραμε δωρο για τον βαφτιστικο μας που επροκειτο να γεννηθει απο το bimbomarket καροτσι 3 σε 1 , καθισμα φαγητου κ παρκοκρεβατο . Στοιχησαν περιπου 435 τα πραγματα κ 70 ευρω τα μεταφορικα . Συνολο 504 και κατι ψιλα .

Αν σκεφτεις οτι μονο το πολυκαροτσι εδω στην Ελλαδα το βρισκαμε 500 ευρω φτανει κιολας! Για την ακριβεια εντοπισα ολα τα πραγματα που παραγγειλαμε σε αντιστοιχο ελληνικο e-shop κ μας εβγαιναν 750 περιπου . Προτιμησα να δωσω τα υπολοιπα χρηματα στην κουμπαρα μου για να τα καενι οτι θελει , απο το να κανω τζαμπα μαγκες τους εδω μαγαζατορες!

Κ να μην ξεχασω: Αψογη εξυπηρετηση κ ηρθαν με DHL τελεια συσκευασμενα .

Τωρα που ειμαι εγκυος σκεφτομαι να αγορασω κ απο τα 2 (καποια πραγματα συμφερουν απο το ebaby κ αλλα απο το bimbomarket καθως κ απο καποια αλλα γερμανικα site , που με ενδιαφερει κυριως το babybay (επισης καμια σχεση οι τιμες με εδω) .

64Bcp3.png

τα δικά μου πράγματα από το ebaby ήρθαν με DHL :)

Τους πήρα χθες τηλ. στο ebaby για να ρωτήσω πότε τα έστειλαν κ πως και μου είπαν ότι τα έστειλαν με dhl..Σήμερα μου έστειλαν κ τον αριθμό φορτωτικής και μπαίνω κάθε λίγο στο site της dhl και παρακολουθώ που βρίσκονται..μέχρι τη δευτέρα θα έχουν έρθει, απ'ότι μου είπαν! οψόμεθα....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Το μεσημέρι ήρθαν τα πράγματα μας από ebaby μέσω dhl.. όλα καλά αν εξαιρέσω το γεγονός ότι η μια από τις 2 κούτες ήρθε ορθάνοιχτη...είπα στον courrier ότι δεν παραλαμβάνω αν δεν τα ελέγξω πρώτα..Αυτός δέχτηκε και αφού είδα ότι είναι όλα μέσα, τα παρέλαβα...Μου είπε πως μάλλον την είχαν ανοίξει στο αεροδρόμιο γιατί κάτι ίσως να χτυπούσε στο ειδικό μηχάνημα για τα μεταλλικά αντικείμενα! Πάντως πολύ εξυπηρετικός ο υπάλληλος της dhl...Μου έβαλε τα πράγματα μέσα στο σαλόνι και εγώ δεν κουβάλησα τπτ!

• 4 months later...

Μήπως θα ήξερε καποια να μου πει γιατι δεν με αφίνει να μπω στο ebaby.co.uk και με γυρνάει στο ebaby.gr??? Είδα σε κάποια συζήτηση οτι έχουν διαφορά στις τιμές!!!

Μήπως θα ήξερε καποια να μου πει γιατι δεν με αφίνει να μπω στο ebaby.co.uk και με γυρνάει στο ebaby.gr??? Είδα σε κάποια συζήτηση οτι έχουν διαφορά στις τιμές!!!

Το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα ότι ζεις στην Ελλάδα και σε γυρνάει στο ελληνικό. Πολύ πιθανόν να μην σου έστελνε το αγγλικό, αφού έχει ελληνικό παρακλάδι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

• 1 month later...
σχετικά με το www.bimbomarket.it γνωρίζει κανείς αν μπορεί να πληρώσει με cash on delivery, δλδ να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάρτα πιστωτική ???

γυρίζεις την γλώσσα στα Αγγλικά (αν δεν ξέρεις Ιταλικά) πατάς το payment options και σε βγάζει εδώ

είναι από τις λίγες φορές (εώς καμία θα έλεγα) που κάποιο ιντερνετικο μαγαζί δέχεται το cash on delivery, θα σε συμβούλευα πριν προχωρήσεις στην παραγγελία να τους στείλεις ένα μαιλ για να το επιβεβαιώσεις γιατί μπορεί να αφορά μόνο την χώρα τους.

Διαφορετικά ο επόμενος ασφαλέστερος τρόπος είναι το paypal για οδηγίες δες εδώ ή μπορείς να βγάλεις μία προπληρωμένη κάρτα όπου την φορτίζεις κάθε φορά με το ποσό που θέλεις

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σας

Το φόρουμ της ΕΕΕΓ (με βάση το καταστατικό της), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες,

Για θέματα που αφορούν καθημερινού τύπου απορίες και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τις on line αγορές ( απο που να ψωνίσω το ταδε προϊόν , πήρα αυτό ή το άλλο , πως αγοράζω τελικά απο αυτόν τον seller , ποιο μέγεθος ειναι το τάδε κάντε χρήση του parentscafe.gr στην ενότητα Τα αγαπημένα μας https://www.parentscafe.gr/forum/forum/87-ta-agapimena-mas/

επιλέγοντας τα αντίστοιχα καφέ

https://parentscafe.gr/ 

.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

• 6 months later...

Καλημέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια παραγγελία του καροτσιού Trio Slalom reverse formula strata 2012 της Jane από το ebaby.gr. Το έχω παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal από τις 16/05/2012 με χρόνο αναμονής 30-35 εργάσιμες μέρες. Έχουν περάσει 3 μήνες και 10 μέρες και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Τους στέλνω emails και δε μου απαντούν (την τελευταία φορά μου έστειλαν προκατασκευασμένη απάντηση στις 13/07/2012), προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο στο 2111980073 και δε λειτουργεί ο αριθμός, ούτε το τηλέφωνο της Αγγλίας +442078553473.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί τους; Τι να κάνω; Γεννήθηκε το παιδί μου πριν 10 ημέρες και δεν έχω καρότσι και Port Bebe.

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια παραγγελία του καροτσιού Trio Slalom reverse formula strata 2012 της Jane από το ebaby.gr. Το έχω παραγγείλει και πληρώσει μέσω paypal από τις 16/05/2012 με χρόνο αναμονής 30-35 εργάσιμες μέρες. Έχουν περάσει 3 μήνες και 10 μέρες και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Τους στέλνω emails και δε μου απαντούν (την τελευταία φορά μου έστειλαν προκατασκευασμένη απάντηση στις 13/07/2012), προσπαθώ να τους πάρω τηλέφωνο στο 2111980073 και δε λειτουργεί ο αριθμός, ούτε το τηλέφωνο της Αγγλίας +442078553473.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί τους; Τι να κάνω; Γεννήθηκε το παιδί μου πριν 10 ημέρες και δεν έχω καρότσι και Port Bebe.

Ευχαριστώ!!

μπες στο parentscafe στις ιντερνετικες αγορες...θα σε βοηθησουν εκει οι κοπελες σιγουρα...εγω δεν εχω ψωνισει ποτε οποτε δεν μπορω να σου δωσω καποια λυση..ευχομαι να βρεις ακρη:-(

Xc60p3.png ghL0p3.png

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθειά σας. Γεννάω σε λίγες μέρες και εδώ και ένα μήνα έχω παραγγείλει καρότσι, καθισματάκι, πορτ μπεμπέ κ κάποια άλλα πράγματα από το ebaby. Δεν έχουν έρθει ακόμα και δεν μου απαντάνε στα άπειρα mail που τους έχω στείλει! Ούτε σηκώνουν το τηλ επικοινωνίας που υπάρχει στο site. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τι να κάνω? Πώς να επικοινωνήσω μαζί τους? Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία?

Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθειά σας. Γεννάω σε λίγες μέρες και εδώ και ένα μήνα έχω παραγγείλει καρότσι, καθισματάκι, πορτ μπεμπέ κ κάποια άλλα πράγματα από το ebaby. Δεν έχουν έρθει ακόμα και δεν μου απαντάνε στα άπειρα mail που τους έχω στείλει! Ούτε σηκώνουν το τηλ επικοινωνίας που υπάρχει στο site. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τι να κάνω? Πώς να επικοινωνήσω μαζί τους? Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία?

Σας ευχαριστώ!

Αν διάβασες από κάτω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ μόνο που έχουν περάσει 3,5 μήνες έχουμε γεννήσει και το πρόβλημα έχει γίνει μεγάλο!!

Θα γράψω και στο Parentscafe μήπως έχουν κάτι να προτείνουν.:confused:

Δεν έχω κάποια ανάλογη εμπειρία αλλά στη θέση σας θα επικοινωνούσα με το ΙΝΚΑ για να με κατευθύνουν υπεύθυνα.

ΙΝΚΑ Ινστιτούτο Καταναλωτών

3ης Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα – 104 32

Τηλέφωνα: 210 36.32.443, Fax: 210 36.33.976

S02fp3.png

LnVyp3.png

καλησπερα σας,

επειδη παντα υπαρχει ανασφαλεια στις παραγγελιες απο το εξωτερικο,προτιμω να αγοραζω απο ελλαδα αντικαταβολη.για βρεφικα βεβαια 1-2 καταστηματα στελνουν με αυτον τον τροπο.

Δεν έχω κάποια ανάλογη εμπειρία αλλά στη θέση σας θα επικοινωνούσα με το ΙΝΚΑ για να με κατευθύνουν υπεύθυνα.

ΙΝΚΑ Ινστιτούτο Καταναλωτών

3ης Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα – 104 32

Τηλέφωνα: 210 36.32.443, Fax: 210 36.33.976

Οκ, θα πάρω κι εκεί τηλ μήπως γίνει κάτι. Μην την πατήσουν και άλλοι γονείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...