Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγινε αγγελος......και πεταξε ψηλα!!!!

dwraki

Recommended Posts

καλησπερα.

σημερα εμαθα οτι ενα φιλικο μας ζευγαρι..........

εχασε τον μολις 4αρων χρονων γιο τους

και εχω συγκλονιστεί!!!!!!!!!!!!

το παιδακι επασχε απο λευχαιμια τον τελευταιο καιρο,

και χθες εχασε την μαχη με την ζωη:(:(:(

ηταν μοναχοπαιδι........................!!!!!!!!!!!!

σημερα ηταν η κηδεια του μικρου αγγελου.....

δενξερω τι να πω,τα εχω πραγματικα χαμενα.

οσο σκεφτομαι τους γονεις του...τρελαινομαι!!!!!!!!!!!

συγχωρεστε με...αλλα τα εχω πραγματικα χαμενα.......................:(

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Διαφημίσεις

Σάυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Δεν ξέρω τι να πω ίσως ο Θεός να το είχε περισσότερο ανάγκη αυτό το γλυκό αγγελάκι και γι'αυτό το πήρε κοντά του.Τα συλληπητήρια μου στους γονείς του.

Δήμητρα

Αυτά είναι τα σοβαρά περιστατικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά με πάρα πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να χάνεις το παιδί σου. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Και ύστερα γκρινιάζουμε για ένα σωρό ασήμαντα πράγματα ενώ έχουμε το πιο σημαντικό : ΤΗ ΖΩΗ, τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων. Ας μπορούσαμε να κάνουμε την πιο όμορφη ευχή αυτές τις γιορτινές μέρες και μακάρι να μπορούσε να εκπληρωθεί : να μην χάνεται καμία ψυχούλα και να είμαστε πάντα υγιείς. Θερμά συλλυπητήρια σε αυτούς τους άτυχους γονείς και καλό δρόμο στην μικρή αυτή ψυχούλα.

Έπεσε τυχαια το ματι μου σε αυτο το ποστ και προσπαθω να βρω κατι να γραψω, να ευχηθω για αυτους τους γονείς αλλα δεν βρίσκω. Μονο τα θερμα μου συλληπητηρια και τιποτα αλλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν το χωράει το μυαλο μου, γιατι συμβαινουν αυτα,τοσα παιδια άρρωστα. Γιατι δίνεις ζωή σε μια ψυχή και φευγει τόσο νωρίς χωρίς να ζήσει, να μεγαλωσει, να... να... Και πόσα άλλα παιδάκια τυρανιούνται μεσα στα νοσοκομεία......

Ευχομαι λοιπόν υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

4Xjop3.png

δεν το χωραει ο νους μου........γιατι....γιατι σε αθωα παιδακια?

τι να πεις σε αυτους τους γονεις που εμειναν με την αγκαλια τους αδεια???

που να βρουν το κουραγιο να σταθουν στα ποδια τους????

οσο σκεφτομαι οτι μετα την ταφη του μικρου αγγελου

γυρισαν στο σπιτι του και ενω τα παντα ειναι εκει (κρεβατακι-ρουχαλακια-φωτο-κ.α)να θυμιζουν το παιδι,το ιδιο να εχει φυγει τοσο πολυ μακρια

απο τους γονεις του!!!!!!!!!!!!

δεν το χωραει ο νους μου................

προσπαθω να γραψω κατι για τους γονεις ,λιγα λογια παρηγοριας

αλλα δεν υπαρχουν!!!!!!!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Διαφημίσεις

Έπεσε τυχαια το ματι μου σε αυτο το ποστ και προσπαθω να βρω κατι να γραψω, να ευχηθω για αυτους τους γονείς αλλα δεν βρίσκω. Μονο τα θερμα μου συλληπητηρια και τιποτα αλλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν το χωράει το μυαλο μου, γιατι συμβαινουν αυτα,τοσα παιδια άρρωστα. Γιατι δίνεις ζωή σε μια ψυχή και φευγει τόσο νωρίς χωρίς να ζήσει, να μεγαλωσει, να... να... Και πόσα άλλα παιδάκια τυρανιούνται μεσα στα νοσοκομεία......

Ευχομαι λοιπόν υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ειλικρινα δεν εχω λογια, ενας μονο κομπος στο στομαχι...

Ειλικρινα angela-panagiotis, ειναι σαν να το εχω γραψει εγω..., τιποτε επιπλεον να προσθεσω...

Ας αναπαυτει η ψυχουλα αυτου του ταλαιπωρημενου αγγελου...

Να δινει κουραγιο ο Θεος στην μανουλα του, να αντεξει στον πονο...

Δεν ξερω τι να γράψω κοριτσακι μου εχω συγκλονιστή πραγματικα και τρελενομαι στο ακουσμα αυτων των περιστατικών ο γιος μου εχει κανει δυο χειρουργεία και παμε για τριτο εχει υποσπαδία και οταν ακουω αυτα ευχαριστω τον θεο που μου εδωσε αυτο και κλαιω!!!!!!!!!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

οσο κοινοτυπο κι αν ακουγεται κουραγιο στους γονεις:-( ο άγγελός τους παντα θα ειναι εδω μες την καρδια τους άλλωστε κάποιος πεθαινει μονο οταν σταματησει να υπαρχει στις καρδιες των αγαπημενων του.

καλο ταξιδι............. μικρε άγγελε......

:-(

Συγκλονίστηκα!!!!

Χριστέ μου,γιατί;;;;;;;

Να αναπαυτεί η ψυχούλα του και να είναι ευτυχισμένο εκεί ψηλά!!

Και κουράγιο να πεις στους γονείς,πού να το βρουν ρε γαμώτο;;;;

Δεν έχω λόγια,μόνο οργή!!!!!!!!!!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν υπάρχει πιο σκληρό πράγμα σ αυτή τη ζωή από το να χάνεις το παιδί σου! Είναι απαρηγόρητοι αυτοί οι άνθρωποι. Αλλά κ πάλι κρίμα στο μικράκι που δεν έζησε και δεν είδε τίποτα. Πραγματικά λυπάμαι πολύ!!!

Στεναχωρηθηκα τοσο πολυ.......Τι να πεις σ αυτους τους γονεις???Περυσι στη πολη μου γεννησε μια φιλη μου τα Χριστουγεννα κ απο λαθος ιατρον εφτασε να κανει το ενα χειρουργειο πανω στο αλλο,οπου επαθε συψεμια κ τελικα κατεληξε ενα μηνα μετα.Το Αγγελουδι της δε καταφερε να το δει καν.Ενα μηνα περιπου μετα το θανατο της ενα ζευγαρι χανει το 5 μηνων μωρακι τους ,εφνιδιος θανατος.Το μονο που λεγαμε ητανε οτι η Αννα εφυγε κ πλεον εχει ενα αλλο μικρο αγγελουδι κ το προστατευει.Μερικα πραγματα ειναι τοσο ανεξηγητα,τοσο...στεναχωρα που κανουν τη καρδια σου να πονα ακομη κ αν το κακο ειναι στη πορτα καποιου αλλου.:(

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Πραγματικά έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ :(:(:(!!!!!!!! Εύχομαι μόνο ο Θεός να δίνει κουράγιο στη μανούλα αυτού του παιδιού να αντέξει αυτόν τον πόνο....... :(:(:(:(:(:(!!!!!!

aYVcp2.png

καλο ταξιδι στο παιδακι...αγγγελουδι στον ουρανο... καλη δυναμη στους γονεις...απεριγραπτος πονος... κριμα... αγαπη μου γλυκια ...:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...