Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???

Recommended Posts

Aυτό που έχω να πω απο τη δικη μας εμπειρία ειναι οτι ειναι πολυ πιο εύκολο απ'οτι νομιζουμε.Εμενα ο δικος μου ηταν εντελως εξαρτημενως απο τις πιπιλες.Τις είχε 3-3.Εμένα μου φαινοταν βουνό.Μια μέρα δεν ξερω πως ακριβως εγινε και τις χασαμε ολες ηταν και Δευτερα κλειστα τα μαγαζια..οποτε εναλλακτικη δεν ειχα.Παει να κοιμηθει " που ειναι η πιπιλες μου?" "αχ αγαπη μου μαλλον χαθηκαν,σου επεσαν στην παιδικη χαρα".Εκλαψε λιγο αλλα κοιμηθηκε.Τη νυχτα ξυπνησε αλλα υστεριες δεν ειχαμε.Που και που τα βραδια την ζητουσε, του ελεγα αγαπη μου χαθηκαν και αυτο.Η συμβουλη μου ειναι αν το αποφασισετε οι ιδιες να μην εχετε καμια πιπιλα στο σπιτι γιατι ισως και να υποκειψετε.Ετσι την πατησε εγω την πρωτη φορα που προσπαθησα.Εμεις την κοψαμε λιγο πριν κλεισει τα 3.

rQGhp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμείς είμαστε 16 και μισό και την πιπίλα την έχουμε κόψει την ημέρα εδώ και 1-2 μήνες. Μάλιστα η ίδια μου την παραδίδει μόλις ξυπνήσει το πρωί. Στον ύπνο όμως, δεν μπορεί δίχως αυτήν. Δοκίμασα να μην της τη δίνω, αλλά κλαίει, γκρινιάζει και δεν κοιμάται. Τι να κάνω;

Στο συγκεκριμενο θεμα δυστυχως δεν εχω αποψη, γιατι ο μικρος μας δεν πηρε ποτε πιπιλα

Θα ηθελα ομως να ρωτησω και οποιος/α εχει χρονο απανταει, για ποιο λογο ξεκινησε την πιπιλα με το μωρο του?

(η απορια μου ειναι αν τελικα η πιπιλα είναι ένα ακόμη "λαθος" που κανουν οι γονεις) :?

Αυτό το θέμα με την πιπίλα με απασχολεί κι εμένα πολύ. Ο μικρός μου είναι 2 χρονών και 9 μηνών κι ενώ έχει κόψει την πιπίλα όταν πάει σχολείο και όταν βγαίνουμε έξω, με το που μπαίνει στο σπίτι είναι το πρώτο πράγμα που ζητάει. Τον πιάνει μάλιστα υστερία, πέφτει κάτω και χτυπιέται, κλαίει και την ζητάει μετά για να ηρεμήσει. Τώρα που έρχονται τα Χριστουγέννα, του λέμε να στείλουμε την πιπίλα με ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη για να πάρει πολλά δώρα. Και η αφοπλιστική του απάντηση είναι ότι δεν θέλει δώρα, προτιμάει να κρατήσει την πιπίλα του. Ας φέρει δώρα σε μας ο Αγιος Βασίλης, όχι σε κείνον. Σε 2 μήνες περίπου έρχεται και η αδερφούλα του, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σίγουρη ότι αν τελικά την κόψει τώρα την πιπίλα (που δεν το νομίζω), σίγουρα η γέννηση της μικρής θα δημιουργήσει πισωγύρισμα, οπότε πάμε πάλι από την αρχή!!! :shock:

Λέω να δοκιμάσω να κόψω την πιπίλα και να πω ότι το έκανε μόνος του. Βέβαια είμαι σίγουρη ότι την ώρα του ύπνου θα είναι ένα δράμα!

Μήπως όμως να περιμένω να γεννηθεί η μικρή, να προσαρμοστεί λίγο και μετά να προσπαθήσω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

c4a750929b.png

c766766ee0.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εμεις σιγα σιγα τις λιγοστευαμε, δηλ. ειχε 1-2 τριγυρω του στο σπιτι -παρολο που την ειχε μονο στον υπνο-, και καποια στιγμη περυσι που ειχε γεννησει η σκυλα μας του αρχισα το παραμυθι οτι πιπιλες εχουν τα μωρα κτλ κτλ, και οτι τα κουταβακια δεν εχουν και να τους δωσουμε κτλ... ε, και παιρνω μια παλια που ειχα φυλαξει (αναμεσα στις πολλες :lol: ) και την πεταξα μπροστα του στα σκυλακια.. πηγε η σκυλα τη μυρισε, επαθε ενα ψιλοταρακουλο ο μικρος, "μη μου φας την πιπιλα, μαμα παρε την πιπιλα και αλλα τετοια κλαψιαρικα...", ε και μεχρι το βραδυ ειχαμε ενα μοιρολοι που μας εφαγε την πιπιλα... αργησαμε λιγο να κοιμηθουμε μερικα βραδυα αλλα τερμα... αυτο ηταν...

me and my men...

Διαφημίσεις

Εγω ψαλιδισα την πιπιλα πριν 2 μερες. Κατα την διαρκεια της ημερας δεν έχουμε τόσο μεγάλο προβλημα! Αλλα όταν ειναι να κοιμηθει παθαινει υστερια...Θέλει αγκαλια μέχρι να την παρει ο υπνος! Δεν ξερω ποσο θα αντεξει η μεση μου αφού ειναι 2 ετών... Πόσες μερες αραγε θέλει μέχρι να το πάρει αποφαση??

:?

0I1Pp3.png

6k0kp3.png

Εμένα την έκοψε μόνος του τριών μηνών. Τότε ήταν που ανακάλυψε την χαρά του δάχτυλου στο στόμα. Δύο μήνες κράτησε και αυτό. Τώρα δεν βάζει τίποτα στο στόμα του. Ελπίζω να μην του θυμηθεί αργότερα :D

εμείς την κόψαμε πριν κανά 2μηνο περίπου όταν σε μια επίσκεψη σε μια θεία μου που είχαμε πάει του την βούτηξε το σκυλακι της, κλάμα κακό τις δύο πρώτες μέρες αλλά καθόμουν και του εξηγούσα ότι την πήρε το σκυλάκι για να κοιμηθεί και το ψιλοπήρε απόφαση σε καμιά βδομάδα περίπου αν θυμάμαι καλά...βέβαια παράλληλα πέταξα και όλες όσες είχαμε στο σπίτι και τελειώσαμε με αυτό αφού δεν τις είχε στο οπτικό του πεδίο.

Η συνυφάδα μου πάλι επειδή ο γιος της είχε φαέι κόλλημα με την πιπίλα -3 ετών και όλη μέρα και όλη νύχτα είχε την πιπίλα στο στόμα- αναγκάστηκε να του την αλείψει με το βερνίκι που βάζουμε για να μην τρώμε τα νύχια μας και με το που του την έβαλε στο στόμα αηδίασε και δεν την ξανάπιασε.

:lol: κοριτσια εγω τι να πω.η μικρη μου την ειχε κοψει πολυ νωρις και η πεθερα μου της ελεγε τι λεει η γιαγια για την πιπιλα και την πετουσε.τωρα τελευταια την εχει πιασει αμοκ.τη ζηταει συνεχεια ακομα και μολις βγει απο το μπανιο.το αξιοπεριεργο ειναι οτι ζηταει μια συγκεκριμενη.θελει της κικο τη μπλε που ειναι της νυχτας που φοσφωριζει.εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει?

• 5 εβδομάδες μετά...

(η απορια μου ειναι αν τελικα η πιπιλα είναι ένα ακόμη "λαθος" που κανουν οι γονεις) :?

Η μικρή μου ξεκίνησε πόνους οδοντοφυίας στους δυόμισυ μήνες. Η αυτόματη κίνησή της ήταν το χεράκι μπουνίτσα και στο στόμα. Η παιδίατρος μου σύστησε την πιπίλα αν την έβλεπα να χρησιμοποιεί δάχτυλα στο στόμα, γιατί κατά την πείρα της το δάχτυλο είναι εύκαιρο και κόβεται δύσκολα. Η αλήθεια είναι ότι την πιπίλα την κόψαμε σε μια νύχτα, που ήρθαν και μας την ζήτησαν οι νεράιδες.

K-ERIE-REA-ERATO

Διαφημίσεις

Εμένα ο μεγάλος ήθελε την πιπιλα μόνο κατά την διάρκεια του ύπνου και τότε ειχε μια στο στόμα και απο μια στο κάθε χέρι. Μετά που γεννήθηκε η αδερφή του (δηλ. 17 μηνών)την ήθελε και κατά την διάρκεια της μέρας.

Δυστυχώσ δεν έχουμε καταφέρει να την κόψουμε γιατι βλεπει της αδερφήσ του και έτσι αν δεν του δώσουμε την δική του πάει και παίρνει της αδερφής του. Κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν την έχει όλη την ώρα στο στόμα, ουτέ ο ένας ούτε ο άλλος. Αλλά τίς θέλουν για λίγο και μετά τις παρατάνε. εδώ ένα βράδυ ήταν πολυ κουρασμένος και κοιμήθηκε με μια πιπίλα που συνήθωσ δεν θέλει. τα ξημερώματα που το κατάλαβε ειχαμε μεγάαλη γκρίνια και ανησυχία. εμένα πρέπει να την κόψουν και οι δυο....αλλά πότε????/

Εμένα ο μεγάλος ήθελε την πιπιλα μόνο κατά την διάρκεια του ύπνου και τότε ειχε μια στο στόμα και απο μια στο κάθε χέρι. Μετά που γεννήθηκε η αδερφή του (δηλ. 17 μηνών)την ήθελε και κατά την διάρκεια της μέρας.

Δυστυχώσ δεν έχουμε καταφέρει να την κόψουμε γιατι βλεπει της αδερφήσ του και έτσι αν δεν του δώσουμε την δική του πάει και παίρνει της αδερφής του. Κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν την έχει όλη την ώρα στο στόμα, ουτέ ο ένας ούτε ο άλλος. Αλλά τίς θέλουν για λίγο και μετά τις παρατάνε. εδώ ένα βράδυ ήταν πολυ κουρασμένος και κοιμήθηκε με μια πιπίλα που συνήθωσ δεν θέλει. τα ξημερώματα που το κατάλαβε ειχαμε μεγάαλη γκρίνια και ανησυχία. εμένα πρέπει να την κόψουν και οι δυο....αλλά πότε????/

το ιδιο ακριβως περναω κι εγω,δεν ξερω τι να κανω αλλα δεν αισθανομαι ετοιμη να τους την κοψω οταν βρω τα ψυχικα αποθεματα να αντεξω την γκρινια θα το προσπαθησω.Εμας ισως ειναι και γονιδιακο, ο μπαμπας μας την εκοψε στα 5 οποτε εχω ακομα :D

z1QBp3.png UKB8p3.png

• 1 month later...

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΩΣΕ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ!!!ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ! :lol: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥ ΠΛΑΚΑ...ΝΤΟΥΕΤΟ!!! :lol:

Εμεις μονιμως γυρναμε με μια στο στομα κ απο μια σε καθε χερι. Ακομα κ στον υπνο της βαζω μια δυο εφεδρικες διπλα της. Ειναι μικρη ακομα κ δεν με πειραζει να εχει πιπιλα (την πηρε απο τριων μηνων), απλα ανησυχω μηπως επηρεαζει την ομιλια της. Ειναι εναμιση κ δεν μπορω να πω οτι λεει και αρκετες λεξεις. Αλλα πως να μιλησει οταν εχει συνεχεια μια πιπιλα στο στομα?? Αφου καμια φορα οταν θελει να πει κατι την βαζει στο πλαι κ την κρεμαει σαν κατι γερους με το τσιγαρο. Εχει πολυ πλακα! Πιστευετε οτι αργει την αναπτυξη της ομιλιας η πιπιλα?

• 3 months later...
ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ,ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ.ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ"ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΒΡΕ ΣΥ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ!ΔΕΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ,ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ?ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ!"

ακυρο

age.png

Διαφημίσεις

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού κόψαμε τις πάνες η.......πιπίλα.Η μεγάλη την ήθελε πάρα πολύ αφού όταν βγαίναμε έξω την πέρναμε και αν δεν την έβλεπε κάποιος την έβγαζε από την τσέπη και τη ροφούσε με αποτέλεσμα να την κόψει μία εβδομάδα πριν πάει στο νηπιαγωγείο:eek:

Ο μικρός και αυτό ζορίστηκε πολύ δεν ξέρω και γω πόσες πιπίλες είχαμε στο ΄σπίτι ,στην μαμά μου και πάντα και μέσα στην τσάντα αλλά και αυτός την έκοχε αργά ΈΧΕΙ 1 1/2χρόνο και ευτυχώς που και τα δύο δεν είχαν πρόβλημα με τα δόντια:roll:

a63700a23b.png 87032dd023.png

Καλημέρα...

όταν ο γιος μου έφτασε τρία χρονών κάναμε αγώνα να κόψουμε την πιπίλα... Χωρίς αποτέλεσμα...

Πήγαμε στον παιδίατρο, λόγω ίωσης και εγώ αναφέρω το πρόβλημα... πιπίλα.

Γυρίζει ο γιατρός και λέει: Δημητράκη τι είναι αυτό που ακουω; Δεν το περίμενα από εσένα... Είμαι σίγουρος ότι από σήμερα θα την πετάξεις γιατί σου κάνει κακό.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι μου δίνει την πιπίλα λέγοντας: άκουσες τι είπε ο γιατρός. Πέταξέ την...

Την κράτησα γιατί δεν πίστευα πέτυχε αλλά από τότε τέλος η πιπίλα...

Γεια σας κοριτσια και εμεις μια απο τα ιδια ειμασταν,η κορη μου ειχε εξαρτηση απο την πιπιλα της ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΟΒΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,για να φανταστειτε ειχε 2 πιπιλες,μια στο χερι της και μια στο στομα της,αφου καταφεραμε να κοψουμε τηνπιπιλα που κραταγαμε δηθεν οτι μας την πηρε η γατα τηναλλη δεν την αποχωριζοτανε με τιποτα,πηγαινε στο νηπιο και πριν την παρει τοσχολικο μου'λεγε"μια στιγμη μαμα,λιγο-λιγο"και ρουφουσε την πιπιλα λες και ηταν τελευταια φορα.Τελικα αυτο που εσωσε την κατασταση ηταν ο ερχομος του 2ου παιδιου τ'οποιο δεν την ηθελε με τιποτα και ευτυχως ουτε το δαχτυλο,γιατι κι εγω πιστευω ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!

• 1 month later...

Γεια σου φιλεναδα!!Μόνο τέτοιες ώρες ησυχάζω και ασχολούμαι με τα δικά μου...ξέρεις εσυ!

Λοιπον έβλεπα στην νταντα πρώτων βοηθειών ότι λέει να μαζέψει το κάθε παιδί όλες τις πιπίλες του να τις βάλει σε μια τσάντα και να τις δώσει εφόοσον θέλει (πάντα πιάνει) στα φτωχα παιδιά πιυ την έχουν αναγκη..

προς ανταμοιβή την επόμενη μερα λες θα έχεις ένα δώρο απότην καλή Πιπιλονεραϊδα και όντως θα της πάρεις ένα δώρο για επιβραβευση..

πως σου φάνηκε???

Στην τελική λες ότι τις έφαγε ο μπαλικ καταλάθος λες να του κρατησει κακία?Αποκλείεται!!!

742457glmvkc9z11.gif

.png img1238z.jpg

ΣΟΦΙΑ Τ.καταλαβαινω την αγωνια σου να κοψεις την πιπιλα στη μικρη,αλλα οι ειδικοι λενε να μην γινονται μεγαλες αλλαγες μαζι.η μικρη εχει να αντιμετωπισει μια μετακομιση,ενα καινουργιο μωρο στην οικογενεια και ξεκινησε και παιδικο.εχω την αισθηση οτι της εχουν πεσει ολα μαζεμενα και να προσπαθησεις να της κοψεις και την πιπιλα θα ειναι αποτυχια αυτη την χρονικη στιγμη.υποθετω θα εχει και ολους γυρω της να της λενε οτι ειναι μεγαλη για πιπιλα και ετσι την αγχωνουν πιο πολυ.μηπως να της περιοριζες την χρηση κατα την διαρκεια της ημερας για αρχη;

εμενα μου δοθηκε η ευκαιρια ξαφνικα ενα απογευμα που ειμασταν στο αυτοκινητο και ενω της ελεγα να μην το κανει[αν και απο μεσα μου παρακαλουσα να γινει:-D]πεταξε την πιπιλα απο το παραθυρο.καναμε πως την ψαξαμε και δεν την βρηκαμε.ειχε γκρινια στην αρχη αλλα δεν υπεκυψα γιατι πιστευω οτι μετα δεν θα ειχα αλλη τετοια ευκαιρια.ενα μηνα μεσημερι δεν κοιμηθηκε ,εχει και την μικρη της αδελφη που βλεπει με την πιπιλα αλλα απο εκεινη την ημερα τελος,εχουν περασει ηδη 4 μηνες και μου φαινεται σαν ψεμα,οχι οτι δεν την θυμαται καπου καπου:wink:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

πω πω και ο δικός μου είναι 3 και μιλάμε η πιπίλα είναι ένα με αυτόν. Και όσο του λέω να την κόψουμε τόσο πιο πολύ τη θέλει. και να φανταστείς ότι την πάνα την έκοψε μόνος του -μαχαίρι- δύο χρονών..

Γεια σου φιλεναδα!!Μόνο τέτοιες ώρες ησυχάζω και ασχολούμαι με τα δικά μου...ξέρεις εσυ!

Λοιπον έβλεπα στην νταντα πρώτων βοηθειών ότι λέει να μαζέψει το κάθε παιδί όλες τις πιπίλες του να τις βάλει σε μια τσάντα και να τις δώσει εφόοσον θέλει (πάντα πιάνει) στα φτωχα παιδιά πιυ την έχουν αναγκη..

προς ανταμοιβή την επόμενη μερα λες θα έχεις ένα δώρο απότην καλή Πιπιλονεραϊδα και όντως θα της πάρεις ένα δώρο για επιβραβευση..

πως σου φάνηκε???

Στην τελική λες ότι τις έφαγε ο μπαλικ καταλάθος λες να του κρατησει κακία?Αποκλείεται!!!

742457glmvkc9z11.gif

Λες ε?Την εχω ικανη να μου πει να πω στον μπαλικ να της την δωσει πισω!!!

geoste θεωρητικα μονο στον παιδικο σταθμο δεν την ζηταει κι οταν ειμαστε εκτος σπιτιου.Ολη την υπολοιπη μερα την θελει...Και νομιζω οτι ειναι ηδη πολυ μεγαλη...

• 2 months later...

Κορίτσια καλημέρα!

Διάβασα στο φόρουμ διάφορους τρόπους για να κοπεί η πιπίλα και τους βρήκα πολύ χρήσιμους!

Η απορία μου είναι πότε είναι καλύτερη ηλικία για να κοπεί η πιπίλα; Και όταν λέω καλύτερη ηλικία εννοω πιο εύκολο για το παιδί;

Εμείς γενικά την χρησιμοποιούμε μόνο για να κοιμηθεί και καμία φορά εάν έχει πολύ γκρίνια από δόντια αλλά και πάλι την κρατάει 2-3 λεπτά και μετά την πετάει μόνη της. Το βράδυ όμως για να κοιμηθεί τη θέλει και μπορεί να ξυπνήσει και κανά 2 φορές τη νύχτα οπότε της βάζουμε την πιπίλα και κοιμάται πάλι αμέσως.

Η μικρή μου είναι 11 μηνών, να αρχίσω να της κόβω από τώρα για να μη την μάθει περισσότερο ή πιστεύετε ότι θα χαλάσει τον ύπνο της (ο οποίος σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός); Να περιμένω να πάει τουλάχιστον 18 μηνών;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΗΤΑΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΤΟ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...