Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μας χτυπαει...ντα ντα......

Recommended Posts

O δικος μου δαγκωνε ειχα γινει δυο φορες ρεζιλι.σε μια μανα της ειπα μην φοβαστε δεν ειναι λυσασμενο.μετα εριχνε ξθλο στην αδελφη του αλλα τωρα ειναι το καλυτερο παιδι 26 χρονων.υπομονη

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας θέσω και εγώ τον προβληματισμό μου;έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών που ειδικά τώρα τελευταία σηκώνει το χεράκι της κάνει ντά και μετά μας φιλάει σαν ένα παιχνίδι δηλ.τις έχω μιλήσει ,τις έχω αποσπάσει την προσοχή και γενικώς έχω δοκιμάσει διάφορα που άλλες φορές πιάνουν και άλλες όχι.μέχρι εδώ καλά.έλα όμως που μένουμε στο ίδιο κτήριο με την αδερφή μου που έχει και αυτή 2 κοριτσάκια το 1ο 2μιση χρονών και το 2ο 1ος.και όπως καταλαβαίνετε είμαστε όλη τη μέρα μαζί και θυμίζουμε τα σπίτια που βλέπουμε στο σκαι με την νταντα πρώτων βοηθειών.επικρατεί μια τρέλα.εκεί που αγκαλιάζονται και φιλιούνται, αρχίζει η δικιά μου χτυπάει τη μικρή αδιαφορούμε και προσπαθούμε να της αποσπάσουμε την προσοχή(σύμφωνα με τα όσα έχουμε πει για αυτή την ηλικία),η μεγάλη κάνει τα ίδια (εκεί είμαστε πιο αυστηροί καθώς είναι μεγαλύτερη),αλλα είναι άδικο για την ίδια συμπεριφορά να τιμωρείτε η μία,χώρια που το πιο μικρό έχει αρχίσει και αυτό να απλώνει το χεράκι της.τι κάνουμε λοιπόν όταν υπάρχει μια "ποικιλία"στις ηλικίες;να συμπεριφερθούμε το ίδιο και στις τρείς;να πράξουμε ανάλογα την ηλικία και ας φαίνετε άδικο στις μεγαλύτερες;τι προτείνετε; συγνώμη για το μεγάλο ποστ,αλλα και λίγα είπα :(

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Και μένα είναι 19 μηνών και έχουμε φάει εγώ και η γιαγιά μερικές ωραίες σφαλιάρες..... :cry:

Εκτός από αυτά που είπε η Μαρία επειδή τα βρίσκω σκούρα κάνω αυτό που είπε και μια άλλη μαμά παραπάνω και βλέπω αποτέλεσμα..

Αρχίζει και εκτός ότι του λέω κόλλα το... και πιάνει καμιά φορά.. αν επιμένει φεύγω και του λέω δεν μου αρέσει να παίζω έτσι, πάω μέσα να παίξω μόνη μου, καμιά φορά του λέω δεν θα παίζουν τα παιδάκια μαζί σου αν τα χτυπάς...

καλά κάνω βρε παιδιά ?????????

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγω λυσεις δεν εχω να δωσω...

θα σας πω τι εχω ακολουθησει...

στις σφαλιαρες εβαζα τα χερια ελεγα οχι κακο δε χτυπαμε τη μαμα, τη μαμα τη κανουμε καλο καλο κτλ

ε η μικρη το εχει βρει τωρα και πρωτα ριχνει τις σφαλιαρες κ μετα κανει απο μονη της καλο καλο με ενα πονηρο βλεμμα! παιδια με δουλευει!!!

επισης ξεκινησαμε να τραβαμε τα μαλλια!! αφου ειδα κ αποειδα με το καλο καλο της ελεγα ποναει δε το κανουμε και κανα δυο φορες της εκανα το ιδιο. της ειπα οτι ποναει αυτο και δε το κανουμε...τωρα αφου τραβηξει τα μαλλια μου τραβαει τα δικα της :shock:

πραγματικα εχω απογοητευτει.....

ξερει τι κανει κ ξερει πως θα αντιδρασω κ με προλαβαινει....

αν επιμεινω η την αφησω κατω μονη της για λιγο εξηγωντας ε τοτε γινεται ο κακος χαμος!!! χτυπιεται κλαιει κ βγαζει τερααααστια αντιδραση...

Εγω λυσεις δεν εχω να δωσω...

θα σας πω τι εχω ακολουθησει...

στις σφαλιαρες εβαζα τα χερια ελεγα οχι κακο δε χτυπαμε τη μαμα, τη μαμα τη κανουμε καλο καλο κτλ

ε η μικρη το εχει βρει τωρα και πρωτα ριχνει τις σφαλιαρες κ μετα κανει απο μονη της καλο καλο με ενα πονηρο βλεμμα! παιδια με δουλευει!!!

επισης ξεκινησαμε να τραβαμε τα μαλλια!! αφου ειδα κ αποειδα με το καλο καλο της ελεγα ποναει δε το κανουμε και κανα δυο φορες της εκανα το ιδιο. της ειπα οτι ποναει αυτο και δε το κανουμε...τωρα αφου τραβηξει τα μαλλια μου τραβαει τα δικα της :shock:

πραγματικα εχω απογοητευτει.....

ξερει τι κανει κ ξερει πως θα αντιδρασω κ με προλαβαινει....

αν επιμεινω η την αφησω κατω μονη της για λιγο εξηγωντας ε τοτε γινεται ο κακος χαμος!!! χτυπιεται κλαιει κ βγαζει τερααααστια αντιδραση...

Διαφημίσεις

Εγώ συνεχίζω αυτό το δεν μου αρέσει να με χτυπάς θα φύγω και θα πάω μέσα να παίξω μόνη μου...

μια δυο τρεις πέντε δέκα..... σήμερα το πρωί πάει να με χτυπήσει στο πόδι.. καθόμουν... και σαν να το ξανασκέφτηκε και μου έκανε μόνος του καλό καλό... :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Καλα και οταν φευγεις τι κανει? εμενα θα χτυπηθει κατω να κλαιει...και αρχιζει η γκρινια που δε μπορεις να τη κανεις καλα. απλα υποχωρεις και δε θελω να υποχωρω. προτιμω να μη κανω σκηνικο παρα να υποχωρησω...

Δεν χτυπιέται κάτω... με ακολουθεί και κλαίει... δεν έχω καταφέρει ποτέ να πάω στο άλλο δωμάτιο.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και μετά από μερικά βήματα... του λέω δώσε μου ένα φιλάκι να μου πεις συγγνώμη...

μου δίνει φιλάκι και συνεχίζουμε το παιχνίδι χωρίς ξύλο!

Βρες βρες ένα κολπάκι...

να πιάνει βέβαια...

κατι τις..

το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό..

πάντως να χτυπάει και να της περνάει δεν είναι καλό..

άμα χτυπιέται κάτω είναι επικύνδινη για τον εαυτό της ?

γιατί αν ΔΕΝ είναι.. θα σου έλεγα να την αφήσεις.....

εμένα όταν κλαίει από πείσμα.. τον κοιτάω και του λέω.. κλάψε μωράκι μου.. κλάψε θα κάνεις όμορφα μεγάλα μαύρα μάτια...

και σταματάει.... :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

πως να πιανει δλδ? αν της πω κανε καλο καλο θα κανει...και ξερω οτι με κοροιδευει....αλλα εκεινη τη στιγμη θα σταματησει. σε ασχετη φαση βεβαια θα το ξανακανει. τα μαλλια για να τα αφησει πρεπει να της πιασω το χερι. δε τα αφηνει μονη της.

αν την αφησω κατω χτυπιεται εχει χτυπησει κ το κεφαλι της με δυναμη. να φυγω απο το δωματιο κανει τα ιδια. και εννοειται οτι οταν αρχισει το ξεσπασμα δε καταλαβαινει τιποτα...βλεπω οτι οσο το τραβαω τοσο χειροτερα γινεται. απλα προσπαθω να συγκρατιεμαι κ να κανω το βλακα λεγοντας οχι δε κανουμε ετσι ξερεις τα κλασσικα κ μετα να συνεχιζουμε το παιχνιδι. εχει δυο μηνες (απ΄οτι βλεπω τη πρωτη μου δημοσιευση) και δεν υπαρχει βελτιωση...ασε που ξεκινησαμε και να τραβαμε μαλλια...

μια χαρα ο μπεμπαρος σου!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

sofia_nefeli εγω πιστευω πως απλα μαλλον πρεπει να επιμεινουμε σε αυτην την σταση...Ημαστε σχεδον στην ιδια ηλικια και με σχεδον ιδιες αντιδρασεις!Απλα μαλλον δεν μπορουν να κατανοησουν 100% αυτο που κανουν.Πιστευω οτι μεγαλωνοντας θα μαθουν το σωστο και οταν βρεθουν σε ξενο περιβαλλον θα αντιδρασουν οπως πρεπει...Γιατι αλλωστε αυτο μας ενδιαφερει(τα βλεπω ιδανικα λες???).

Σιγουρα καταλαβαινει οοοολα αυτα που λες και το σωστο και το λαθος απλα με σενα ξεπερναει τα ορια γιατι ξερει οτι την παιρνει. Εγω συνεχιζω το τροπαριο με το καλο καλο οταν χτυπαει και οταν τραβαει μαλλια της λεω οτι δεν ειναι σωστο και δοκιμαζει τα δικα της...Για να μην σας πω τι κανει οταν της λεω ποναω....Επειδη μενα κοριτσακι που παιζει λιγο μεγαλυτερο τσιμπουσε το δικο της το μαγουλακι και λεγαμ "μη ποναει κανε καλο στην κελλυ" τωρα εχει συνδεσει οτι οταν πονας τσιμπας μαγουλακι...και οταν λεω ποναω με τσιμπαει το μαγουλο και γελαει...Αλλα να σου πω τελικα μαυτο το κοριτσακι αφου επιμειναμε πολυ σε ολη αυτην την θεωρια με το καλο και με το να δινουμε σημασια στο παιδακι που ειναι το θυμα και οχι ο θυτης επιασε και τωρα παιζουν πολυ καλα μαζι...

Αααρα θελει χρονο....κανουμε επενδυση στο μελλον :wink::wink: Λεμε τωρα!

θαλεια μου δε το κανει μονο σε μενα...το κανει και στη μαμα μου και σε ενα μεγαλυτερο κοριτσακι που τη παιζει...νομιζω το κανει σε αυτους που ξερει οτι τη παιρνει....στο μπαμπα της πχ ποτε δε το εκανε! ο μπαμπας της ομως θα της παιξει κ μια στα χερακια και αγριευει. στα αλλα παιδακια της γειτονιας που δε τα θεωρει δεδομενα ποτε δεν εχει κανει κατι τετοιο! αρα το βρωμοπαιδο μου ξερει τι κανει!!!

ετσι αναρωτιεμαι αν αυτο που κανω εγω ειναι σωστο τελικα.....γιατι αποτελεσμα δεν εχει τουλαχιστον για τωρα!!! βεβαια θα επιμεινω σε αυτο και τα αποτελεσματα θα φανουν....

καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη!!! ετσι θελει!!! αν σε δουν να σε παιρνει απο κατω τη πατησες!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σοφια μου τι να πω..

άμα πέφτουν κάτω και χτυπιούνται.... είναι άστα να πάνε..

τον δικό μου τον μάτιασα :cry::cry::cry:

εχτές ήταν πολύ επιθετικός... έπιανε αυτό που έλεγα αλλά το ξαναέκανε μετά... :cry:

στο τέλος θα το συνηθίσει και θα πηγαίνουμε στο άλλο δωμάτιο να τις τρώω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πάντως νομίζω πως περνάνε φάσεις..

φάση είναι και αυτή θα περάσει.. τώρα πόσο θα κρατήσει δεν έχω ιδέα!.. :cry:

Πάντως όσο κουραστικό και να είναι δεν πρέπει να τα αφήνουμε να χτυπάνε κανέναν... είμαι σίγουρη!!!

Κάπου έχει γράψει η κυρία Στυλιανάκη.... αλλά δεν το βρήσκω...

αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν τους πιάνουμε το χέρι αλλά το βάζουμε μπροστά σαν ασπίδα...

καλά άλλο η θεωρία.....

Σοφία μου τώρα διάβασα το τελευταίο σου ποστ..

αυτό που κάνει ο άνδρας σου είναι πολύ κακό..

το παιδί απλά μαθαίνει ότι όντως κάτι βγαίνει από το ξύλο...

σορυ κιόλας το έχω διαβάσει αλλά μου φαίνεται και πολύ λογικό!!!!!!!

Σοφία μου τώρα διάβασα το τελευταίο σου ποστ..

αυτό που κάνει ο άνδρας σου είναι πολύ κακό..

το παιδί απλά μαθαίνει ότι όντως κάτι βγαίνει από το ξύλο...

σορυ κιόλας το έχω διαβάσει αλλά μου φαίνεται και πολύ λογικό!!!!!!!

Με μπερδεψες.... :roll::oops:

τι σορυ? το ξερω! θελω να βαλω ιντερνετ στο σπιτι μπας και κατσει να διαβασει αυτα που λετε γιατι εμενα με βρισκει υπερβολικη....

χθες παλι συζητουσαμε για αυτο και ακρη δεν εβγαλα...επιμενει οτι χρειαζεται το ξυλο :mad: . του αναφερω περιστατικα που διαβαζω κ λεει ε ρε ξυλο που χρειαζεται.....εχω απογοητευτει...χθες τον απειλησα οτι ετσι και απλωσει χερι ποτε στο παιδι τα α.......α του να τα ξεχασει.

απο τη μια λεει οτι ειμαι πολυ μαλακη και απο την αλλη λεει οτι καλυτερη ειναι η συμπεριφορα η δικη μου απο τη δικη του....χωρια που θα πει 10 φορες τη μερα θα φας ξυλο (στο παιδι) και καθε φορα τσακωνομαστε....

δε ξερω τι να κανω....

παντως να αναφερω ενα περιστατικο που κ εγω εκανα βλακεια αλλα δεν ηξερα τι να κανω!! ειχαμε παει στη παιδικη χαρα κ ειχα παρει και τα γειτονοπουλα μαζι. καθοταν λοιπον στο αμαξι κ πιανει τα μαλλια απο το κοριτσακι που ειπα παραπανω κ τα τραβουσε με πολλυ δυναμη...το κοριτσακι πονουσε!! της μιλουσα κ δε τα αφηνε, της μιλουσε κ το κοριτσακι κ της ελεγε πως πονουσε κ αυτη τιποτα. παρκαρω στην ακρη κ ακκομα τα τραβουσε κ δε τα αφηνε με τιποτα. προσπαθουσα να της τραβηξω τα χερια κ δε τα αφηνε...οποτε της φωναξα κ της χτυπησα το χερι. εκει τα αφησε και παιδια με κοιτουσε με ενα παγωμενο βλεμμα...καμια αντιδραση! :shock:

τι μπορω να κανω??

Διαφημίσεις

Ε ναι ρε Σοφακι-Νεφελακι μην τον αφηνεις ή τελος παντων επειδη και οι μπαμπαδες ειναι μπαμπαδες εχουν και αυτοι αποψη ας προσπαθησει να το ελαττωσει.Μηπως ολη αυτη η κατασταση το μπερδευει το μωρο και αντι να βελτιωθει το πραγμα τελικα ακουει μονο τον μπαμπα της και αυτο απο φοβο?????Και αυτο καλο ειναι ?Του το ειπες ετσι?

Ενταξει βεβαια ανθρωπος εισαι θα φωναξεις και καποια στιγμη το θεμα ειναι να μην γινεται συνεχεια.

Υπομονη και επιμονη :D

θαλεια εννοειται του τα εχω πει....κ το παιδι πιστευω οτι οτι και να κανω εγω αφου θα ειναι ο μπαμπας στη μεση δε θα πιανει τοπο. τι να κανω? μεχρι κ απο το σπιτι εχω φυγει μπας κ αλλαξει λιγο τη σταση του!!

ξερετε εσεις κανενα τροπο που να τους μιλαμε και να καταλαβαινουν?

Σοφία μου έχεις μπλέξει !!! :evil::evil::evil:

αμ πως να διορθωθεί το παιδί... άκου του το λέει και συνέχεια..

τι να πω..

πάρε κανένα βιβλίο να του δείξεις..

πρέπει να επιμένεις..

δεν είναι κάτι που θα συμβιβαστείτε στη μέση !!! :evil::evil::evil::evil:

υ.γ. το είπε η γιαγιά για πλάκα μια μέρα θα σου μαυρίσω τον πωπό και της εξήγησα: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

• 5 months later...

Κι εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα.άρχισε να χτυπάει πριν 2-3 βδομάδες αλλά όχι πολύ συχνά.το έκανε όταν νευριαζέ κ σήμερα το έκανε στα καλά καθούμενα.στην αρχή γελούσα αλλά πλέον φοβάμαι μην χτυπά τα παιδιά στον βρεφικό.

• 4 months later...

Βρε κορίτσια να σας καταθέσω και εγώ τον προβληματισμό μου . Ο 18 μηνών γιος μου χτυπαει δακγώνει και τραβάει μαλλιά ανεξαιρέτως και σε άσχετες φάσεις ( π.χ. εκει που παίζει , χωρις λόγο ) και πολλές φορές ακόμα και τον εαυτό του !!!:shock:

Μήπως είναι της ηλικίας ; Μήπως παίζει ρόλο το ότι είμαι έγκυος και αναμένεται αδελφάκι ;;

Ή αλήθεια είναι οτι και στο σπίτι επικρατεί πολύ εκνευρισμός , σε αυτή την εγκυμοσύνη τα νεύρα μου έχουν γίνει κουρέλια !!!

Τι να κάνω ; Πώς να το αντιμετωπίσω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη .περιμέμω με αγωνία !

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Μιλαει το μωρο?Αρκετα παιδακια το κανουν αυτο οταν προσπαθουν να μιλησουν και ακομα δεν τα καταφερνουν να επικοινωνησουν καλα με το λογο.Τους βγαινει μια επιθετικοτητα και ενας εκνυρισμος που εκδηλωνεται με δαγκωματα.Επιπλεον ολες οι υπολοιπες αλλαγες δεν ειναι και μικρο πραγμα,καταλαβαινει οτι αλλαζει η ζωη του δε θα ειναι πια το κεντρο της ζωης σας και αυτο σιγουρα θα τον στρεσσαρει.Στην αρνητικη συμπεριφορα μη δινεται σημασια και εμφαση αντιθετα να τον επαινειται οταν ειναι ηρεμος και οταν συμπεριφερεται καλα.Να του δειξετε πολυ αγαπη και στοργη και θα περασει,ειναι φαση.Να μη σας στεναχωρει,ειδικα εσενα που εισαι και εγκυος τωρα.

To πρώτο μήνυμα , πόσο χαίρομαι !!!:-)

Ναι , λέει αρκετές λέξεις και μπορώ να πώ ότι συννενοούμαστε αρκετά καλά

Μερικές φορές όταν λέει μια καινούργια λέξη την οποία δεν έχω αποκωδικοποιήσει βλέπω ότι εκνευρίζεται γιατί δεν τον καταλαβαίνω αμεσως τι θέλει να μου πεί και με χτυπάει σαν να μου λέει "χαζή είσαι ; δεν καταλαβαίνεις;;"

Το θέμα είναι ότι χτυπάει και άλλα παιδάκια - ενώ είναι φανερό ότι χαίρεται όταν τα βλέπει και αποζητάει την παρέα- και εμένα μου πέφτουν τα μούτρα:-(

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες λίγο από το χρόνο σου για να μου απαντήσεις :)

KAΛΗΜΕΡΑ!ΜΙΛΑ ΤΟΥ..ΗΡΕΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΑΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΝΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ...ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ!

Μπορείς την ώρα που προσπαθεί να σε χτυπήσει ή να σε δαγκώσει ή οτιδήποτε τέτοιο τέλος πάντων, να βάζεις τα χέρια σου μπροστά για να "αμυνθείς" να μην βρει το στόχο του και ακόμη να του κρατήσεις χαλαρά τα χεράκια του ώστε να μην μπορέσει να πραγματοποιήσει τα "σχέδιά" του. Το κλειδί είναι, εν ολίγοις, να μην καταφέρει να κάνει αυτό που θέλει, να σε χτυπήσει. Και με σταθερό, σοβαρό τρόπο να του εξηγείς ότι αυτό πονάει τη μαμά και αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Μπορεί να ακούγεται τρελό και πως ένα παιδί σ'αυτή την ηλικία δεν είναι σε θέση να το καταλάβει, αλλά τουλάχιστον στη μία απ'τις δικές μου που προσπάθησε να με χτυπήσει μόνο δύο φορές το έκανα και το σταμάτησε μαχαίρι. Το θέμα όμως είναι παράλληλα να τον "αποκωδικοποιήσετε", τι θέλει να σας πει μ'αυτή τη συμπεριφορά και τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάει. Καλή επιτυχία... αναίμακτα ;):D

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Κορίτσια ειλικρινά ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας .:D

Πράγματι όπως είπατε προσπαθώ βάζοντας το χέρι μπροστά και με όσο πιο αυστηρή φωνή να τον εμποδίσω και μερικές φορές πιάνει, άλλες φορές όμως με πιάνει απροετοίμαστη και τότε ... μου δίνει και καταλαβαίνω !!!

Βλέπετε είμαι και έγκυος και όσο να πείς πολλές φορές χάνω τον έλεγχο κι εγώ του εαυτού μου :oops:

Τα οριά μου ( που έχουν στενέψει πολύ λόγω της εγκυμοσύνης ) δοκιμάζονται κάθε ώρα.

Κι αυτό το μωρούλι στην κοιλίτσα τα έχει δει όλα βρε κορίτσια , θα μου βγεί νευρικό το μωρούλι μου :( με τα νεύρα μου και τις αδέσποτες που τρώει το κακόμοιρο από τον αντάρτη !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...