Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΝΑ?

culte

Recommended Posts

Η νονά της μικρής είναι μια φίλη μου 38 ετών ανύπαντρη χωρίς υποχρεώσεις..

δουλευει γενικά πολυ (είναι ασφαλίστρια)

αγαπάει πολύ τη Ζωίτσα (λέει και το δείχνει κάθε φορά) και της κάνει πανάκριβα δώρα...

που είναι το θέμα μου οεο??

γενικώς μας ξεχνά..

έχει να δει την μικρή από το πάρτι γενεθλίων (5 Σεπτεμβρίου)

εντάξει έλειπε αγγλία, ήρθε τον οκτώβριο και από τότε δεν μας έχει πάρει ούτε τηλέφωνο...

αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα κάθε χρόνο , της κάνω τα παραπονά μου, το δέχεται ότι είναι γαιδούρα και μετά μια από τα ίδια...

τώρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη για τις γιορτές..

έχω κουραστεί, πικραθεί από την συμπεριφορα΄της...

τι κάνω άμα εμφανιστεί οεο?? το παίζω βααρύ πεπόνι ή τίποτα??

όσες συζητήσεις και να έχουμε κάνει το ίδιο σκηνικό επαλαμβάνεται...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αν εμφανιστει, μερες που ειναι και για το καλο της μικρης, ισως να μην ελεγα τιποτα στη θεση σου...

μετα ομως, σε ασχετη φαση, να της πεις τα παραπονα σου

βεβαια, αν το εχεις ηδη κανει και δεν αλλαζει συμπεριφορα, τοτε τι να πω... με το ζορι δε γινεται σιγουρα!

κι εμενα η νονα μου, με βαφτισε και με ξαναειδε 32 χρονια μετα, στο γαμο μου (μετα απο επιμονη της μανας μου).

να σου πω την αληθεια, δεν μου εχει μεινει η ελλειψη της νονας

της εχεις πει ακριβως πως νιωθεις?

πολλές φορές ρε Μελινάκι...

και σου λέω ότι παραδέχεται την γαϊδουριά της κάθε φορά...

τι να πω..εγώ είχα και έχω πολύ καλή σχέση με τη νονά μου ....

και αποθηλασε επιτελους!

ωχου κουλτακι μου πως σε νοιωθω (καλα δε θυμαμαι και ποια σακουλα εφερε, να δω τι μας εφερε χαχαχχααχχαχα εχθες!!!!!!..θα τα μαζεψω κατω και με την ατοπο μπορει να το βρω χαχαχχαχχαχαχχαχαχχα)

της Α ειμαστε συνεχεια μαζι (ανυπανδρη) , ο Β λεει νονα και σκεφτεται της Α

τωρα ομως τελευταια αρχισε και λεει συνεχεια ποτε θα παμε στη νονα μου?????

τι να πω????? αυτη εχει οικογενεια αλλα σιγουρα θα μπορουσαμε να βρισκομαστε λιγο παραπανω! γειτονοι ειμαστε αλλα τεσπα

ελπιζω τωρα που θα κατσουμε να βρεθουμε και καμια μερα να του φευγει ο καυμος

δυστυχως το νονος ειναι θεμα και πρπει να το εχεις μεσα σου

και εγω δε λεω , τωρα εχω αραιωσει απο τη μικρη μου βαφτιστηρα (8 ετων) αλλα μαλλον δικαιολογουμε, προ παιδιων καθε 15 σχεδον εκει εβοσκα!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

το καταλαβα!!!! ειναι να το εχεις, στο ειπα!

θα παρω, θα ρωτησω τι θελει το παιδι, τι φοραει, τι χρειαζεται, ολα (εχω 3 βαφτιστηρια...τα αλλα γαιδουρεψαν)

αυτη....παπουτσι παιρνει και δε ρωταει νουμερο !!!! τι να σε πω...τεσπα!

kKZUp2.png

εμένα δεν έχει ούτε οικογένεια ούτε σχέση βρε γατόνι μου!!!

αα και μεις εχουμε 5 σεπτεβριου γενεθλια....και ναι και μασ απο τοτε εχει τον δει!!!ερχετε φερνει το δωρο...και μετα τπτ...:και εγω τσατιζομαι...ετσι πως παει σε λιγα χρονια δεν θα ερχετε καθολου...και ειναι μονο 3 χρονον ο γιοσ μου,,,

Διαφημίσεις

πολύ καλή και στενη η κολλητή μου ηταν!!

και με τον άντρα μου όμως όσο δεν είχαμε παιδί βγαίναμε έξω το τρίο και τα πίναμε!!

και αποθηλασε επιτελους!

αα και μεις εχουμε 5 σεπτεβριου γενεθλια....και ναι και μασ απο τοτε εχει τον δει!!!ερχετε φερνει το δωρο...και μετα τπτ...:και εγω τσατιζομαι...ετσι πως παει σε λιγα χρονια δεν θα ερχετε καθολου...και ειναι μονο 3 χρονον ο γιοσ μου,,,

ωραία να παρηγορούμαι ότι δεν είμαι η μόνη......

και αποθηλασε επιτελους!

απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι η νονα σας οτι ειναι λιγο χαλαρη γιατι ακομα δεν εχει bebe και δεν εχει γενικα υποχρεωσεις ειναι γυναικα που κυνηγα τη καριερα της.

ειναι ομως φιλη σου και αγαπαει το παιδι σου που ειναι και νονα του.

εγω να σου πω την αληθεια δε θα χαλαγα τη καρδια μου ουτε τη καρδια της κουμπαρας μου.

απλα μπορεις εσυ να επιδιωκεις συναντησεις με τη νονα σας οπως να καθιερωσεις μια φορα το μηνα να την περνετε τηλ.:D

τωρα η ζωιτσα μεγαλωνει και ενα γεια σου νονα σιγουρα θα το πει στο τηλ,ετσι θα τη ξυπνησει και τη νονα της.

ξερεις και εγω εχω γινει νονα και τη βαφτηστηρα μου δε τη βλεπω συχνα λογω συγκιριων μας καταπινει και η καθημερηνοτητα αστα να πανε.

παντως εχω ενα παραπονακι απο τη κουμπαρα μου ειναι 6χρονων τωρα η μικρη και ενα τηλ δε με εχει παρει ποτε.

ξεκινα λοιπον εσυ τις συναντησεις;)

δεν ειναι ισως στα θελω της η οικογενεια??? και της πεφτει "βαρια" μια οικογενειακη παρεουλα??? τι να υποθεσω????

και εγω δεχομαι τις υποχρεωσεις της νονας αλλα θα μπορουσε και κατι παραπανω αν ηθελε

αλλα τους εχω καλομαθει ολους να πηγαινω εγω στα σπιτια τους!!!!

εμ τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολο.....

kKZUp2.png

όταν γύρισε από την Αγγλία τιγράκι την πήρα τηλέφωνο, αρχές οκτώβρη και της είπα ότι σε περιμένουμε όποτε θες!!

όσο είδε εσένα είδε και εμάς...

ααα..και στα γενέθλια μου 29 Οκτώβρη μου έστειλε το εξης μήνυμα "να σε χαιρόμαστε ζουζούνα"!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Γεια σου!!Μην στενοχωριεσαι και η δικια μου το ιδιο γαιδουρα ειναι!!

Ειναι 45 χρονων ανυπαντρη και την ξερω 15 χρονια,δεχτηκα να μου βαφτισει την μικρητο καλοκαιρι γιατι πραγματικα την λυπηθηκα.Θα ηθελε να κανει ενα παιδι αλλα τωρα δυσκολα τα πραγματα!! Τελος παντων.Αυτη δουλευει σε νησι tour operator τα καλοκαιρια. Στα γενεθλια της μικρης τον Σεπτεμβριο εβαλε την αδελφη της να με παρει τηλεφωνο για τα χρονια πολλα. Την πηρα εγω τηλεφωνο πριν μια εβδομαδα και την ξεχ....σα για την γαιδουρια της και της ειπα οτι μην περιμενει οταν μεγαλωσει η μικρη οτι θα γυρισει να την κοιταξει!! Γιατι κατι μου ελεγε αντε να μεγαλωσει η μικρη θα στην παιρνω να πηγαινουμε βολτες και τετοιες μπουρδες. Και η αδελφη της 38 χρονων χωρις παιδι ειναι και αυτη. Της ειπα οτι περναμε τελεια για να σκασει απο την ζηλια της και αυτο που εχω σκοπο να κανω ειναι αδιαφορια!!! Εγω φταιω που την λυπηθηκα!! Δεν εκανα νονα καμια μαμα που να μπορουμε να κανουμε παρεα και να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Αυτη ειναι αλλου για αλλου!!

Φιλακια..

Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Στην θέση σου, δεν θα έκανα κανένα απολύτως σχόλιο. Την αφήνεις να πράττει όπως αισθάνεται (με μια μικρή σημαντική υποσημείωση: πάντα στο παιδί λέμε τα καλύτερα για τον νονό/ά)...

Κι εμείς συμπάσχουμε και μάλιστα και από τις δυο πλευρές. Οι μεν νονοί του Νικόλα άφαντοι γενικά. Όλο θα έρθουμε βρε να τα πούμε κλπ κλπ τελικά στην γιορτή του δεν ήρθαν (ενώ τους περιμέναμε, είχαν πει ότι θα έρθουν και ούτε καν ειδοποίησαν) τώρα το Σ/Κ που πέρασε μου είχαν πει ότι θα έρθουν... πάλι σιγή ιχθύος... περιμένω κι εγώ πότε επιτέλους θα εμφανιστούν κι αυτό για μια ώρα με το ζόρι. Τί να το κάνω ? Το δώρο περιμένω ? Το παιδί θέλει να τους δει. Αν δεν το καταλαβαίνει αυτό ο άλλος ότι και να πεις πέφτει στο κενό... Είμαι σίγουρη και πως στα γενέθλια με το ζόρι θα έρχονται (εάν θα έρχονται βέβαια). Να φανταστείς πως τους έχει μάθει (φυσιογνωμικά) από το DVD της βάφτισης...

Όσο για την μικρή κι εκεί μάπα το βλέπω το καρπούζι. Όπως λες ελεύθερη χωρίς υποχρεώσεις ένα 10λεπτο μετά βίας η απόσταση που μας χωρίζει με αυτοκίνητο κι από την βάφτιση δεν την έχει δει το παιδί. Πήρε απροειδοποίητα τηλ το Σάββατο και μου λέει "Έλεγα να έρθω αύριο το πρωί να φέρω τα δώρα"... ε καλή μου δυστυχώς είχαμε την γιορτή στον παιδικό και δεν γινόταν. Καλά κρασιά τώρα: από Δευτέρα και βλέπουμε !

Τί να πω. Κι εμένα με στενοχωρεί η όλη φάση αλλά προτιμώ να μην χαλάω την καρδιά μου. Εγώ θα εξακολουθήσω να μιλάω στα παιδιά για τους νονούς τους. Στην τελική εάν το κόψουν κι εντελώς θα τους παίρνουμε εμείς κάτι και θα λέμε ότι είναι από τον νονό !

Το δικό μας το βαφτιστήρι το βλέπουμε 1 φορά στις 10 μέρες. Ρωτάς μωρό 18 μηνών "Πόσο πολύ αγαπάς την νονά?" και κάνει τα χεράκια του τόοοοοοσο... Με βλέπει και φωνάζει "Νονά νονά"... αυτά θα έχει να θυμάται και όχι τα ρουχαλάκια ή τα δώρα στην τελική.

Ψιλά γράμματα που λίγοι καταλαβαίνουν εν τέλει :-(

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

και εγω πιστευω οτι αυτα ειναι η το χεις η δεν το χεις..δεν υπαρχει μεση οδος..

εμενα ειναι αντρας συναδελφος του συζηγου συνεπης δεν μπορω να πω..τωρα εχει μετατεθει στην αθηνα..δεν ξερω αν θα ερθει για γιορτες η οχι αλλα θα βαλει και βερες τωρα εμαθα με την κοπελα που συζει..

ειρηνη μιλα της για τελευταια φορα μπας και καταλαβε αλλιως τι να πω..

Η νονά της μικρής είναι μια φίλη μου 38 ετών ανύπαντρη χωρίς υποχρεώσεις..

δουλευει γενικά πολυ (είναι ασφαλίστρια)

αγαπάει πολύ τη Ζωίτσα (λέει και το δείχνει κάθε φορά) και της κάνει πανάκριβα δώρα...

που είναι το θέμα μου οεο??

γενικώς μας ξεχνά..

έχει να δει την μικρή από το πάρτι γενεθλίων (5 Σεπτεμβρίου)

εντάξει έλειπε αγγλία, ήρθε τον οκτώβριο και από τότε δεν μας έχει πάρει ούτε τηλέφωνο...

αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα κάθε χρόνο , της κάνω τα παραπονά μου, το δέχεται ότι είναι γαιδούρα και μετά μια από τα ίδια...

τώρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη για τις γιορτές..

έχω κουραστεί, πικραθεί από την συμπεριφορα΄της...

τι κάνω άμα εμφανιστεί οεο?? το παίζω βααρύ πεπόνι ή τίποτα??

όσες συζητήσεις και να έχουμε κάνει το ίδιο σκηνικό επαλαμβάνεται...

Ελα μωρέ εντάξει σημασία είναι που είναι τυπική στις υποχρεώσεις της και αγαπάει το παιδάκι σου. Με το να έχετε καθημερινή επαφή δεν σημαίνει ότι θα είναι πιο ισχυρή το δέσιμο της νονας με την βαφτιστήρα. Εγω για κακή μου τύχη εχω στο παιδάκι μου 1 νονά και 1 νονό. Τους βλέπουμε στις καθιερωμένες γιορτές και συναντήσεις και δεν παραπονούμαι να σου πω την αλήθεια. Ισως ειναι και στον άνθρωπο εγώ να ειμαι πιο χοντρόπετση

DOXip3.png

DtXgp3.png

όταν γύρισε από την Αγγλία τιγράκι την πήρα τηλέφωνο, αρχές οκτώβρη και της είπα ότι σε περιμένουμε όποτε θες!!

όσο είδε εσένα είδε και εμάς...

ααα..και στα γενέθλια μου 29 Οκτώβρη μου έστειλε το εξης μήνυμα "να σε χαιρόμαστε ζουζούνα"!!!

τι να σου πω τωρα...:rolleyes:

ή σε αισθανεται πολυ κοντα της και για αυτο ειναι ο εαυτος της ή δεν εχει αντιληφθει τη σημασια της νονας...:rolleyes:

κανε της εσυ μια συζητηση αφου εισαι ντομπρα και της τα λες καταμουτρα.

τωρα που θα ερθει στις γιορτες κανε της δωρο μια κορνιζα με μια φωτο της μικρης για να τη βλεπει και να τη βαλει στη ζωη της ενεργα.

ξερεις για εκεινη μπορει να ειναι καμαρι που εχει βαφτηστηρα τη ζωιτσα απλα δε το χειριζεται σωστα.

ο κουμπαρος ειναι και λιγο λαχειο τελικα.....το αναποδο κουμπαρα που παντρεψα...ε ρε παντα εγω πηγαινα....παντα εγω τηλεφωναγα

εκανε και παιδια

και παντα εχανε τα χαρτακια με τα τηλεφωνα

τελικα και εγω απομακρυνθηκα και τελος

kKZUp2.png

... Ναι καλά. Εχω ακούσει εγώ σχόλια τύπου "Πω πω βρε παιδί μου χάλια είναι η περιοχή εδώ γύρω με το παρκάρισμα... μια ώρα ψάχναμε" και τα έχω καταπιεί. Τί να κάνω η καψερή ? Την πούλησα την μονοκατοικία στο Ψυχικό που είχε και πάρκινγκ... Και δεν φταίω εγώ εάν μένω Πειραιά κι εκείνοι στην Βαρυμπόμπη που έχει άπλα...

Να σου λένε στις 6 θα είμαστε εκεί και να έρχονται στις 08:30 κι εσύ να έχεις μωρά να κοιμήσεις και να πρέπει και να γελάς !!!

ΆΝΤΕ ΤΩΡΑ γιατί φούντωσα μέρες που είναι !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

τι να σου πω τωρα...:rolleyes:

ή σε αισθανεται πολυ κοντα της και για αυτο ειναι ο εαυτος της ή δεν εχει αντιληφθει τη σημασια της νονας...:rolleyes:

κανε της εσυ μια συζητηση αφου εισαι ντομπρα και της τα λες καταμουτρα.

τωρα που θα ερθει στις γιορτες κανε της δωρο μια κορνιζα με μια φωτο της μικρης για να τη βλεπει και να τη βαλει στη ζωη της ενεργα.

ξερεις για εκεινη μπορει να ειναι καμαρι που εχει βαφτηστηρα τη ζωιτσα απλα δε το χειριζεται σωστα.

χαχαχαχααχ.......καλό!

και αποθηλασε επιτελους!

Τους βλέπουμε στις καθιερωμένες γιορτές και συναντήσεις και δεν παραπονούμαι να σου πω την αλήθεια. Ισως ειναι και στον άνθρωπο εγώ να ειμαι πιο χοντρόπετση

εμενα βρε σωτηρια δε μου φτανει αυτο εμενα οι νονοι του μικρου ειναι αψογοι,αφου και περυσι που ελειπε ο αντρα μου 5 μηνες ερχοντουσαν να παμε ολοι μαζι σε παιδοτοπο ,να παιξουν μαζι του δεν εχω λογια να πω.

εμενα αυτο με ενδιαφερι η επαφη με το νονο και τη νονα αυτα θελει το παιδι.:D