Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???

Recommended Posts

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΝΗ-ΜΑΡΙΑ....ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ Ε!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΟΝΤΩΣ ΗΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΙΔΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΑ!!ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ, ΕΥΓΕ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΙ!!!

ΝΑΙ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!!!!!ΜΙΑ ΚΟΡΗ Κ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΑ!!!!!!ΕΙΔΑΤΕ ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΜΕΣ Κ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ .......ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ......Κ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

Βρε κορίτσια επανέρχομαι γιατί ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: είναι λογικό που την δαγκώνει την πιπίλα ο μικρός?δύο δοντάκια έβγαλε μόλις κάτω κι αυτά με τα χίλια ζόρια και δαγκώνει την πιπίλα σαν τρελός 3 του άλλαξα δεν ξέρω κιόλας νομίζω δεν κάνουν πια αφού βλέπω ότι τις φτύνει και δεν τον ικανοποιούν. Γενικώς αν δεν την δει μπροστά του δεν έχει πρόβλημα, αν την δει φυσικά την βάζει κατ' ευθείαν στο στόμα του και αντί να πιπιλίζει τις δαγκώνει...τι να κάνω? πέρα από τον ύπνο που την θέλει οπωσδήποτε για να κοιμηθεί μήπως να μην του τη δίνω κατά την διάρκεια της μέρας?μήπως μόνο όταν κλαίει?μήπως είμαι και λίγο ''υστέρω μάνα'' με τον κανακάρη μου και δεν το έχω συνηδειτοποιήσει?????:cool:οεο????

• 1 month later...

Το Σάββατο η κόρη μου δάγκωσε την πιπίλα και την έκοψε. Και τώρα τι κάνουμε?:roll: Λέω. Πετάξουμε τάτα (όνομα πιπίλας) απάντησε. :shock::shock: Και δεν την ξαναζήτησε από το Σάββατο (είναι 22 μηνών). Ξέρετε ποιο είναι το περίεργο? 'Οτι από εκείνη την ημέρα είναι και πιο ήρεμη γενικώς. Μήπως οφείλεται στη πιπίλα ή έίναι απλά μια σύμπτωση.

Εχω αρχίσει και εγω να το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό. Ο μικρός γίνεται 22 μηνών και ανέκαθεν την είχε μόνο για τον ύπνο. Στον ύπνο όμως τη θέλει παθιασμένα! Τόσο που τον βλέπω στο στρατό με την πιπίλα...

Διαφημίσεις

Εχω αρχίσει και εγω να το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό. Ο μικρός γίνεται 22 μηνών και ανέκαθεν την είχε μόνο για τον ύπνο. Στον ύπνο όμως τη θέλει παθιασμένα! Τόσο που τον βλέπω στο στρατό με την πιπίλα...

Και γω το έβλεπα βουνό το θέμα, ώσπου ξημέρωσε το περασμένο Σάββατο και ακόμα είμαι :shock::shock:. Άσε μην το λέω και ξαναλέω και μετά το γρουσουζέψω.

Προετοίμασε τον. Πες τα κλασικά, ότι θα πετάξετε την πιπιλα και το βράδυ θα βρει ένα δωράκι κάτω από το μαξιλάρι. Όταν το βράδυ ψάχνει πιπίλα για να κοιμηθεί, πες ότι θα του διαβάζεις παραμύθια, θα είσαι δίπλα, δεν θα το αφήσεις μόνο. Προετοίμασε τον όμως για λίγο καιρό. Επίσης να σου πω ότι αν δεν τύχαινε αυτό δεν θα έκανα προσπάθεια να της κόψω πιπίλα. Σε όλα υπάρχει η κατάλληλκη στιγμή. Αν το παιδάκι δεν είναι έτοιμο γι'αυτό, θα ταλαιπωρηθεί και θα ταλαιπωρήσει και σένα.

Και γω το έβλεπα βουνό το θέμα, ώσπου ξημέρωσε το περασμένο Σάββατο και ακόμα είμαι :shock::shock:. Άσε μην το λέω και ξαναλέω και μετά το γρουσουζέψω.

Προετοίμασε τον. Πες τα κλασικά, ότι θα πετάξετε την πιπιλα και το βράδυ θα βρει ένα δωράκι κάτω από το μαξιλάρι. Όταν το βράδυ ψάχνει πιπίλα για να κοιμηθεί, πες ότι θα του διαβάζεις παραμύθια, θα είσαι δίπλα, δεν θα το αφήσεις μόνο. Προετοίμασε τον όμως για λίγο καιρό. Επίσης να σου πω ότι αν δεν τύχαινε αυτό δεν θα έκανα προσπάθεια να της κόψω πιπίλα. Σε όλα υπάρχει η κατάλληλκη στιγμή. Αν το παιδάκι δεν είναι έτοιμο γι'αυτό, θα ταλαιπωρηθεί και θα ταλαιπωρήσει και σένα.

Μπράβο σας ... φτου φτου...

Λεω να αρχίζω και εγω να ετοιμάζω το κλίμα... Κάποια στιγμή που του είπα " Παναγιώτη μου να την πετάξουμε την πιπίλα?" μου απάντησε "Οχι οχι .... ουτε καν!!!!" γι' αυτό δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξη...

Λεω να αρχίζω και εγω να ετοιμάζω το κλίμα... Κάποια στιγμή που του είπα " Παναγιώτη μου να την πετάξουμε την πιπίλα?" μου απάντησε "Οχι οχι .... ουτε καν!!!!" γι' αυτό δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξη...

Γι'αυτό σου λέω ότι υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Και εμένα τα ίδια μου έλεγε μόλις το συζητούσαμε. Μην απογοητεύεσαι, απλά μετά τα 2, 2 και κάτι άρχισε να του αναφέρεις το θέμα όλο και πιο συχνά, αλλά τις ώρες που θα είναι ήρεμο το παιδάκι και ξεκούραστο. Αυτό μου είχε πει η δασκάλα της πιο παλιά γι'αυτό και γω δεν το είχα σε πρόγραμμα για να κόψω πιπίλα τώρα.

• 1 month later...

να ρωτήσω μήπως ξέρει καμία κοπέλα: τις πιπίλες τις αποστειώρονουμε για τα βρέφη. Όμως επειδή είναι απο καουτσούκ ή σιλικόνη, στην αποστείρωση όπου αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες, εχετε προσέξει που ασπρίζει ή ξηραίνεταιζ? είναι φυσιολογικό? μπορεί να λιώσει? μερικές φορές μάλιστα στα μαλακά μέρη κολάνε μεταξύ τους. τί λέτε?

beeeeezzzzz

να ρωτήσω μήπως ξέρει καμία κοπέλα: τις πιπίλες τις αποστειώρονουμε για τα βρέφη. Όμως επειδή είναι απο καουτσούκ ή σιλικόνη, στην αποστείρωση όπου αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες, εχετε προσέξει που ασπρίζει ή ξηραίνεταιζ? είναι φυσιολογικό? μπορεί να λιώσει? μερικές φορές μάλιστα στα μαλακά μέρη κολάνε μεταξύ τους. τί λέτε?

οποιαδηποτε αλλοιωση της πιπιλας σημαινει αμεση αντικατασταση!η σιλικονη κραταει λιγο παραπανω σε διαρκεια.το λατεξ/καουτσουκ στην αποστειρωση με ατμο αντιδρα ομαλα στο βρασιμο ομως θελει μεγαλη προσοχη!λιωνουν πολυ ευκολα

uYdjp2.png

3xLVp2.png

Διαφημίσεις

Μου ειπε ο παιδιατρος να κανω 2-3 τρυπες με (αποστειρωμενη) βελονα τις πιπιλες ώστε να μην εχουν εκεινο το ευχαριστο αισθημα (σλουρπ σλουρπ τσιομπ τσιομπ). Το εκανα αλλα ουτε καν το πηρε ειδηση.. :lol:

Μου ειπε ο παιδιατρος να κανω 2-3 τρυπες με (αποστειρωμενη) βελονα τις πιπιλες ώστε να μην εχουν εκεινο το ευχαριστο αισθημα (σλουρπ σλουρπ τσιομπ τσιομπ). Το εκανα αλλα ουτε καν το πηρε ειδηση.. :lol:

δοκιμασε φυτινη και βαλτην στο ψυγειο για λιγο να τραβηξει.δεν θα τη θελει στον αιωνα τον απαντα!δοκιμασμενο!

uYdjp2.png

3xLVp2.png

Η δικιά μας πιπίλα κατακουρελιάστηκε από το πού πιπίλισμα ώσπου μια μέρα (22 μηνλων η κόρη μου τότε) τη δάγκωσε και την έκοψε. Αυτό ήταν. Τράβηξα τα πάνδεινα για καμμιά 20αριά μέρες αλλά είμαστε τώρα 2 μήνες και κάτι χωρίς πιπίλα. Βέβαια μια λατρεία την έχει προς τη θεά πιπίλα γιατί χθες που βλέπαμε φωτο παλιότερες είδε τον εαυτό της με πιπίλα και είπε: Αααααα!!!!! Η πιπίλα μου!!! Τίποτα παραπάνω.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια επανέρχομαι γιατί ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: είναι λογικό που την δαγκώνει την πιπίλα ο μικρός?δύο δοντάκια έβγαλε μόλις κάτω κι αυτά με τα χίλια ζόρια και δαγκώνει την πιπίλα σαν τρελός 3 του άλλαξα δεν ξέρω κιόλας νομίζω δεν κάνουν πια αφού βλέπω ότι τις φτύνει και δεν τον ικανοποιούν. Γενικώς αν δεν την δει μπροστά του δεν έχει πρόβλημα, αν την δει φυσικά την βάζει κατ' ευθείαν στο στόμα του και αντί να πιπιλίζει τις δαγκώνει...τι να κάνω? πέρα από τον ύπνο που την θέλει οπωσδήποτε για να κοιμηθεί μήπως να μην του τη δίνω κατά την διάρκεια της μέρας?μήπως μόνο όταν κλαίει?μήπως είμαι και λίγο ''υστέρω μάνα'' με τον κανακάρη μου και δεν το έχω συνηδειτοποιήσει?????:cool:οεο????

Σοφία μου δεν είσαι υστέρω, κι εσύ όπως όλες μας ψάχνεις τη χρυσή τομή βλέποντας και κάνοντας. Η κόρη μου από τότε που έβγαλε δόντια -σαν τον δικό σου- αυξησε τη χρήση της πιπίλας και την ζητάει πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας, μαλλον γιατί την τρώνε τα ούλα και την ενοχλούν τα δόντια που βγαίνουν. Εγώ της την παίρνω και μετά αυτή την ξαναζητάει, πάει εκεί που τις βάζω και την παίρνει, και όλο αυτό γίνεται. Προσπαθώ να την απσχολώ με παιχνιδια για να μην τη ζητάει και τελικά ξεχνιέται. Εννοείται πια την δαγκώνει και συχνά την καταστρέφει και δεν τη θέλει πια, έλα όμως που δεν κοιμάται χωρίς αυτήν μεσημέρι-βράδυ..οπότε αγοραζω καινούριες...να δουμε τι θα γίνει...

δοκιμασε φυτινη και βαλτην στο ψυγειο για λιγο να τραβηξει.δεν θα τη θελει στον αιωνα τον απαντα!δοκιμασμενο!

ΜΟΥΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ΤΕΛΕΙΟ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!! :mrgreen:

εμενα την εκοψε στα 2

παιρναγε μια μερα ο παλιατζης κ τον σταματησα κ του την εδωσα με ειδε τι εκανα τις εξηγησα οτι ειχε ενα μωρακι κ δεν ειχε λεφτα γ πιπιλα κ αυτο ηταν....

δεν την ξαναζητησε ποτε....

ισως ειμαι απο τις τυχερες τι να πω...

ΜΟΥΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ΤΕΛΕΙΟ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!! :mrgreen:

και εγω θα το κανω στα διδυμακια μου σημερα και θα σας πωωωωωωωωωωωωωω

μακαρι να πιασει

Κανενα νέο από το μετωπο της πιπιλας;; :mrgreen:

επειδη ξεκιναμε την Παρασκευη Βρεφονηπιακο σταθμο ειπα να τους το κανω λιγο αργοτερα μην τα κανω ολα μαζι και τα στρεσαρω παντως οταν το κανω θα σας ενημερωσω

επειδη ξεκιναμε την Παρασκευη Βρεφονηπιακο σταθμο ειπα να τους το κανω λιγο αργοτερα μην τα κανω ολα μαζι και τα στρεσαρω παντως οταν το κανω θα σας ενημερωσω

Καλη προσαρμογη! Ποσο είναι τα νινακια σου;

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο δίχρονος γιος μου ένα διάστημα που του έκρυβα την πιπίλα την ημέρα την ξέχναγε. Τώρα έχει γίνει αυτοκόλλητος με αυτήν και αν την χάνει την αναζητάει φωνάζοντας πιπί..πιπί...μιας και λέει τις πρώτες συλλαβές από τις λέξεις. Τι πρέπει να κάνω για να την κόψει?

ένα κόλπο που σχεδον πάντα πιάνει είναι το εξης! Θα κόψεις απο κάτω λίγο την πιπίλα ώστε να μην τον ευχαριστει πια! Σίγουρα θα σου ζήτησει άλλη... θα ξανακάνεις το ίδιο και θα του πεις πως όταν τα παιδάκια βγάζουν πολλά δοντάκια οι πιπίλες χαλάνε!

Καλη επιτυχία!!

KuxCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...