Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

στεγαστικο δανειο

bill777

Recommended Posts

Αυτό δεν το έχω ακούσει...να μην σου εγκρίνουν και να σε χρεώσουν.Εγώ πλήρωσα όταν το πηρα για έξοδα τραπέζης, ασφάλεια ζωης (φοβήθηκαν μην παθω τίποτα) και ασφάλεια για το σπίτι(μην γίνει κανενας σεισμός και πεσει ) που τον πρωτο χρόνο είναι υποχρεωτική.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό δεν το έχω ακούσει...να μην σου εγκρίνουν και να σε χρεώσουν.Εγώ πλήρωσα όταν το πηρα για έξοδα τραπέζης, ασφάλεια ζωης (φοβήθηκαν μην παθω τίποτα) και ασφάλεια για το σπίτι(μην γίνει κανενας σεισμός και πεσει ) που τον πρωτο χρόνο είναι υποχρεωτική.

Ναι όντως η ασφάλειες είναι μεσα στη δόση που μας έχουν βγάλει. Λες να κατάλαβε λάθος ο σύζυγος γιατί έτσι του ειπανε λέει .....

Ειναι τα έξοδα φακέλου που απο τη στιγμη που τον ανοιγουν και ασχολούνται "μαζί σου" ειτε στο εγκρινουν το δάνειο΄είτε οχι σε χρε'ωνουν .

Βασικά πηγα σε μια τράπεζα..αλλά θυμάμαι που είχα ζητησει πχ 1000 και πήρα 960 γιατί ηταν μέσα όλα αυτά..Αν δεν σου το εγκρίνουν πως θα σε υποχρεώσουν να τους τα δώσεις..?Ασε που αυτά είχαν θεωρηθεί και παράνομα και άμα θες τους τρέχεις κιόλας.Γαι σιγουριά θα ρωτήσω και αυριο στη δουλειά να σου πω .

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

το εχω ακουσει και εγω αυτο απο μια φιλη μου πως τους χρεωσαν γι αυτο τον λογο...αλλα πριν κανα δυο χρονια τωρα αν το κανουν ακομα ειναι επιεικως μαμακες....Σε τετοιες εποχες...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ρώτησα τον οικονομικό διευθυντή που τριγυρίζει στον συγκεκριμένο τόμεα.Μου είπε ότι αν εγκριθεί στα παίρνουν κατευθείαν από το δάνειο όπως εκαναν και σε μένα.Αν όμως δεν το εγκρίνουν και σου απαιτήσουν να καταβάλεις το ποσό παίρνεις ένα τηλ το ινστιτούτο καταναλωτών και το κανονίζουν αυτοί γιατί είναι παράνομο.Επίσης επειδή οι καιροί είναι δυσκολοι κάποιες τράπεζες για να προσελκίσουν πελάτες εχουν δωρεαν ολη την διαδικασία..κατι που ούτως ή αλλως έπρεπε να ήταν(σε περίπτωση που δεν θες να φανείς η κακιά της υποθεσης)

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να υπάρχει "καλό" εκκαθαριστικό και να μην είσαι υπερδανεισμένος. Κάτι έχω ακούσει για την Εμπορική ότι κινείται κάπως... Για πάτε να ρωτήσετε...

οταν λες καπως;;;;καλα φανταζομαι εε;;;

Ρώτησα τον οικονομικό διευθυντή που τριγυρίζει στον συγκεκριμένο τόμεα.Μου είπε ότι αν εγκριθεί στα παίρνουν κατευθείαν από το δάνειο όπως εκαναν και σε μένα.Αν όμως δεν το εγκρίνουν και σου απαιτήσουν να καταβάλεις το ποσό παίρνεις ένα τηλ το ινστιτούτο καταναλωτών και το κανονίζουν αυτοί γιατί είναι παράνομο.Επίσης επειδή οι καιροί είναι δυσκολοι κάποιες τράπεζες για να προσελκίσουν πελάτες εχουν δωρεαν ολη την διαδικασία..κατι που ούτως ή αλλως έπρεπε να ήταν(σε περίπτωση που δεν θες να φανείς η κακιά της υποθεσης)

μηπως θα μπορουσες να μας πεις ποιες τραπεζες ειναι αυτες;;;

apHGp3.png

Κάποιο διάστημα ήξερα για την Eurobank ότι το έκανε αυτό.Πολλοί βέβαια δεν την προτίμησαν λόγω του υψηλου επιτοκίου που είχε σε σχέση με της άλλες.Επίσης και η Πειραιώς το είχε κάνει αυτό και το ξέρω από τον αδελφό μου που πήρε από εκεί.Θα ρωτήσω πάλι γιατί από τότε που έχω πάρει το δάνειο έχω μείνει εκτός πραγμάτων.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

αμα μου προτεινε κανεις τωρα να παρω δανειο για να χτισω η να αγορασω θα γελουσα. δεν ειναι καιρος για δανεια. και δε θα στα δωσουν και καλυτερα να κρατησεις τα χρηματα αυτα μηνιαιως στη τσεπη σου. για να σου δωσουν με 800 ευρω μηνιαιο εισοδημα δανειο, θα πρεπει ΑΝ στο δωσουν να μπει βαρβατος εγγυητης και φυσικα να προσημειωθει το ακινητο.

Οι τραπεζες δεν ειναι χαζες και φυσικα τους συμφερει να εχουν τα χρηματα σου παρα μια μερα να σου παρουν το σπιτι σου...οποτε θα το σκεφτουν τριπλα μολις δουν αυτο το 800 γιατι σιγουρα θες και καποια χρηματα να ζησεις το μηνα που θα συνυπολογισουν και θα δουν οτι η δοση θα πρεπει να ναι πολυ μικρη... Και πιστεψε με τελικα τα εξοδα παντα ειναι πολυ περισσοτερα οταν χτιζουμε σπιτι, απο οσα υπολογισαμε αρχικα, και οταν ισως δε φτασουν τα 100 χιλιαρικα και τελειωσουν και τα 40, τοτε θα ψαχνεσαι!

και μια προταση-συμβουλη

μακρια παιδια απο τη eurobank. εκτος απο το επιτοκιο φωτια, αμα κανα δυο φορες καθυστερησεις να βαλεις τη δοση μπαινεις στη μαυρη λιστα τους και μετα ξεκινανε να σε παιρνουνε τηλεφωνα δεκα φορες τη μερα πριν τη ληξη της ημερομηνιας καταβολης για να σου υπενθυμισουν να βαλεις τη δοση, και να τους το υποσχεθεις κιολας!!!!!!αλλιως δε σαφηνουν ησυχο επιμενουν να σε παιρνουν με υφακι και σε ακαταλληλες ωρες λες κι ετσι θα σε πεισουν αμα δεν εχεις να βαλεις! ΜΑΚΡΙΑ. ευτυχως εγω ξεμπλεξα μια για παντα απο δαυτους!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

κορίτσια οι τράπεζες πλέον δεν σου βγάζουν ούτε κάρτα!!

δεν υπάρχει περίπτωση ννα σου βγάλουν δάνειο,εκτός κι αν είσαι ο λάτσης!!

πλέον όλες οι τράπεζες σε παίρνουν 200 φορές την ημέρα τηλ...

δούλευα σε τηλεφωνική εταιρία για την eurobank!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψυχοφθόρο ήταν να αναγκάζομαι να παίρνω τον κόσμο να ζητάω 15Ε,να μου κλαίνε στο τηλ...κι εγώ να πρέπει να είμαι αυστηρή γιατί αυτές τις οδηγίες είχα από τους από πάνω,που με καρακολουθούσαν συνεχώς και βέβαια έληξε άδοξα η "καριέρα" μου ως τηελεφωνήτρια!!!

επειδή έχω φίλους σε τράπεζες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

έχω ακούσει ότι η κύπρου τον τελευταίο καιρό έδωσε κάποια δάνεια...δοκιμάστε εκεί...

αλλά βρε κορίτσια σε τέτοιους καιρούς να μπλέξετε με τράπεζες?

σας το λέμε εμείς που μπλέξαμε...αν ήξερα τι θα γινόταν ,δεν θα άνοιγα το 2007 μαγαζί με δάνειο.

άκουσα θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση στις ελληνικές τράπεζες,που σημαίνει θα χρειαστούν ρευστό και θα πρέπει να δώσει το κράτος,και το κράτος θα πάρει μετοχές που θα χρειαστεί να πουλήσει σε ξένους...το καλύτερο φυσικά θα ήταν να χρεοκωπήσουν οι τράπεζες και να γλυτώσουμε τα δάνεια...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

πλέον όλες οι τράπεζες σε παίρνουν 200 φορές την ημέρα τηλ...

δούλευα σε τηλεφωνική εταιρία για την eurobank!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψυχοφθόρο ήταν να αναγκάζομαι να παίρνω τον κόσμο να ζητάω 15Ε,να μου κλαίνε στο τηλ...κι εγώ να πρέπει να είμαι αυστηρή γιατί αυτές τις οδηγίες είχα από τους από πάνω,που με καρακολουθούσαν συνεχώς και βέβαια έληξε άδοξα η "καριέρα" μου ως τηελεφωνήτρια!!!

η αλφα πια εχει ξεκινησει τα της eurobank...η πειραιως που χω μια καρτα συνεχεια στο οριο δε μεχει παρει ποτε. δε ξερω αν εχει σχεση με το οτι ειναι εκει η μισθοδοσια μου ;)

παντως απο τη eurobank μου χει μεινει μια απορια μπορει εσυ να μου τη λυσεις! γιατι σε παιρνουν για το ιδιο πραγμα την ιδια μερα 2-3 διαφορετικοι ανθρωποι τηλεφωνο? μου χε τυχει παλια ( πριν τους ξοφλησω)να με παιρνει ο πρωτος να ρωτησει ποτε θα μπει η δοση...μετα απο 2 ωρες παιρνει δευτερος και να τους εξηγω πως πριν απο 2 ωρες μιλησα με συναδελφο, και μετα απο μια ωρα σε επαιρνε και ενας αλλος τριτοσ παλι για να σε ρωτησει ποτε θα μπει η ιδια δοση!!!! ε ελεοοος!!! αυτο ειναι στρατηγικη ας πουμε? εγω μα τη παναγια ειχα εκνευριστει τοσο πολυ που πλεον δε το σηκωνα γιατι ηξερα απο που καλουσαν!!!! Δηλαδη και να θες να τους πληρωσεις στο τελος δε το κανεις γιατι σου χουν ηδη σπασει τα νευρα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

αχχ...για να καταλάβεις...

τα τηλέφωνα πέφτουν αυτόματα από τον υπολογιστή...

και όλη μέρα πέφτει η ίδια λίστα!!αυτή μας είχε δώσει η eurobank...

τηλ που το είχαμε πάρει πριν 5 λεπτά ξαναέπεφτε...

τους το λέγαμε συνέχεια,αλλά τίποτα αυτοί,τον χαβά τους...ήθελαν φαίνεται να δικαιολογήσουν τα χρήματα που έπαιρνε η τηλεφωνική εταρία από την τράπεζα??? επειδή για την eurobank έχουν ακουστεί διάφορα,μπορεί να έκανε και ξέπλυμα χρημάτων...

εμένα με τον καιρό έκοβε το μάτι μου και το πρώτο πράγμα που κοιτούσα όταν έπεφτε η καρτέλα του πελάτη ήταν η τελευταία συνομιλία και το έκλεινα του χριστανού...

το μεσημέρι επίσης ήταν η χειρότερη ώρα,ειδικά για επαρχία...το άφηνα να χτυπήσει 1-2 φορές το πολύ και το έκλεινα...με είχαν βρίσει άπειρες φορές και με το δίκιο τους...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

μου χε τυχει παλια ( πριν τους ξοφλησω)να με παιρνει ο πρωτος να ρωτησει ποτε θα μπει η δοση...μετα απο 2 ωρες παιρνει δευτερος και να τους εξηγω πως πριν απο 2 ωρες μιλησα με συναδελφο, και μετα απο μια ωρα σε επαιρνε και ενας αλλος τριτοσ παλι για να σε ρωτησει ποτε θα μπει η ιδια δοση!!!! ε ελεοοος!!! αυτο ειναι στρατηγικη ας πουμε? εγω μα τη παναγια ειχα εκνευριστει τοσο πολυ που πλεον δε το σηκωνα γιατι ηξερα απο που καλουσαν!!!! Δηλαδη και να θες να τους πληρωσεις στο τελος δε το κανεις γιατι σου χουν ηδη σπασει τα νευρα!

Καλά ε, το βλέπω μπροστά μου το σκηνικό!!!

Τα ίδια ακριβως με την Εθνική, ευτυχώς άλλαξα κινητό και τώρα πρήζουν τον άντρα μου, χιχιχι:twisted::twisted:

Στο θέμα τωρα, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε για δάνειο!Εξαντλειστε όλα τα αλλα ενδεχόμενα, εμεις πειραμε 2 δάνεια όταν δουλευαμε και οι 2 κι εμπαιναν 2500 χιλιαρικα στο σπίτι και τώρα έχουμε εγκλωβιστεί!!!:(:(

Διαφημίσεις

maria vdr σε ευχαριστω πολύ που 'εκανες τον κόπο να ρωτήσεις . Η αλήθεια είναι πως έχουμε βρει μια ευκαιρία για δικό μας σπίτι και καιγόμαστε για δάνειο.

Εξαλλου η δοση που θα δινουμε είναι 600περίπου και τωρα δίνω 500 στο ενοικιο περίπου οποτε είναι συνειδητοποιημένο.

Θα δοκιμασουμε και εμπορική. Αλφα εχουμε μισθοδοσία με τον σύζυγο γι αυτο την προτιμήσαμε.

Οσο για τις τράπεζες ειχαμε το δανειο για το αμάξι και μεχρι να ξοφλήσουμε μας είχε τρελάνει η Πειραιως.. Ολες τα ίδια είναι ....Μακάρι να κερδιζαμε το λαχειο και να μην τις είχαμε ανάγκη ..χε χε ...

μην ξεχνάς όμως ότι αν δεν έχεις ενοίκια να πληρώσεις για μερικούς μήνες,μέχρι να σου κάνει έξωση ο ιδιοκτήτης περνάει καιρός,ίσως και χρόνος...αν πέσεις σε καλό,έτσι και χρωστάς 7-8 μήνες και τα δίνεις λίγα λίγα πάλι θα βολευτεί και δεν θα σου βάλει και τόκους.

επίσης πας σε μικρότερο σπίτι με 300Ε ενοίκιο στην ανάγκη.

ενώ με τις τράπεζες στις 4-5 δόσεις πάει για καταγγελία...και ο τόκος έχει φτάσει στα ύψη ωστόσο.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

εγώ μακάρι να είχα πάρει στεγαστικό παρά επαγγελματικό για ένα μαγαζί που δεν υπάρχει πλέον,και που μου έχει μείνει το εμπόρευμα και κάθεται!!

θα έπαιρνε η τράπεζα το σπίτι και θα ησύχαζα,ενώ τώρα...θα δουλεύουμε μια ζωή για αυτά...και στο τέλος θα μου μείνει κοπανιστός αέρας!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!σήμερα το πουλάκι μου έγινε 3!!

τι κάνω ε??πήραμε τα μπουγαλάκια μας και μεταναστεύσαμε...

τον δεκέμβρη...

κοριτσια μηπως ξερετε αν γινεται καποιος να παρει δανειο απο ελληνικη τραπεζα,ενω ζει κ εργαζεται εξωτερικο; ευχαριστω!

dev000br___.png

δεν ξέρω αν μπορείς γιατί χρειάζεται εκαθαριστικό,αλλά δεν σε συμφέρει όμως.

στο εξωτερικό τα επιτόκια είναι πολύ χαμηλότερα...

αλλα εδω οι τραπεζες σε γδερνουν τον κ@λο :P :P και ατομα που μενουν εδω μου είπαν οτι δεν συμφερει,και καλυτερα να παρω απο ελλαδα...

dev000br___.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...