Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο ebaby.gr (linked)

Recommended Posts

Καλημερα!!!εγω πριν 1 μηνα περιπου παρηγγειλα το πολυκαροτσι της bebeconfort και εμεινα απολυτα ευχαριστημενη,δεν υπηρξε κανενα προβλημα και μαλιστα μου το εφεραν με courier εξω απο το σπιτι μου.

mhLXp3.pnge2sSp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον μετα την πρωτοχρονια ,αφου εψαξα ΠΑΝΤΟΥ για το trio zippy inglesina σε χρωμα μπισκοττο και βρηκα μονο 1 στης ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΛΗΤΩ (Το οποιο ηταν της εκθεσης σκονισμενο,με εναν λεκε,σε τιμη 750 ευρο και χωρις ουτε 1 δραχμη εκπτωση)

λοιπον αποφασισα να ξαναπροσπαθησω να παραγγειλω απο το εβαβυ!

και αυτη την φορα ολα πηγαν καλα απο την αρχη!

οτι ηταν να φτιαξουν στο σαιτ τους το ειχαν φτιαξει και παραγγειλαμε αμεσως και χωρις κανενα προβλημα !(ουτε ενα ε-μαιλ δεν χρειαστηκε να τους στειλουμε)

παρακολουθησαμε και την παραγγελια μας απο το dpd.com αλλα μας εστελναν και συνεχεια ε-μαιλ (στα ελληνικα) για το τι γινεται με την παραγγελια μας .

αρα ηταν μαλλον τα προβληματα ημερων (πρωτοχρονια) την πρωτη φορα που προσπαθουσαμε να παραγγειλουμε .

παντως για οποια θελει να παραγγειλει απο το σαιτ αυτο και εχει δυσκολιες ,ζητηστε στο τηλ.την κ.Θελμα . πολυ εξυπηρετικη κυρια και μιλαει ελληνικα!

σημερα περιμενω το καροτσακι μου .

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

μολις παραλαβαμε το καροτσακι μας!!!!!!!!!

μας το εφεραν στην πορτα .

πληρωσα 535 το trio + zippy carrycot 33 + 40 euro μεταφορα =608 ευρο!

(αν τα επαιρνα απο τα Λητω θα πληρωνα 750+ 50=800 ευρο!)

ειχε μεσα και ενα στρωματακι με μαξιλαρακι (δεν ξερω αν ηταν δωρο η το στρωματακι του πορτ-βεβε ειναι τοσο καλο.παχος τουλαχιστων 4 εκατοστα,αρα δεν θα χρειαστω και εξτρα στρωματακι που ηθελα να παρω απο το Λητω για πορτ-βεβε(αλλα 25 ευρο+)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΒΥ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ 3 ΣΕ 1 ΤΗΣ PEG PEREGO MOY ΕΣΤΕΙΛΑΝ MAIL ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!

Ναι, το συγκεκριμένο site μπορεί να έχει πολύ καλές τιμές, αλλά τελικά από αυτά που διαβάζω εδώ και από προσωπική εμπειρία 7 στις 10 φορές δεν υπάρχει καλή εξυπηρέτηση.

Η δικιά μου ιστορία (ταλαιπωρία) έχει ως εξής:

2 Ιουνίου 2009 -και αφού έχω μιλήσει επανελλημένα με την κοπέλα που απαντάει στα τηλέφωνα και μου έχει επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα του προιόντος στο χρώμα που θέλω, το high trek της bebe confort- ολοκληρώνω την παραγγελία μου πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα. Με διαβεβαιώνει ότι θα έχω το καρότσι σε 30με40 μέρες, τις διευκρυνίζω οτι αρχές Σεμπτέμβρη γεννάω.

Αρχές Ιουλίου (μετά από 30 μέρες) επικοινωνώ και πάλι για να δώ αν όλα βαίνουν καλώς. Η κοπέλα που λέει οτι όλα είναι εντάξει και περιμένουν το καρότσι από Ιταλία από μέρα σε μέρα.

περνάνε άλλες δέκα μέρες και το καρότσι τίποτα ενώ στα τηλέφωνα που κάνω που απαντάνε οτι το καρότσι θα έρθει, παρακαλώ κάντε λίγη υπομονή. Βγαίνει και ο Ιούλιος ..

Η υπομονή που εξαντλείται και μαζί της εξαντλείται και η ευγένειά μου...

Αρχές Αυγούστου και μετά από πολύ πίεση μου σκάει το παραμύθι η κοπέλα του ebaby οτι έχουν πρόβλημα με το χρώμα που έχω διαλέξει, δεν είναι διαθέσιμο και οτι η μόνη επιλογή σε χρώμα που έχω είναι ένα περτικαλή! :mad:

Την ξεχ...ζω από το τηλέφωνω για την έλλειψη επαγγελματισμού και την απαράδεκτη συμπεριφορά και την ανευθυνότητά τους και ζητάω πλήρη επιστροφή των χρημάτων που είχα δώσει.

Αφού περνάει άλλη μια εβδομάδα και δεν έχει γίνει ακόμα επιστροφή των χρημάτων, γράφω στα αγγλικά ενα email με όλο το ιστορικό της ταλαιπωρίας μου και τα παράπονα μου και στο στέλνω στα κεντρικά της εταιρείας στην Ιταλία με κοινοποίηση στην κοπέλα στην Ελλάδα.

Πέρασε ακόμα μια βδομάδα μέχρι να λάβω την επιστροφή των χρημάτων, ωστόσο είχε πάει 23 Αυγούστου και έψαχνα σαν την μουρλή το συγκεκριμένο καρότσι σε άλλα καταστήματα (στις 17Σεπτ. γέννησα τελικά).

Τελικά το βρήκα στα Lapin House (200 ? ακριβότερα :-() αλλά η εξυπηρέτηση από τις κοπέλες ήταν η καλύτερα που θα περίμενα και ακόμα και τώρα που πάθαμε λάστιχο εσπευσαν να με βοηθήσουν.

Αυτά! Προσοχή λοιπόν και δη όταν οι παραγγελίες είναι μεγάλης χρηματικής αξίας.

vVzsp2.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

GEIA SAS KORITSIA.EIMAI STON 7 MHNA KAI PERIMENW AGORAKI!EMEIS PARIGILAME OLO TO SYSTIMA METAFORAS PLIKO SWITCH THS PEREGO,TO ISOFIX KAI TIN ZWNH GIA TO PORT BEBE APO TO E BABY.OLA PIGAN MIA XARA APO THN ARXH MEXRI TO TELOS.O ANDRAS MOY EPIKOINWNOYSE MESW MAIL MAZI TOUS KAI TA XRIMATA TA KATATHESAME STIN TRAPEZA KANONIKA.MEINAME POLY EYXARISTHMENOI!ELPIZW NA MAS VGEI KAI TO KAROTSI KALO!

εγω εχω αγορασει αρκετα πραγματακια απο εκει οπως και το καροτσι μας και μια χαρα εχουν βγει ολα το καροτσι ειδικαεπειδη ειναι το πιο μεγαλο πραγμα που πηρα το εχω εδω και 1,5 χρονο και δεν εχει παθει τιποτα

εγω αγορασα το καροτσι μας <peg perego on track 3 σε 1> απο ebaby.co.uk γιατι το ειχε σε πολυ καλυτερη τιμη απο το ebaby.gr παρολο που ειναι ουσιαστικα το ιδιο site....δεν ξερω γιατι εχουν διαφορα τιμων...

παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση γιατι ειχα διαφορες αποριες και επικοινωνουσα μαζι τους με mail η αληθεια ειναι οτι εκαναν 1-2 μερες να απαντησουν αλλα παντα απαντουσαν...το εχω παραλαβει το καορτσι μου και μαλιστα νωριτερα απο την εκτιμομενη ημερομηνια παραλης που μου ειχαν πει!!

D1Uip3.png

εγω αγορασα το καροτσι μας <peg perego on track 3 σε 1> απο ebaby.co.uk γιατι το ειχε σε πολυ καλυτερη τιμη απο το ebaby.gr παρολο που ειναι ουσιαστικα το ιδιο site....δεν ξερω γιατι εχουν διαφορα τιμων...

παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την εξυπηρετηση γιατι ειχα διαφορες αποριες και επικοινωνουσα μαζι τους με mail η αληθεια ειναι οτι εκαναν 1-2 μερες να απαντησουν αλλα παντα απαντουσαν...το εχω παραλαβει το καορτσι μου και μαλιστα νωριτερα απο την εκτιμομενη ημερομηνια παραλης που μου ειχαν πει!!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΑΒΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 65€ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κι εγώ αγόρασα το καρότσι μου από το ebaby.gr και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήρθε σε 30 μέρες στο σπίτι μου σε πολύ καλή συσκευασία. Δεν έλειπε τίποτα και έμεινα 100% ευχαριστημένη. Σίγουρα θα τους προτιμούσα και για άλλες αγορές.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΕΒΑΒΥ ΤΟ PLIKO P3 ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ 29-01-2010 ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΕ 35 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

κι εμεις απο κει παραγγειλαμε το καροτσι μας και μεσα σε δυο εβδομαδες το ειχαμε στο σπιτι μας, αριστα συσκευασμενο και χωρις κανενα προβλημα!!!με το καλο να βγει ο μπεμπακος μας να το χαρει!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

καλησπέρα!! παραγγείλαμε κι εμείς καροτσάκι από εκεί, έλεγε παράδοση σε 35-40 ημέρες και ήρθε μέσα σε 19 μέρες. Έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι και θα ξανακάνω σίγουρα στο μέλλον αγορές.:D:D:D

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

• 8 months later...

Ψάχνουμε να αγοράσουμε καροτσι για το μπεμπη μας και καταληξαμε να το αγορασαμε απο το εξωτερικο μεσω ιντερνετ λογω διαφορας στην τιμη.

Διαβαζοντας αλλα παρομοια θεματα ειδα να προτινεται το συγκεκριμενο site www.ebaby.gr ως αξιοπιστο και ειχαμε σκοπο να το παρουμε απο εκει.

Προσπαθουμε ομως εδψ και 3 μερες να επικοινωνησουμε μαζι τους και μεσω τηλεφωνου και μεσω μαιλ και δεν μας απανταει κανεις.Λιγο αυτο μας εχει δημιουργησει ενδοιασμους.Ειναι οντως αξιοπιστο ή θα ψαχνουμε τα λεφτα μας?Εετε κανει αγορες απο κει με επιτυχια?

Επομενη επιλογη μας ειναι το www.bimbomarket.it.

Ποιο απο τα δυο θα προτινατε εσεις?Ποσο αξιοπιστα ειναι?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

παρα πολυ αξιοπιστο,παρηγγειλα το καροτσι μου απο εκει.ηθελα να παρω και την τσαντα του αλλα δεν την ειχε.αν δεν εχεις προβλημα και και κανεις παρεγγελεια απο εκει μπορεις να μου παρεις μια τσαντα αλλαξιερα?ευχαριστω.

Δεν εχω παραγγείλει, αλλά απ'οτι ξερω εχουν πάρει καποια ατομα του φορουμ απο εκει.Παντως μην εχεις την ψευδαισθηση οτι ειναι ελληνικο.Ειναι απλα ενα "παρακλάδι" υπαρχει ebaby.de, ebaby.com, ebaby.co.uk.

Προσωπικά προτιμω το bimbomarket που εχω αγορασει πολλές φορες, ερχονται πολύ καλά συσκευασμένα και είναι πολύ εξυπηρετικοι.Προσφατα τα "αστερια" της ελληνικης υπηρεσιας κουριερ τους εστειλαν email οτι δεν υπαρχει η δ/νση μου(πριν παρουν ενα τηλ εμένα :mad:) και αμέσως μου τηλεφωνησαν απο το bimbo στην Ιταλια να επιβεβαιωσουν οτι το ελαβα.

QqmLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα,θα ηθελα να παραγγειλω μια τσαντα αλλαξιερα απο το ebaby τ 

αλλα με τα μεταφορικα ερχετε μια η αλλη.για αυτο ρωταω εσας αν παραγγειλει κανεις απο αυτο το σαιτ αν μπορει και θελει να μου παραγειλει αυτην την τσαντα.ευχαριστω πολυ.

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημερα, δεν εχω ψωνισει απο το ebaby.gr,

το εχουν κανει κατι φιλοι σε καροτσι και καθισμα αυτοκινητου και εμειναν ευχαριστημενοι.

το καροτσι, το περιμεναν σε λιγοτερο διαστημα ποα οτι ηρθε αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμο απο την εταιρια και τους ειχαν ενημερωσει με mail.

να σου πω οτι λογω καθυστερησης τους εστειλαν το καινουριο χρωμα στο καροτσι στην τιμη του παλιου.

το βρηκαν το καροτσι 250? πιο κατω απο οτι εδω στην Καλαματα και το καθισμα 80?.

και εγω απο εκει θα παραγγειλω μαλλον.

668bab1939.png

Έχω παραγγείλει το καρότσι της μικρής μου και έμεινα ευχαριστημένη. Γενικά με τις αγορές θέλει λίγο ψάξιμο. Αυτό που θες μπορεί να το πουλάνε πολλοί σε διαφορετικές τιμές, ψάξτο. Σε σχέση με τις τιμές των μαγαζιών πάντως, το ebaby έχει καλύτερες τιμές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...