Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΝΑ?

culte

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η νονά της μικρής είναι μια φίλη μου 38 ετών ανύπαντρη χωρίς υποχρεώσεις..

δουλευει γενικά πολυ (είναι ασφαλίστρια)

αγαπάει πολύ τη Ζωίτσα (λέει και το δείχνει κάθε φορά) και της κάνει πανάκριβα δώρα...

που είναι το θέμα μου οεο??

γενικώς μας ξεχνά..

έχει να δει την μικρή από το πάρτι γενεθλίων (5 Σεπτεμβρίου)

εντάξει έλειπε αγγλία, ήρθε τον οκτώβριο και από τότε δεν μας έχει πάρει ούτε τηλέφωνο...

αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα κάθε χρόνο , της κάνω τα παραπονά μου, το δέχεται ότι είναι γαιδούρα και μετά μια από τα ίδια...

τώρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη για τις γιορτές..

έχω κουραστεί, πικραθεί από την συμπεριφορα΄της...

τι κάνω άμα εμφανιστεί οεο?? το παίζω βααρύ πεπόνι ή τίποτα??

όσες συζητήσεις και να έχουμε κάνει το ίδιο σκηνικό επαλαμβάνεται...

υπαρχουν και χειροτερα... εμενα εχει να δε την κορη μου εναν χρονο...ουτε τηλ. πηρε...παρολα οσα περασαμε...δεν χρειαζεται να πω ποσα! φετος ουτε δωρο βλεπω να ερχεται... μαλλον θα βαρεσουμε διαλυση λογω κατεδαφισεως...δεν βαριεσαι... καλα να ειμαστε!:rolleyes:

Δεν ξέρω γιατι αλλά αυτό το θέμα με τους νονούς μου κάνει κάπως...

όλοι έχουν παράπονα από τις νονές....μα και αυτοί είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις και ζωη...πολλές φορές με περισσότερες από τις δικές μας. Το ότι βάπτισε το παιδί δε σημαίνει ότι θα πρέπει και κάθε λίγο και λιγάκι να είναι μαζί του. Πολλές φορές αγαπάμε και νοιαζόμαστε κάποιον και ας μην τον βλέπουμε συχνά.

Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά κουράστηκα με τις γκρίνιες και τα παράπονα για τις νονές...και με πρώτη και καλύτερη τη δική μου κουμπάρα. Επειδή εσύ θέλεις να κάνεις το πάρτυ του παιδιού σου στα κατσάβραχα θα πρέπει να μπορώ να έρθω και εγώ με το μωρο? Αυτό δεν το καταλαβαίνω....

Εννοείται πως από τη δική μας νονά με 3 παιδιά δεν μπορώ να έχω τρελές απαιτήσεις!!! Μου αρκεί πως ξέρω ότι αν χρειαστώ οτιδήποτε για τη μικρή θα είναι εκεί για μένα!

PS Culte...έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε συμφωνήσει σε τίποτα εδώ μέσα!:P:p:p

χαχα..λες ε??

αν κοιταγες το θεμα μου από την αρχή όμως ίσως να συμφωνούσες με το παράπονό μου..

όχι για να έρθει να μας δει...

για ένα τηλεφωνάκι!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ολοι νομιζουν οτι εχουν περισσοτερες υποχρεωσεις απο τις δικες μας!!!!!

εγω επειδη τρεφω παραπονα απο την απουσια της νονας μου, προσπαθω κατι της παραπανω, τελεια δεν ειμαι σιγουρα, αλλα αμα δε το χεις δε θα σου βγει ποτε

σημερα με ρωτησε ο πατερας μου συμπτωματικα

ζει η νονα σου?

απαντηση μου ουτε ξερω ουτε με νοιαζει!

ε δε θελω και τα παιδια μου να απαντησουν ετσι!

kKZUp2.png

Το διάβασα βρε...οκ για το τηλέφωνο συμφωνώ γι΄αυτό είπα ότι δεν αναφέρομαι στη δική σου μόνο περίπτωση! Στις υπόλοιπες απαντήσεις κυρίως αναφέρομαι!

Δεν ξέρω γιατι αλλά αυτό το θέμα με τους νονούς μου κάνει κάπως...

όλοι έχουν παράπονα από τις νονές....μα και αυτοί είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις και ζωη...πολλές φορές με περισσότερες από τις δικές μας. Το ότι βάπτισε το παιδί δε σημαίνει ότι θα πρέπει και κάθε λίγο και λιγάκι να είναι μαζί του. Πολλές φορές αγαπάμε και νοιαζόμαστε κάποιον και ας μην τον βλέπουμε συχνά.

Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά κουράστηκα με τις γκρίνιες και τα παράπονα για τις νονές...και με πρώτη και καλύτερη τη δική μου κουμπάρα. Επειδή εσύ θέλεις να κάνεις το πάρτυ του παιδιού σου στα κατσάβραχα θα πρέπει να μπορώ να έρθω και εγώ με το μωρο? Αυτό δεν το καταλαβαίνω....

Εννοείται πως από τη δική μας νονά με 3 παιδιά δεν μπορώ να έχω τρελές απαιτήσεις!!! Μου αρκεί πως ξέρω ότι αν χρειαστώ οτιδήποτε για τη μικρή θα είναι εκεί για μένα!

εγω προσωπικα δεν ηθελα να ειναι πανω απο το κεφαλι μου...απλα ενα τηλ. και μια καλη κουβεντα ολο αυτο το διαστημα που βουρλιζομαι απο στεναχωριες...αλλα ουτε αυτο...εγω παλιοτερα σε δυσκολες στιγμες ημουν βραχος διπλα της...δεν βαριεσαι...καλη καρδια...αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...ποτε δεν απαιτησα τιποτα... δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος..

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους !!!!

Εγώ πάντως ακόμη αναρωτιέμαι που είναι η νονά... και ξεκινάω με τους νονούς του γιου μας --οι οποίοι είναι άφαντοι, ούτε ένα τηλ να μας πουν ότι δεν θα έρθουμε-. Ελπίζω αύριο να πούμε τουλάχιστον τα χρόνια πολλά και νω δω τι δικαιολογία θα ακούσω...

Και πάω τώρα στη νονά της μικρής που υποτίθεται πως είναι και φίλη μου, άρα αισθάνομαι ενοχές για την επιλογή μου. Μου είχε πει ότι θα ερχόταν χθες (Τετάρτη) μετά την δουλειά -σχολάει 6-. ΟΚ. Με παίρνει τηλ 7+15 και μου λέει πως την κάλεσαν σε ένα σπίτι την Κυριακή, ότι ήθελε να πάρει δώρο κι ότι σε ολόκληρο τον Πειραιά είχε κολλήσει και δεν ήξερε τί να ψωνίσει, κουβάλαγε και τα πράγματα του παιδιού !!! και δεν μπορούσε... εν ολίγοις μου λέει πειράζει να έρθω αύριο ? (για σήμερα δλδ) της λέω όχι φυσικά έλα όποτε θες.

Την περίμενα σήμερα το απόγευμα που θα έφευγε στις 4 από την δουλειά. Με τα πολλά έρχεται κατά τις 5+30 . Εκείνη την ώρα άλλαζα ρούχα την Σεμίνα. Της άνοιξε ο άντρας μου. Μπαίνει μέσα με μια φούρια. Κράταγε μόνο 2 μικρές τσάντες ... 1 κιλό δεν πρέπει να ήταν. Ούτε δική της τσάντα, ούτε τπτ... Με φιλάει μιλάει λίγο στο μωρό και ακούω κορναρίσματα. Ωχ μου λέει έχω παρκάρει απέναντι έξω από το πάρκινγκ. Κατεβαίνω να πάρω το αυτοκίνητο. Της λέω κάτσε βρε να κατέβει ο άντρας μου να το πάρει να το βάλει μπροστά από το δικό μας πάρκινγκ που εκεί δεν θα σε ενοχλήσει κανείς... Δεν ακουσε. Φεύγει... Περνάνε 5 λεπτά, περνάνε 10, άφαντη η νονά...

Και χτυπάει το κινητό μου και τί μου λέει... έχω φτάσει στην Πηγάδα.Κρίμα που δεν πρόλαβα ούτε μια αγκαλιά να κάνω το μωρό, αλλά δεν μπορώ... Τηα απάντησα Κάνε ότι θες, μόνο αυτό βρήκα να πω. Λυπήθηκα πάρα πάρα πολύ- στεναχωρήθηκα και θύμωσα...

.... ΈΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΣΣΑΤΟ... ΑΚΟΜΗ.... ΤΟΣΟ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΠΙΑ ????????

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Κοντεύω να σκάσω...

Ειλικρινά, νομίζω πως το έργο φάνηκε από πολύ νωρίς και λυπάμαι...

Υ.Γ. Το όσκαρ γαιδουριάς νονών σε εμένα παρακαλώ

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

αμαν ρε κοριτσια ειδικα εσυ metaxaki το παιρνεις το οσκαρ!

εμας που ειναι και αντρας μου τηλεφωνησε προχτες μεσα απο jumbo να με ρωτησει τα να παρει για τη μικρη επειδη θα ερθει για χριστουγεννα μυτιληνη(αθηνα ζει τωρα)

εμεινα ρε....τι κοσμος υπαρχει πια? δε σε ξαναπηρε????

Φυσικά και δεν ξαναπήρε. Σήμερα, ημέρα που είναι, λέω ας μην τραβήξω το σχοινί να πάρω να πω Χρόνια Πολλά (γιορτάζει κιόλας) αλλά δεν απάντησε στο τηλεφώνημά μου. Της έστειλα μνμ το οποίο δείχνει πως παραδόθηκε... απάντηση καμία ούτε ένα ευχαριστώ... Δεν ξέρω τί να υποθέσω ειλικρινά. Μέχρι που σκέφτηκα -μόλις ηρέμησα δλδ επειδή η κατραπακιά που έφαγα ήταν γερή- μήπως τραβάει ψυχολογικό ζόρι με το παιδί. Η ίδια είναι ελεύθερη, μήπως στεναχωριέται ή νοιώθει άβολα. Αλλά, από την άλλη, γιατί να βαφτίσεις ένα παιδάκι εάν δεν τα πας καλά με τα παιδιά ??? Λέτε να μην έχει καταλάβει πόσο χοντρόπετσο ήταν αυτό που έκανε ? Μήπως παρανοώ κάτι ? Αν βλέπετε να γίνομαι άδικη, πείτε το. Γι'αυτό το μοιράζομαι άλλωστε μαζί σας...

Όσο για τους νονούς του μεγάλου, σήμερα που πήρα τηλ να ευχηθώ, κι εκείνη (η νονά) δεν απάντησε. Μου έστειλε ένα μνμ μετά από λίγο ότι δεν μπορεί να μιλήσει εδώ και 3 μέρες λόγω λαρυγγίτιδας.... Ή πολύ γκαντέμω είμαι ή πολύ μλκς...... :roll:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

μεταξάκι εγώ θα την έπαιρνα τη νονά μετά τις γιορτές και θα την "ξέχεζα" αφού είναι φίλη μου!!

παρεπιπτόντως η δικιά μας νονά πήρε χτες, και θα εμφανιστεί αύριο, να δω με τι μουτρα, και σκοπεύω να κάνω μια από τα ίδια...

και για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν αυτό το κάνω μόνο και μόνο επειδή την θεωρώ και είναι δηλαδή φίλη μου αλλιώς καρφί δεν θα μου καιγόταν!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Επειδή είμαι καμμένη από νονά ένα θα σας πω: Προσέξτε και ξεκαθαρίστε το εξής: Ακόμα και να τσακωθείτε εσείς με τη Νονά πρέπει να καταλάβει ότι η σχέση της δεν είναι με εσάς αλλά με το παιδί! Η δική μου η Νονά εξαφανίστηκε όταν τσακώθηκε με τη μάνα μου (πράγμα διόλου περίεργο διότι η Νονά μου ήταν κανονικός άνθρωπος και ήταν φυσιολογικό να σκοτωθεί με τη μάνα μου!). Δεν ξέρω αν της απαγόρευσε η μάνα μου να με ξαναδεί (πράγμα που θα το θεωρούσα φυσιολογικό γνωρίζοντάς την) αλλά η Νονά μου δεν ξαναεμφανίστηκε ΠΟΤΕ! Κι αυτό με πείραζε.

Βρείτε έναν τρόπο να το ξεκαθαρίσετε αυτό γιατί σας βλέπω να γίνεστε μπίλιες. Εγώ με την κουμπάρα μου δεν μιλάω και μου είχε απαγορεύσει να βλέπω το παιδί. Μόλις όμως έκλεισε τα 18 πήγα και το βρήκα και έκτοτε είμαστε κώλος και βρακί! Δεν το μετανιώνω.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

αερικάκι εμένα καρφί δεν μου καίγεται αν η Ζωίτσα θα έχει νονά η όχι..

άλλωστε μπορεί να μην τη βαφτίζαμε οπότε πάλι νονά δεν θα είχε.. έχει πολλούς ανθρώπους γύρω της που την αγαπούν και ας μην τους αποκαλούμε "νονούς"

εγώ τη φίλη μου θέλω πίσω και μόνο αυτό με ενδιαφέρει....

και αποθηλασε επιτελους!

ο δικος μου νονός ηταν απων πάντα..μεχρι ενα βραδυ πριν κανα μηνα τον ειδα

σενα μπαρακι κι οπως τα ειχα πιει..παω κ του λεω νονε δεν εισαι ενταξει ,ξερεις δεν ηταν καθολου σωστο να μην εσαι κοντα μου εστω τυπικα.κ να ξερεις οτι με εχει πειραξει.

κ τι μου απανταει..

οχι δεν ειμαι εγω ο νονος σου εγω έλειπα στην αμερικη οταν εγινε η βαφτιση.

οκ!

ΚΑΜΜΕΝΗ λοιπον απο τον νονο μου,για νονους της κορης μου επελεξα την κονιαδα μου με τον αντρα της.για να ειαι σιγουρη.χεχε!

ακουστε ομως κ την αλλη πλευρά

ο αντρας μου εγινε νονος(πριν παντρευτούμε) στο ζευγαρι που ειχε παντρέψει,

ξερετε για να λυθούν τα χέρια κ τετοιες αηδίες κ σε αυτο επέμενε η μανα του.

εγω του ελεγα(μεχρι που τσακωθήκαμε) οτι ειναι λαθος απο την στιγμή που δεν εχει φιλικες σχέσεις με τους γονεις να γινει νονος..ουτε παρεα δεν εκαναν,τιποτα ουτε ταιριαζαν για παρεα.

τεσπα το εκανε.

τωρα εγω θυμάμαι την μικρη ,εγω ψωνιζω τα δωρα της κ η σχεση μας ειναι τυπική οπως ακριβως περιγράφεται πιο πανω...

ποιος φταίει?για εμενα οι γονεις.

η επιλογη κάποιες φορες ειναι των γονιων,γιαυτο θελει μεγαλύτερη προσοχη στην επιλογη για μια τοσο σημαντική αποφαση.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Επειδή είμαι καμμένη από νονά ένα θα σας πω: Προσέξτε και ξεκαθαρίστε το εξής: Ακόμα και να τσακωθείτε εσείς με τη Νονά πρέπει να καταλάβει ότι η σχέση της δεν είναι με εσάς αλλά με το παιδί!.

Αερικό, δύσκολο πολύ μου φαίνεται κατι τέτοιο...πρεπει να είσαι "Ο ανώτερος άνθρωπος"

Αλλά και στην πράξη, άμα οι μεγάλοι είναι τσακωμένοι και δεν μιλιούνται δεν μπορεί να υπάρξει σχέση με το παιδί. Στην καλύτερη περιπτωση να σου στέλνει ο νονός τα δώρα. Αλλιώς πώς; Θα έρχεται σπίτι σου να το βλεπει και δεν θα μιλιέστε; Ελπίδες έχεις μόνο οταν το παιδί μεγαλώσει και έχει άποψη δική του και θέλει και ο νονός να έχουν σχέσεις. Νομίζω όμως ότι άμα ψυχρανθούν οι σχέσεις από νωρίς μετά δύσκολο να ξαναζεσταθούν.

Culte νομίζω ότι απλα η φιλενάδα σου είναι σε εντελώς άλλο μήκος κύματος (οικ.κατάσταση κλπ) και είναι και ο χαρακτήρας της "3 λαλούν" οπότε δεν αλλάζουν τα πράγματα. Και αμα την ψέλνεις καθε τόσο στο τέλος θα σε πει και γκρινιάρα και θα έρχεται πιο πολύ από υποχρέωση. Καποιοι άνθρωποι είναι απλα "έτσι" και πρεπει να τους δεχτούμε όπως είναι. Ίσως όταν μεγαλώσει περισσότερο η μικρή σου να βλεπεστε περισσότερο, να πηγαίνετε μαζί για ψώνια κλπ αλλα πάντα με το στυλάκι που έχει σήμερα.

αερικάκι εμένα καρφί δεν μου καίγεται αν η Ζωίτσα θα έχει νονά η όχι..

άλλωστε μπορεί να μην τη βαφτίζαμε οπότε πάλι νονά δεν θα είχε.. έχει πολλούς ανθρώπους γύρω της που την αγαπούν και ας μην τους αποκαλούμε "νονούς"

εγώ τη φίλη μου θέλω πίσω και μόνο αυτό με ενδιαφέρει....

κι εγω πως νομιζα οτι σε ενδιαφέρει ..?

γιαυτο άλλωστε κ έγραψα το κατεβατό πριν διαβασω το μήνυμα αυτο..

αν το ειχα διαβασει δεν θα απαντούσα.

τεσπα μπορει να το διαβασει καμια κοπελα που την ενδιαφέρει.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

χμμμ Νονοί! Μεγάλο κεφάλαιο... Η νονά μου είναι αδερφή της μητέρας μου, μικρή με έχει δειρει (δικά της τα ψυχολογικά), με έχει αφήσει να κάθομαι χειμωνιάτικα στα πλακάκια για να μη της λερωσω τον καναπέ, με έχει αφήσει νυστική (όλα αυτά κάτω του έτους) από ενός έτους και μετά δώρα δε θυμάμαι... κι αν έφερνε και κανένα δεν ξεχωριζε απο αυτά που έπαιρναν τα λοιπά ξαδέρφια μου (και ναι, από τη νονά μου ήθελα κάτι διαφορετικό από ότι έπαιρναν οι άλλοι).Τώρα ....(σαν ενήλικη) τώρα όποτε χρειαστεί βοήθεια εμένα θυμάται....η κόρη της, ελευθερη, καριερίστα και η μάνα κλαιει σε μένα που παντρευτηκα και έκανα παιδί , ενώ η κόρη της τίποτα (σημείωση η κόρη είναι πιο μεγάλη απο μένα)... Τη νονά μου τη συγχώρεσα ... αλλά σαν νονά ήταν απούσα και μάλιστα πολύ σκληρά....μπορεί να έστελνε δώρα στον ξάδερφό μου (τότε μέναμε Αθήνα) και όχι σε μένα....αυτά με πλήγωσαν και δεν θέλω να τα νιώσει και ο γιός μου αλλά πολύ το φοβάμαι... Ο νονός παιδικός φίλος του άντρα μου, επέμενε να μας βαφτίσει, εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω...αλλά δεν τα κατάφερα....Η γυναίκα του στη βάφτιση μπορεί και να ξόδεψε 4 χιλιάδες ευρώ....ρούχα Gye laroche και τα λοιπά...ΑΛΛΑ δεν το κάνει για το μωρό...το κάνει για εκείνη, για να λένε πόσο χαικλασατη είναι και πόσα έδωσε και τα λοιπά.... Επίσης με πείραξε το γεγονός ότι έχει κι άλλο βαφτιστήρι, πιο μεγάλο απο τον γιό μου, που για χάρη του ρίχνει τον δικό μου.... πχ θα τον ρωτήσει 15 φορές τι δώρο θέλει για τα Χριστούγεννα,εμένα δε με ρώτησε τι χρειάζεται το μωρό, του άλλου παιδιούτου πήρε δύο και τρία δώρα γιατί λέει θα έβλέπε πε θα έδινε το δώρο στο δικό μου και θα ζήλευε!!!!!!! Και δε με νοιάζει για το πόσα δώρα θα κάνει στο άλλο βαφτιστήρι , πρόβλημα τους, αλλά ελπίζω όλα αυτά που έλεγε για το μωρό μου στο άλλο το παιδάκι να μη τα λέει και σε λίγο καιρό που θα καταλαβαίνει κι ο γιός μου.... και σας δίνω παράδειγμα.... Μικρός΄- τι δώρο πήρες στο άλλο μωρό? Νονά- Ααα ένα μικρό κουκλάκι, μια βλακεία δηλαδή, δεν τον αγαπώ εκείνον όσο εσένα.... εσένα σου έφερα δύο δώρα απόψε και το μεγάλο δώρο θα το πάρεις την Πρωτοχρονιά.... Και μή μου πείτε ότι το είπε για να μη ζηλέψει ο μεγάλος (7 χρονών), δεν μιλάς έτσι για το άλλο σου βαφτιστήρι (και μπροστά μου) απλά εξηγείς ότι εσένα αυτό είναι το δώρο σου και τέλος....

Αλλά ξέρω ότι εμένα δεν με συμπαθεί και ιδιαίτερα , βλέπετε εγώ δεν σπαταλάω δύο μισθούς σε πανακριβα ρούχα, τσάντες και παπούτσια που δεν θα φορέσω ποτέ μου, και με θεωρεί άτομο χωρίς ενδιαφέροντα ....γιατί περί αυτου πρόκειται... Της αρέσει να δείχνεται... εμένα πάλι όλα αυτά με αφήνουν παγερα αδιάφορη και ξέρετε δεν βρίσκει λόγο να μου μιλάει... Για να φανταστείτε άμα με πάρει τηλέφωνο δεν με ρωτάει τι κάνω εγώ... κατ ευθείαν - τι κάνει το μωρό???

Αλλά δεν με νοιάζει για μένα, εγώ δεν κολλάω σ αυτά και ούτε με νοιάζει, κολλητές δεν υπήρξαμε ποτέ, απλά δεν θέλω όλο αυτό να το καταλάβει το μωρό μου... Και ενώ δεν με νοιάζει που πήρε δώρα στις άλλες κοπέλες της παρέας ενώ εμένα όχι, με νοιάζει και με κόφτει αν θα ρίχνει το γιό μου... ΑΥΤΑ, τα πα και ησύχασα.......

Καλα η δικη μας η νονα ειναι η πλεον ανεκδιηγητη! Φιλη μου κολητη 35 χρονια χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις. Εκανε σαν τρελλη να βαφτισει το γιο μου και μαλιστα μου ειχε θεσει και ορο οτι θα ειναι η μοναδικη. Αποτελεσμα; Παρεξηγηθηκα με ενα σωρο κοσμο και μετα τη βαφτιση σηκωθηκε και εφυγε στο εξωτερικο για δουλεια υποτιθεται κι απο τοτε αφαντη .... Εχει να παρει τηλεφωνο απο τις τριαντα Ιουνιου που ειχε το παιδι τα γενεθλια του. Της εκανα παραπονα αλλα εγω τα ειπα εγω τα ακουσα. Το αποτελεσμα ηταν να τη βγει κι απο πανω. Και φυσικα δεν πηρε ουτε χθες ουτε σημερα τηλεφωνο. Το ακομη πιο απιστευτο ειναι οτι δεν πηρε ουτε στη μητερα μου που 35 χρονια την εχει σαν κορη της και που ξερει οτι ειναι αρρωστη .... Στην τελικη ας κανει οτι θελει δεν με ενδιαφερει, εγω ομως επειδη θελω το αγορακι μου να εχει νονα εχω ηδη ορισει ατυπους νονους.

Ενα ζευγαρι και μια φιλη μου. Κι ετσι ολα καλα!

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Τα άτομα για τα οποία παραπονιέστε βάφτισαν τα παιδιά σας πριν από 1-2 ή 3 χρόνια. Είναι δυνατόν να άλλαξαν τόσο πολύ από τη βάφτιση ή μήπως έγινε κάποιο σημαντικό λάθος στην επιλογή του διαλέξατε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...