Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Απ'τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να γίνουν όλα όμορφα,όπως πριν!!

Να είσαι σιδερένια και να πάρεις γρήγορα τα παιδάκια σου στο σπίτι σου και να ξεπεράσουν την κατάσταση που βρίσκονται!!!

Να έχεις πίστη και υπομονή!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

Απ'τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να γίνουν όλα όμορφα,όπως πριν!!

Να είσαι σιδερένια και να πάρεις γρήγορα τα παιδάκια σου στο σπίτι σου και να ξεπεράσουν την κατάσταση που βρίσκονται!!!

Να έχεις πίστη και υπομονή!!!

Σε ευχαριστώ Βικούλα με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου.

να σου ζησουν τα βλασταρια σου.ο θεουλης και η παναγιτσα να προστατευουν

τα μωρακια σου και συντομα να τα παρεις σπιτακι σου.ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια σου!!!!!

περασαμε κι εμεις απο την θερμοκοιτιδα και ξερω την αγωνια που περνας.....!!!

φιλια πολλα και παλι ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

να σου ζησουν τα βλασταρια σου.ο θεουλης και η παναγιτσα να προστατευουν

τα μωρακια σου και συντομα να τα παρεις σπιτακι σου.ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια σου!!!!!

περασαμε κι εμεις απο την θερμοκοιτιδα και ξερω την αγωνια που περνας.....!!!

φιλια πολλα και παλι ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!

Γρήγορα η οικογένεια να μαζευτεί γερή και υγιής! Πολλές ευχές και περαστικά στη μαμά και στα νινάκια:)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Εύχομαι και σε εσάς ότι καλύτερο.

Διαφημίσεις

Αχ βρε Έλενα πώς με συγκίνησες! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρετε το συντομότερο τα παιδάκια σας στο σπίτι και από εδώ και πέρα μόνο υγεία για την οικογένεια σου! Αλήθεια πότε προβλέπεται να πάρετε τα αγγελούδια σας σπίτι?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αχ βρε Έλενα πώς με συγκίνησες! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρετε το συντομότερο τα παιδάκια σας στο σπίτι και από εδώ και πέρα μόνο υγεία για την οικογένεια σου! Αλήθεια πότε προβλέπεται να πάρετε τα αγγελούδια σας σπίτι?

Elena μου' date=' να σου ζήσουν και εύχομαι όλες οι παρόμοιες ιστορίες να τελειώνουν αισίως για όλες τις μανούλες του κόσμου! Καλή χρονιά να έχετε![/quote']

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. fairy's mom δεν προβλέπεται να τα πάρουμε πριν το τέλος Γενάρη και πάλι είναι φειδωλοί στα λεγόμενά τους οι νεογνολόγοι της γαία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω και να ενημερώνομαι καθημερινά. Εύχομαι να σου πάνε και εσένα όλα καλά..... και ότι άλλο θες για το δικό σου θέμα μην διστάσεις να μου στείλεις πάλι π.μ.

Σε ευχαριστώ Βικούλα με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου.

Σ'ευχαριστώ πολύ αλλά το ανηψούδι μου περιμένω:D:D,εγώ ακόμα δεν έχω γίνει μανούλα!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

elena, σου εύχομαι το καλύτερο για τα ζουζουνάκια σου και γρήγορα να έρθουν σπίτι και να τα ξεχάσετε όλα..

Να σας πω την αλήθεια, με την elena έχουμε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Βασικά, μόνο σε αντιπαράθεση έχουμε έρθει. :)

Και έρχομαι και ανοίγω το θέμα της και δακρύζω..

Εκεί είναι που καταλαβαίνεις πως όλα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως, είναι μ*λακίες για να περνάμε την ώρα μας! Τίποτα άλλο δεν αξίζει!!!

Πολλές αγκαλίτσες στα παιδάκια σου!!!

Nothing you would take... Everything you gave...

elena, σου εύχομαι το καλύτερο για τα ζουζουνάκια σου και γρήγορα να έρθουν σπίτι και να τα ξεχάσετε όλα..

Να σας πω την αλήθεια, με την elena έχουμε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Βασικά, μόνο σε αντιπαράθεση έχουμε έρθει. :)

Και έρχομαι και ανοίγω το θέμα της και δακρύζω..

Εκεί είναι που καταλαβαίνεις πως όλα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως, είναι μ*λακίες για να περνάμε την ώρα μας! Τίποτα άλλο δεν αξίζει!!!

Πολλές αγκαλίτσες στα παιδάκια σου!!!

itsme δεν περιμένα να σε δω εδώ.... το ομολογώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Για εμένα οι δικές σου ευχές έχουν διπλή σημασία. Έχεις δίκιο.... καμιά φορά ξεφεύγουμε και μπαίνει μπροστά ο εγωισμός. Θα ήταν καλύτερα για όλο το forum να μην υπήρχαν γενικά αντιπαραθέσεις (έχουμε δει τόσες πολλές), αλλά βλέπεις ακόμη και ο θυμός είναι ανθρώπινος. Με μεγάλη έκπληξη είδα πως είσαι έγκυος, σου εύχομαι και το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου να έχεις μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία που βρίσκομαι στην θέση αυτή. Όπως και ελπίζω από εδώ και πέρα να διαφωνούμε όλοι μας, πιο πολιτισμένα. Φιλιά πολλά και ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε.

itsme δεν περιμένα να σε δω εδώ.... το ομολογώ..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Για εμένα οι δικές σου ευχές έχουν διπλή σημασία. Έχεις δίκιο.... καμιά φορά ξεφεύγουμε και μπαίνει μπροστά ο εγωισμός. Θα ήταν καλύτερα για όλο το forum να μην υπήρχαν γενικά αντιπαραθέσεις (έχουμε δει τόσες πολλές), αλλά βλέπεις ακόμη και ο θυμός είναι ανθρώπινος. Με μεγάλη έκπληξη είδα πως είσαι έγκυος, σου εύχομαι και το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου να έχεις μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία που βρίσκομαι στην θέση αυτή. Όπως και ελπίζω από εδώ και πέρα να διαφωνούμε όλοι μας, πιο πολιτισμένα. Φιλιά πολλά και ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε.

Είναι άλλο πράγμα να "τσακωνόμαστε" για το αν τα μπιζέλια είναι θρεπτικά(παράδειγμα :D) και άλλο πράγμα να μαθαίνω πως σου ξερίζωσαν την καρδιά.. έτσι το αντιλαμβάνομαι!

Τουλάχιστον όμως σου την έβαλαν πίσω και σε λίγο θα κρατάς τα ζουζούνια σου και θα νιώθεις τυχερή και υπερήφανη που κατάφερες με ένα σμπάρο να αποκτήσεις ένα αντράκι και μια κοράκλα!!! :-D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε εσένα και στις φατσούλες σου που θα έρθουν σπίτι και θα σε γεμίσουν ευτυχία!!!

Εννοείται πως θα τα λέμε και μπουνιές θα ξαναπαίξουμε! :lol:

Καλά να είμαστε, να ασχολούμαστε πάλι με χαζομάρες!!! :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

πωπωω κοπέλα μου περαστικά να είναι και αγύριστα όλα αυτά που περνάτε.... δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα ... ευχομαι ολόψυχα τα μωράκια σου να τα πάρεις γρήγορα αγκαλιά , υγιή και να μη ξαναπεράσεις τίποτα άσχημο από δω και πέρα...

Διαφημίσεις

Είναι άλλο πράγμα να "τσακωνόμαστε" για το αν τα μπιζέλια είναι θρεπτικά(παράδειγμα :D) και άλλο πράγμα να μαθαίνω πως σου ξερίζωσαν την καρδιά.. έτσι το αντιλαμβάνομαι!

Τουλάχιστον όμως σου την έβαλαν πίσω και σε λίγο θα κρατάς τα ζουζούνια σου και θα νιώθεις τυχερή και υπερήφανη που κατάφερες με ένα σμπάρο να αποκτήσεις ένα αντράκι και μια κοράκλα!!! :-D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε εσένα και στις φατσούλες σου που θα έρθουν σπίτι και θα σε γεμίσουν ευτυχία!!!

Εννοείται πως θα τα λέμε και μπουνιές θα ξαναπαίξουμε! :lol:

Καλά να είμαστε, να ασχολούμαστε πάλι με χαζομάρες!!! :lol:

πωπωω κοπέλα μου περαστικά να είναι και αγύριστα όλα αυτά που περνάτε.... δεν μπορώ να σταματήσω τα δάκρυα ... ευχομαι ολόψυχα τα μωράκια σου να τα πάρεις γρήγορα αγκαλιά , υγιή και να μη ξαναπεράσεις τίποτα άσχημο από δω και πέρα...

Κορίτσια πραγματικά με συγκινείται......

Η Παναγία να σας φυλάει! Σύντομα εύχομαι να έχεις τα μικρά θαυματάκια στην αγκαλιά σου!Τα παιδάκια σου έχουν την τύχη να έχουν την πιο δυνατή μάνα του κόσμο!Αυτή που πριν καλά καλά έρθουν σε αυτή τη ζωή θα έδινε τη δική της για αυτά!Σας εύχομαι να έχετε μόνο χαρές!Παλέψατε πολύ και το δικαιούστε!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σύντομα η οικογένεια να είναι όλη μαζί στο ζεστό σπιτάκι σας...

Είσαι πολύ δυνατή και έδωσες ένα μεγάλο παράδειγμα στα παιδάκια σου....

Ο Θεός να σας έχει όλους καλά....

Ολα γίνονται για κάποιο λόγο...Κράτα το νοημα και προχωρα.Πες και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκει ψηλά και άνοιξε το σπιτικό σου να μπει μεσα η χαρά.Περαστικά και ποτέ ξανά τα ιδια.Σε φιλούμε γλυκά

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κοριτσάκι μου κι από μένα τις καλύτερες ευχές μου για τα παιδάκια σου, να τα πάρεις γρήγορα γερά και δυνατά στο σπιτάκι σας. Και σε σένα, περαστικά κι αγύριστα κούκλα μου!!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Η Παναγία να σας φυλάει! Σύντομα εύχομαι να έχεις τα μικρά θαυματάκια στην αγκαλιά σου!Τα παιδάκια σου έχουν την τύχη να έχουν την πιο δυνατή μάνα του κόσμο!Αυτή που πριν καλά καλά έρθουν σε αυτή τη ζωή θα έδινε τη δική της για αυτά!Σας εύχομαι να έχετε μόνο χαρές!Παλέψατε πολύ και το δικαιούστε!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σύντομα η οικογένεια να είναι όλη μαζί στο ζεστό σπιτάκι σας...

Είσαι πολύ δυνατή και έδωσες ένα μεγάλο παράδειγμα στα παιδάκια σου....

Ο Θεός να σας έχει όλους καλά....

Ολα γίνονται για κάποιο λόγο...Κράτα το νοημα και προχωρα.Πες και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκει ψηλά και άνοιξε το σπιτικό σου να μπει μεσα η χαρά.Περαστικά και ποτέ ξανά τα ιδια.Σε φιλούμε γλυκά

Κοριτσάκι μου κι από μένα τις καλύτερες ευχές μου για τα παιδάκια σου, να τα πάρεις γρήγορα γερά και δυνατά στο σπιτάκι σας. Και σε σένα, περαστικά κι αγύριστα κούκλα μου!!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα......

Ολα καλα κουκλα μου να πανε και να εχεις τα κουκλια συντομα στο σπιτι. Αγυριστες οι εφιαλτικες στιγμες σας.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ολα καλα κουκλα μου να πανε και να εχεις τα κουκλια συντομα στο σπιτι. Αγυριστες οι εφιαλτικες στιγμες σας.

Σε ευχαριστώ Ellemphriem, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω....

Εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία ταλαιπωρία για όλους σας...

Από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να σας συμβαίνουν! Ξέρω ότι μέχρι να πάρεις και τα μωρά στο σπίτι θα είναι δύσκολο...Λίγο υπομονή ακόμα. Τα δυσκολότερα πέρασαν.

Πολλές θετικές σκέψεις...ο Θεός μαζί σας!

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να σου ζήσουν τα μωρούλια σου και περαστικά σε σένα. Σύντομα τα μικρούλια να έρθουν στο σπιτάκι τους κι όλα καλά να πάνε.

Μόνο χαρές και γέλια. Τίποτα άλλο.

Εάν θέλεις, να μας λες τα νέα σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...